Op zoek naar een freelance designer?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact
met de beste en beschikbare design freelancers.

  • Direct contact met 10.935 design freelancers
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  • Inhuren zonder marges
T-mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank Stichting KNVB Gemeente Groningen
+2642 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

foxsports

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van designer freelancers

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van designer freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 10.935 designer freelancers en andere freelancers actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang tot designer freelancers

Onbeperkt designer freelancers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 10.935 designer freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van Grafisch vormgever, tot Tekenaar of UX designer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de designer freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen designer freelance pool

designer freelancers zoeken met een freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste designer freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 10.935 designer freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door designer freelancers, of een van de 10.935 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Ben jij op zoek naar een design freelancer voor jouw opdracht?

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan hier meer informatie vinden over hoe Jellow nu eigenlijk werkt als je een freelancer zoekt.

Nieuwe Freelancers 506 Nieuwe Freelancers in augustus
Opdrachtgevers
2.642 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
38.027 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw design freelancer

Bij Jellow krijg je volledig toegang tot het Jellow netwerk en kan je onbeperkt opdrachten plaatsen en freelancers inhuren. Sluit je aan en kom direct in contact met de beste design freelancers

Vind mijn freelancer