Je vindt zelf de beste industrie freelancers

Krijg toegang tot de beste 14.575 industrie freelancers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance industrie
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance industrie
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance industrie

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste industrie freelancers binnen handbereik

Altijd de beste industrie freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw industrie freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.077 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 14.575 binnen industrie. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance industrie expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om industrie freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om industrie freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste industrie freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 14.575 freelancers binnen industrie, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante industrie freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met industrie freelancers

Rechtstreeks contact met industrie freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste industrie freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste industrie freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met industrie:

Is een industrie toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast industrie ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.077 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance industrie? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een freelancer in de technische branche? 

De technische industrie is een breed netwerk met veel verschillende freelancers. Jellow is een online platform waar freelancers en opdrachtgevers direct contact met elkaar hebben zonder tussenkomst van een intermediair. Aan de hand van je opdracht bepaal je zelf welke kandidaten je wilt uitnodigen. 

Voor elke opdrachtgever is dan ook belangrijk dat hij/zij goed in kaart brengt welke freelancer het beste bij de desbetreffende opdracht past. Maak je opdrachtomschrijving zo specifiek mogelijk, zodat wij jou kunnen helpen met het vinden van de meest geschikte freelancer. Hieronder gaan we verder in op de meeste gestelde vragen over freelancers in de technische industrie. 

Welke functies omtrent de technische branche kan je vinden op Jellow.nl? 

Jellow heeft een ruim aanbod aan freelancers in de technische branche. Wij hebben onze branches voor je op een rij gezet: Bouw & Installatie, Chemie, Energie, Manufacturing en Civiel.  

In deze branches hebben we allerlei freelancers met verschillende functies. We beschikken bijvoorbeeld over projectleiders, bouwkosten- en veiligheidsdeskundigen, projectontwikkelaars, maar ook hebben we onderhoudsinspecteurs, werkvoorbereiders en calculators beschikbaar op ons platform. Daarnaast zijn er nog veel meer specialisaties op ons platform te vinden. Deze kan je vinden door de omschrijving door je opdracht zo specifiek mogelijk te maken of je kan ze eenvoudig handmatig zoeken via de filters op ons platform.

Hoe vind ik de juiste freelancer in de technische branche? 

Wellicht heb je zelf weinig tot geen ervaring in het beschrijven van opdrachten omdat je dit werk voornamelijk overliet aan recruiters en intermediairs. Over het algemeen hebben de meeste werkgevers een duidelijk beeld van wat ze van een freelancer verwachten en aan welke vaardigheden de freelancer moet voldoen voor de opdracht. Van Tekenaars, Engineers, tot  Voormannen bij Jellow vind je ze allemaal.

Zoals al eerder genoemd is het essentieel om zo specifiek mogelijk te zijn in je opdracht. Heb je duidelijk voor ogen aan welke competenties en specificaties de freelancer moet voldoen? Dan kan hierop de eerste selectie worden gemaakt. Bovendien heb je direct contact met de freelancers die reageren op jouw opdracht en kan je hun profielen bekijken. 

Ben je voornamelijk naar iemand opzoek met ervaring? Elke freelancer heeft zijn ervaring toegevoegd aan zijn profiel, zodat je eenvoudig de kandidaten kunt vergelijken. Daarnaast is het voor freelancers mogelijk om hun profiel uit te breiden om bijvoorbeeld hun website of LinkedIn toe te voegen. Heb je eenmaal de profielen bekeken, dan kun je ervoor kiezen om een aantal freelancers uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Bij Jellow heb je als opdrachtgever direct contact met de door jouw geselecteerde kandidaten.

Hoe beschrijf je de opdracht zo specifiek mogelijk? 

De technische branche is een breed werkveld met veel verschillende freelancers. Het is daarom belangrijk om heel specifiek te zijn in de opdrachtomschrijving. Schrijf bijvoorbeeld de verwachtingen op en beschrijf duidelijk het verwachte eindresultaat. Daarnaast is het handig om de skills die jij van de freelancer nodig hebt te beschrijven en aan welke eisen de freelancer moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties, certificeringen, denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelancer professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Het is bijvoorbeeld in de technische branche van belang om te weten aan welke licenties of certificaten/certificeringen een freelancer voldoet. Het is belangrijk dat de freelancer weet in wat voor werkomgeving hij/zij terecht kan komen. Werkt de freelancer individueel aan de opdracht of in teamverband? Hoe gedetailleerder de omschrijving, hoe beter de freelancer de opdracht kan inschatten en wat vervolgens de kans weer vergroot op de beste match.

Wat is het gemiddelde uurtarief van freelancers in de technische branche?

Het uurtarief van freelancers in de technische industrie is gebaseerd op normen van de branche, ervaring en opleidingsniveau. Het gemiddelde uurtarief in de technische branche is dan ook erg uiteenlopend omdat dit een breed werkveld is. Het uurtarief kan namelijk uiteenlopen tussen de €35,- tot €150,-. Let op, dit is slechts een indicatie. Elke freelancer heeft andere werkervaring en specifieke kennis. Daarnaast is ook elke opdracht uniek. 

 Bovendien kunnen er ook andere redenen zijn waarom het uurtarief van de freelancer voor de ene opdracht hoger is dan de andere. Dit kan te maken hebben met verschillende omstandigheden zoals de werkzaamheden of reisafstand. Het is daarom belangrijk om duidelijke afspraken over het uurtarief te maken met de freelancer.

 Weet je niet zeker of de juiste freelancer in de industriële sector voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

590

Nieuwe freelancers
in March

5.489

Opdrachtgevers

14.575

Ingeschreven industrie freelancers

Vind direct jouw freelance industrie!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen