Op zoek naar een marketing freelancer?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare freelance marketeers.

  • Direct contact met 14.005 marketing freelancers
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  • Inhuren zonder marges
T-mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank Stichting KNVB Gemeente Groningen
+2642 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

foxsports

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van marketing freelancers

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van marketing freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 14.005 marketing freelancers en andere freelancers actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang tot marketing freelancers

Onbeperkt marketing freelancers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 14.005 marketing freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van Online Marketeer, tot Marketing manager of SEO specialist. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de marketing freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen marketing freelance pool

marketing freelancers zoeken met een freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste marketing freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 14.005 marketing freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door marketing freelancers, of een van de 14.005 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Zoek jij een marketing freelancer voor jouw opdracht?

Wanneer jij een opdracht plaatst in het netwerk, krijg je binnen 24 uur reactie op jouw opdracht. Omdat bemiddelingsbureaus, intermediairs of andere tussenpersonen geen toegang hebben tot het netwerk, heb jij direct contact met de freelancers die reageren. Twijfel je nog of de juiste freelancer zich in het netwerk bevindt voor jouw interim opdracht? Wil je meer informatie over het opbouwen van een freelance poule, of heb je gewoon een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.
Nieuwe Freelancers 503 Nieuwe Freelancers in augustus
Opdrachtgevers
2.642 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
38.027 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw marketing freelancer!

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom binnen 24 uur in contact met de beste en beschikbare marketing freelancers.

Vind mijn freelancer