Je vindt zelf de beste onderwijs freelancers

Krijg toegang tot de beste 8.091 onderwijs freelancers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance onderwijs Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance onderwijs Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance onderwijs Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance onderwijs KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance onderwijs Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance onderwijs

+4.197 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance onderwijs

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance onderwijs

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste onderwijs freelancers binnen handbereik

Altijd de beste onderwijs freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw onderwijs freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.197 opdrachtgevers en 49.727 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 8.091 binnen onderwijs. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance onderwijs expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om onderwijs freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om onderwijs freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste onderwijs freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 8.091 freelancers binnen onderwijs, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante onderwijs freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met onderwijs freelancers

Rechtstreeks contact met onderwijs freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste onderwijs freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste onderwijs freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Doorlopend freelancers vinden en bouwen aan jouw freelance pool.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • 12 opdrachten per jaar delen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Ondersteuning door Jellow
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
Meest gekozen

Jellow Go

Direct en vrijblijvend één opdracht delen. Gratis als je niet de juiste freelancer vindt.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • Vind je niet de juiste freelancer? Dan hoef je niets te betalen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Optioneel: ondersteuning door Jellow
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 12 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Toegewezen contactpersoon
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met onderwijs:

Is een onderwijs toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast onderwijs ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 49.727 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance onderwijs? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een freelance docent, studieloopbaanbegeleider of invalleerkracht?

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres! Wij hebben een groot netwerk freelancers met verschillende onderwijsgerelateerde achtergronden. Bij ons kun je terecht als je al precies weet wat voor freelancer je zoekt, maar ook als je hierbij nog wat extra hulp nodig hebt. 

Wanneer je gebruik maak van één van onze Jellow abonnementen kan je zelf door het netwerk zoeken, maar ook het is mogelijk dat wij voor jou een selectie maken van de meest geschikte freelancers voor jouw opdracht. Om een duidelijk beeld te geven van het Jellow netwerk hebben wij hieronder een paar vragen beantwoord van de veelgestelde vragen. 

Welke specialisaties hebben de freelance onderwijsdeskundigen in het Jellow freelance netwerk?

In ons netwerk bevinden zich verschillende soorten onderwijs freelancers. Een paar voorbeelden zijn: een freelance docent, een freelance studieloopbaanbegeleider, een freelance leerkracht, een freelance sprekerscoach, een freelance hoogleraar en meer.

Je kan met je Jellow abonnement zelf een geschikte freelancer met specifieke ervaring of competenties zoeken of wij kunnen een shortlist of selectie van geschikte onderwijs freelancers voor jouw opdracht maken.  

In welke vakgebieden zijn freelance onderwijsdeskundigen doorgaans actief?

Freelancers uit de onderwijssector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: Basisonderwijs, Secundair onderwijs, Hoger onderwijs, Bijles sector, Avondonderwijs en Studieloopbaanbegeleiding

Hoe vind je de beste freelancer? 

Wellicht heb je al een duidelijk beeld voor ogen naar wat voor onderwijsdeskundige jij zoekt, bijvoorbeeld een Docent Duits, Docent Biologie, of een sprekerscoach. Het is dan verstandig om dit zo concreet mogelijk te beschrijven in de opdrachtomschrijving, maar hoe beschrijf je dit zo concreet mogelijk? Wij geven een aantal tips: Ga na welke skills jij belangrijk vindt; vind je iemand met ervaring een pré?; heb je opleidingseisen?; Welke specifieke eisen vind je belangrijk?; Vind je flexibiliteit of bereikbaarheid belangrijk? 

Mocht je nog geen specifieke eisen hebben, maar wil je eerst eens rondkijken welke freelancers wij tot onze beschikking hebben voor jouw opdracht? Dan is het ook mogelijk om via de ‘zoekbutton’ handmatig te zoeken naar freelancers. Elke freelancer heeft hetzelfde profiel format. Dit houdt in dat je eenvoudig freelancer met elkaar kan vergelijken, maar freelancers kunnen zelf hun profiel verrijken door bijvoorbeeld hun website of portfolio toe te voegen. 

Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever actief is binnen een bepaalde branche of doelgroep en daarop op zoek is naar iemand die al ervaring heeft binnen de desbetreffende branche of doelgroep. Is jouw bedrijf bijvoorbeeld gericht op taallessen? Dan kan het zo zijn dat je op zoek bent naar een freelancer die hier al enige ervaring mee heeft. Ben jij op zoek naar een onderwijs freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep? Geef dit dan aan in je opdrachtomschrijving! Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week)
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Kortom: hoe gedetailleerder jouw opdrachtomschrijving, hoe beter! Een specifieke opdrachtomschrijving laat ons toe om de best passende onderwijs freelancer voor jouw bedrijf te vinden. 

Weet je niet zeker of de juiste freelancer in de onderwijssector voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

207

Nieuwe freelancers
in december

4.197

Opdrachtgevers

8.091

Ingeschreven onderwijs freelancers

Vind direct jouw freelance onderwijs!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen