Je vindt zelf de beste finance freelancers

Krijg toegang tot de beste 20.933 finance freelancers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance finance
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance finance
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance finance

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste finance freelancers binnen handbereik

Altijd de beste finance freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw finance freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.603 opdrachtgevers en 61.910 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 20.933 binnen finance. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance finance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om finance freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om finance freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste finance freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 20.933 freelancers binnen finance, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante finance freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met finance freelancers

Rechtstreeks contact met finance freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste finance freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste finance freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met finance:

Is een finance toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast finance ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.910 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance finance? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in finance? 

Ben jij als opdrachtgever op zoek naar een freelancer in de financiële sector? Dit kan ingewikkeld zijn omdat deze branche nogal uiteen loopt, maar bij Jellow ben aan het juiste adres. Met in totaal meer dan 46.000 freelancers en meer dan 1000 werkgevers op de freelancemarkt beschikken wij over een ruim aanbod aan beschikbare freelance professionals.

Jellow kan je helpen om de perfecte freelancer in banking, accountancy en insurance te vinden. Van junior tot senior, met verschillende achtergronden, ervaringsniveaus, specialistische vaardigheden en kennis. Bij Jellow kan je terecht wanneer je al een specifieke opdracht hebt liggen, maar ook wanneer je hierbij hulp nodig hebt. Heb je al volledig voor ogen waarvoor je een freelancer nodig hebt, of wil je samen met een freelancer overleggen wat voor jou de beste strategie is? 

Om een duidelijk beeld te geven hoe Jellow werkt, beantwoorden wij een paar vragen uit de ‘meest gestelde vragen’. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Welke specialisaties hebben de finance freelancers in het Jellow freelance netwerk?

In het netwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten freelancers, werkzaam in bancair en verzekeren, zoals: 

Is dit een van de profielen die je nodig hebt? Dan kan je dit aangeven in je zoektocht. Zoek je eerder een combinatie van deze verschillende profielen? Geef dat gerust mee in je opdrachtomschrijving

Freelancers uit de finance sector zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: 

 • Boekhouding 
 • Accounting & Control
 • Bank & verzekering
 • Financiële dienstverlening 
 • Audit Risk Compliance

Hoe vind je de juiste finance freelancer voor jouw opdracht? 

Als werkgever is het belangrijk om een duidelijk beeld te schetsen van wat voor freelancer je nodig hebt. Zoek je bijvoorbeeld iemand die bepaalde vaardigheden of branchespecifieke ervaring bezit. Omschrijf dit dan ook zo uitvoerig mogelijk in je opdracht. Dit is niet alleen handig om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte freelancer vindt, maar voor de freelancer is het ook handig om te weten waar hij aan toe is. Zo maak je eerder een succesvolle match.

Ook informatie betreft de werkomgeving is handig voor de freelancer. Zal hij/zij moeten werken in een team of individueel? Is het mogelijk voor de freelancer om de taken op afstand (remote) uit te voeren, of verwacht je dat hij/zij naar jouw bedrijf komt?

Heb je dit eenmaal in kaart gebracht, dan kun je ook handmatig zoeken en de beste freelancers naar jouw wensen selecteren. Indien gewenst kunnen wij jou ook een shortlist aanbieden met freelancers.

Wat is het gemiddelde uurtarief van finance freelancers?

Het uurtarief van finance freelancers verschilt per opdracht. De belangrijkste componenten voor het bepalen van het uurtarief zijn werkervaring, specifieke vaardigheden en kennis.

Op basis van onze data hebben we verschillende gemiddelden berekend. Gericht op opleidingsniveau (hbo/wo) en met verschil in werkervaring in jaren. Met een werkervaring van 0-5 jaar, is het gemiddelde uurtarief dat finance freelancers (vakgebied bank & verzekering) vragen €60,-; met een werkervaring van 5-10 jaar is het gemiddelde uurtarief €70; met meer dan 10 jaar werkervaring is het gemiddelde uurtarief €75. 

Freelancers in de branche ‘Accounting & Control’ vragen bij 0-5 jaar werkervaring gemiddeld €55,-; met 5-10 jaar werkervaring gemiddeld €65,-; met meer dan 10 jaar werkervaring €75,-.

Het uurtarief dat freelancers aangeven bij Jellow in het profiel is indicatief. Dat betekent dat dit uurtarief niet vaststaat, maar uiteraard wel richtinggevend is. Bij Jellow heb je als opdrachtgever altijd direct persoonlijk contact met door jou geselecteerde freelancers. Wanneer je dus met een freelancer contact hebt, kunnen jullie samen praten over de inhoud van de opdracht en het exacte uurtarief afspreken. 

Weet je niet zeker of de juiste freelancer binnen de zakelijke dienstverlening voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

738

Nieuwe freelancers
in June

5.603

Opdrachtgevers

20.933

Ingeschreven finance freelancers

Vind direct jouw freelance finance!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen