Op zoek naar een freelance designer?

Kom met een abonnement bij Jellow direct in contact
met de beste en beschikbare design freelancers.

 • Direct contact met 524 design freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
per direct524beschikbaar
Fox sports Fox sports
the innercircle the innercircle
booking.com booking.com
hoogvliet hoogvliet
Nederlandse Loterij Nederlandse Loterij

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

Vind freelancers

Vind freelancers

Werk je wel eens met freelancers? Jellow zorgt ervoor dat jij direct in contact komt met freelancers binnen de zakelijke dienstverlening. Doe dit met onze slimme software of vraag één van de Jellow-ers om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Snel, relevant en voorspelbaar

Jellow geeft je direct toegang tot duizenden freelancers actief in de zakelijke dienstverlening. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de freelancers die voor jou relevant zijn. Marges op uren of tussenpersonen behoren vanaf nu tot het verleden!

Snel, relevant en voorspelbaar
Samen bouwen aan één netwerk

Samen bouwen aan één netwerk

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven en freelancers bouwen met Jellow samen aan één groot netwerk en daar worden we collectief beter van. Dé manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise.

Ben jij op zoek naar een design freelancer voor jouw opdracht?

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres. Er zijn namelijk {total} design freelancers die zich hebben aangesloten bij het Jellow netwerk. Ben jij direct nieuwsgierig welke freelancers dit zijn?

 • Waar kan een freelancer die actief is in het vakgebied design voor worden ingezet?

  Binnen het vakgebied design, kunnen freelancers verschillende functietitels hebben. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan grafisch ontwerper, illustrator, concept designer, Allround graphic designer, visual designer, visual & brand designer, creative designer, creatief grafisch ontwerper, artworker of visueel specialist. Daarnaast heeft Jellow een ruim aanbod aan verschillende fotografen, editors en producenten. Ben je op zoek naar een UX of webdesigner? Dan ben je ook bij ons aan het juist adres.

 • Ben jij op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in design?

  Waar soms grote marges door tussenpersonen en intermediairs worden berekend bij de inhuur van een freelancer en er een inefficiënte zoektocht via verschillende online marktplaatsen plaatsvindt, vonden wij dat het anders kon op de freelancemarkt. En inmiddels vinden meer dan 17.000 freelancers en 13000 werkgevers dat ook! Onder andere door een slimme combinatie van software en service, zonder marges op het uurtarief van freelancers.

  Met een abonnement bij Jellow kan je zelf zoeken door het hele netwerk van design freelancers, onbeperkt freelancers uitnodigen voor opdrachten en zelf een netwerk opbouwen. Je kan er ook voor kiezen om een opdracht met ons delen, daarna zullen wij een shortlist van de meest geschikte freelancers voor jou uitnodigen.

  Weet je nog niet zeker of je gebruik wil maken van Jellow, of twijfel je of er in het Jellow netwerk voor jou wel een geschikte freelance designer actief is? Dan kan je ook altijd een demo aanvragen om te kijken hoe Jellow werkt en of er geschikte design freelancers zich in het netwerk bevinden die jou kunnen helpen met je opdracht. Je kan ook direct in het netwerk op zoek gaan.

 • Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

  De opdrachten voor een freelance designer lopen erg uiteen. Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever binnen een sector of doelgroep actief is en dat een werkgever het fijn vindt om ook in te huren met al aardig wat ervaring heeft binnen deze branche. Het kan dus zijn dat jij het ook een toegevoegde waarde vindt dat een freelancer ervaring heeft binnen de sector waarin jouw bedrijf actief is. Idem voor de doelgroep, is jouw bedrijf bijvoorbeeld gericht op webdesign voor B2B? Dan kan het zijn dat je het prettig vindt dat een freelancer al regelmatig opdrachten voor deze doelgroep heeft uitgevoerd.

  Het belangrijkste is dat je dit aangeeft in de opdrachtomschrijving. Je kan met je Jellow abonnement zelf een geschikte freelancer met ervaring binnen deze branche of doelgroep zoeken, of wij kunnen een shortlist of selectie van geschikte design freelancers voor jouw opdracht maken.

Dan kan jij een kijkje nemen bij www.jellow.nl/listing en daar kan je in de zoekbalk aangeven welke freelancer jij zoekt, zoals ‘designer’ of een andere functietitel.

 • In welke vakgebieden zijn freelance designers doorgaans actief?

  Freelancers uit de design sector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: Grafisch ontwerp, Foto, Video en UX & Webdesign.

 • Hoe vind je de juiste design freelancer voor jouw opdracht?

  Meestal hebben werkgevers al een duidelijk beeld van de freelancers die ze zoeken voor opdrachten of klussen. Het is daarom handig om specifiek te zijn in je opdracht. Is het voor jou al duidelijk welke (exacte) skills en ervaring je zoekt? Dan kan hierop al de eerste selectie worden gemaakt. Daarnaast heb je direct contact met de freelancers die reageren op jouw opdracht en kan je ook hun profielen bekijken.

  Elke freelancer beschikt over een profiel die naar een vast format is ingericht zodat je eenvoudig freelancers met elkaar kunt vergelijken. Naast dit vaste format heeft de freelancer de mogelijkheid om zijn/haar profiel te verrijken met hun LinkedIn gegevens of portfolio. Heb je een paar freelancers op het oog die je geschikt lijken? Dan kan je ze eventueel uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 • Beschrijf de opdracht voor de freelance designer zo duidelijk mogelijk.

  Freelancers die gespecialiseerd zijn in een aspect van design kunnen betekenisvol zijn voor verschillende opdrachten voor jouw bedrijf. Het is daarom handig om heel specifiek te zijn in de opdrachtomschrijving. Indien wij jou bijstaan in je zoektocht, dan laat jouw precieze omschrijving ons ook toe om de meest geschikte freelancers uit te nodigen voor jouw job.

  Schrijf op wat jij precies van de freelancer verwacht en vergeet ook niet om het verwachte eindresultaat toe te voegen. Denk goed na over de skills die jij van de designer nodig hebt en welke eisen jij stelt aan de freelancer, bijvoorbeeld: het denkniveau, het aantal jaren, ervaring en de opgedane kennis/bepaalde skills (Adobe Creative Cloud, Sketch).  Wees vervolgens gedetailleerd in het omschrijven van de opdracht. Ook informatie wat betreft de werkomgeving is handig voor de freelancer. Zal hij/zij moeten werken in een team of individueel? Is het mogelijk voor de freelancer om de taken vanop afstand (remote) uit te voeren, of verwacht je dat hij/zij naar jouw bedrijf komt?  Wil je meer tips over hoe je het beste een opdracht kan omschrijven? Dan kan je in deze blog 8 dingen waarop jij moet letten om goede reacties te krijgen op je opdracht, meer lezen.

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan hier meer informatie vinden over hoe Jellow nu eigenlijk werkt als je een freelancer zoekt.

Nieuwe Freelancers 1.502 Nieuwe Freelancers in april
Opdrachtgevers 1.511 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers 22.612 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw design freelancer

Met een abonnement bij Jellow krijg jij volledige toegang tot het Jellow netwerk en kan je onbeperkt opdrachten uitzetten. Daarnaast is het mogelijk om jouw eigen freeancepool op te bouwen, zodat jij altijd direct de beste freelancers bij de hand hebt

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.