Een freelance trainer of coach inhuren?

Kom met een abonnement bij Jellow direct in contact met de beste en beschikbare training en coaching freelancers.

 • Direct contact met 9.477 trainer freelancers
  Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
 • Inhuren zonder marges
  Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
per direct9.477beschikbaar

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van trainer freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 9.477 trainer freelancers en andere freelancers actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 9.477 trainer freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van Coach, tot Interim manager of Trainer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de trainer freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen trainer freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste trainer freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 9.477 trainer freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door trainer freelancers, of een van de 9.477 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Wil jij een freelance trainer of coach inhuren voor jouw opdracht?

Je bent op zoek naar een freelance trainer of coach voor jouw bedrijf. Jellow kan jou hierbij helpen. Het Jellow netwerk heeft een groot aanbod met verschillende freelance trainers en coaches op het gebied van allerlei aspecten. Bij Jellow kan je terecht wanneer je al een specifieke opdracht hebt liggen, wanneer je wil starten met het in kaart brengen en opbouwen van jouw eigen freelance netwerk en ook wanneer je hierbij hulp nodig hebt.

 • Wat is een freelance trainer of coach?

  Op het Jellow platform beschikken we over allerlei verschillende trainers en coaches in verschillende werkvelden. Bij Jellow zijn de zzp coaches en zzp trainers voornamelijk actief in loopbaan-coaching, management coaching en gezondheidszorg zoals bemiddeling en psychologie.

  Dit betekent dat het een breed scala aan vakgebieden zijn en dat je de coaches en trainers voor allerlei opdrachten kan inhuren. Het is daarom belangrijk om de opdrachtomschrijving zo specifiek mogelijk te maken, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je de meest geschikte freelancers voor de opdracht vindt.

 • Hoe regel ik de contracten en administratie met de freelancer en Jellow?

  Wanneer jij via Jellow een goede freelancer vindt voor jouw opdracht en je gaat hem/haar inhuren, kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van de broker van Jellow. Dit is optioneel, want sommige opdrachtgevers werken met hun eigen broker. Als je kiest voor Jellow Contracting, hoef jij je geen zorgen te maken over de contracten en administratie. Dit loopt allemaal veilig via de wet- en regelgeving (conform Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties). Let op, wanneer jij gebruik wil maken van Jellow Contracting, vragen we je om €1,50 af te dragen per gewerkt uur.

Maak je gebruik van Jellow, dan kan je zelf browsen door het netwerk van trainers en coaches en onbeperkt freelancers uitnodigen voor jouw opdrachten. Heb je geen tijd om te zoeken, of vind je het fijner als wij helpen met jouw zoektocht naar de beste freelancer? Dan kan je ook opdrachten met ons delen. Wij delen vervolgens de opdracht met de meest geschikte freelancers. Het enige wat jij dan hoeft te doen is te wachten op de reacties van de freelancers en op hen te reageren.

 • Hoe kies je de meest geschikte freelance trainer of coach?

  De functietitel freelance trainer of zzp coach is een breed begrip en is in veel vakgebieden inzetbaar. Om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte trainer of coach vindt, is het belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn. Als opdrachtgever is het daarom van belang om alvast te bepalen aan wat voor eisen de freelancer moet voldoen. Dit kun je bepalen door een aantal criteria te stellen zoals: softskills, hardskills, werkervaring, opleidingsniveau, interesses.

  Ben je bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een loopbaancoach? Dan is het voor jou wellicht van belang dat de freelancer al enige jaren ervaring heeft in het werkveld. Ben je op zoek naar een stress en burn-out coach? Dan is het belangrijk om dit specifiek aan te geven in de opdrachtomschrijving. Hierdoor vergroot je de kans om de juiste freelancer voor jouw opdracht te vinden.

  Het is daarnaast voor de interim coach of interim trainer ook prettig om te weten waar het kantoor zich bevindt, de freelancer in opdracht vanuit huis kan werken of dat je liever hebt dat hij op kantoor komt werken. Heb je liever dat de freelancer op kantoor komt werken? Maak dan ook duidelijk afspraken over de reiskostenvergoeding.

 • Wat is het gemiddelde uurtarief van freelance trainers en coaches?

  Om verder in te gaan op de vorige vraag vertellen wij graag wat het gemiddelde uurtarief van freelance trainers en coaches zijn bij Jellow. Het uurtarief van trainers en coaches begint vanaf € 20,- per uur en kan uitlopen tot €295,- per uur. Deze bedragen lopen erg uiteen omdat dit gebaseerd is op ervaring en opleidingsniveau, waarbij werkervaring de grootste rol speelt.

  Daarnaast worden freelancers bij inschrijving gevraagd om een indicatie van het uurtarief in te vullen, maar deze inschatting is niet bindend. Dit houdt in, dat het uurtarief uiteindelijk iets kan afwijken. Het exacte uurtarief en de precieze inhoud van de opdracht kan jij overleggen samen met de freelancers.

Twijfel je nog of de juiste freelancer voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Op de website kan je meer informatie vinden over hoe Jellow nou eigenlijk precies werkt en kan je een sneak preview nemen in het netwerk. Vind je het fijner om een van ons te spreken? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Dat kan via de mail maar ook telefonisch.

Nieuwe Freelancers 1.747 Nieuwe Freelancers in januari
Opdrachtgevers
1.819 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
31.747 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw trainers

Sluit je aan bij Jellow en kom direct in contact met de beste en beschikbare communicatie freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.