Je vindt zelf de beste overheid freelancers

Krijg toegang tot de beste 8.507 overheid freelancers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance overheid Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance overheid Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance overheid Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance overheid KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance overheid Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance overheid

+4.344 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance overheid

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance overheid

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste overheid freelancers binnen handbereik

Altijd de beste overheid freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw overheid freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.344 opdrachtgevers en 50.289 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 8.507 binnen overheid. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance overheid expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om overheid freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om overheid freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste overheid freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 8.507 freelancers binnen overheid, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante overheid freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met overheid freelancers

Rechtstreeks contact met overheid freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste overheid freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste overheid freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Voor bedrijven die duurzame samenwerkingen met freelancers aangaan en meer dan 3 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Tot 6 opdrachten delen per jaar
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Direct toegang tot alle 50.289 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
Meest gekozen

Jellow Go

Voor een snelle en eenmalige zoektocht naar een freelancer. Via Jellow op basis van ‘No cure no pay’.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • 1 Opdracht delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 50.289 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 6 freelancers per jaar inhuren.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Meer dan 6 opdrachten delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Customer support
 • Direct toegang tot 50.289 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met overheid:

Is een overheid toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast overheid ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 50.289 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance overheid? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben je op zoek naar een freelancer actief binnen de overheidssector? 

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres, want verschillende freelancers gespecialiseerd in de overheidssector hebben zich bij het netwerk aangesloten. Wanneer jij je als opdrachtgever aansluit bij het Jellow netwerk, kan je met de slimme software snel en eenvoudig zelf zoeken naar de meest geschikte freelancer(s) voor jouw opdracht. 

Naast dat jij eenvoudig de beste freelancers kan vinden voor jouw freelance opdracht kan je met de Jellow software ook jouw eigen freelancepool in kaart brengen en opbouwen. Freelancers waarmee jij hebt samengewerkt en freelancers waarmee jij in de toekomst eventueel wil samenwerken, kan je eenvoudig uitnodigen in jouw persoonlijke pool. Zo heb je altijd de contactgegevens bij de hand en zie je ook direct wie er wel en niet beschikbaar zijn. 

Hieronder geven we antwoord op een paar veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, of vind je het fijn om persoonlijk contact te hebben? Wij helpen je graag per mail of telefonisch.

Wat is Jellow?

Jellow is een on-demand freelance platform, waar opdrachtgevers en freelancers elkaar snel vinden. Via het Jellow netwerk kom je heel snel (vaak binnen 24 uur) in contact met de beste en beschikbare freelancers. Jellow is er alleen voor eindopdrachtgevers en niet voor intermediairs of andere tussenpersonen. Wij werken niet met marges en vinden het belangrijk dat er zich zo min mogelijk schakels tussen freelancer en opdrachtgevers bevinden. 

Dit betekent dan ook dat je als opdrachtgever via de zoek-button freelancers kan opzoeken en zelf kan benaderen voor eventueel een persoonlijk gesprek. 

Wat voor freelancers zijn er actief in de overheidssector? 

Jellow heeft freelancers met verschillende functietitels uit de overheidssector actief op hun netwerk. Deze functietitels kunnen erg variëren, wij hebben een korte opsomming gemaakt van de meest voorkomende titels: Bestuurskundige; Beleidsadviseurs; Onderzoeker; Verkeerskundige; Beleidsmedewerker; P&O medewerker.

Ben je op zoek naar een hele specifieke functietitel of is jouw opdracht bijvoorbeeld gericht op preventie? Dan vind je het wellicht prettig als de freelancer al regelmatig opdrachten heeft uitgevoerd in deze specifieke tak. Beschrijf daarom de opdracht zo gedetailleerd mogelijk of stel deze eisen van tevoren vast. 

Wat is het gemiddelde uurtarief van freelancers in de overheidssector? 

Het tarief van de overheidssector verschilt van €40,- tot €120,- per uur. Deze bedragen zijn gebaseerd op ervaring van de freelancers en het opleidingsniveau van de freelancers. Ook mogen bij inschrijving freelancers een inschatting van hun uurtarief opgeven, maar let op: dit is slechts een indicatie. Wanneer jij met de freelancer een persoonlijk gesprek hebt over de opdracht kunnen jullie samen een afspraak maken over het definitieve uurtarief.  

Hoe vind je de beste freelancer voor jouw opdracht? 

Hoe gedetailleerder jouw omschrijving van de opdracht, hoe beter wij jou kunnen helpen met het vinden van de beste freelancer. Daarnaast is het voor de freelancer ook aangenamer, omdat hij/zij hierdoor de opdracht beter kan inschatten. Heb je eenmaal je opdracht zo specifiek mogelijk beschreven, dan kunnen wij een ‘shortlists’ geven van de meeste geschikte freelancers voor jouw opdracht. Wil je liever zelf op zoek naar de meest geschikte freelancer, dan is er ook de mogelijkheid om via de zoek-button handmatig te zoeken naar freelancers. 

Heb je twijfels over bijvoorbeeld de functie-eisen of de precieze inhoud van jouw opdracht? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen dan in overleg de opdracht vorm en inhoud geven. Het kan ook mogelijk zijn dat de inhoud van de opdracht veranderd naar aanleiding van nieuwe inzichten doordat je bijvoorbeeld contact hebt gehad met freelancers. 

Hoe schrijf ik een opdrachtomschrijving voor freelancers in de overheidssector?

Het is niet alleen voor de beschikbare kandidaten in het Jellow-netwerk belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn in de opdrachtomschrijving, maar ook voor jou als opdrachtgever is het handig om van te voren te bepalen naar wat voor freelancer jij op zoekt bent. Zo is het raadzaam om voor jezelf jouw verwachtingen van de freelancers in bepaalde punten te omschrijven, zoals: 

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties denk- en opleidingsniveau zijn nodig? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week)
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de interim op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Elke freelancer heeft bij Jellow standaard zijn of haar vaardigheden op het profiel staan. Deze profielen zijn allemaal gelijk, zodat jij als opdrachtgever eenvoudig en snel kan vergelijken en bepalen welke freelancer jij wel of niet geschikt vindt. Daarnaast krijgen freelancers zelf de vrijheid om hun profiel te verrijken door hun website, portfolio of LinkedIn toe te voegen. Na het bekijken van de profielen kan jij de freelancer(s) uitnodigen voor een persoonlijk gesprek om na te gaan of hij/zij goed bij jou past. 

Weet je niet zeker of de juiste freelancer in de overheidssector voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

673

Nieuwe freelancers
in januari

4.344

Opdrachtgevers

8.507

Ingeschreven overheid freelancers

Vind direct jouw freelance overheid!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen