Je vindt zelf de beste development freelancers

Krijg toegang tot de beste 7.491 development freelancers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance development Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance development Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance development Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance development KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance development Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance development

+4.197 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance development

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance development

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste development freelancers binnen handbereik

Altijd de beste development freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw development freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.197 opdrachtgevers en 49.727 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 7.491 binnen development. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance development expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om development freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om development freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste development freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 7.491 freelancers binnen development, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante development freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met development freelancers

Rechtstreeks contact met development freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste development freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste development freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Doorlopend freelancers vinden en bouwen aan jouw freelance pool.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • 12 opdrachten per jaar delen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Ondersteuning door Jellow
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
Meest gekozen

Jellow Go

Direct en vrijblijvend één opdracht delen. Gratis als je niet de juiste freelancer vindt.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • Vind je niet de juiste freelancer? Dan hoef je niets te betalen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Optioneel: ondersteuning door Jellow
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 12 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Toegewezen contactpersoon
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met development:

Is een development toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast development ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 49.727 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance development? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelance developer? 

Dan ben jij ons ben je op de juiste plek! Er zijn namelijk veel goede development freelancers actief bij Jellow. Voordat je een freelance developer inhuurt is het belangrijk dat je een aantal dingen goed voor ogen hebt. Weet je bijvoorbeeld waarom jij een freelance developer aan wil nemen en welke expertise jij nodig hebt voor de opdracht of klus? Zoek je een specialist in front-end development, back-end development of full stack development? Dat maakt het zoeken makkelijker. 

Als jij de freelance opdracht met een duidelijke omschrijving naar ons stuurt helpen wij met het vinden van de beste en meest geschikte freelance developers. Ook voor de freelancers is het handig dat de opdrachtomschrijving nauwkeurig is, zodat zij goed weten wat er van hen verwacht wordt en de reacties kwalitatief zullen zijn. 

Welke verschillende soorten freelance zijn er binnen development en wat is het verschil? 

In het freelancenetwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten developers/ontwikkelaars binnen o.a. de volgende vakgebieden: JAVA development, PHP development, Web Development, App Development en Sharepoint, maar ook alle overige programmeertalen.

We hebben overigens ook veel IT freelancers die actief zijn via Jellow. Weet je niet precies welke vaardigheden een freelance developer dient te hebben voor jouw opdracht? Wij helpen je graag bij het definiëren van de opdracht en de selectie van de beste beschikbare kandidaten, zodat je direct contact op kunt nemen met de kandidaten van jouw keuze.

Wat is het gemiddelde uurtarief van freelancers op het gebied van developers?

Het uurtarief van developers loopt uiteen, namelijk van €40 – €100 per uur. Belangrijke factor hierin zijn de gewenste vaardigheden en specifieke werk- en branche-ervaring van de developers. Daarom wordt aan de freelancers gevraagd om een indicatie van het uurtarief op te geven wanneer zij een profiel aanmaken op Jellow, maar is deze niet bindend. Op basis van de vaardigheden van de developers en jouw opdracht kunnen jullie gezamenlijk een uurtarief afspreken wanneer jij de freelancer gaat inhuren. 

Waar heb jij een development freelancer voor nodig?

Bedenk van tevoren goed waar je een development freelancer voor nodig hebt en welke activiteiten je van de freelancer verwacht. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe website of webshop nodig of wil je dat er bepaalde software ontwikkeld of aangepast wordt? Het is handig dat de developer die je gaat inhuren precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Wij raden aan om de developer zo veel mogelijk mee te nemen in het proces. Zo is het voor hem of haar duidelijk wat jij precies wil en kan je ook tips en inzichten geven tijdens het ontwikkelingsproces.

Hoe kies je de meest geschikte freelance developer? 

Wanneer de opdrachtomschrijving specifiek is, is de kans groot dat de reacties van de freelancers op de opdrachten kwalitatief zijn. Dan is het vervolgens aan jou om het gesprek aan te gaan met de freelancers door telefonisch, via de mail of de chatfunctie op de site contact met de freelancer(s) op te nemen. 

Jij kan vervolgens een of meerdere freelancers uitnodigen voor een gesprek om te kijken of de klik tussen de developer en jou aanwezig is. Zoek jij meer in een freelancer dan alleen een succesvolle klus? Dan kan de persoonlijke klik heel belangrijk zijn voor de onboarding in jouw bedrijf. 

Waar moet je op letten wanneer je een freelance developer inhuurt? 

Het belangrijkste is dat jij en de freelancer op een lijn zitten. Maak afspraken over de werkzaamheden, de beoogde resultaten en natuurlijk het uurtarief en de start- en einddatum en leg dit ook vast. Samen met de freelancer kunnen de voorwaarden bepaald worden. 

Hoe specifiek moet de opdracht zijn voor een freelance developer? 

Hoe specifieker de opdrachtomschrijving is, hoe kwalitatiever de freelancers zullen zijn die reageren en dat maakt het zoeken ook makkelijker. Belangrijk zijn:

 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Wat jij als uiteindelijke resultaat verwacht 
 • De skills die jij van een developer nodig hebt
 • Welke eisen jij stelt aan de freelancer die geschikt is voor de opdracht. Een voorbeeld hiervan is:  
  • Het denkniveau
  • Aantal jaar ervaring
  • Kennis/Bepaalde skills (bijvoorbeeld .NET, HTML, Javascript, CSS/jQuery of e-commerce platformen als Shopify en Magento)
 • Het soort persoon dat jij zoekt en wil inhuren, met bijvoorbeeld een bepaalde competentie of interesse, een junior, senior of medior, of misschien ben je ook wel op zoek naar een developer die ervaring heeft met A/B testen, zodat hij/zij direct aansluiting vindt bij je marketingteam.
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de developer in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Vergeet daarnaast vooral niet om duidelijk afspraken te maken (en vast te leggen) over de exacte inhoud van de opdracht en het beoogde uiteindelijke resultaat. Zo weten jullie beiden wat je van elkaar kunt verwachten.Weet je niet zeker of de juiste freelancer voor jouw development opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

207

Nieuwe freelancers
in december

4.197

Opdrachtgevers

7.491

Ingeschreven development

Vind direct jouw freelance development!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen