Je vindt zelf de beste marketing freelancers

Krijg toegang tot de beste 17.537 marketing freelancers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Logo Deloitte klein T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing Logo NN Group klein Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing

+4.831 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

 

 

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste marketing freelancers binnen handbereik

Altijd de beste marketing freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw marketing freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.831 opdrachtgevers en 52.618 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 17.537 binnen marketing. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance marketing expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om marketing freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om marketing freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste marketing freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 17.537 freelancers binnen marketing, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante marketing freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met marketing freelancers

Rechtstreeks contact met marketing freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste marketing freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste marketing freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

 

 

Jellow Go

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Helemaal zelf doen via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’. Geadviseerd aan bedrijven tot 20 medewerkers en voor opdrachten van minder dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 52.618 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Voor bedrijven die graag een beetje extra service willen. Zelf freelancers vinden of met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘ no cure no pay’. Wij adviseren Jellow Standaard aan bedrijven met 20 tot 200 medewerkers en voor opdrachten die groter zijn dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 52.618 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Een ‘branded’ omgeving, een vast aanspreekpunt, een eigen freelance pool opbouwen en nog veel meer. Wij adviseren Jellow Enterprise voor organisaties vanaf 200 medewerkers.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 52.618 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager binnen Jellow
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met marketing:

Is een marketing toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast marketing ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 52.618 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance marketing? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een freelancer die actief is in het vakgebied Marketing? 

Dan ben je bij Jellow aan het goede adres, want veel marketing freelancers zijn actief bij Jellow. Jellow is een online platform waar freelancers en opdrachtgevers direct contact met elkaar hebben zonder tussenkomst van een intermediair. Aan de hand van je opdracht bepaal je zelf welke kandidaten je wil uitnodigen. Hieronder worden diverse vragen beantwoord over het inhuren van de juiste marketing freelancer. 

Wat doet een freelance marketeer?

Een freelance marketeer is werkzaam in het vakgebied marketingcommunicatie. Marketing bestaat uit activiteiten die ervoor zorgen dat bepaalde diensten of producten bij klanten onder de aandacht worden gebracht, zodat zoveel mogelijk conversies/transacties behaald worden. Dit kan zowel offline, als online. Binnen online marketing vind je ook verschillende specialismen, waarbinnen de online marketeer de meest voorkomende is.

Wanneer je meer inzoomt op het online specialisme kan er gedacht worden aan de volgende functies: freelance (Online) marketeers, freelance SEO specialisten, SEA specialisten, social media marketeers, marketingmanagers, content marketeers, database marketeer, affiliate marketeers en freelance CRO specialisten.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de verschillende functies die onder het vakgebied marketing vallen. Er zijn uiteraard nog freelancers met veel meer verschillende functietitels die zich hebben aangesloten bij het netwerk.

Is er een gemiddeld uurtarief waar je rekening mee kan houden?

Het gemiddeld uurtarief van de freelancers binnen Jellow ligt tussen de €25,- en €150,- per uur en komt uit op een gemiddelde van €80,- per uur. Deze verschillen hangen van een aantal factoren af. Zo speelt het aantal jaar werkervaring, de complexiteit van een opdracht, het opleidingsniveau, de branche en de hoeveelheid tijd een belangrijke rol indien er een uurtarief opgemaakt dient te worden. Het is belangrijk om hier duidelijke afspraken over te maken met de freelancer. Een uurtarief is ook slechts een indicatie. Hierover kan nog onderhandeld worden met de freelancer. 

Hoe kan ik een marketing freelancer inhuren?

Dat is eigenlijk vrij simpel! Je kan bij Jellow een abonnement afsluiten. Met dit abonnement krijg jij een account, waarmee jij zelfstandig in het Jellow netwerk de beste freelance kandidaten voor jouw opdracht kunt vinden en inhuren.

Is het je eerste keer? Dan zal Jellow samen met jou de opdracht grondig doornemen en je vervolgens helpen met het maken van de eerste selectie. Binnen een paar uur stromen de eerste reacties binnen. Jij kunt hier gemakkelijk en direct op reageren en online het gesprek met de freelancer van jouw voorkeur aangaan. Als je toch liever behoefte hebt aan een face-to-facegesprek dan is dit natuurlijk ook helemaal goed. Je wordt vrij gelaten om daar op je eigen manier invulling aan te geven. 

Heb je een goede freelancer gevonden en lijkt het de freelancer leuk om voor jou aan de slag te gaan? Dan kan jij heel eenvoudig de freelancer inhuren door naar zijn of haar profiel te gaan en op de knop ‘inhuren’ te klikken. Vervolgens vul je een aantal gegevens in en wordt dit naar de freelancer gestuurd. 

Hoe kan je een marketing opdracht zo goed mogelijk beschrijven voor de freelancer?

Om een kwalitatief hoogwaardige selectie van freelancers op te kunnen stellen, is het belangrijk dat de opdracht zo duidelijk en concreet mogelijk omschreven wordt in de opdrachtomschrijving. Dit kan gerealiseerd worden door de volgende aandachtspunten in de opdrachtomschrijving te vermelden:

 • Het verwachte eindresultaat van de opdracht
 • De start- en (eventuele) einddatum
 • Het aantal uur per week of het totaal aantal uren
 • Gewenste ervaring (evt. specifieke ervaring in bepaalde branches of b2c/b2b)
 • Functieprofiel
 • Indicatie uurtarief
 • Locatie (thuis/kantoor/op locatie of combinatie)
 • Werkzaamheden

Weet je niet zeker of de juiste freelance marketeer voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

492

Nieuwe freelancers
in augustus

4.831

Opdrachtgevers

17.537

Ingeschreven marketing freelancers

Vind direct jouw freelance marketing!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,5 / 5
104 beoordelingen