Kies uit de 5% beste freelancers onderwijs

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare onderwijs freelancers.

 • Direct contact met 5.105 onderwijs freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
per direct5.105beschikbaar

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van onderwijs freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 5.105 onderwijs freelancers en andere freelancers actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 5.105 onderwijs freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van Docent, tot Hoogleraar of Conrector. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de onderwijs freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen onderwijs freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste onderwijs freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 5.105 onderwijs freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door onderwijs freelancers, of een van de 5.105 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Zoek jij een freelance docent of zzp'er in het onderwijs voor jouw opdracht?

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres! Wij hebben een groot netwerk freelancers met verschillende onderwijsgerelateerde achtergronden. Bij ons kun je terecht als je al precies weet wat voor freelancer je zoekt, maar ook als je hierbij nog wat extra hulp nodig hebt. • Welke specialisaties hebben de freelance onderwijsdeskundigen in het Jellow freelance netwerk?

  In ons netwerk bevinden zich verschillende soorten onderwijs freelancers. Een paar voorbeelden zijn: een freelance docent, een freelance studieloopbaanbegeleider, een zzp leerkracht, een freelance taaltrainer en een freelance docent

  Staat het profiel waar jij naar op zoek bent hier tussen? Geef dit dan aan in je zoektocht. Onze online webapplicatie zal je helpen bij je zoektocht naar de perfecte onderwijs freelancer. Ook kunnen wij jou bijstaan met onze matchmaking service.

 • Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

  Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever actief is binnen een bepaalde branche of doelgroep en daarop op zoek is naar iemand die al ervaring heeft binnen de desbetreffende branche of doelgroep. Is jouw bedrijf bijvoorbeeld gericht op taallessen? Dan kan het zo zijn dat je op zoek bent naar een freelancer die hier al enige ervaring mee heeft. Ben jij op zoek naar een onderwijs freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep? Geef dit dan aan in je opdrachtomschrijving! Je kan met je Jellow abonnement zelf een geschikte freelancer met ervaring binnen deze branche of doelgroep zoeken, of wij kunnen een shortlist of selectie van geschikte design freelancers voor jouw opdracht maken.

  Kortom: hoe gedetailleerder jouw opdrachtomschrijving, hoe beter! Een specifieke opdrachtomschrijving laat ons toe om de best passende onderwijs freelancer voor jouw bedrijf te vinden. Als je nog twijfelt over bepaalde elementen binnen jouw opdrachtomschrijving kun je altijd contact met ons opnemen. In overleg kunnen we de opdracht dan vorm en inhoud geven. We helpen graag!

Wanneer je gebruik maak van één van onze Jellow abonnementen kan je zelf door het netwerk zoeken, maar ook het is mogelijk dat wij voor jou een selectie maken van de meest geschikte freelancers voor jouw opdracht. Om een duidelijk beeld te geven van het Jellow netwerk hebben wij hieronder een paar vragen beantwoord van de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je liever persoonlijk contact met ons? Wij helpen graag!

 • In welke vakgebieden zijn freelance onderwijsdeskundigen doorgaans actief?

  Freelancers uit de onderwijssector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: Basisonderwijs, Secundair onderwijs, Hoger onderwijs, Bijles sector, Avondonderwijs en Studieloopbaanbegeleiding

 • Hoe vind je de beste freelancer?

  Wellicht heb je al een duidelijk beeld voor ogen naar wat voor onderwijsdeskundige jij zoekt. Het is dan verstandig om dit zo concreet mogelijk te beschrijven in de opdrachtomschrijving, maar hoe beschrijf je dit zo concreet mogelijk? Wij geven een aantal tips: Ga na welke skills jij belangrijk vindt; vind je iemand met ervaring een pré?; heb je opleidingseisen?; Welke specifieke eisen vind je belangrijk?; Vind je flexibiliteit of bereikbaarheid belangrijk?

  Mocht je nog geen specifieke eisen hebben, maar wil je eerst eens rondkijken welke freelancers wij tot onze beschikking hebben voor jouw opdracht? Dan is het ook mogelijk om via de 'zoekbutton' handmatig te zoeken naar freelancers. Elke freelancer heeft hetzelfde profiel format. Dit houdt in dat je eenvoudig freelancer met elkaar kan vergelijken, maar freelancers kunnen zelf hun profiel verrijken door bijvoorbeeld hun website of portfolio toe te voegen.

  Maak daarnaast ook een duidelijke beschrijving van de werkomgeving. Gaat de freelancer bijvoorbeeld in een team werken of alleen? En zou de freelancer vanuit huis kunnen werken of wordt er van hem/haar verwacht dat hij/zij naar jouw bedrijf komt.

Voor aanvullende vragen kun je altijd even onze FAQ bekijken. Wil je precies weten hoe Jellow werkt? Dan kan je ook een kijkje nemen op de Hoe werkt het? pagina. Daar vind je meer informatie over hoe Jellow nu eigenlijk werkt voor als je een freelancer zoekt en waarom intermediairs en tussenpersonen niet meer nodig zijn.

Nieuwe Freelancers 1.785 Nieuwe Freelancers in januari
Opdrachtgevers
1.819 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
31.767 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw onderwijs

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.