Je vindt zelf de beste IT freelancers

Krijg toegang tot de beste 18.586 IT freelancers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance IT Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance IT Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance IT Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance IT KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance IT Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance IT

+4.197 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance IT

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance IT

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste IT freelancers binnen handbereik

Altijd de beste IT freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw IT freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.197 opdrachtgevers en 49.727 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 18.586 binnen IT. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance IT expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om IT freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om IT freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste IT freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 18.586 freelancers binnen IT, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante IT freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met IT freelancers

Rechtstreeks contact met IT freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste IT freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste IT freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Doorlopend freelancers vinden en bouwen aan jouw freelance pool.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • 12 opdrachten per jaar delen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Ondersteuning door Jellow
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
Meest gekozen

Jellow Go

Direct en vrijblijvend één opdracht delen. Gratis als je niet de juiste freelancer vindt.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • Vind je niet de juiste freelancer? Dan hoef je niets te betalen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Optioneel: ondersteuning door Jellow
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 12 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Toegewezen contactpersoon
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met IT:

Is een IT toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast IT ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 49.727 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance IT? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in IT? 

Bij Jellow helpen wij jou graag bij het vinden van de meest geschikte freelancer voor jouw opdracht. Binnen ons grote netwerk hebben wij veel IT freelancers met verschillende achtergronden en ervaringsniveaus. Bij Jellow  kun je terecht als je al precies voor ogen hebt waar je een freelancer voor nodig hebt, maar ook als hierbij wat extra hulp nodig hebt. 

Wanneer je een Jellow abonnement hebt, kun je binnen ons grote netwerk onbeperkt zoeken en freelancers uitnodigen voor jouw opdracht. Wij helpen graag bij jouw zoektocht naar de perfecte freelancer voor jouw opdracht en organisatie. Daarom kun je een opdracht met ons delen, waarna wij een shortlist van de meest geschikte freelancers voor jou uitnodigen. Dit is vrijblijvend, no cure no pay. Doorgaans brengen we jou snel in contact met de best passende freelancer.

Hieronder beantwoorden wij een paar van de meest gestelde vragen. Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

Welke specialisaties hebben de IT freelancers in het Jellow freelance netwerk?

In het netwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten IT freelancers, zoals: SAP expert; Project manager IT; IT consultant; Microsoft BI specialist; CTO; Risk analist en Testmanager.

Staat het profiel dat jij nodig hebt voor je opdracht hier niet tussen of zoek je juist een combinatie van verschillende profielen? Geef dit gerust mee in je zoektocht. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte freelancer en kunnen je ook altijd bijstaan met onze matchmaking service. 

Hoe vind je de juiste IT freelancer voor jouw opdracht? 

Werkgevers hebben vaak al een goed beeld van de freelancer die ze zoeken. De ene werkgever zoekt branche- of disciplinespecifieke kennis. De andere werkgever is op zoek naar een freelancer met bepaalde vaardigheden en competenties, die passen bij de opdracht en organisatie. 

Het is van belang dat je als werkgever een zeer specifieke opdrachtomschrijving geeft. Aan de hand van een duidelijke opdrachtomschrijving kunnen wij voor jou de IT freelancer vinden die het beste past bij jouw opdracht. 

Bij Jellow maken wij gebruik van een vast format. Dit zorgt ervoor dat alle profielen hetzelfde zijn ingedeeld. Freelancers krijgen de mogelijkheid om hun profiel uit te bereiden door hun website (inclusief portfolio) toe te voegen. Zo kun je eenvoudig door jouw geselecteerde kandidaten vergelijken.

Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche?

Ben je op zoek naar een freelancer in een specifieke branche? Dan is het van belang om dit duidelijk te maken in je opdrachtomschrijving. Wellicht vind jij het als opdrachtgever handig dat een freelancer al regelmatig opdrachten voor een specifieke doelgroep of opdracht in een bepaalde sector heeft uitgevoerd. Van een IT projectmanager tot een Senior test analist, het kan allemaal. Je kan met je Jellow abonnement zelf een geschikte freelancer met ervaring binnen deze branche zoeken, maar ook kunnen wij een shortlist of selectie van geschikte IT freelancers voor jouw opdracht uitwerken.  

Schrijf op wat jij precies van de freelancer verwacht en vergeet ook niet om het verwachte eindresultaat toe te voegen. Denk goed na over de skills die jij van de IT’er nodig hebt en welke eisen jij stelt aan de freelancer. In je opdrachtomschrijving kun je o.a. het volgende opnemen:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties, certificeringen, denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Hoe gedetailleerder je bent in het omschrijven van de opdracht, hoe beter de freelancer jouw opdracht kan inschatten. Indien wij jou bijstaan in je zoektocht, dan laat jouw precieze omschrijving ons ook toe om de meest geschikte freelancers uit te nodigen voor jouw job.

Weet je niet zeker of de juiste freelancer in de IT-sector voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

207

Nieuwe freelancers
in december

4.197

Opdrachtgevers

18.586

Ingeschreven IT freelancers

Vind direct jouw freelance IT!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen