Op zoek naar een freelancer voor overheden?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare overheid freelancers.

 • Direct contact met 5.930 freelancers gespecialiseerd in overheden
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
per direct5.930beschikbaar

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van {cluster} freelancers

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van overheid freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 5.930 overheid freelancers en andere freelancers actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 5.930 overheid freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van Projectmanager, tot Beleidsadviseur of Bestuurskundige. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de overheid freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Onbeperkt toegang tot {cluster} freelancers
Opzetten en uitbreiden van eigen {cluster} freelance pool

Opzetten en uitbreiden van eigen overheid freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste overheid freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 5.930 overheid freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door overheid freelancers, of een van de 5.930 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Ben je op zoek naar een freelancer actief binnen de overheidssector?

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres, want verschillende freelancers gespecialiseerd in de overheidssector hebben zich bij het netwerk aangesloten. Wanneer jij je als opdrachtgever aansluit bij het Jellow netwerk, kan je met de slimme software snel en eenvoudig zelf zoeken naar de meest geschikte freelancer(s) voor jouw opdracht.

Heb je liever een helpende hand? Dat kan ook. Je kan doordeweeks altijd telefonisch bereiken, maar je mag ook gerust een mail sturen. De contactgegevens vind je hier.

 • Hoe kan Jellow jou helpen met het vinden van de meest geschikte freelancer?

  Jellow is het netwerk waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden. Via het Jellow netwerk kom je heel snel (vaak binnen 24 uur) in contact met de beste en beschikbare freelancers. Jellow is er alleen voor eindopdrachtgevers en niet voor intermediairs of andere tussenpersonen. Wij werken niet met marges en vinden het belangrijk dat er zich zo min mogelijk schakels tussen freelancer en opdrachtgevers bevinden.

  Dit betekent dan ook dat je als opdrachtgever via de zoek-button freelancers kan opzoeken en zelf kan benaderen voor eventueel een persoonlijk gesprek.

 • Hoe zoek je zelf naar de beste freelancers?

  Het is vrij eenvoudig. Maak met onze ‘slimme software’ binnen enkele minuten een selectie van de meest geschikte freelancers. Dit doe je daar zo specifiek mogelijk te zijn in de opdrachtomschrijving, maar wat is specifiek? Hieronder hebben wij een aantal suggesties waarbij je de kans vergroot om de meest geschikte freelancer te vinden: Een duidelijke beschrijving van de werkzaamheden, het aantal uren per week of het totaal aantal uren van de opdracht, de start- en (als dit bekend is) einddatum; (indicatief uurtarief); functieprofiel en natuurlijk de gewenste ervaring.

  Hoe gedetailleerder jouw omschrijving van de opdracht, hoe beter wij jou kunnen helpen met het vinden van de beste freelancer. Daarnaast is het voor de freelancer ook aangenamer, omdat hij/zij hierdoor de opdracht beter kan inschatten. Heb je eenmaal je opdracht zo specifiek mogelijk beschreven, dan kunnen wij een ‘shortlists’ geven van de meeste geschikte freelancers voor jouw opdracht. Wil je liever zelf op zoek naar de meest geschikte freelancer, dan is er ook de mogelijkheid om via de zoek-button handmatig te zoeken naar freelancers.

  Heb je twijfels over bijvoorbeeld de functie-eisen of de precieze inhoud van jouw opdracht? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen dan in overleg de opdracht vorm en inhoud geven. Het kan ook mogelijk zijn dat de inhoud van de opdracht veranderd naar aanleiding van nieuwe inzichten doordat je bijvoorbeeld contact hebt gehad met freelancers.

 • Wat is het gemiddelde uurtarief in de overheidssector?

  Het tarief van de overheidssector verschilt van €40,- tot €120,- per uur. Deze bedragen zijn gebaseerd op ervaring van de freelancers en het opleidingsniveau van de freelancers. Ook mogen bij inschrijving freelancers een inschatting van hun uurtarief opgeven, maar let op dit is slechts een indicatie. Wanneer jij met de freelancer een persoonlijk gesprek hebt over de opdracht kunnen jullie samen een afspraak maken over het definitieve uurtarief.

  Tip: vergeet niet om de reiskostenvergoeding te bespreken en hier duidelijk afspraken over te maken.

Naast dat jij eenvoudig de beste freelancers kan zoeken, vinden en bewonderen, kan je met de Jellow software ook jouw eigen freelancepoule in kaart brengen en opbouwen. Freelancers waarmee jij hebt samengewerkt en freelancers waarmee jij in de toekomst eventueel wil samenwerken, kan je eenvoudig uitnodigen aan jouw persoonlijke poule. Niet alleen heb je altijd de contactgegevens bij de hand, je ziet ook direct wie er wel en niet beschikbaar zijn. Hieronder geven we antwoord op een paar veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, of vind je het fijn om persoonlijk contact te hebben? Mail of bel ons dan gerust.

 • Handmatig op zoek naar een freelancers in de overheidssector

  Het is niet alleen voor het netwerk belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn in de opdrachtomschrijving, maar ook voor jou als opdrachtgever is het handig om van te voren te bepalen naar wat voor freelancer jij op zoekt bent. Wil je bijvoorbeeld handmatig naar de interim professionals zoeken? Dan is het raadzaam om voor jezelf jouw verwachtingen van de freelancers in bepaalde punten te omschrijven, zoals: Ervaringen; denk- en opleidingsniveau, skills en nevenactiviteiten.

  Elke freelancer heeft bij Jellow standaard zijn of haar vaardigheden op het profiel staan. Deze profielen zijn allemaal gelijk, zodat jij als opdrachtgever snel kan bepalen welke freelancer jij wel of niet geschikt vindt. Daarnaast krijgen freelancers zelf de vrijheid om hun profiel te verrijken door hun website, portfolio of LinkedIn toe te voegen. Na het bekijken van de profielen kan jij de freelancer(s) uitnodigen voor een persoonlijk gesprek om na te gaan of hij/zij goed bij jou past.

 • Wat voor freelancers zijn er actief in de overheidssector?

  Jellow heeft freelancers met verschillende functietitels uit de overheidssector actief op hun netwerk. Deze functietitels kunnen erg variëren, wij hebben een korte opsomming gemaakt van de meest voorkomende titels: Projectleider; Interim-manager; Beleidsadviseurs; Onderzoeker; Beleidsmedewerker; P&O medewerker. Ben je op zoek naar een hele specifieke functietitel of is jouw opdracht bijvoorbeeld gericht op preventie? Dan vind je het wellicht prettig als de freelancer al regelmatig opdrachten heeft uitgevoerd in deze niche. Beschrijf daarom de opdracht zo gedetailleerd mogelijk of stel deze eisen van te voren vast.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je weten hoe je freelancer kan inhuren via ons netwerk? Dan kun je terecht op de FAQ pagina, of neem gerust eens contact met ons op via de mail of de telefoon.

Nieuwe Freelancers 1.494 Nieuwe Freelancers in januari
Opdrachtgevers
1.818 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
31.566 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw overheid

Vind direct jouw overheid freelancer

Sluit je aan bij Jellow en kom direct in contact met de beste en beschikbare overheid freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.