Je vindt zelf de beste IT freelancers

Krijg toegang tot de beste 12.379 IT freelancers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance IT
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance IT
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance IT

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste IT freelancers binnen handbereik

Altijd de beste IT freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw IT freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.603 opdrachtgevers en 61.910 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 12.379 binnen IT. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance IT expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om IT freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om IT freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste IT freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 12.379 freelancers binnen IT, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante IT freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met IT freelancers

Rechtstreeks contact met IT freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste IT freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste IT freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met IT:

Is een IT toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast IT ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.910 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance IT? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in IT? 

Bij Jellow helpen wij jou graag bij het vinden van de meest geschikte freelancer voor jouw opdracht. Binnen ons grote netwerk hebben wij veel IT freelancers met verschillende achtergronden en ervaringsniveaus. Bij Jellow  kun je terecht als je al precies voor ogen hebt waar je een freelancer voor nodig hebt, maar ook als hierbij wat extra hulp nodig hebt. 

Wanneer je een Jellow abonnement hebt, kun je binnen ons grote netwerk onbeperkt zoeken en freelancers uitnodigen voor jouw opdracht. Wij helpen graag bij jouw zoektocht naar de perfecte freelancer voor jouw opdracht en organisatie. Daarom kun je een opdracht met ons delen, waarna wij een shortlist van de meest geschikte freelancers voor jou uitnodigen. Dit is vrijblijvend en gaat op basis van een service fee bovenop het afgesproken uurtarief van de freelancer. Daarna brengen we jou snel in contact met de best passende freelancer.

Hieronder beantwoorden wij een paar van de meest gestelde vragen. Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

Welke specialisaties hebben de IT freelancers in het Jellow freelance netwerk?

In het netwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten IT freelancers, zoals: SAP expert; Project manager IT; IT consultant; Microsoft BI specialist; CTO; Risk analist en Testmanager.

Staat het profiel dat jij nodig hebt voor je opdracht hier niet tussen of zoek je juist een combinatie van verschillende profielen? Geef dit gerust mee in je zoektocht. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte freelancer en kunnen je ook altijd bijstaan met onze matchmaking service. 

Hoe vind je de juiste IT freelancer voor jouw opdracht? 

Werkgevers hebben vaak al een goed beeld van de freelancer die ze zoeken. De ene werkgever zoekt branche- of disciplinespecifieke kennis. De andere werkgever is op zoek naar een freelancer met bepaalde vaardigheden en competenties, die passen bij de opdracht en organisatie. 

Het is van belang dat je als werkgever een zeer specifieke opdrachtomschrijving geeft. Aan de hand van een duidelijke opdrachtomschrijving kunnen wij voor jou de IT freelancer vinden die het beste past bij jouw opdracht. 

Bij Jellow maken wij gebruik van een vast format. Dit zorgt ervoor dat alle profielen hetzelfde zijn ingedeeld. Freelancers krijgen de mogelijkheid om hun profiel uit te bereiden door hun website (inclusief portfolio) toe te voegen. Zo kun je eenvoudig door jouw geselecteerde kandidaten vergelijken.

Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche?

Ben je op zoek naar een freelancer in een specifieke branche? Dan is het van belang om dit duidelijk te maken in je opdrachtomschrijving. Wellicht vind jij het als opdrachtgever handig dat een freelancer al regelmatig opdrachten voor een specifieke doelgroep of opdracht in een bepaalde sector heeft uitgevoerd. Van een IT projectmanager tot een Senior test analist, het kan allemaal. Je kan met je Jellow abonnement zelf een geschikte freelancer met ervaring binnen deze branche zoeken, maar ook kunnen wij een shortlist of selectie van geschikte IT freelancers voor jouw opdracht uitwerken.  

Schrijf op wat jij precies van de freelancer verwacht en vergeet ook niet om het verwachte eindresultaat toe te voegen. Denk goed na over de skills die jij van de IT’er nodig hebt en welke eisen jij stelt aan de freelancer. In je opdrachtomschrijving kun je o.a. het volgende opnemen:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties, certificeringen, denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Hoe gedetailleerder je bent in het omschrijven van de opdracht, hoe beter de freelancer jouw opdracht kan inschatten. Indien wij jou bijstaan in je zoektocht, dan laat jouw precieze omschrijving ons ook toe om de meest geschikte freelancers uit te nodigen voor jouw job.

Weet je niet zeker of de juiste freelancer in de IT-sector voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

738

Nieuwe freelancers
in June

5.603

Opdrachtgevers

12.379

Ingeschreven IT freelancers

Vind direct jouw freelance IT!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen