Kies uit de 5% beste development freelancers

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare development freelancers.

 • Direct contact met 7.331 development freelancers
  Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
 • Inhuren zonder marges
  Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-Mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank stichting KNVB Gemeente Groningen

+3.324 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van development freelancers

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van development freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 3.324 bedrijven en 7.331 development freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt development freelancers inhuren zonder marges

Onbeperkt development freelancers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 7.331 freelancers die als development actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 45.565 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een freelancer development die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Development freelancers zoeken met een freelancer pool

Development freelancers zoeken met een freelancer pool

Met een freelancer pool behoud je de beste development freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste development freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door development freelancers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Freelance developer


Een freelance developer helpt je bij het organiseren van een goede website, maar kan je ook van dienst zijn bij het ontwikkelen van maatwerk software of het ontwerpen van een app. Dit zijn slechts voorbeelden, want de gemiddelde freelance developer heeft een brede kennis en ervaring. We kunnen de freelance developers onder de ICT’ers plaatsen, waarbij de focus voornamelijk ligt op het ontwikkelen van software.

Wat kan een freelance developer voor je betekenen?


In de basis kunnen we de developers nog scheiden van de webdevelopers. Het kan wel allemaal terug worden gebracht naar ontwikkeling. In deze tijd gaat het dan vaak om het ontwikkelen van software. Heb je een slimme app nodig, wil je maatwerk softwaresystemen voor je bedrijf of wil je een goed werkende, unieke website voor je onderneming? Dan kun je prima bij een freelance developer terecht. Developers staan ook wel bekend als ontwikkelaars, webontwikkelaars of programmeurs. Wil jij werkzaamheden laten verrichten op het vlak van (web)ontwikkeling? Dan kan een freelance developer je van dienst zijn.

Verschillende soorten freelance developers


Heb je specifieke ontwikkelingswerkzaamheden waarvoor je een freelance developer wilt inschakelen? Dan kan het zeker goed zijn om bewust op zoek te gaan naar een speciaal soort developer. De ene professional is de andere niet. De wereld van development is dan ook veelzijdig, waardoor er veel takken in deze branche te vinden zijn. Onder de soorten freelance developers vinden we bijvoorbeeld:

 • Back end developers
 • Front end developers
 • Full stack developers
 • App developers
 • Voor elke fase een andere developer?


  Je kunt een freelance developer inschakelen voor het ontwerpen van een creatief design dat volledig gebaseerd is op jouw specifieke doelgroep. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de bestaande huisstijl, wanneer dit van toepassing is. Een front end developer maakt het betreffende design volledig functioneel, waarna een back end developer ervoor zorgt dat het functionele design aan interne systemen en databases wordt gekoppeld. Uiteraard is het ook mogelijk om aan externe databases en systemen te koppelen. Er zijn freelance developers die het hele traject professioneel uit kunnen voeren, maar er zijn ook developers die in het bijzonder focussen op één deel van het traject, zoals front end of back end taken.

  Soft skills van een freelance developer


  Een freelance developer heeft een gerichte opleiding gevolgd, in de meeste gevallen op HBO niveau, maar daarnaast bezit een goede freelance developer ook enkele belangrijke soft skills. Een professionele freelance developer is een master in innovatief denken en bezit veel aanpassingsvermogen. Daarnaast bezit deze professional ook een goed ondernemend vermogen, waardoor zelfstandig werken en het vinden van de juiste oplossingen probleemloos verloopt. Hierbij wordt uiteraard ook gebruik gemaakt van het analytisch vermogen van de freelance developer. In bepaalde gevallen staan deze ontwikkelaars direct in contact met klanten. In dat geval is het ook van belang dat de developer een service- en klantgerichte instelling heeft.

  Hoe werkt een freelance developer?


  De werkwijze van een freelance developer is afhankelijk van de specifieke taak of taken, en uiteraard ook van de persoon zelf. In de meeste gevallen wordt er volgens een vast stappenplan gewerkt. Hierbij wordt eerst het probleem vastgesteld en wordt de bestaande software onder de loep genomen. Vervolgens worden er oplossingen gezocht voor bestaande problemen en wordt er een design ontwikkeld. De freelance developer maakt een testversie, zodat goed kan worden getest op onder meer het gebruiksgemak. Vervolgens worden de functionaliteiten geprogrammeerd en wordt de code gecompileerd. Na de laatste testfase zal er een duidelijke handleiding worden opgesteld, zodat iedereen op de juiste wijze om kan gaan met de geboden oplossing.

  Een freelance developer vinden via Jellow


  Heb jij een ervaren freelance developer nodig? Dan vind je bij Jellow gegarandeerd de juiste professional voor jouw development werkzaamheden. Er zijn veel verschillende freelancers beschikbaar, waardoor je voor elke taak de juiste freelancer kunt vinden op ons platform. Wil jij een freelance developer inschakelen? Zoek én vind via Jellow! Er zijn maar liefst 21.832 developer freelancers beschikbaar voor jouw opdracht!

  828

  Nieuwe freelancers
  in April

  3.324

  Opdrachtgevers

  45.565

  Ingeschreven freelancers

  Vind direct jouw freelancer!

  Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

  Vind mijn freelancer

   

  Wat vinden onze klanten van Jellow

  Jellow
  4,1 / 5
  51 beoordelingen