Geen communicatie freelancer in jouw netwerk?

Deel jouw opdracht met Jellow en kom binnen 24 uur
in direct contact met de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer
No cure, no pay
per direct861beschikbaar
Zij gingen jou voor:

Heb jij de juiste freelancer niet kunnen vinden in jouw netwerk, heb je geen tijd om zelf te zoeken en wil je geen geld uitgeven aan een intermediair?

Deel dan gratis jouw opdracht met Jellow. Jij krijgt een handgemaakte selectie uit ons netwerk van 10.000 freelancers. Binnen 24 uur krijg jij reactie van de 5% beste en beschikbare freelancers zodat jij door kan gaan met andere belangrijke zaken.

Jellow GOZodat jij snel de beste freelancer hebt…en weer door kan!

Via Jellow heb jij de regie in handen. No cure, no pay! Vind gratis mijn freelancer

Jij kiest uit de beste freelancers

Het netwerk is opgebouwd uit freelancers die zich veelal op uitnodiging van bedrijven of andere freelancers bij Jellow hebben aangesloten. Door de freelancers te screenen is het Jellow netwerk exclusief en van hoge kwaliteit.

Je krijgt een kant-en-klare shortlist

Op basis van jouw opdracht krijg jij een handgemaakte selectie van de beste en beschikbare freelancers. Hierdoor bespaar jij tijd en krijg jij niet onnodig veel reacties.

Jij houdt de regie

Jij bepaalt met welke freelancer(s) je om tafel gaat. Samen bepalen jullie zaken zoals inhoud, duur en het uurtarief. Let op: van het afgesproken uurtarief gaat het standaard bedrag van € 5,- per uur naar Jellow.

Voor wie is Jellow
 • Eindopdrachtgevers kunnen gebruik maken van het Jellow netwerk.
 • Via Jellow kom je alleen in contact met freelancers uit de zakelijke dienstverlening.
Voor wie niet
 • Intermediairs en bemiddelaars mogen geen gebruik maken van ons platform.
 • Profielen zoals timmermannen, verloskundigen vind je bij ons niet.

Deel eenvoudig je opdracht

Vertel ons meer over je opdracht en de freelancer die jij zoekt. Jij ontvangt basis van jouw informatie een selectie van de 5% beste freelancers.

 • Jij deelt je opdrachtinformatie met ons.
 • Er wordt gecontroleerd of jij geen intermediair bent.
 • Jij krijgt een persoonlijk account.
 • Jouw opdracht wordt gedeeld met een selectie die is samengesteld door onze experts.

Binnen 24 uur heb jij een shortlist

De shortlist bestaat uit freelancers die positief reageren op jouw opdracht. Jij kan vervolgens kiezen met welke freelancer je in gesprek wil.

 • Bekijk de reacties in jouw account en nodig de beste freelancer uit.
 • Maak afspraken over de inhoud van de opdracht, startdatum, uren en tarief. 5 euro van het door jullie afgesproken gaat naar Jellow.
 • De overeenkomst wordt voor jullie opgesteld volgens de meest recente wet- en regelgeving (DBA).

Zoek jij een communicatie freelancer voor jouw opdracht?

In het Jellow netwerk bevinden zich verschillende freelancers die gespecialiseerd zijn in communicatie. Van een junior tot een senior en elke freelancer met een verschillende achtergrond.

Heb jij al precies voor ogen waarvoor jij een freelancer nodig hebt, of wil je samen met een freelancer overleggen wat voor jou de meest handige strategie is? Bij Jellow kan je terecht wanneer je al een specifieke opdracht hebt liggen, maar ook wanneer je hierbij hulp nodig hebt.


 • Welke specialisaties hebben de communicatie freelancers bij Jellow netwerk?

  Freelancers met verschillende titels in de communicatie hebben zich aangesloten bij het Jellow netwerk, zoals: communicatiestrateeg, communicatieadviseur, copywriter, eindredacteur, contentspecialist, communicatiespecialist, tekstschrijver, concept creator, online communicatieadviseur, SEO- copywriter, marketing en communicatiespecialist, webredacteur, journalist, interne communicatie adviseur, creative director, content en community manager, communicatieprofessional, conversie en seo specialist, bedrijfsjournalist, branding specialist, social media specialist, content manager, branding & communicatie professional, customer journey expert, campagnemanager, schrijver.

  Is dit een van de profielen waaraan je zit te denken? Dan kan je dit aangeven in je zoektocht. Als je het niet zeker weet of een combinatie ervan zoekt, dan kan je kan je dit uiteraard aangeven. Wij zullen je dan helpen met de juiste zoekfuncties en het vinden van de meest geschikte freelancer.

 • Is de opdracht voor de communicatie freelancer voor een speciale branche?

  De opdrachten voor een communicatie freelancer lopen erg uiteen. Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever binnen een bepaalde branche of doelgroep actief is. Bij branches kan je bijvoorbeeld denken aan: Juridisch, Zorg, FMCG, etc. Het kan zijn dat jij het prettig vindt dat een freelancer ervaring heeft binnen de branche waarin jouw bedrijf actief is. Idem voor de doelgroep, is jouw bedrijf gericht op bijvoorbeeld ouderen in de zorg? Dan kan het zijn dat je het prettig vindt dat een freelancer al regelmatig opdrachten voor deze doelgroep heeft verzorgd. Het belangrijkste is dat je dit aangeeft in de opdrachtomschrijving. Dan kunnen wij een selectie met geschikte freelancers maken voor jouw opdracht.

Jellow kan je helpen om de perfecte freelancer te vinden. Dit noemen wij een 'full-service opdracht'. Het enige wat jij dan hoeft te doen is de opdracht met ons te delen. Vervolgens zoeken wij een selectie met de meest geschikte freelancers voor de klus.

Een opdracht delen met Jellow is vrijblijvend, no cure no pay. Wanneer jij de opdracht met ons deelt, ben je over het algemeen binnen 24 uur in contact met een freelancer communicatie die jou kan helpen bij je opdracht. Hieronder lichten we een paar vragen uit die veelvuldig gesteld worden. Staat jouw vraag hier niet tussen, of wil jij je vraag graag liever persoonlijk stellen? Dan kan je hier onze contactgegevens vinden en ons bellen of een mailtje sturen.

 • Hoe kies je de juiste communicatie freelancer voor jouw opdracht?

  De meeste opdrachtgevers hebben al een duidelijk beeld van de freelancer die zij graag willen hebben voor de opdracht. Vaak worden bepaalde vaardigheden geëist en is dat voldoende en soms vinden opdrachtgevers het juist belangrijk dat freelancers heel enthousiast zijn en echt een passie hebben voor hun vak.

  Als eerste is het handig om specifiek te zijn in je opdracht. Is het voor jou al duidelijk welke (precieze) skills en ervaring jij zoekt? Dan kan hierop al de eerste selectie worden gemaakt. Daarnaast heb jij direct contact met de freelancers die reageren op jouw opdracht en kan jij ook de bijhorende profielen bekijken.

  Elke freelancer heeft haar/zijn ervaring toegevoegd aan het profiel bij Jellow. Dit profiel ligt vast volgens een format die ervoor zorgt dat alle profiel gelijk zijn. De freelancers kunnen dit verrijken door bijvoorbeeld haar/zijn website (inclusief portfolio) toe te voegen en/of door de Jellow scan te doen. Met de Jellow scan worden de soft skills van de freelancer in kaart gebracht en kan hij of zij ervoor kiezen om de soft skills plus eventueel het uitgebreide rapport van de scan toe te voegen aan het profiel. Voor jou is het dan mogelijk om de resultaten van de scan in te zien. Daarnaast is het ook heel gebruikelijk om de freelancer(s) uit te nodigen voor een gesprek, waarin jullie elkaar beter leren kennen. Dit is natuurlijk niet verplicht.

 • Beschrijf de opdracht voor een communicatie freelancer zo duidelijk mogelijk.

  Freelancers die gespecialiseerd zijn in communicatie kunnen betekenisvol zijn voor verschillende opdrachten voor jouw bedrijf. Het is daarom handig om heel specifiek te zijn in de opdrachtomschrijving. Schrijf daarom op wat jij precies van de freelancer verwacht en vergeet ook niet om het verwachte resultaat toe te voegen. Je kan bijvoorbeeld denken aan het soort opdracht met een focus op: off- en online campagnes, interne communicatie, publiciteit, teksten, content, etc.

  Wees vervolgens precies in het omschrijven van de opdracht, verwacht je bijvoorbeeld van de freelancer om een off- of online campagne voor je maken, of zou je ook graag willen dat zij/hij deze uitzet? Ook informatie wat betreft de werkomgeving is handig om te benoemen. Komt de freelancer in een team werken of individueel? Is het mogelijk voor de freelancer om de taken vanuit huis uit te voeren, of verwacht je dat zij/hij naar het kantoor komt?

  Hoe preciezer jij bent in het omschrijven van de opdracht, hoe preciezer wij kunnen zijn met het selecteren van geschikte freelancers. Als je twijfelt over bijvoorbeeld de functie eisen of de exacte inhoud van de opdracht, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan in overleg de opdracht vorm en inhoud geven. In sommige gevallen verandert de inhoud van de opdracht ook wanneer er een opdrachtgever contact heeft gehad met freelancers, vanwege nieuwe inzichten.

Wanneer jij jouw opdracht plaatst bij Jellow, krijg je binnen 24 uur reactie van de eerste freelancers. Jij hebt dan direct contact, zonder tussenpersonen. Jij kan kijken of de freelancer goed bij jouw opdracht past en of er een wederzijdse klik. Vervolgens kunnen jullie afspreken, voor een koffie of bijvoorbeeld via Google hangouts, om de communicatie opdracht tot in de puntjes door te spreken. Vervolgens kan je de freelancer inhuren met een eenvoudige druk op de knop. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.