Op zoek naar een industrie freelancer voor jouw tijdelijke opdracht?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare industrie freelancers.

 • Direct contact met 5.534 industrie freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
per direct5.534beschikbaar

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van {cluster} freelancers

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van industrie freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 5.534 industrie freelancers en andere freelancers actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 5.534 industrie freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van Uitvoerder, tot Engineer of Civil engineer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de industrie freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Onbeperkt toegang tot {cluster} freelancers
Opzetten en uitbreiden van eigen {cluster} freelance pool

Opzetten en uitbreiden van eigen industrie freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste industrie freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 5.534 industrie freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door industrie freelancers, of een van de 5.534 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Zoek jij een industrie freelancer voor jouw tijdelijke opdracht in de technische branche?

De technische industrie is een breed netwerk met veel verschillende freelancers. Bij Jellow kan jij heel specifiek zoeken met de automatische matchmaking, of kan je gebruikmaken van het team dat jou altijd wil helpen.

Jellow.nl is een online platform waar freelancers en opdrachtgevers direct contact met elkaar hebben zonder tussenkomst van een intermediair, daarnaast werkt Jellow zonder marges op de prestaties van freelancers.

 • Welke functies omtrent de technische branche kan je vinden op Jellow.nl?

  Jellow heeft een ruim aanbod aan freelancers in de technische branche. Wij hebben onze branches voor je op een rij gezet: Bouw & Installatie, Chemie, Energie, Manufacturing en Civiel. Binnen deze branche vind je bijvoorbeeld een zzp veiligheidskundige of een freelance engineer.

  In deze branches hebben we allerlei freelancers met verschillende functies. We beschikken bijvoorbeeld over projectleiders, bouw en veiligheidsdeskundigen, projectontwikkelaars, maar ook hebben we betonconstructeurs, werkvoorbereiders en architecten beschikbaar op ons platform. Daarnaast zijn er nog veel meer specialisaties op ons platform te vinden, deze kan je vinden door de omschrijving door je opdracht zo specifiek mogelijk te maken of je kan ze eenvoudig handmatig zoeken.

 • Hoe beschrijf je de opdracht zo specifiek mogelijk?

  De technische branche is een breed werkveld met veel verschillende freelancers. Het is daarom belangrijk om heel specifiek te zijn in de opdrachtomschrijving. Schrijf bijvoorbeeld de verwachtingen op en beschrijf duidelijk het verwachte eindresultaat. Daarnaast is het handig om de skills die jij van de freelancer nodig hebt te beschrijven en aan welke eisen de freelancer moet voldoen. Enkel voorbeelden hiervan zijn: Ervaring, Behaalde licenties of certificaten en Denkniveau

  Het is bijvoorbeeld in de technische branche erg van belang om te weten aan welke licenties of certificaten een freelancer voldoet. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een freelance lasser? Dan is het van belang dat hij/zij over een lasser kwalificatie-certificaat beschikt. Omschrijf daarnaast duidelijk de opdracht. Het is belangrijk dat de freelancer weet in wat voor werkomgeving hij/zij terecht kan komen. Werkt de freelancer individueel aan de opdracht of in teamverband? Hoe gedetailleerder de omschrijving, hoe beter de freelancer de opdracht kan inschatten en wat vervolgens de kans weer vergroot op de beste match.

Voor elke opdrachtgever is het belangrijk dat hij/zij goed in kaart heeft brengt naar wat voor welke freelancer het beste bij de desbetreffende opdracht past. Het is daarom belangrijk om de omschrijving van de opdracht zo specifiek mogelijk te maken, zodat wij jou kunnen helpen met het vinden van de meest geschikte freelancer.

Hieronder gaan we verder in op de meeste gestelde vragen over freelancers in de technische industrie. Heb je vragen of heb je liever een telefonisch gesprek? Mail of bel ons dan gerust! De contactgegevens kan je hier vinden.

 • Hoe vind ik de juiste freelancer in de industrie branche?

  Wellicht heb je zelf weinig tot geen ervaring in het beschrijven van opdrachten omdat je dit werk voornamelijk overliet aan recruiters en intermediairs. Over het algemeen hebben de meeste werkgevers een duidelijk beeld van wat ze van een freelancer verwachten en aan welke vaardigheden de freelancer moet voldoen voor de opdracht.

  Zoals al eerder genoemd is het essentieel om zo specifiek mogelijk te zijn in je opdracht. Heb je duidelijk voor ogen aan welke competenties en specificaties de freelancer moet voldoen? Dan kan hierop de eerste selectie worden gemaakt. Bovendien heb je direct contact met de freelancers die reageren op jouw opdracht en kan je hun profielen bekijken.

  Ben je voornamelijk naar iemand opzoek met ervaring? Elke freelancer heeft zijn ervaring toegevoegd aan zijn profiel op Jellow.nl. Jellow maakt gebruik van een bepaald format, dit zorgt ervoor dat elk profiel gelijk is en hierdoor kan je eenvoudig de profielen met elkaar vergelijken.

  Daarnaast is het voor freelancers mogelijk om hun profiel uit te breiden om bijvoorbeeld hun website of LinkedIn toe te voegen. Heb je eenmaal de profielen bekeken, dan kun je ervoor kiezen om een aantal freelancers uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

 • Wat is het gemiddelde uurtarief van industrie freelancers?

  Zoals al eerder genoemd werkt Jellow niet met marges en een kostprijsfactoren zoals recruiters en intermediairs. Dit betekent dat het uurtarief gebaseerd is op normen van de branche, ervaring en opleidingsniveau. Het gemiddelde uurtarief in de technische branche is dan ook erg uiteenlopend omdat dit een breed werkveld is. Het uurtarief kan namelijk uiteenlopen tussen de €35,- tot €150,-. Let op, dit is slechts een indicatie. Elke freelancer heeft andere werkervaring en ook elke opdracht is divers.

  Daarnaast kunnen er ook andere redenen zijn waarom het uurtarief van de freelancer voor de ene opdracht hoger is dan de andere. Dit kan te maken hebben met verschillende omstandigheden zoals de werkzaamheden of reisafstand. Het is daarom belangrijk om duidelijke afspraken over het uurtarief te maken met de freelancer. Maak je geen gebruik van Jellow Premium? Let op, dan wordt er € 5,- van het afgesproken uurtarief afgedragen aan Jellow omdat wij de contracten en facturatie in orde brengen.

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina of je kan voor meer informatie kijken op de hoe werkt het pagina voor als je een freelancer zoekt.

Nieuwe Freelancers 1.494 Nieuwe Freelancers in januari
Opdrachtgevers
1.818 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
31.566 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw industrie

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.