Je vindt zelf de beste trainer freelancers

Krijg toegang tot de beste 18.236 trainer freelancers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance trainer
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance trainer
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance trainer

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste trainer freelancers binnen handbereik

Altijd de beste trainer freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw trainer freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.077 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 18.236 binnen trainer. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance trainer expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om trainer freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om trainer freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste trainer freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 18.236 freelancers binnen trainer, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante trainer freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met trainer freelancers

Rechtstreeks contact met trainer freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste trainer freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste trainer freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met trainer:

Is een trainer toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast trainer ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.077 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance trainer? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Wil jij een freelance trainer of coach inhuren? 

Je bent op zoek naar een freelance trainer of coach voor jouw bedrijf. Jellow kan jou hierbij helpen. Het Jellow netwerk heeft een groot aanbod met verschillende freelance trainers en coaches in de zakelijke dienstverlening op het gebied van allerlei aspecten. Bij Jellow kan je terecht wanneer je al een specifieke opdracht hebt liggen, wanneer je wil starten met het in kaart brengen en opbouwen van jouw eigen freelance netwerk en ook wanneer je hierbij hulp nodig hebt.

Maak je gebruik van Jellow, dan kan je zelf browsen door het netwerk van trainers en coaches en onbeperkt freelancers uitnodigen voor jouw opdrachten. Heb je geen tijd om te zoeken, of vind je het fijner als wij helpen met jouw zoektocht naar de beste freelancer? Dan kan je ook opdrachten met ons delen. Wij delen vervolgens de opdracht met de meest geschikte freelancers. Het enige wat jij dan hoeft te doen is te wachten op de reacties van de freelancers en op hen te reageren.

Wat is een freelance trainer of coach? 

Op het Jellow platform vind je beschikbare trainers en coaches in verschillende werkvelden binnen de zakelijke dienstverlening. Bij Jellow zijn de freelance coaches, trainers en freelance opleiders voornamelijk actief in loopbaan-coaching, opleidingsadvies, timemanagement, en business development.

Dit betekent dat het een breed scala aan vakgebieden zijn en dat je de coaches en trainers voor allerlei opdrachten kan inhuren. Het is daarom belangrijk om de opdrachtomschrijving zo specifiek mogelijk te maken, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je de meest geschikte freelancers voor de opdracht vindt.

Hoe kies je de meest geschikte freelance trainer of coach? 

De functietitel freelance trainer of coach is een breed begrip en is in veel vakgebieden inzetbaar. Om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte trainer of coach vindt, is het belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn. Als opdrachtgever is het daarom van belang om alvast te bepalen aan wat voor eisen de freelancer moet voldoen. Dit kun je bepalen door een aantal criteria te stellen zoals: budget, vaardigheden, werkervaring, opleidingsniveau en wellicht reisafstand.

Ben je bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een loopbaancoach? Dan is het voor jou wellicht van belang dat de freelancer al enige jaren ervaring heeft in het werkveld. Ben je op zoek naar een stress en burn-out coach? Dan is het belangrijk om dit specifiek aan te geven in de opdrachtomschrijving. Hierdoor vergroot je de kans om de juiste freelancer voor jouw opdracht te vinden.

Het is daarnaast voor de freelancer ook prettig om te weten waar het kantoor zich bevindt, de freelancer in de opdracht vanuit huis kan werken of dat je liever hebt dat deze op kantoor komt werken.  

Wat is het gemiddelde uurtarief van freelance trainers en coaches? 

Het gemiddelde uurtarief van freelance trainers en coaches bij Jellow loopt uiteen. Het uurtarief van trainers en coaches begint vanaf € 20,- per uur en kan oplopen tot €295,- per uur. Het uurtarief is gebaseerd op ervaring, specialisme en opleidingsniveau. Daarnaast worden freelancers bij inschrijving gevraagd om een indicatie van het uurtarief in te vullen, maar deze inschatting is niet bindend. Dit houdt in, dat het uurtarief uiteindelijk iets kan afwijken. Het exacte uurtarief en de precieze inhoud van de opdracht kan jij overleggen samen met de geselecteerde freelance kandidaten voor jouw opdracht.

Weet je niet zeker of de juiste freelancer binnen de zakelijke dienstverlening voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail

590

Nieuwe freelancers
in March

5.489

Opdrachtgevers

18.236

Ingeschreven trainer freelancers

Vind direct jouw freelance trainer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen