Je vindt zelf de beste onderwijs freelancers

Krijg toegang tot de beste 9.142 onderwijs freelancers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance onderwijs
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance onderwijs
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance onderwijs

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste onderwijs freelancers binnen handbereik

Altijd de beste onderwijs freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw onderwijs freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.077 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 9.142 binnen onderwijs. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance onderwijs expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om onderwijs freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om onderwijs freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste onderwijs freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 9.142 freelancers binnen onderwijs, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante onderwijs freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met onderwijs freelancers

Rechtstreeks contact met onderwijs freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste onderwijs freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste onderwijs freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met onderwijs:

Is een onderwijs toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast onderwijs ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.077 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance onderwijs? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een freelance docent, studieloopbaanbegeleider of invalleerkracht?

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres! Wij hebben een groot netwerk freelancers met verschillende onderwijsgerelateerde achtergronden. Bij ons kun je terecht als je al precies weet wat voor freelancer je zoekt, maar ook als je hierbij nog wat extra hulp nodig hebt. 

Wanneer je gebruik maak van één van onze Jellow abonnementen kan je zelf door het netwerk zoeken, maar ook het is mogelijk dat wij voor jou een selectie maken van de meest geschikte freelancers voor jouw opdracht. Om een duidelijk beeld te geven van het Jellow netwerk hebben wij hieronder een paar vragen beantwoord van de veelgestelde vragen. 

Welke specialisaties hebben de freelance onderwijsdeskundigen in het Jellow freelance netwerk?

In ons netwerk bevinden zich verschillende soorten onderwijs freelancers. Een paar voorbeelden zijn: een freelance docent, een freelance studieloopbaanbegeleider, een freelance leerkracht, een freelance sprekerscoach, een freelance hoogleraar en meer.

Je kan met je Jellow abonnement zelf een geschikte freelancer met specifieke ervaring of competenties zoeken of wij kunnen een shortlist of selectie van geschikte onderwijs freelancers voor jouw opdracht maken.  

In welke vakgebieden zijn freelance onderwijsdeskundigen doorgaans actief?

Freelancers uit de onderwijssector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: Basisonderwijs, Secundair onderwijs, Hoger onderwijs, Bijles sector, Avondonderwijs en Studieloopbaanbegeleiding

Hoe vind je de beste freelancer? 

Wellicht heb je al een duidelijk beeld voor ogen naar wat voor onderwijsdeskundige jij zoekt, bijvoorbeeld een Docent Duits, Docent Biologie, of een sprekerscoach. Het is dan verstandig om dit zo concreet mogelijk te beschrijven in de opdrachtomschrijving, maar hoe beschrijf je dit zo concreet mogelijk? Wij geven een aantal tips: Ga na welke skills jij belangrijk vindt; vind je iemand met ervaring een pré?; heb je opleidingseisen?; Welke specifieke eisen vind je belangrijk?; Vind je flexibiliteit of bereikbaarheid belangrijk? 

Mocht je nog geen specifieke eisen hebben, maar wil je eerst eens rondkijken welke freelancers wij tot onze beschikking hebben voor jouw opdracht? Dan is het ook mogelijk om via de ‘zoekbutton’ handmatig te zoeken naar freelancers. Elke freelancer heeft hetzelfde profiel format. Dit houdt in dat je eenvoudig freelancer met elkaar kan vergelijken, maar freelancers kunnen zelf hun profiel verrijken door bijvoorbeeld hun website of portfolio toe te voegen. 

Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever actief is binnen een bepaalde branche of doelgroep en daarop op zoek is naar iemand die al ervaring heeft binnen de desbetreffende branche of doelgroep. Is jouw bedrijf bijvoorbeeld gericht op taallessen? Dan kan het zo zijn dat je op zoek bent naar een freelancer die hier al enige ervaring mee heeft. Ben jij op zoek naar een onderwijs freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep? Geef dit dan aan in je opdrachtomschrijving! Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week)
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Kortom: hoe gedetailleerder jouw opdrachtomschrijving, hoe beter! Een specifieke opdrachtomschrijving laat ons toe om de best passende onderwijs freelancer voor jouw bedrijf te vinden. 

Weet je niet zeker of de juiste freelancer in de onderwijssector voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

590

Nieuwe freelancers
in March

5.489

Opdrachtgevers

9.142

Ingeschreven onderwijs freelancers

Vind direct jouw freelance onderwijs!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen