Je vindt zelf de beste HRM freelancers

Krijg toegang tot de beste 13.293 HRM freelancers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HRM
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HRM
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HRM

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste HRM freelancers binnen handbereik

Altijd de beste HRM freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw HRM freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.603 opdrachtgevers en 61.910 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 13.293 binnen HRM. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance HRM expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om HRM freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om HRM freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste HRM freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 13.293 freelancers binnen HRM, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante HRM freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met HRM freelancers

Rechtstreeks contact met HRM freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste HRM freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste HRM freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met HRM:

Is een HRM toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast HRM ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.910 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance HRM? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een freelancer op het gebied van Human Resource Management (HRM)?

Voor een freelance opdracht binnen HRM ben je bij Jellow.nl op het juiste adres. Er zijn veel freelancers beschikbaar in de richting van HRM. Voordat jij je opdracht plaatst of een omschrijving toevoegt, is het belangrijk dat jij goed in kaart hebt hoe je opdracht eruitziet en welke freelancer het beste bij deze opdracht past. Weet je bijvoorbeeld al een startdatum en de omvang van de opdracht? En weet jij welke (soft)skills een freelancer nodig heeft om de opdracht goed te vervullen? 

Wij kunnen jou ook helpen bij het vinden van de meest geschikte freelancer. Bijvoorbeeld door een handgemaakte selectie te maken wanneer je een duidelijke omschrijving met ons deelt, of we kunnen een demo inplannen zodat jij weet hoe je Jellow kan gaan gebruiken. Hieronder worden de meest gestelde vragen beantwoord en tips gegeven. Staat jouw vraag er niet tussen, of wil je bepaalde zaken liever samen bespreken? Mail of bel ons gerust met de gegevens die je hier kan vinden. 

Wat is een Human Resource Management (HRM) freelancer?

Een freelancer in het gebied van HRM richt zich vooral op personeel en arbeid: mensen en hun werk binnen organisaties. Bij Jellow vinden we freelancers gespecialiseerd in ARBO en Gezondheid, zoals:

Waar kan een freelancer met expertise in HRM voor gebruikt worden?

Dit hangt af van waarvoor jij een freelancer wil inhuren. Wil je inspelen op een bepaalde drukte in jouw organisatie, wil je dat er binnen de organisatie een bepaalde verandering plaatsvindt of heb je skills nodig die ‘niet aanwezig zijn’ in jouw bedrijf op dit moment? Je kan denken aan het resultaat dat jij graag wilt behalen met het inzetten van een freelancer.

Een freelance HR manager wordt door opdrachtgevers vaak gebruikt om een organisatie of bedrijf te reorganiseren of ‘herstructureren’. Daarnaast worden specialisten in HRM ingehuurd wanneer een bedrijf te klein is om iemand hiervoor fulltime in dienst te nemen, als bijvoorbeeld hr-medewerker of om bepaalde HR-software te implementeren en uit te leggen. 

Een freelance recruiter wordt bijvoorbeeld  als specialist ingehuurd bij het werven en selecteren van personeel om een openstaande vacature in te vullen. Een recruiter probeert een match te vinden tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, waarbij zijn/haar taken o.a. bestaan uit het schrijven van een functieprofiel, screening en selectie van kandidaten en onderhandeling over de functievoorwaarden.

Is de opdracht voor een freelancer actief in HRM voor een speciale branche/doelgroep?

Elk bedrijf is anders. Het kan zijn dat jij het belangrijk vindt dat een freelancer een bepaalde affiniteit heeft met hetgeen waar jouw bedrijf zich mee bezig houdt, of dat je bepaalde soft skills belangrijk vindt. Bij Jellow kan je, eenmaal ingelogd, cv’s van freelancers bekijken en direct contact hebben met de beste freelancers, die werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening. Ook kunnen wij je helpen om de beste freelancer te vinden voor jouw opdracht. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is een specifieke omschrijving te geven van een opdracht. 

Omschrijf de opdracht van de HRM freelancer zo duidelijk mogelijk. 

Om efficiënt een freelancer te kunnen vinden, is het handig om een zo specifiek mogelijke omschrijving te geven van jouw opdracht. Op basis daarvan kan een selectie worden gemaakt met de meest geschikte freelancers, zodat jij geen tijd kwijt bent aan gesprekken met freelancers die niet goed aansluiten bij jouw opdracht. Je kan hierbij denken aan:

 • Startdatum
 • Duur van de opdracht (aantal uur per week/totaal) 
 • Werklocatie (thuis/kantoor)
 • Uurtarief/budget
 • Functie-eisen/ervaring die je verwacht
 • Werkzaamheden

Wat is het gemiddelde uurtarief van freelancers op het gebied van Human Resource Management?

Het uurtarief van freelancers in HRM verschilt heel erg, afhankelijk van: ervaring, opleiding en vaardigheden. Het gemiddelde loon ligt rond de €80,- per uur, terwijl het uiteenloopt tussen €35,- en €150,- per uur. Let wel op dat deze uurtarieven een indicatie zijn. Geen enkele freelancer heeft dezelfde ervaring, maar geen enkele opdracht is ook hetzelfde. Het kan zijn dat een freelancer voor de ene opdracht wat meer vraagt dan voor de andere. Dit kan weer afhangen van de werkzaamheden, afstand of andere dingen. Zorg daarom dat je met een freelancer duidelijk afspraken maakt over het uurtarief.

Weet je niet zeker of de juiste freelancer binnen de zakelijke dienstverlening voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

738

Nieuwe freelancers
in June

5.603

Opdrachtgevers

13.293

Ingeschreven HRM freelancers

Vind direct jouw freelance HRM!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen