Je vindt zelf de beste HRM freelancers

Krijg toegang tot de beste 1.918 HRM freelancers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HRM Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HRM Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HRM Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HRM KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HRM Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HRM

+4.352 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HRM

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HRM

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste HRM freelancers binnen handbereik

Altijd de beste HRM freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw HRM freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.352 opdrachtgevers en 50.336 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.918 binnen HRM. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance HRM expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om HRM freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om HRM freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste HRM freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.918 freelancers binnen HRM, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante HRM freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met HRM freelancers

Rechtstreeks contact met HRM freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste HRM freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste HRM freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Voor bedrijven die duurzame samenwerkingen met freelancers aangaan en meer dan 3 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Tot 6 opdrachten delen per jaar
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Direct toegang tot alle 50.336 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
Meest gekozen

Jellow Go

Voor een snelle en eenmalige zoektocht naar een freelancer. Via Jellow op basis van ‘No cure no pay’.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • 1 Opdracht delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 50.336 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 6 freelancers per jaar inhuren.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Meer dan 6 opdrachten delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Customer support
 • Direct toegang tot 50.336 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met HRM:

Is een HRM toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast HRM ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 50.336 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance HRM? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een freelancer op het gebied van Human Resource Management (HRM)?

Voor een freelance opdracht binnen HRM ben je bij Jellow.nl op het juiste adres. Er zijn veel freelancers beschikbaar in de richting van HRM. Voordat jij je opdracht plaatst of een omschrijving toevoegt, is het belangrijk dat jij goed in kaart hebt hoe je opdracht eruitziet en welke freelancer het beste bij deze opdracht past. Weet je bijvoorbeeld al een startdatum en de omvang van de opdracht? En weet jij welke (soft)skills een freelancer nodig heeft om de opdracht goed te vervullen? 

Wij kunnen jou ook helpen bij het vinden van de meest geschikte freelancer. Bijvoorbeeld door een handgemaakte selectie te maken wanneer je een duidelijke omschrijving met ons deelt, of we kunnen een demo inplannen zodat jij weet hoe je Jellow kan gaan gebruiken. Hieronder worden de meest gestelde vragen beantwoord en tips gegeven. Staat jouw vraag er niet tussen, of wil je bepaalde zaken liever samen bespreken? Mail of bel ons gerust met de gegevens die je hier kan vinden. 

Wat is een Human Resource Management (HRM) freelancer?

Een freelancer in het gebied van HRM richt zich vooral op personeel en arbeid: mensen en hun werk binnen organisaties. Bij Jellow vinden we freelancers gespecialiseerd in ARBO en Gezondheid, zoals:

Waar kan een freelancer met expertise in HRM voor gebruikt worden?

Dit hangt af van waarvoor jij een freelancer wil inhuren. Wil je inspelen op een bepaalde drukte in jouw organisatie, wil je dat er binnen de organisatie een bepaalde verandering plaatsvindt of heb je skills nodig die ‘niet aanwezig zijn’ in jouw bedrijf op dit moment? Je kan denken aan het resultaat dat jij graag wilt behalen met het inzetten van een freelancer.

Een freelance HR manager wordt door opdrachtgevers vaak gebruikt om een organisatie of bedrijf te reorganiseren of ‘herstructureren’. Daarnaast worden specialisten in HRM ingehuurd wanneer een bedrijf te klein is om iemand hiervoor fulltime in dienst te nemen, als bijvoorbeeld hr-medewerker of om bepaalde HR-software te implementeren en uit te leggen. 

Een freelance recruiter wordt bijvoorbeeld  als specialist ingehuurd bij het werven en selecteren van personeel om een openstaande vacature in te vullen. Een recruiter probeert een match te vinden tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, waarbij zijn/haar taken o.a. bestaan uit het schrijven van een functieprofiel, screening en selectie van kandidaten en onderhandeling over de functievoorwaarden.

Is de opdracht voor een freelancer actief in HRM voor een speciale branche/doelgroep?

Elk bedrijf is anders. Het kan zijn dat jij het belangrijk vindt dat een freelancer een bepaalde affiniteit heeft met hetgeen waar jouw bedrijf zich mee bezig houdt, of dat je bepaalde soft skills belangrijk vindt. Bij Jellow kan je, eenmaal ingelogd, cv’s van freelancers bekijken en direct contact hebben met de beste freelancers, die werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening. Ook kunnen wij je helpen om de beste freelancer te vinden voor jouw opdracht. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is een specifieke omschrijving te geven van een opdracht. 

Omschrijf de opdracht van de HRM freelancer zo duidelijk mogelijk. 

Om efficiënt een freelancer te kunnen vinden, is het handig om een zo specifiek mogelijke omschrijving te geven van jouw opdracht. Op basis daarvan kan een selectie worden gemaakt met de meest geschikte freelancers, zodat jij geen tijd kwijt bent aan gesprekken met freelancers die niet goed aansluiten bij jouw opdracht. Je kan hierbij denken aan:

 • Startdatum
 • Duur van de opdracht (aantal uur per week/totaal) 
 • Werklocatie (thuis/kantoor)
 • Uurtarief/budget
 • Functie-eisen/ervaring die je verwacht
 • Werkzaamheden

Wat is het gemiddelde uurtarief van freelancers op het gebied van Human Resource Management?

Het uurtarief van freelancers in HRM verschilt heel erg, afhankelijk van: ervaring, opleiding en vaardigheden. Het gemiddelde loon ligt rond de €80,- per uur, terwijl het uiteenloopt tussen €35,- en €150,- per uur. Let wel op dat deze uurtarieven een indicatie zijn. Geen enkele freelancer heeft dezelfde ervaring, maar geen enkele opdracht is ook hetzelfde. Het kan zijn dat een freelancer voor de ene opdracht wat meer vraagt dan voor de andere. Dit kan weer afhangen van de werkzaamheden, afstand of andere dingen. Zorg daarom dat je met een freelancer duidelijk afspraken maakt over het uurtarief.

Weet je niet zeker of de juiste freelancer binnen de zakelijke dienstverlening voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

783

Nieuwe freelancers
in januari

4.352

Opdrachtgevers

1.918

Ingeschreven HRM freelancers

Vind direct jouw freelance HRM!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen