Laat ons weten wanneer een vrijblijvend gesprek jou uitkomt

En krijg volledig inzicht in jouw externe inhuur en de opbouw van jouw flexibele schil

event
om
data_usage

Wat kan je verwachten?

Het gesprek zal ongeveer 15 minuten duren en is uiteraard vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

We kunnen onder andere bespreken wat jou grootste "obstakels" zijn, voor het vinden van het juiste freelance talent voor je opdrachten
en hoe je het beste freelancers kan inzetten om je bedrijf succesvol te maken. Daarnaast is tijd om al je vragen te beantwoorden!

Kennismaken

Eerst gaan we even kennismaken, zodat wij het beste antwoord kunnen geven op jouw vragen in de context van jouw organisatie. En natuurlijk zodat jij ook weet wie je aan de lijn hebt!

<h3>Kennismaken</h3>

Mogelijke obstakels en oplossingen

Vervolgens zullen we ingaan op de mogelijke problemen die je nu ondervindt in de zoektocht naar freelance talent. Bijvoorbeeld dat je niet weet waar je moet beginnen als de juiste freelancer zich niet in je eigen netwerk bevindt, of dat je vaak bij te dure tussenpersonen uitkomt die je geen garantie bieden voor de juiste freelancer.

Vervolgens gaan we kijken naar de mogelijke oplossingen voor jouw situatie, bijvoorbeeld het starten of actief opbouwen van je flexibele schil en hoe je hier grip op en inzicht in krijgt.

<h3>Mogelijke obstakels en oplossingen</h3>

Wat daarna?

Natuurlijk hopen we dat we je inzichten kunnen geven in jouw situatie en oplossingen kunnen bieden. Samenwerken met freelancers helpt jou op wendbaarder en succesvoller te zijn. Het zou zonde zijn als dit minder leuk is, omdat de zoektocht niet altijd gaat zoals je wil.

<h3>Wat daarna?</h3>

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.