Op zoek naar een development freelancer?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare development freelancers.

 • Direct contact met 3.785 development freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
per direct3.785beschikbaar

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van {cluster} freelancers

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van development freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 3.785 development freelancers en andere freelancers actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 3.785 development freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van Developer, tot PHP programmeur of Full stack developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de development freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Onbeperkt toegang tot {cluster} freelancers
Opzetten en uitbreiden van eigen {cluster} freelance pool

Opzetten en uitbreiden van eigen development freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste development freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 3.785 development freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door development freelancers, of een van de 3.785 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Zoek jij een freelance developer voor jouw opdracht?

Jij bent tijdens je zoektocht bij Jellow terecht gekomen en dat is goed want wij hebben veel goede development freelancers die actief zijn bij Jellow. Voordat je een freelance developer inhuurt is het belangrijk dat je een aantal dingen goed voor ogen hebt.

Weet je bijvoorbeeld waarom jij een freelance developer aan wil nemen en welke expertise jij nodig hebt voor de opdracht of klus? Dat maakt het zoeken makkelijker.


 • Welke verschillende soorten freelance developers zijn er en wat is het verschil?

  In het freelancenetwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten interim developers, binnen de volgende vakgebieden: JAVA, Scala Akka, PHP, Web Development, App Development, Sharepoint.NET.

  Binnen deze vakgebieden hebben freelancers met heel veel verschillende functietitels binnen development aangesloten, zoals freelance web developer, javascript developer of een freelance php developer.

  Weet jij welke soort interim developer zoekt en welke (functie)titel jij de opdracht kan geven?

 • Hoe specifiek moet de opdracht zijn voor een freelance developer?


  Hoe specifieker de opdrachtomschrijving is, hoe kwalitatiever de freelancers zullen zijn die reageren en dat maakt het zoeken ook makkelijker. Belangrijk zijn het aantal uur per week en de lengte van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) en wat jij als uiteindelijke resultaat verwacht. Denk ook goed na over de skills die jij van een developer nodig hebt en welke eisen jij stelt aan de freelancer die geschikt is voor de opdracht. Een voorbeeld hiervan is:
  *Het denkniveau
  *Aantal jaar ervaring
  *Kennis/Bepaalde skills (.NET, HTML, Javascript, CSS/jQuery)

  Daarnaast kan jij ook aangeven wat voor soort persoon jij zoekt en wil inhuren, met bijvoorbeeld een bepaalde oriëntatie of interesse, een junior, senior of medior, of misschien ben je ook wel op zoek naar een interim developer die ervaring heeft met A/B testen.

  Vergeet daarnaast vooral niet om duidelijk afspraken te maken (en vast te leggen) over de exacte inhoud van de opdracht en het beoogde uiteindelijke resultaat.

 • Hoe kies je de meest geschikte freelance developer?

  Wanneer de opdrachtomschrijving specifiek is, is de kans groot dat de reacties van de freelancers op de opdrachten kwalitatief zijn. Dan is het vervolgens aan jou om het gesprek aan te gaan met de freelancers door telefonisch, via de mail of de chatfunctie op de site contact met de freelancer(s) op te nemen.

  Jij kan vervolgens een of meerdere freelancers uitnodigen voor een gesprek om te kijken of de klik tussen de developer en jou aanwezig is. Zoek jij meer in een freelancer dan alleen de klus klaren? Dan kan deze persoonlijke klik namelijk heel belangrijk zijn voor de onboarding in jouw bedrijf. Heb jij de geschikte freelancer gevonden? Dan kan de samenwerking van start gaan.

 • Beschrijf de opdracht van een developer zo duidelijk mogelijk.

  Komt de developer in een team met andere developers of specialisten terecht, of werkt de developer alleen aan de opdracht? Wordt er naast bijvoorbeeld het bouwen van een website ook verwacht om bepaalde design en/of content stukken te maken voor de website of wordt dat aangeleverd?

  Het is belangrijk om in de opdracht te vermelden welke werkzaamheden er van de freelance developer verwacht worden en in welke ‘context’ de freelancer komt te werken, zodat daar geen misverstanden over ontstaan. Houd in het achterhoofd hoe de skills van de freelancer bij kunnen dragen om jouw organisatie verder te kunnen helpen.

Als jij de opdracht met een duidelijke omschrijving naar ons stuurt, helpen wij met het vinden van de beste en meest geschikte freelance developers. Ook voor de freelancers is het handig dat de opdrachtomschrijving precies is, zodat zij precies weten wat er van hen verwacht wordt en de reacties kwalitatief zullen zijn.

Heb je hier andere vragen over dan die hieronder beschreven zijn, of wil je ons liever telefonisch spreken? Neem dan gerust contact met ons op, de contactgegevens kan je hier vinden.

 • Waar heb jij een freelance developer voor nodig?

  Bedenk van tevoren goed waar je een development freelancer voor nodig hebt en welke activiteiten je van de freelancer verwacht. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe website nodig of wil je dat er bepaalde software aangepast wordt? Het is handig dat de developer die je gaat inhuren precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Wij raden aan om de developer zo veel mogelijk mee te nemen in het proces. Zo is het voor hem of haar duidelijk wat jij precies wil en kan je ook tips en inzichten geven tijdens het ontwikkelingsproces.

 • Waar gaat freelance developer haar/zijn werk uitvoeren?

  Je kan in de opdrachtomschrijving vermelden of je graag wil dat de zzp’er thuis werkt, bij jou op kantoor, op een externe locatie of een combinatie hiervan. Als jij hiervoor niet perse een voorkeur hebt, of het met de freelancer wil overleggen kan je dit ook in de opdrachtomschrijving vermelden.

  De locatie is van belang, omdat de freelancers van Jellow verspreid wonen over het hele land. Wanneer jij bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht een kantoor hebt en je wil dat een freelancer langs komt om kantoor, is het handig wanneer je een freelancer inhuurt die ook in de Randstad woont. Is dit niet het geval, en woont de freelancer bijvoorbeeld in Groningen? Dan is het belangrijk om ook duidelijke afspraak te maken over reiskostenvergoedingen.

 • Wat is het gemiddelde uurtarief van freelancers op het gebied van developers?

  Het uurtarief van developers loopt uiteen, namelijk van €40 - €100 per uur. Naast de vaardigheden en ervaring van de developers, verschillende interim opdrachten die worden aangeboden ook. Daarom wordt aan de freelancers gevraagd om een indicatie van het uurtarief op te geven wanneer zij een profiel aanmaken op Jellow, maar is deze niet bindend. Op basis van de vaardigheden van de developers en jouw opdracht kunnen jullie gezamenlijk een uurtarief afspreken wanneer jij de freelancer gaat inhuren.

 • Waar moet je op letten wanneer je een freelance developer inhuurt?

  Het belangrijkste is dat jij en de freelancer op een lijn zitten. Maak afspraken over de werkzaamheden, de beoogde resultaten en natuurlijk het uurtarief en de start- en einddatum en leg dit ook vast. Samen met de freelancer kunnen de voorwaarden bepaald worden.

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan naar de 'Hoe werkt het?' pagina, waarop precies beschreven staat hoe Jellow nu eigenlijk werkt als je een freelancer zoekt.

Nieuwe Freelancers 1.494 Nieuwe Freelancers in januari
Opdrachtgevers
1.818 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
31.566 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw development

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.