Je vindt zelf de beste management freelancers

Krijg toegang tot de beste 35.291 management freelancers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance management
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance management
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance management

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste management freelancers binnen handbereik

Altijd de beste management freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw management freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.576 opdrachtgevers en 61.711 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 35.291 binnen management. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance management expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om management freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om management freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste management freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 35.291 freelancers binnen management, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante management freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met management freelancers

Rechtstreeks contact met management freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste management freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste management freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.711 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.711 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.711 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met management:

Is een management toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast management ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.711 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance management? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in management? 

Jellow is hét online freelance platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar kunnen vinden. Samen met ons groeiende netwerk vernieuwen wij de freelancemarkt. 

Met Jellow kom jij razendsnel in contact met de beste en beschikbare freelancers. Hierbij vinden we het belangrijk dat er zo min mogelijk schakels zijn tussen de freelancers en opdrachtgevers. Heb jij al volledig voor ogen wat voor freelancer het beste zou passen bij jouw opdracht of wil je samen met een freelancer overleggen wat voor jou de beste strategie is? Wij helpen graag!

Hoe we dit doen? Heel simpel! Je kan zelf browsen door het Jellow netwerk van management freelancers. Met onze slimme software kan je binnen no-time een shortlist van de meest geschikte freelancers voor jou vinden. Heb je hier geen tijd voor, of vind je het fijn om hier hulp bij te krijgen? Dat kan natuurlijk ook, laat dit ons dit dan weten. 

Welke specialisaties hebben de management freelancers in het Jellow freelance netwerk?

In het netwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten management freelancers, zoals: een interim manager, freelancers op het gebied van interim management, freelance adjunct directeur of interim directeur, maar ook een freelance secretaresse en managementondersteuners kan je vinden bij het Jellow-netwerk. 

Geef het ook gerust mee als je liever een combinatie van verschillende profielen zoekt. Wij kunnen jou altijd helpen met het vinden van de beste freelancer, maar als je het liever zelf doet zal de automatische matchmaking software je helpen bij het vinden van de juiste freelancer voor jouw opdracht.

In welke vakgebieden zijn management freelancers doorgaans actief?

Bij Jellow hebben we management freelancers met veel verschillende soorten functietitels. De meest voorkomende zijn vakgebieden waarin de freelancers actief zijn, zijn: project management; management ondersteuning; team management, events en proces. Maar naast deze functies, zijn er nog veel meer. Twijfel je of de juiste freelancer voor jou zich in het Jellow netwerk bevindt? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe vind je de juiste management freelancer voor jouw opdracht? 

Heb je al een duidelijk beeld van de interim manager of andere freelance manager die je nodig hebt voor jouw opdracht? Dan is het voor jou als opdrachtgever is het handig om zo specifiek mogelijk te zijn in je opdrachtomschrijving. Als je handmatig naar freelancers wil zoeken is het raadzaam om jouw verwachtingen van de freelancers in bepaalde punten te omschrijven, zoals: soft skills, werkervaring, bepaalde genoten studie(s) van freelancers en andere activiteiten of interesses. Bij Jellow kun je alle kanten op, van CEO, tot CMO, tot COO.

Bij Jellow heeft elke freelancer standaard zijn of haar ervaringen op het profiel staan. Dit profiel ligt vast volgens een format waardoor alle profielen gelijk zijn. Hierdoor kun jij als opdrachtgever bepalen of een freelancer geschikt is voor jouw opdracht en kun je eenvoudig kandidaten vergelijken.

Beschrijf de opdracht voor de management freelancer zo duidelijk mogelijk

Freelancers die gespecialiseerd zijn in een bepaald complex aspect van management of die ervaring hebben in een specifieke sector kunnen van grote waarde zijn voor jouw bedrijf. Het is daarom handig om uitvoerig te zijn in de opdrachtomschrijving. Schrijf op wat jij precies van de freelancer verwacht en het is ook belangrijk dat je aangeeft wat jij verwacht als eindresultaat.

Wanneer je precies bent in je opdrachtomschrijving, zullen de reacties van de freelancers op jouw opdracht ook relevant en inhoudelijk zijn. Denk daarom goed na over de skills die jij van bijvoorbeeld een interim manager nodig hebt en welke eisen jij stelt aan de freelancer.

In je opdrachtomschrijving kun je o.a. het volgende opnemen:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties, certificeringen, denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week)
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Weet je niet zeker of de juiste management freelancer voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

336

Nieuwe freelancers
in May

5.576

Opdrachtgevers

35.291

Ingeschreven management freelancers

Vind direct jouw freelance management!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen