Op zoek naar een marketing freelancer?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare freelance marketeers.

 • Direct contact met 11.872 marketing freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
per direct11.872beschikbaar

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van {cluster} freelancers

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van marketing freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 11.872 marketing freelancers en andere freelancers actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 11.872 marketing freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van Online Marketeer, tot Marketing manager of SEO specialist. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de marketing freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Onbeperkt toegang tot {cluster} freelancers
Opzetten en uitbreiden van eigen {cluster} freelance pool

Opzetten en uitbreiden van eigen marketing freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste marketing freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 11.872 marketing freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door marketing freelancers, of een van de 11.872 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Zoek jij een marketing freelancer voor jouw opdracht?

Dan ben je bij Jellow aan het goede adres, want veel marketing freelancers zijn actief bij Jellow. Hieronder worden diverse vragen beantwoord omtrent het inhuren van de juiste marketing freelancer en op het gebied van interim marketing.

Wanneer je behoefte hebt aan meer persoonlijk contact, of hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste persoon voor jouw interim opdracht, kun je altijd een mail sturen naar info@jellow.nl of ons bellen op 035-7370352.

 • Is er een gemiddeld uurtarief waar je rekening mee kan houden?

  Het gemiddeld uurtarief van de freelancers binnen Jellow ligt tussen de €25,- en €150,- per uur en komt uit op een gemiddelde van 80,- per uur. Deze verschillen hangen van een aantal factoren af. Zo speelt het aantal jaar werkervaring, de complexiteit van een opdracht, het opleidingsniveau, de branche en de hoeveelheid tijd een belangrijke rol indien er een uurtarief opgemaakt dient te worden. Het is belangrijk om hier duidelijke afspraken over te maken met de freelancer. Een uurtarief is ook slechts een indicatie. Hierover kan nog onderhandeld worden met de freelancer.

 • Wat gebeurt er met de financiële en contractuele zaken indien ik een marketing freelancer inhuur?

  Wanneer je een marketing freelancer inhuurt via Jellow hoef je je over de financiële en contractuele zaken geen zorgen meer te maken. Dit verloopt namelijk via de professionals van Jellow Contracting. Zij zorgen voor de afwikkeling van de contractuele en financiële zaken van een inhuur. Dit alles gebeurt volgens de laatste wet- en regelgeving en is dus ook conform wet DBA.

 • Op welke locatie kan de freelancer zijn opdracht uitvoeren?

  Een freelancer kan zijn opdracht op verschillende locaties uitvoeren; dit kan vanuit huis, vanuit kantoor, op locatie of een combinatie hiervan. Een freelancer is wat betreft de werklocatie vaak meer flexibel dan een vaste medewerker. Het is daarbij echter wel belangrijk dat de opdrachtgever zijn wensen hierover op tijd kenbaar maakt aan de freelancer.

  De voorkeur wat betreft de werklocatie kan al aangegeven worden in de opdrachtomschrijving. Dit zorgt voor duidelijkheid en hierdoor komen beide partijen niet voor verrassingen te staan.

Wanneer je meer inzoomt op het online specialisme kan er gedacht worden aan de volgende interim functies: Online marketeers, SEO en SEA specialisten, Social Media specialisten, Content managers of freelance event managers.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden om een beeld te creëren bij de verschillende functies die onder het vakgebied marketing vallen. Er zijn uiteraard nog freelancers met veel meer verschillende functietitels die zich hebben aangesloten bij het netwerk.

 • Hoe kan ik een marketing freelancer inhuren?

  Dat is eigenlijk vrij simpel! Je kan bij Jellow een abonnement afsluiten. Met dit abonnement krijg jij een account, waarmee jij zelfstandig in het Jellow netwerk kan zoeken, vinden en bewonderen.

  Is het je eerste keer? Dan zal Team Jellow samen met jouw de opdracht grondig doornemen en je vervolgens helpen met het maken van de eerste selectie. Heb je extra zoek & vind credit bij jouw abonnement aangevraagd? Dan kan je vragen of het sales team voor jou een kwalitatief hoogwaardige selectie opstelt. Dit hoef je dan niet zelf te doen, wat tijd en moeite scheelt. Anderzijds, kan je zelf jouw selecties maken. Binnen een paar uur stromen de eerste reacties binnen. Jij kunt hier gemakkelijk en direct op reageren en online het gesprek met ze aan gaan. Als je toch liever behoefte hebt aan een face-to-face gesprek, is dit natuurlijk ook helemaal goed. Je wordt vrij gelaten om daar op je eigen manier invulling aan te geven.

  Heb je een goede freelancer gevonden en lijkt het de freelancer leuk om voor jou aan de slag te gaan? Dan kan jij heel eenvoudig de freelancer inhuren door naar zijn of haar profiel te gaan en op de knop ‘inhuren’ te klikken. Vervolgens vul je een aantal gegevens in, en vervolgens wordt dit naar de freelancer gestuurd. Maak je gebruik van Jellow Contracting? Dan regelen zij vervolgens alle financiële en contractuele zaken met je, zodat jij daar vrijwel geen omkijken meer naar hebt.

 • Op welke wijze kan je een marketing opdracht zo goed mogelijk beschrijven voor de freelancer?

  Om een kwalitatief hoogwaardige selectie van freelancers op te kunnen stellen, is het belangrijk dat de opdracht zo duidelijk en concreet mogelijk omschreven wordt in de opdrachtomschrijving. Dit kan gerealiseerd worden door de volgende elementen in de opdrachtomschrijving te vermelden: De start- en (eventuele) einddatum; Het aantal uur per week of het totaal aantal uren; Gewenste ervaring; Functieprofiel; Indicatie uurtarief; Locatie (thuis/kantoor/op locatie of combinatie); Werkzaamheden.

Wanneer jij een opdracht plaatst in het netwerk, krijg je binnen 24 uur reactie op jouw opdracht. Omdat bemiddelingsbureaus, intermediairs of andere tussenpersonen geen toegang hebben tot het netwerk, heb jij direct contact met de freelancers die reageren. Twijfel je nog of de juiste freelancer zich in het netwerk bevindt voor jouw interim opdracht? Wil je meer informatie over het opbouwen van een freelance poule, of heb je gewoon een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.
Nieuwe Freelancers 1.494 Nieuwe Freelancers in januari
Opdrachtgevers
1.818 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
31.566 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw marketing freelancer!

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom binnen 24 uur in contact met de beste en beschikbare marketing freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.