Je vindt zelf de beste juridisch freelancers

Krijg toegang tot de beste 1.813 juridisch freelancers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance juridisch Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance juridisch Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance juridisch Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance juridisch KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance juridisch Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance juridisch

+4.351 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance juridisch

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance juridisch

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste juridisch freelancers binnen handbereik

Altijd de beste juridisch freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw juridisch freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.351 opdrachtgevers en 50.311 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.813 binnen juridisch. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance juridisch expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om juridisch freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om juridisch freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste juridisch freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.813 freelancers binnen juridisch, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante juridisch freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met juridisch freelancers

Rechtstreeks contact met juridisch freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste juridisch freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste juridisch freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Voor bedrijven die duurzame samenwerkingen met freelancers aangaan en meer dan 3 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Tot 6 opdrachten delen per jaar
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Direct toegang tot alle 50.311 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
Meest gekozen

Jellow Go

Voor een snelle en eenmalige zoektocht naar een freelancer. Via Jellow op basis van ‘No cure no pay’.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • 1 Opdracht delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 50.311 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 6 freelancers per jaar inhuren.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Meer dan 6 opdrachten delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Customer support
 • Direct toegang tot 50.311 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met juridisch:

Is een juridisch toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast juridisch ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 50.311 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance juridisch? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een freelance jurist, advocaat of legal counsel? 

Sluit je als opdrachtgever aan bij Jellow en vergroot je netwerk. Zo kom je direct in contact met de beste freelance advocaten of andere freelancers gespecialiseerd in recht. De freelance juristen die bij Jellow ingeschreven staan kunnen ingezet worden voor een groot aantal verschillende opdrachten. Zo heeft Jellow onder andere freelancers met ervaring in het o.a. schrijven van rechterlijke uitspraken, het opstellen van bestemmingsplannen en het behandelen van bezwaarschriften. 

Bij Jellow staan juristen met verschillende specialismen en specifieke ervaring ingeschreven; zo kan jij de perfecte freelancer vinden voor jouw situatie. Bij Jellow selecteer je aan de hand van je opdrachtomschrijving de beste kandidaten voor jouw opdracht. Hierna heb je direct contact met een kleine selectie freelancers die perfect aansluiten bij de freelance opdracht, waarna de keus aan jou is welke freelancer het meest geschikt is. Overleg samen over de opdracht en de voorwaarden, zodat je snel tot inhuur over kunt gaan.

Wil je meer weten over het vinden van een geschikte freelance jurist? Onderstaand hebben wij enkele vragen opgenomen die jou hier verder mee kunnen helpen. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan dan kan je altijd contact met ons opnemen. 

Wat is een freelance jurist?

Een freelance jurist is iemand die zich bezighoudt met het recht. Een jurist kan verschillende beroepen uitoefenen, bijvoorbeeld: advocaat, bedrijfsjurist of juridisch adviseur. Bijl deze verschillende beroepen komen verschillende taken kijken. Zo kan een jurist advies geven binnen specifiek geldende wet- en regelgeving of helpen met zorgen dat een geschil zo goed mogelijk afloopt.

Hoe specifiek moet de opdracht zijn voor een freelance jurist? 

Als je overweegt om een jurist in te schakelen, is het belangrijk om je van tevoren in te lezen over de juridische kwestie of het conflict. Met deze opgedane kennis is het makkelijker om de vereisten van de freelance jurist op een rijtje te krijgen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te bedenken welke jurist geschikt is voor de opdracht; denk aan een advocaat, een legal counsel of een juridisch adviseur. Hiernaast zijn er veel verschillende specialismen waar onderscheid in gemaakt wordt. Zo hebben juristen binnen Jellow onder andere ervaring in omgevingsrecht, bestuursrecht, arbeidsrecht. Als de jurist ingezet zal worden voor het geven van adviezen kan het relevant zijn dat de jurist al ervaring heeft in de branche waar jouw bedrijf werkzaam is. 

Beschrijf de functionaliteiten van een freelance jurist zo duidelijk mogelijk. 

Een freelance jurist behartigt jouw juridische belangen. Het takenpakket van een jurist is extreem breed. Er zijn veel soorten specialistische vakgebieden binnen het recht en de taken zijn dus ook afhankelijk van die functie die wordt uitgevoerd. Juristen houden zich o.a. bezig met het analyseren van juridische vraagstukken, het opstellen van juridische documenten, het toezicht houden op juridische procedures en het bieden van juridisch advies.

Om relevante reacties te krijgen op jouw opdracht, is het belangrijk dat je (voor zover mogelijk) goed voor ogen hebt wat voor ‘soort’ freelancer jij wil inhuren. Met een duidelijke opdrachtomschrijving, is het niet alleen makkelijker om freelancers uit te nodigen die goed aansluiten, maar zullen de reacties ook relevanter zijn.

Natuurlijk hoef je dit niet 100% uit te vogelen. Wellicht dat een gesprek met een freelancer jou bij jouw vraagstuk helpt, waardoor je samen de opdracht precies in kan vullen. Jij hebt bij Jellow namelijk altijd direct contact met de freelancers die reageren op jouw opdracht. Dat betekent dat hier geen intermediair of recruitmentbureau tussen zit, waardoor je snel kan schakelen.  

Je kan dan direct kijken of een freelancer goed past bij jouw organisatie en jouw opdracht. Als een freelancer reageert op jouw opdracht, zit je natuurlijk nog niet “aan elkaar vast”. Als je wil kan je een kennismakingsgesprek inplannen. Wanneer je ervoor kiest om de freelancer in te huren voor jouw opdracht, kunnen jullie samen de voorwaarden bespreken. 

Wat is het gemiddelde uurtarief van een freelancer gespecialiseerd in recht? 

Bij Jellow vragen freelancers gespecialiseerd in recht tussen: de €75,- en €100,- per uur. Dit verschilt natuurlijk per freelance professional, ervaring, de opdracht, etc. Let op: het uurtarief van de freelancer aangegeven in het profiel is niet bindend. Wij vragen de freelancers namelijk om een indicatief uurtarief in te vullen op hun profiel. Omdat iedere opdracht anders is, kan het zijn dat het uurtarief van de freelancer iets schommelt.  Doordat je bij Jellow direct contact hebt met de freelancers kun je samen overleggen over de werkzaamheden en het tarief voor de opdracht.

Wat is het verschil tussen een freelance advocaat, jurist of legal counsel?

Een freelance advocaat is altijd een jurist, maar een freelance jurist niet altijd een advocaat. Een jurist is iemand die zich bezighoudt met recht (let op, het is geen standaard titel die je krijgt). Meestal wanneer iemand een rechtenstudie (HBO, WO-bachelor en WO-master) heeft afgerond, wordt de titel ‘jurist’ gebruikt. Een freelance legal counsel is dus ook een jurist. Een freelancer die zichzelf Legal Counsel noemt, houdt zich vooral bezig met het advies geven aan organisaties en de werkstructuur (denk hierbij aan fiscale zaken, contracten en wet- en regelgeving).

Wat kan de freelance jurist voor jouw bedrijf betekenen? 

Een freelance jurist is flexibel en wordt ingeschakeld om jouw belangen te behartigen en om jouw bedrijf een stapje verder te brengen. Zij kunnen jou helpen wanneer je rondloopt met een juridische vraag of met een probleem rondom specifieke wet- en regelgeving. Denk aan een bedrijfsovername of conflicten met personeel. Het inschakelen van een freelance jurist zal jou meer zekerheid kunnen bieden over jouw positie. 

Weet je niet zeker of de juiste freelancer voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

739

Nieuwe freelancers
in januari

4.351

Opdrachtgevers

1.813

Ingeschreven juridisch freelancers

Vind direct jouw freelance juridisch!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen