Je vindt zelf de beste design freelancers

Krijg toegang tot de beste 6.328 design freelancers in Nederland en huur ze in zonder marges.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance design Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance design Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance design Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance design KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance design Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance design

+3.586 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance design

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance design

Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste design freelancers binnen handbereik

Altijd de beste design freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw design freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 3.586 opdrachtgevers en 46.646 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 6.328 binnen design. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance design expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om design freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om design freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste design freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 6.328 freelancers binnen design, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante design freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met design freelancers

Rechtstreeks contact met design freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste design freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste design freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met design:

Is een design toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast design ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 46.646 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance design? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Design

Design komen we op meerdere plaatsen tegen. Een design specialist kan dan ook actief zijn binnen diverse branches. Wanneer we kijken naar de functies van de meeste design professionals, dan zien we hier vooral grafisch designers voorkomen. Hier zijn weer meerdere varianten in te onderscheiden. Zo zijn er grafisch designers en vormgevers die zich vooral bezighouden met het ontwerpen van printmedia, ofwel drukwerk, maar we zien tegenwoordig vooral een groeiende groep grafisch designers en vormgevers die digitale oplossingen ontwerpen.

Wat doet een design specialist precies?

Iedere design specialist heeft eigen kenmerken en kwaliteiten. Wanneer je zoekt naar een design specialist voor printmedia, dan wordt er in de meeste gevallen op locatie gewerkt. Een design professional die digitale producten ontwerpt kan ook in een eigen werklocatie actief zijn en online de ontwerpen delen met de opdrachtgever. Designers kunnen worden ingezet voor het ontwerpen van onder meer digitale lay-outs, magazines, boekomslagen, zakelijke brochures, producten en bedrijfslogo’s.

Hoe vind je de juiste design professional?

Design professionals zijn er in veel verschillende varianten. Iedere specialist heeft zichzelf binnen een specifiek gebied gespecialiseerd. Dit betekent dat het vooral belangrijk is om een design specialist te vinden die veel kennis en ervaring heeft passende bij jouw specifieke project. Bij Jellow kun je eenvoudig jouw opdracht plaatsen, waarna de professionals zelf kunnen bepalen of zij jou van dienst kunnen zijn of niet. Kunnen zij dit? Dan hebben zij de mogelijkheid om te reageren. Je bepaalt altijd zelf met welke design professional je uiteindelijk wilt gaan samenwerken.

Een design professional blijft vaak betrokken

In de meeste gevallen blijft een design professional betrokken bij het eindproduct. Gaat het bijvoorbeeld om een digitale oplossing, zoals een webdesign of een app design? Dan is het in veel gevallen nodig om updates uit te voeren. Daarnaast kan het na verloop van tijd wenselijk zijn om de oplossing verder uit te breiden, aan te passen of te optimaliseren. Deze services worden in de regel allemaal verleend door de design professional.

Waar werken design specialisten?

Design specialisten kunnen in loondienst werkzaam zijn, onder meer bij ontwerp- en designbureaus. In dit geval bezitten de design specialisten vaak een brede kennis. Een ander deel van de design professionals is actief op ZZP of freelance basis. Vaak hebben deze specialisten zich verder ontwikkeld en gespecialiseerd op één of meerdere vlakken binnen de branche. Deze design professionals kunnen voor een opdracht intern werken bij de opdrachtgever, maar zij kunnen ook vanuit hun eigen werkplek actief zijn met regelmatige contact- en ontmoetingsmomenten met de opdrachtgever. Uiteraard is dit vooral afhankelijk van de specifieke design opdracht.

De opleidingen van een design specialist

Design is een brede term en er zijn veel verschillende functies te noemen die onder design vallen. Hierdoor is er ook een scala aan opleidingen te vinden die een design professional gevolgd kan hebben. In de meeste gevallen gaat het wel om een opleiding op HBO of WO niveau. Er zijn echter ook een aantal opleidingen die op MBO niveau aan worden geboden. We zien opleidingen op de volgende vlakken:

  • Architectuur en Design
  • Media en Journalistiek
  • Creatief en Design
  • Kunst, Cultuur en Entertainment
  • Marketing en Product

De soft skills van een design professional

Design professionals moeten in alle gevallen beschikken over een breed pakket aan soft skills. Een deel van deze soft skills zijn afhankelijk van de specifieke functie. Een product design professional heeft bijvoorbeeld andere soft skills nodig dat een app design specialist. Soft skills die vrijwel iedere design professional dient te hebben zijn onder meer:

  • Creatief denkvermogen
  • Flexibiliteit
  • Innovatieve visie
  • Klantgerichte instelling
  • Accuratesse

Heb jij een ervaren design specialist nodig?

Ben jij op zoek naar een ervaren design professional voor jouw project? Bij Jellow zijn tal van ZZP’ers en freelancers aangesloten. Onder deze specialisten zijn ook veel vakmensen te vinden die actief zijn in de design branche. Je kunt jouw opdracht online plaatsen. Design professionals die geschikt zijn voor de opdracht kunnen reageren op de opdracht, waarna jij zelf kunt bepalen met welke design professional je de samenwerking aan wilt gaan. Op deze manier vind je altijd makkelijk en snel de juiste design specialist via Jellow. Er zijn op dit moment 6.328 design freelancers beschikbaar.

Ben jij op zoek naar een design freelancer voor jouw opdracht?

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan hier meer informatie vinden over hoe Jellow nu eigenlijk werkt als je een freelancer zoekt.

902

Nieuwe freelancers
in June

3.586

Opdrachtgevers

6.328

Ingeschreven design freelancers

Vind direct jouw freelance design!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen