Je vindt zelf de beste sales freelancers

Krijg toegang tot de beste 7.013 sales freelancers in Nederland en huur ze in zonder marges.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sales Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sales Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sales Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sales KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sales Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sales

+3.586 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sales

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sales

Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste sales freelancers binnen handbereik

Altijd de beste sales freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw sales freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 3.586 opdrachtgevers en 46.646 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 7.013 binnen sales. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance sales expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om sales freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om sales freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste sales freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 7.013 freelancers binnen sales, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante sales freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met sales freelancers

Rechtstreeks contact met sales freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste sales freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste sales freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met sales:

Is een sales toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast sales ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 46.646 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance sales? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in sales?

Ben jij op zoek naar een freelancer voor jouw sales opdracht? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben een groot netwerk van sales freelancers met veel verschillende achtergronden. Bij Jellow kan je terecht als je al een specifieke opdracht hebt liggen, maar ook als je hier nog wat extra hulp bij nodig hebt of gewoon jouw netwerk wil uitbreiden.Heb je nog aanvullende vragen of zou je graag een persoonlijk gesprek met één van onze werknemers willen? Wij helpen graag! Onze contactgegevens kun je hier vinden.

Welke verschillende functies kan een sales freelancer uitvoeren?

Een freelancer die actief is in het sales branche kan verschillende functies uitoefenen. Jellow heeft een ruim aanbod aan freelancers in de sales branche. We hebben een aantal functietitels voor je op een rij gezet: Accountmanager, Sales director, Commercieel directeur, Business development manager en Salesmanager.

In welke vakgebieden zijn sales freelancers doorgaans actief?

Freelancers uit de sales sector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: Account management, Zakelijke dienstverlening, Aankoop, Management ondersteuning.

Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

Opdrachten voor sales freelancers kunnen soms flink uiteen lopen. Het is daarom van belang dat je zo specifiek mogelijk bent in je opdrachtomschrijving. Het kan zijn dat jouw bedrijf actief is binnen een bepaalde branche of doelgroep en daarom op zoek is naar een freelancer die al enige ervaring heeft binnen deze branche of doelgroep. Als dit het geval is raden wij aan om dit mee te nemen in de opdrachtomschrijving. Op deze manier kun je het snelst een freelancer vinden met de skills en ervaringen die jij zoekt voor je opdracht. Met jouw Jellow abonnement kun je snel en eenvoudig de meest geschikte sales freelancer voor jouw opdracht vinden!

Beschrijf de opdracht voor de sales freelancer zo duidelijk mogelijk

Sales freelancers kunnen betekenisvol zijn voor verschillende opdrachten voor jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn in je opdrachtomschrijving. Wij raden aan om de volgende elementen mee te nemen in de opdrachtomschrijving:Het verwachte eindresultaatInformatie wat betreft de werkomgeving (wordt bijvoorbeeld van de freelancer verwacht dat hij/zij naar jouw bedrijf komt of kan hij/zij vanuit huis werken)Waar wil je de focus op leggen (bijvoorbeeld: aankoopprocessen, sales buitendienst of account management)?Hoe gedetailleerder de opdrachtomschrijving, hoe sneller en beter wij de meest geschikte freelancer voor jou kunnen vinden!

902

Nieuwe freelancers
in June

3.586

Opdrachtgevers

7.013

Ingeschreven sales freelancers

Vind direct jouw freelance sales!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen