Op zoek naar een communicatie freelancer?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact
met de beste en beschikbare freelancers voor jouw opdracht.

 • Direct contact met 11.629 communicatie freelancers
  Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
 • Inhuren zonder marges
  Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
per direct11.629beschikbaar

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

1. Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van communicatie freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 11.629 communicatie freelancers en andere freelancers actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

2. Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 11.629 communicatie freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van Tekst schrijver, tot Journalist of Virtual Assistant. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de communicatie freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

3. Opzetten en uitbreiden van eigen communicatie freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste communicatie freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 11.629 communicatie freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door communicatie freelancers, of een van de 11.629 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Zoek jij een communicatie freelancer voor jouw tijdelijke opdracht?

In het Jellow netwerk bevinden zich verschillende freelancers die gespecialiseerd zijn in communicatie. Van een junior tot een senior, van een freelance journalist tot een freelance tekstschrijver, met elke een verschillende achtergrond.

Heb jij al precies voor ogen waarvoor jij een freelancer nodig hebt, of wil je samen met een freelancer overleggen wat voor jou de meest handige strategie is? Bij Jellow kan je terecht wanneer je al een specifieke opdracht hebt liggen, maar ook wanneer je hierbij hulp nodig hebt.

 • Welke specialisaties hebben de communicatie freelancers bij Jellow netwerk?

  Freelancers met verschillende titels in de communicatie hebben zich aangesloten bij het Jellow netwerk. De communicatie is een brede branche, dit betekent dat wij daarom een ruim aanbod hebben en de functietitels nogal uiteen kunnen lopen. Om je hier een kort overzicht van te geven, hebben we een aantal functietitels voor je op een rij gezet: Communicatie-adviseurs, Freelance journalisten, Copywriters, Contentspecialisten, Communicatie professionals, SEO specialisten, Webredacteurs, Freelance tekschrijvers, en Concept creators.

  Is dit een van de profielen waaraan je zit te denken? Dan kan je dit eenvoudig aangeven in jouw opdrachtomschrijving. Als je het niet zeker weet of een combinatie ervan zoekt, dan kan je dit uiteraard ook aangeven. Wij kunnen wij je ook helpen met de juiste zoekfuncties en het vinden van de meest geschikte freelancer.

 • Is de opdracht voor de communicatie freelancer voor een speciale branche?

  De opdrachten voor een communicatie freelancer lopen erg uiteen. Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever binnen een bepaalde branche of doelgroep actief is. Bij branches kan je bijvoorbeeld denken aan: Juridisch, Zorg, FMCG, etc. Het kan zijn dat jij het prettig vindt dat een freelancer ervaring heeft binnen de branche waarin jouw bedrijf actief is.

  Idem voor de doelgroep, is jouw bedrijf gericht op bijvoorbeeld ouderen in de zorg? Dan kan het zijn dat je het prettig vindt dat een freelancer al regelmatig opdrachten voor deze doelgroep heeft verzorgd. Het belangrijkste is dat je dit aangeeft in de opdrachtomschrijving. Dan kunnen wij een selectie met geschikte freelancers maken voor jouw opdracht.

Jellow kan je helpen om de perfecte freelancer te vinden. Dit noemen wij een 'full-service opdracht'. Het enige wat jij dan hoeft te doen is de opdracht met ons te delen. Vervolgens zoeken wij een selectie met de meest geschikte freelancers voor de klus.

Hieronder lichten we een paar vragen uit die veelvuldig gesteld worden. Staat jouw vraag hier niet tussen, of wil jij je vraag graag liever persoonlijk stellen? Dan kan je hier onze contactgegevens vinden en ons bellen of een mailtje sturen.

 • Hoe kies je de juiste communicatie freelancer voor jouw opdracht?

  De meeste opdrachtgevers hebben al een duidelijk beeld van de freelancer die zij graag willen hebben voor de opdracht. Vaak worden bepaalde vaardigheden geëist en wil jij als opdrachtgever specifiek een freelancer die hieraan voldoet, maar soms vinden opdrachtgevers het juist belangrijk dat een freelancer heel enthousiast is en echt een passie hebben voor zijn of haar vak.

  Om dit goed in kaart te brengen is het van belang om zo gedetailleerd mogelijk de opdracht te omschrijven. Is het voor jou al duidelijk welke (precieze) skills en ervaringen jij zoekt? Dan kan hierop al de eerste selectie worden gemaakt. Als je twijfelt over bijvoorbeeld de functie eisen of de exacte inhoud van de opdracht, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan in overleg de opdracht vorm en inhoud geven. In sommige gevallen verandert de inhoud van de opdracht ook wanneer er een opdrachtgever contact heeft gehad met freelancers, vanwege nieuwe inzichten.

  Elke freelancer heeft haar/zijn ervaring toegevoegd aan het profiel bij Jellow. Dit profiel ligt vast volgens een format die ervoor zorgt dat alle profielen gelijk zijn. De freelancers kunnen dit verrijken door bijvoorbeeld zijn of haar website (inclusief portfolio) toe te voegen en/of door de Jellow scan te halen. Met de Jellow scan worden de soft skills van de freelancer in kaart gebracht en kan hij of zij ervoor kiezen om de soft skills plus eventueel het uitgebreide rapport van de scan toe te voegen aan het profiel. Voor jou is het dan mogelijk om de resultaten van de scan in te zien. Daarnaast is het ook heel gebruikelijk om de freelancer(s) uit te nodigen voor een gesprek, waarin jullie elkaar beter leren kennen. Dit is natuurlijk niet verplicht.

 • Beschrijf de opdracht voor een communicatie freelancer zo duidelijk mogelijk.

  Freelancers binnen het vakgebied communicatie kunnen veel betekenen voor jouw bedrijf. Deze branche is erg groot. Een specifieke opdrachtomschrijving is daarom van belang bij het vinden van de perfecte freelancer voor jouw opdracht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een omschrijving van de skills die jij van een freelancer nodig hebt en het verwachte eindresultaat die je wilt behalen. Verwacht je van de freelancer dat hij/zij een off- of online campagne voor je maakt, of zou je ook graag willen dat zij/hij deze uitzet? Ook informatie wat betreft de werkomgeving is handig om te benoemen. Werkt de freelancer bijvoorbeeld alleen of in een team?

  Wees vervolgens precies in het omschrijven van de opdracht, verwacht je bijvoorbeeld van de freelancer om een off- of online campagne voor je maken, of zou je ook graag willen dat zij/hij deze uitzet? Ook informatie wat betreft de werkomgeving is handig om te benoemen. Komt de freelancer in een team werken of individueel? Is het mogelijk voor de freelancer om de taken vanuit huis uit te voeren, of verwacht je dat zij/hij naar het kantoor komt?

  Hoe preciezer jij bent in het omschrijven van de opdracht, hoe preciezer wij kunnen zijn met het selecteren van geschikte freelancers. Als je twijfelt over bijvoorbeeld de functie eisen of de exacte inhoud van de opdracht, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan in overleg de opdracht vorm en inhoud geven. In sommige gevallen verandert de inhoud van de opdracht ook wanneer er een opdrachtgever contact heeft gehad met freelancers, vanwege nieuwe inzichten.

Wanneer jij jouw opdracht plaatst bij Jellow, krijg je binnen 24 uur reactie van de eerste freelancers. Jij hebt dan direct contact, zonder tussenpersonen. Jij kan kijken of de freelancer goed bij jouw opdracht past en of er een wederzijdse klik. Vervolgens kunnen jullie afspreken, voor een koffie of bijvoorbeeld via Google hangouts, om de communicatie opdracht tot in de puntjes door te spreken. Vervolgens kan je de freelancer inhuren met een eenvoudige druk op de knop. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwe Freelancers 1.785 Nieuwe Freelancers in januari
Opdrachtgevers
1.819 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
31.767 Ingeschreven freelancers

Vind de beste {cluster} freelancer voor jouw opdracht

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.