Je vindt zelf de beste sales freelancers

Krijg toegang tot de beste 18.392 sales freelancers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sales
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sales
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sales

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste sales freelancers binnen handbereik

Altijd de beste sales freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw sales freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.653 opdrachtgevers en 62.460 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 18.392 binnen sales. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance sales expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om sales freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om sales freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste sales freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 18.392 freelancers binnen sales, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante sales freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met sales freelancers

Rechtstreeks contact met sales freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste sales freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste sales freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met sales:

Is een sales toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast sales ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 62.460 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance sales? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in sales? 

Ben jij op zoek naar een freelancer voor jouw sales opdracht? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben een groot netwerk van sales freelancers met veel verschillende achtergronden. Bij Jellow kan je terecht als je al een specifieke opdracht hebt liggen, maar ook als je hier nog wat extra hulp bij nodig hebt of gewoon jouw netwerk wil uitbreiden. 

Hieronder beantwoorden wij een paar van de meest gestelde vragen. 

Welke verschillende functies kan een sales freelancer uitvoeren?

Een freelancer die actief is in de sales branche kan verschillende functies uitoefenen. Jellow heeft een ruim aanbod aan freelancers in de sales branche. We hebben een aantal functietitels van beschikbare freelancers voor je op een rij gezet die wij in het Jellow-netwerk hebben: freelance sales director, commercieel directeur, business development manager, salesmanager en new business developer.

In welke vakgebieden zijn sales freelancers doorgaans actief?

Freelancers uit de sales sector zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals binnen het freelance management en freelance IT.

Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

De vereisten voor de beste sales freelance kandidaten lopen vaak uiteen per opdracht. Het is daarom van belang dat je zo specifiek mogelijk bent in je opdrachtomschrijving. Het kan zijn dat jouw bedrijf actief is binnen b2b of b2c, binnen een bepaalde branche of juist binnen een specifieke doelgroep en daarom op zoek is naar een freelancer die al enige ervaring heeft binnen deze sector of doelgroep.

Als dit het geval is raden wij aan om dit mee te nemen in de opdrachtomschrijving. Op deze manier kun je het snelst een freelancer vinden met de skills en ervaringen die jij zoekt voor je opdracht. Met jouw Jellow abonnement kun je snel en eenvoudig de meest geschikte sales freelancer voor jouw opdracht vinden!

Beschrijf de opdracht voor de sales freelancer zo duidelijk mogelijk

Sales freelancers kunnen betekenisvol zijn voor verschillende opdrachten voor jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn in je opdrachtomschrijving. Wij raden aan om de volgende elementen mee te nemen in de opdrachtomschrijving:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Waar wil je de focus op leggen (bijvoorbeeld: aankoopprocessen, sales buitendienst of account management)? Zijn hiervoor bepaalde vaardigheden of competenties van belang.
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week)
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de sales professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Hoe gedetailleerder de opdrachtomschrijving, hoe sneller en beter wij de meest geschikte freelancer voor jou kunnen vinden.

Wat kan een freelancer gespecialiseerd in sales voor jouw bedrijf betekenen? 

Binnen het vakgebied sales, hebben freelancers verschillende specialisaties. Je zou hierbij kunnen denken aan een freelance sales trainer of freelance accountmanager.

Met een freelancer gespecialiseerd in sales zorg je ervoor dat jij tijdelijk kennis of hulp in huis haalt. Natuurlijk is het afhankelijk van welke functie jij zoekt, wat een freelancer voor jou kan betekenen. Zo kan een salesmanager ervoor zorgen dat een team wordt aangestuurd en is verantwoordelijk voor bijvoorbeeld ‘de verkoop’ van een product of dienst. Aan de andere kant kan bijvoorbeeld een freelance accountmanager jouw (tijdelijk) helpen bij relatiebeheer. 

Wat is het gemiddelde uurtarief van een sales freelancer? 

Het uurtarief van sales freelancers verschilt. Dit komt omdat iedere freelancer een ander opleidingsniveau en verschillende werkervaring heeft. Op basis van onze data blijkt dat in het uurtarief de werkervaring het belangrijkste weegt. Op het gebied van sales hebben freelancers met een hbo/wo opleidingsniveau en 0-5 jaar werkervaring een gemiddeld uurtarief van €55,-. Met 5-10 jaar werkervaring is het gemiddelde uurtarief voor sales freelancers €65,- en voor 10 jaar of meer werkervaring bedraagt dit gemiddelde uurtarief €90,-. 

Het uurtarief dat de professionals hebben ingevuld in hun profiel is indicatief. Omdat iedere opdracht verschilt qua duur en inhoud, kan het lastig zijn voor een freelancer om precies te zijn in het uurtarief. Dat houdt in dat jij samen met de freelancer kan overleggen over het exacte uurtarief, maar dat dit wel rond het ‘indicatieve uurtarief’ ligt. 

Weet je niet zeker of de juiste freelancer voor jouw sales opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

313

Nieuwe freelancers
in July

5.653

Opdrachtgevers

18.392

Ingeschreven sales freelancers

Vind direct jouw freelance sales!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen