Je vindt zelf de beste marketing freelancers

Krijg toegang tot de beste 16.957 marketing freelancers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing

+4.197 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste marketing freelancers binnen handbereik

Altijd de beste marketing freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw marketing freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.197 opdrachtgevers en 49.727 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 16.957 binnen marketing. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance marketing expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om marketing freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om marketing freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste marketing freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 16.957 freelancers binnen marketing, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante marketing freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met marketing freelancers

Rechtstreeks contact met marketing freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste marketing freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste marketing freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Doorlopend freelancers vinden en bouwen aan jouw freelance pool.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • 12 opdrachten per jaar delen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Ondersteuning door Jellow
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
Meest gekozen

Jellow Go

Direct en vrijblijvend één opdracht delen. Gratis als je niet de juiste freelancer vindt.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • Vind je niet de juiste freelancer? Dan hoef je niets te betalen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Optioneel: ondersteuning door Jellow
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 12 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Toegewezen contactpersoon
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met marketing:

Is een marketing toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast marketing ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 49.727 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance marketing? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een freelancer die actief is in het vakgebied Marketing? 

Dan ben je bij Jellow aan het goede adres, want veel marketing freelancers zijn actief bij Jellow. Jellow is een online platform waar freelancers en opdrachtgevers direct contact met elkaar hebben zonder tussenkomst van een intermediair. Aan de hand van je opdracht bepaal je zelf welke kandidaten je wil uitnodigen. Hieronder worden diverse vragen beantwoord over het inhuren van de juiste marketing freelancer. 

Wat doet een freelance marketeer?

Een freelance marketeer is werkzaam in het vakgebied marketingcommunicatie. Marketing bestaat uit activiteiten die ervoor zorgen dat bepaalde diensten of producten bij klanten onder de aandacht worden gebracht, zodat zoveel mogelijk conversies/transacties behaald worden. Dit kan zowel offline, als online. Binnen online marketing vind je ook verschillende specialismen, waarbinnen de online marketeer de meest voorkomende is.

Wanneer je meer inzoomt op het online specialisme kan er gedacht worden aan de volgende functies: freelance (Online) marketeers, freelance SEO specialisten, SEA specialisten, social media marketeers, marketingmanagers, content marketeers, database marketeer, affiliate marketeers en freelance CRO specialisten.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de verschillende functies die onder het vakgebied marketing vallen. Er zijn uiteraard nog freelancers met veel meer verschillende functietitels die zich hebben aangesloten bij het netwerk.

Is er een gemiddeld uurtarief waar je rekening mee kan houden?

Het gemiddeld uurtarief van de freelancers binnen Jellow ligt tussen de €25,- en €150,- per uur en komt uit op een gemiddelde van €80,- per uur. Deze verschillen hangen van een aantal factoren af. Zo speelt het aantal jaar werkervaring, de complexiteit van een opdracht, het opleidingsniveau, de branche en de hoeveelheid tijd een belangrijke rol indien er een uurtarief opgemaakt dient te worden. Het is belangrijk om hier duidelijke afspraken over te maken met de freelancer. Een uurtarief is ook slechts een indicatie. Hierover kan nog onderhandeld worden met de freelancer. 

Hoe kan ik een marketing freelancer inhuren?

Dat is eigenlijk vrij simpel! Je kan bij Jellow een abonnement afsluiten. Met dit abonnement krijg jij een account, waarmee jij zelfstandig in het Jellow netwerk de beste freelance kandidaten voor jouw opdracht kunt vinden en inhuren.

Is het je eerste keer? Dan zal Jellow samen met jou de opdracht grondig doornemen en je vervolgens helpen met het maken van de eerste selectie. Binnen een paar uur stromen de eerste reacties binnen. Jij kunt hier gemakkelijk en direct op reageren en online het gesprek met de freelancer van jouw voorkeur aangaan. Als je toch liever behoefte hebt aan een face-to-facegesprek dan is dit natuurlijk ook helemaal goed. Je wordt vrij gelaten om daar op je eigen manier invulling aan te geven. 

Heb je een goede freelancer gevonden en lijkt het de freelancer leuk om voor jou aan de slag te gaan? Dan kan jij heel eenvoudig de freelancer inhuren door naar zijn of haar profiel te gaan en op de knop ‘inhuren’ te klikken. Vervolgens vul je een aantal gegevens in en wordt dit naar de freelancer gestuurd. 

Hoe kan je een marketing opdracht zo goed mogelijk beschrijven voor de freelancer?

Om een kwalitatief hoogwaardige selectie van freelancers op te kunnen stellen, is het belangrijk dat de opdracht zo duidelijk en concreet mogelijk omschreven wordt in de opdrachtomschrijving. Dit kan gerealiseerd worden door de volgende aandachtspunten in de opdrachtomschrijving te vermelden:

 • Het verwachte eindresultaat van de opdracht
 • De start- en (eventuele) einddatum
 • Het aantal uur per week of het totaal aantal uren
 • Gewenste ervaring (evt. specifieke ervaring in bepaalde branches of b2c/b2b)
 • Functieprofiel
 • Indicatie uurtarief
 • Locatie (thuis/kantoor/op locatie of combinatie)
 • Werkzaamheden

Weet je niet zeker of de juiste freelance marketeer voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

207

Nieuwe freelancers
in december

4.197

Opdrachtgevers

16.957

Ingeschreven marketing freelancers

Vind direct jouw freelance marketing!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen