Je vindt zelf de beste communicatie freelancers

Krijg toegang tot de beste 27.828 communicatie freelancers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste communicatie freelancers binnen handbereik

Altijd de beste communicatie freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw communicatie freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.653 opdrachtgevers en 62.460 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 27.828 binnen communicatie. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance communicatie expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om communicatie freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om communicatie freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste communicatie freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 27.828 freelancers binnen communicatie, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante communicatie freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met communicatie freelancers

Rechtstreeks contact met communicatie freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste communicatie freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste communicatie freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met communicatie:

Is een communicatie toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast communicatie ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 62.460 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance communicatie? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in communicatie? 

In het Jellow netwerk bevinden zich verschillende freelancers die gespecialiseerd zijn in communicatie, content en PR. Van junior tot senior freelancers met verschillende achtergronden. Heb jij al precies voor ogen waarvoor jij een freelancer nodig hebt, of wil je samen met een freelancer overleggen wat voor jouw bedrijf de beste communicatiestrategie is? Bij Jellow kan je terecht wanneer je al een specifieke freelance opdracht of project hebt liggen, maar ook wanneer je hier hulp bij nodig hebt. 

Jellow kan je helpen om de perfecte communicatie freelancer te vinden. Dit kan door bijvoorbeeld de opdracht te delen op ons netwerk, waarna je vervolgens een selectie kunnen maken met de meest geschikte freelancers voor jouw opdracht. Een opdracht delen met Jellow is vrijblijvend, no cure, no pay. Wanneer jij de opdracht met ons deelt, ben je over het algemeen binnen 24 uur in contact met een freelancer binnen het vakgebied communicatie die jou kan helpen bij je opdracht. 

Hieronder lichten we een paar vragen uit die vaak gesteld worden. Staat jouw vraag hier niet tussen, of wil jij je vraag graag liever persoonlijk stellen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Welke specialisaties hebben de communicatie freelancers in het Jellow netwerk?

Freelancers met verschillende titels in de communicatie hebben zich aangesloten bij het Jellow netwerk. Het vakgebied communicatie is een brede branche. Om je hier een kort overzicht van te geven, hebben we een aantal functietitels voor je op een rij gezet: freelance Communicatie-adviseurs, freelance Copywritersfreelance Eindredacteurs, Social Media specialisten, PR specialisten en Bedrijfsjournalisten.

Is dit een van de profielen waaraan je zit te denken? Dan kan je dit eenvoudig aangeven in jouw opdrachtomschrijving. Als je het niet zeker weet of een combinatie ervan zoekt, dan kan je dit uiteraard ook aangeven. Wij kunnen je helpen met de juiste zoekfuncties en het vinden van de meest geschikte freelancer voor jouw opdracht.

Hoe kies je de juiste communicatie freelancer voor jouw opdracht? 

De meeste opdrachtgevers hebben al een duidelijk beeld van de freelancer die zij graag willen hebben voor de opdracht. Vaak worden bepaalde vaardigheden geëist en wil jij als opdrachtgever specifiek een freelancer die hieraan voldoet, maar soms vinden opdrachtgevers specifieke ervaring met een vakgebied of branche het belangrijkst of dat de freelance communicatiespecialist naadloos bij het team past.

Om dit goed in kaart te brengen is het van belang om zo gedetailleerd mogelijk de opdracht te omschrijven. Is het voor jou al duidelijk welke (precieze) vaardigheden en ervaringen jij zoekt? Dan kan hierop al de eerste selectie worden gemaakt. Als je twijfelt over bijvoorbeeld de functie-eisen of de exacte inhoud van de opdracht, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan in overleg de opdracht vorm en inhoud geven.

Opdrachtomschrijving voor freelance communicatiespecialisten

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Een omschrijving van de skills die jij van een freelancer nodig hebt (wellicht specifieke ervaring met video, social media, webinars, events of whitepapers)
 • Wat is het verwachte eindresultaat dat je wilt behalen? 
 • Is branche-ervaring een pre (bijvoorbeeld juridisch, zorg, FMCG, etc.)
 • Verwacht je van de freelancer dat hij of zij een off- of online campagne voor je maakt en uitzet?
 • Ook informatie wat betreft de werkomgeving is handig om te benoemen. Werkt de freelancer bijvoorbeeld individueel of in een team?
 • Is het mogelijk voor de freelancer om de taken vanuit huis uit te voeren of verwacht je dat zij/hij naar het kantoor komt?

Elke freelancer heeft haar/zijn ervaring toegevoegd aan het profiel bij Jellow. Dit profiel ligt vast volgens een format die ervoor zorgt dat alle profielen gelijk zijn. De communicatie freelancers kunnen dit verrijken door bijvoorbeeld zijn of haar website (inclusief portfolio) toe te voegen. Zo krijg je een beter beeld van de kandidaat die het meest geschikt is voor jouw communicatie-opdracht en wordt de kans groter op een succesvolle samenwerking

Weet je niet zeker of de juiste freelancer binnen de zakelijke dienstverlening voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch via 0031352002758 of per e-mail

313

Nieuwe freelancers
in July

5.653

Opdrachtgevers

27.828

Ingeschreven communicatie freelancers

Vind direct jouw freelance communicatie!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen