Je vindt zelf de beste overheid freelancers

Krijg toegang tot de beste 5.366 overheid freelancers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Logo Deloitte klein T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance overheid Logo NN Group klein Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance overheid Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance overheid

+4.908 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

 

 

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste overheid freelancers binnen handbereik

Altijd de beste overheid freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw overheid freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.908 opdrachtgevers en 53.319 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 5.366 binnen overheid. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance overheid expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om overheid freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om overheid freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste overheid freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 5.366 freelancers binnen overheid, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante overheid freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met overheid freelancers

Rechtstreeks contact met overheid freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste overheid freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste overheid freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

 

 

Jellow Go

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Helemaal zelf doen via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’. Geadviseerd aan bedrijven tot 20 medewerkers en voor opdrachten van minder dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 53.319 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Voor bedrijven die graag een beetje extra service willen. Zelf freelancers vinden of met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘ no cure no pay’. Wij adviseren Jellow Standaard aan bedrijven met 20 tot 200 medewerkers en voor opdrachten die groter zijn dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 53.319 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Een ‘branded’ omgeving, een vast aanspreekpunt, een eigen freelance pool opbouwen en nog veel meer. Wij adviseren Jellow Enterprise voor organisaties vanaf 200 medewerkers.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 53.319 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager binnen Jellow
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met overheid:

Is een overheid toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast overheid ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 53.319 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance overheid? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben je op zoek naar een freelancer actief binnen de overheidssector? 

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres, want verschillende freelancers gespecialiseerd in de overheidssector hebben zich bij het netwerk aangesloten. Wanneer jij je als opdrachtgever aansluit bij het Jellow netwerk, kan je met de slimme software snel en eenvoudig zelf zoeken naar de meest geschikte freelancer(s) voor jouw opdracht. 

Naast dat jij eenvoudig de beste freelancers kan vinden voor jouw freelance opdracht kan je met de Jellow software ook jouw eigen freelancepool in kaart brengen en opbouwen. Freelancers waarmee jij hebt samengewerkt en freelancers waarmee jij in de toekomst eventueel wil samenwerken, kan je eenvoudig uitnodigen in jouw persoonlijke pool. Zo heb je altijd de contactgegevens bij de hand en zie je ook direct wie er wel en niet beschikbaar zijn. 

Hieronder geven we antwoord op een paar veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, of vind je het fijn om persoonlijk contact te hebben? Wij helpen je graag per mail of telefonisch.

Wat is Jellow?

Jellow is een on-demand freelance platform, waar opdrachtgevers en freelancers elkaar snel vinden. Via het Jellow netwerk kom je heel snel (vaak binnen 24 uur) in contact met de beste en beschikbare freelancers. Jellow is er alleen voor eindopdrachtgevers en niet voor intermediairs of andere tussenpersonen. Wij werken niet met marges en vinden het belangrijk dat er zich zo min mogelijk schakels tussen freelancer en opdrachtgevers bevinden. 

Dit betekent dan ook dat je als opdrachtgever via de zoek-button freelancers kan opzoeken en zelf kan benaderen voor eventueel een persoonlijk gesprek. 

Wat voor freelancers zijn er actief in de overheidssector? 

Jellow heeft freelancers met verschillende functietitels uit de overheidssector actief op hun netwerk. Deze functietitels kunnen erg variëren, wij hebben een korte opsomming gemaakt van de meest voorkomende titels: Bestuurskundige; Beleidsadviseurs; Onderzoeker; Verkeerskundige; Beleidsmedewerker; P&O medewerker.

Ben je op zoek naar een hele specifieke functietitel of is jouw opdracht bijvoorbeeld gericht op preventie? Dan vind je het wellicht prettig als de freelancer al regelmatig opdrachten heeft uitgevoerd in deze specifieke tak. Beschrijf daarom de opdracht zo gedetailleerd mogelijk of stel deze eisen van tevoren vast. 

Wat is het gemiddelde uurtarief van freelancers in de overheidssector? 

Het tarief van de overheidssector verschilt van €40,- tot €120,- per uur. Deze bedragen zijn gebaseerd op ervaring van de freelancers en het opleidingsniveau van de freelancers. Ook mogen bij inschrijving freelancers een inschatting van hun uurtarief opgeven, maar let op: dit is slechts een indicatie. Wanneer jij met de freelancer een persoonlijk gesprek hebt over de opdracht kunnen jullie samen een afspraak maken over het definitieve uurtarief.  

Hoe vind je de beste freelancer voor jouw opdracht? 

Hoe gedetailleerder jouw omschrijving van de opdracht, hoe beter wij jou kunnen helpen met het vinden van de beste freelancer. Daarnaast is het voor de freelancer ook aangenamer, omdat hij/zij hierdoor de opdracht beter kan inschatten. Heb je eenmaal je opdracht zo specifiek mogelijk beschreven, dan kunnen wij een ‘shortlists’ geven van de meeste geschikte freelancers voor jouw opdracht. Wil je liever zelf op zoek naar de meest geschikte freelancer, dan is er ook de mogelijkheid om via de zoek-button handmatig te zoeken naar freelancers. 

Heb je twijfels over bijvoorbeeld de functie-eisen of de precieze inhoud van jouw opdracht? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen dan in overleg de opdracht vorm en inhoud geven. Het kan ook mogelijk zijn dat de inhoud van de opdracht veranderd naar aanleiding van nieuwe inzichten doordat je bijvoorbeeld contact hebt gehad met freelancers. 

Hoe schrijf ik een opdrachtomschrijving voor freelancers in de overheidssector?

Het is niet alleen voor de beschikbare kandidaten in het Jellow-netwerk belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn in de opdrachtomschrijving, maar ook voor jou als opdrachtgever is het handig om van te voren te bepalen naar wat voor freelancer jij op zoekt bent. Zo is het raadzaam om voor jezelf jouw verwachtingen van de freelancers in bepaalde punten te omschrijven, zoals: 

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties denk- en opleidingsniveau zijn nodig? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week)
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de interim op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Elke freelancer heeft bij Jellow standaard zijn of haar vaardigheden op het profiel staan. Deze profielen zijn allemaal gelijk, zodat jij als opdrachtgever eenvoudig en snel kan vergelijken en bepalen welke freelancer jij wel of niet geschikt vindt. Daarnaast krijgen freelancers zelf de vrijheid om hun profiel te verrijken door hun website, portfolio of LinkedIn toe te voegen. Na het bekijken van de profielen kan jij de freelancer(s) uitnodigen voor een persoonlijk gesprek om na te gaan of hij/zij goed bij jou past. 

Weet je niet zeker of de juiste freelancer in de overheidssector voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

178

Nieuwe freelancers
in oktober

4.908

Opdrachtgevers

5.366

Ingeschreven overheid freelancers

Vind direct jouw freelance overheid!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,5 / 5
104 beoordelingen