Je vindt zelf de beste design freelancers

Krijg toegang tot de beste 9.627 design freelancers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance design
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance design
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance design

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste design freelancers binnen handbereik

Altijd de beste design freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw design freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.653 opdrachtgevers en 62.460 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 9.627 binnen design. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance design expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om design freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om design freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste design freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 9.627 freelancers binnen design, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante design freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met design freelancers

Rechtstreeks contact met design freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste design freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste design freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met design:

Is een design toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast design ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 62.460 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance design? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een design freelancer voor jouw opdracht?

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres. Het Jellow-netwerk bevat namelijk een zeer groot aantal gekwalificeerde ervaren design freelancers die zich bij ons hebben aangesloten. Ben jij direct nieuwsgierig welke freelancers dit zijn? Dan kan jij een kijkje nemen in het Jellow-netwerk en daar kan je in de zoekbalk aangeven welke freelancer jij zoekt, zoals ‘designer’ of een andere functietitel. 

Waar kan een freelancer die actief is in het vakgebied design voor worden ingezet?

Binnen het vakgebied design kunnen freelancers verschillende functietitels hebben. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan grafisch ontwerper, illustrator, digital designer, allround designer, visual designer, creative designer, creatief grafisch vormgever, art director, of freelance DTP. Daarnaast heeft Jellow een ruim aanbod aan verschillende fotografen, editors en producenten. Ben je op zoek naar een UX-designer of webdesigner? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. 

Ben jij op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in design? 

Waar soms grote marges door tussenpersonen en intermediairs worden berekend bij de inhuur van een freelancer en er een inefficiënte zoektocht via verschillende online marktplaatsen plaatsvindt, vonden wij dat het anders kon op de freelancemarkt. Onder andere door een slimme combinatie van software en service, zonder marges op het uurtarief van freelancers. 

Met een abonnement bij Jellow kan je zelf zoeken door het hele netwerk van design freelancers, onbeperkt freelancers uitnodigen voor opdrachten en zelf een netwerk opbouwen. Je kan er ook voor kiezen om een opdracht met ons delen. Daarna zullen wij een shortlist van de meest geschikte freelancers voor jouw opdracht uitnodigen, zodat je zelf direct met de beste kandidaten in contact komt. Weet je nog niet zeker of je gebruik wil maken van Jellow of twijfel je of er in het Jellow netwerk voor jou wel een geschikte freelance designer actief is? Dan kan je ook altijd een demo aanvragen om 

te kijken hoe Jellow werkt en of er geschikte design freelancers zich in het netwerk bevinden die jou kunnen helpen met je opdracht. Je kan ook direct in het netwerk op zoek gaan. 

In welke vakgebieden zijn freelance designers doorgaans actief?

Freelancers uit de design sector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: Grafisch ontwerp, Foto, Video en UX & Webdesign.

Zoek je een freelance designer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

De opdrachten voor een freelance designer lopen erg uiteen. Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever binnen een sector of doelgroep actief is en dat een werkgever het fijn vindt om ook in te huren met al aardig wat ervaring heeft binnen deze branche. Het kan dus zijn dat jij het ook een toegevoegde waarde vindt dat een freelancer ervaring heeft binnen de sector waarin jouw bedrijf actief is.

Idem voor de doelgroep, is jouw bedrijf bijvoorbeeld gericht op webdesign voor B2B? Dan kan het zijn dat je het prettig vindt dat een freelancer al regelmatig opdrachten voor deze doelgroep heeft uitgevoerd. Het belangrijkste is dat je dit aangeeft in de opdrachtomschrijving. Je kan met je Jellow abonnement zelf een geschikte freelancer met ervaring binnen deze branche of doelgroep zoeken, of wij kunnen een shortlist of selectie van geschikte design freelancers voor jouw opdracht maken.  

Beschrijf de opdracht voor de freelance designer zo duidelijk mogelijk

Een duidelijke opdrachtomschrijving zorgt ervoor dat het selectieproces sneller en gemakkelijker verloopt. Daarnaast is het van belang om de verwachtingen bij de start van de opdracht helder te hebben. Schrijf daarom op wat jij precies van de freelancer verwacht en vergeet ook niet om het verwachte eindresultaat toe te voegen. Denk goed na over de skills die jij van de designer nodig hebt en welke eisen jij stelt aan de freelancer, bijvoorbeeld: het denkniveau, het aantal jaren, ervaring en de opgedane kennis/bepaalde skills (Adobe Creative Cloud, Sketch).

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden en competenties zijn nodig? Denk aan programma’s en platformen. Conceptueel of juist uitvoerend.
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de design professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de interim op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Weet je niet zeker of de juiste freelancer voor jouw design opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

313

Nieuwe freelancers
in July

5.653

Opdrachtgevers

9.627

Ingeschreven design freelancers

Vind direct jouw freelance design!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen