Op zoek naar een management freelancer voor jouw tijdelijke opdracht?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare management freelancers.

 • Direct contact met 17.907 management freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
per direct17.907beschikbaar

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van {cluster} freelancers

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van management freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 17.907 management freelancers en andere freelancers actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 17.907 management freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van Interim manager, tot Management assistent of Secretaresse. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de management freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Onbeperkt toegang tot {cluster} freelancers
Opzetten en uitbreiden van eigen {cluster} freelance pool

Opzetten en uitbreiden van eigen management freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste management freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 17.907 management freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door management freelancers, of een van de 17.907 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in management?

Jellow is hét online freelance platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar kunnen vinden. Samen met ons groeiende netwerk hertekenen wij de freelancemarkt. Marges zijn verleden tijd en e zijn er alleen voor eindopdrachtgevers, niet voor intermediairs.

Met Jellow kom jij razendsnel in contact met de beste en beschikbare freelancers. Hierbij vinden we het belangrijk dat er zo min mogelijk schakels zijn tussen de freelancers en opdrachtgevers. Heb jij al volledig voor ogen wat voor freelancer het beste zou passen bij jouw opdracht of wil je samen met een freelancer overleggen wat voor jou de beste strategie is? Wij helpen graag!

 • In welke vakgebieden zijn management freelancers doorgaans actief?

  Bij Jellow hebben we management freelancers met veel verschillende soorten functietitels. De functietitels van de freelancers zijn erg variërend. De meest voorkomende zijn vakgebieden waarin de freelancers actief zijn, zijn: project management; management ondersteuning; secretariaat; logistiek en supply chain. Maar naast deze functies, zijn er nog veel meer. Twijfel je of de juiste freelancer voor jou zich in het Jellow netwerk bevindt? Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen dit natuurlijk ook voor je bekijken of je kan het zelf ervaren.

 • Welke specialisaties hebben de management freelancers in het Jellow freelance netwerk?

  In het netwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten management freelancers, zoals: een interim manager, freelancers op het gebied van interim management, freelance adjunct directeur of interim directeur, maar ook een freelance secretaresse kan je vinden bij het Jellow netwerk.

  Maar ook heel veel andere profielen. Jij kan het freelance profiel dat je nodig hebt aangeven of doorgeven tijdens je zoektocht. Geef het ook gerust mee als je liever een combinatie van verschillende profielen wil. Wij kunnen jou altijd helpen met het vinden van de beste freelancer, maar als je het liever zelf doet zal de automatische matchmaking software je helpen bij het vinden van de juiste freelancer voor jouw opdracht.

Hoe we dit doen? Heel simpel! Je kan zelf browsen door het Jellow netwerk van management freelancers. Met onze slimme software kan je binnen no-time een shortlist van de meest geschikte freelancers voor jou vinden. Heb je hier geen tijd voor, of vind je het fijn om hier hulp bij te krijgen? Dat kan natuurlijk ook, laat dit ons dit dan weten.

Hieronder geven wij uitleg over een paar veelgestelde vragen. Wil je jouw vraag liever persoonlijk stellen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! • Hoe vind je de juiste management freelancer voor jouw opdracht?

  Heb je al een duidelijk beeld van de interim manager of andere freelance manager die je nodig hebt voor jouw opdracht? Dan is het voor jou als opdrachtgever is het handig om zo specifiek mogelijk te zijn in je opdrachtomschrijving. Als je handmatig naar freelancers wil zoeken is het raadzaam om jouw verwachtingen van de freelancers in bepaalde punten te omschrijven, zoals: softskills, werkervaring, bepaalde genoten studie(s) van freelancers en andere activiteiten of interesses.

  Bij Jellow heeft elke freelancer standaard zijn of haar ervaringen op het profiel staan. Dit profiel ligt vast volgens een format waardoor alle profielen gelijk zijn. Hierdoor kun jij als opdrachtgever bepalen of een freelancer geschikt is voor jouw opdracht.

  Daarnaast maken sommige freelancers gebruik van de Jellowscan. Wanneer een freelancer de Jellowscan heeft uitgevoerd, ontvangt hij/zij een rapport. Dit rapport bevat onder andere een duidelijk overzicht van de softskills en drijfveren van de freelancer. Hierbij kan je denken aan de vijf belangrijkste persoonlijkheidskenmerken en een toelichting hiervan, of bijvoorbeeld een freelancer het prettig vindt om individueel te werken of in een team van specialisten.

 • Beschrijf de opdracht voor de management freelancer zo duidelijk mogelijk

  Freelancers die gespecialiseerd zijn in een aspect van management kunnen betekenisvol zijn voor verschillende opdrachten voor jouw bedrijf. Het is daarom handig om heel specifiek te zijn in de opdrachtomschrijving. Schrijf op wat jij precies van de freelancer verwacht en het is ook belangrijk dat je aangeeft wat jij verwacht als eindresultaat.

  Wanneer je precies bent in je opdrachtomschrijving, zullen de reacties van de freelancers op jouw opdracht ook relevant en inhoudelijk zijn. Denk daarom goed na over de skills die jij van bijvoorbeeld een interim manager nodig hebt en welke eisen jij stelt aan de freelancer.

  Twijfel je over bijvoorbeeld de functie-eisen of de exacte inhoud van de opdracht? Neem dan gerust eens contact met ons op en wellicht kunnen wij jou helpen. Wij kunnen altijd helpen met het maken van een opdrachtomschrijving voor jou, naar jouw wensen. Je kan ook hier meer informatie lezen over het opstellen van een opdracht.

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan hier meer informatie vinden over hoe Jellow nu eigenlijk werkt voor als je een freelancer zoekt.

Nieuwe Freelancers 1.494 Nieuwe Freelancers in januari
Opdrachtgevers
1.818 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
31.566 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw management

Sluit je aan bij Jellow en krijg binnen 24 uur reactie op je opdracht van de beste en beschikbare management freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.