Op zoek naar een finance freelancer?

Sluit je aan bij Jellow en kom direct in contact met de beste en beschikbare finance freelancers.

 • Direct contact met 4.551 finance freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
per direct4.551beschikbaar

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van finance freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 4.551 finance freelancers en andere freelancers actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 4.551 finance freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van CFO, tot Accountant of Administratief medewerker. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de finance freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen finance freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste finance freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 4.551 finance freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door finance freelancers, of een van de 4.551 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Zoek jij een finance freelancer voor jouw opdracht?

Ben jij als opdrachtgever op zoek naar een freelancer in de finance-sector? Dit kan erg ingewikkeld zijn omdat deze branche nogal uiteen loopt, maar bij Jellow ben aan het juiste adres.

Met meer dan 19.000 freelancer en meer dan 1000 werkgevers op de freelancemarkt beschikken wij over een ruim aanbod. Dit met een slimme combinatie van software en service, zonder marges op de prestaties van freelancers.

Jellow kan je helpen om de perfecte freelancer te vinden. In het Jellow netwerk bevinden zich verschillende freelancers gespecialiseerd in finance.

 • Welke specialisaties hebben de finance freelancers in het Jellow freelance netwerk?

  In het netwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten finance freelancers, zoals: Interim controller, Interim CFO, Accounting Professional, Financiele medewerker, Boekhouder, Administrateur, Salarisadministratieur, Credit controller, Accountant en Freelance Administratief medewerker.

  Is dit een van de profielen die je nodig hebt? Dan kan je dit aangeven in je zoektocht. Zoek je eerder een combinatie van deze verschillende profielen? Geef dat gerust mee. Onze online webapplicatie zal je helpen zoeken naar de juiste freelancer, en wij kunnen jou ook altijd bijstaan met onze matchmaking service.

  Freelancers uit de finance sector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: Boekhouding, Accounting & Control, Audit Risk Compliance, Bank & verzekering en Financiële dienstverlening.

 • Wat is het gemiddelde uurtarief van finance zzp’ers?

  Het uurtarief van finance zzp’ers verschilt per zzp’er en per opdracht. De belangrijkste component van het bepalen van het uurtarief is de werkervaring.

  Op basis van onze data hebben we verschillende gemiddelden berekend. Gericht op opleidingsniveau (hbo/wo) en met verschil in werkervaring in jaren. Met een werkervaring van 0-5 jaar, is het gemiddelde uurtarief dat finance zzp’ers (vakgebied bank & verzekering) vragen: €60,-; met een werkervaring van 5-10 jaar is het gemiddelde uurtarief €70; met meer dan 10 jaar werkervaring is het gemiddelde uurtarief €75.

  Freelancers in de branche ‘Accounting & Control’ vragen bij 0-5 jaar werkervaring gemiddeld €55,-; met 5-10 jaar werkervaring gemiddeld €65,-; met meer dan 10 jaar werkervaring €75,-.

  Het uurtarief dat freelancers aangeven bij Jellow in het profiel is indicatief. Dat betekent dat dit uurtarief niet vaststaat, maar uiteraard wel richtinggevend is. Elke opdracht is anders en daarom is het uurtarief van te voren niet altijd zwart op wit vast te stellen. Wanneer jij met een freelancer contact hebt, kunnen jullie samen praten over de inhoud van de opdracht en het exacte uurtarief afspreken.

Bij het netwerk zijn verschillende finance freelancers actief, van junior tot senior en met verschillende achtergronden.

Heb je al volledig voor ogen waarvoor je een freelancer nodig hebt, of wil je samen met een freelancer overleggen wat voor jou de beste strategie is? Bij Jellow kan je terecht wanneer je al een specifieke opdracht hebt liggen, maar ook wanneer je hierbij hulp nodig hebt.

Om een duidelijk beeld te geven hoe Jellow werkt, beantwoorden wij een paar vragen uit de 'meest gestelde vragen'. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Hoe vind je de juiste finance freelancer voor jouw opdracht?

  Als werkgever is het belangrijk om een duidelijk beeld te schetsen van wat voor freelancer je nodig hebt. Zoek je bijvoorbeeld iemand die bepaalde vaardigheden bezit of vind je het belangrijk dat een freelancer enthousiast is en passie heeft voor zijn of haar vak? Omschrijf dit dan ook zo specifiek mogelijk in je opdracht. Dit is niet alleen handig om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte freelancer vindt, maar voor de freelancer is het ook handig om te weten waar hij aan toe is.

  Ook informatie wat betreft de werkomgeving is handig voor de freelancer. Zal hij/zij moeten werken in een team of individueel? Is het mogelijk voor de freelancer om de taken vanop afstand (remote) uit te voeren, of verwacht je dat hij/zij naar jouw bedrijf komt?

  Heb je dit eenmaal in kaart gebracht, dan kunnen wij jou een shortlist aanbieden met freelancers. Daarnaast kun je ook handmatig zoeken en de beste freelancers naar jouw wensen selecteren.

 • Beschrijf de opdracht voor de finance freelancer zo duidelijk mogelijk

  Freelancers die gespecialiseerd zijn in een aspect van finance kunnen betekenisvol zijn voor verschillende opdrachten voor jouw bedrijf. Het is daarom handig om heel specifiek te zijn in de opdrachtomschrijving. Schrijf op wat jij precies van de freelancer verwacht en vergeet ook niet om het verwachte eindresultaat toe te voegen. Denk goed na over de skills die jij van de manager nodig hebt en welke eisen jij stelt aan de freelancer. Is het belangrijk dat een CFO of controller kennis heeft van een bepaalde branche? Vermeld dit dan in de opdrachtomschrijving.

  Een voorbeeld: het denkniveau; aantal jaren ervaring; kennis of bepaalde skills.

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan hier meer informatie vinden over hoe Jellow nu eigenlijk werkt voor als je een freelancer zoekt.

Nieuwe Freelancers 1.830 Nieuwe Freelancers in januari
Opdrachtgevers
1.819 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
31.813 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw finance freelancer!

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare finance freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.