Je vindt zelf de beste communicatie freelancers

Krijg toegang tot de beste 17.434 communicatie freelancers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie

+4.197 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste communicatie freelancers binnen handbereik

Altijd de beste communicatie freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw communicatie freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.197 opdrachtgevers en 49.727 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 17.434 binnen communicatie. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance communicatie expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om communicatie freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om communicatie freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste communicatie freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 17.434 freelancers binnen communicatie, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante communicatie freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met communicatie freelancers

Rechtstreeks contact met communicatie freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste communicatie freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste communicatie freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Doorlopend freelancers vinden en bouwen aan jouw freelance pool.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • 12 opdrachten per jaar delen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Ondersteuning door Jellow
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
Meest gekozen

Jellow Go

Direct en vrijblijvend één opdracht delen. Gratis als je niet de juiste freelancer vindt.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • Vind je niet de juiste freelancer? Dan hoef je niets te betalen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Optioneel: ondersteuning door Jellow
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 12 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Toegewezen contactpersoon
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met communicatie:

Is een communicatie toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast communicatie ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 49.727 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance communicatie? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in communicatie? 

In het Jellow netwerk bevinden zich verschillende freelancers die gespecialiseerd zijn in communicatie, content en PR. Van junior tot senior freelancers met verschillende achtergronden. Heb jij al precies voor ogen waarvoor jij een freelancer nodig hebt, of wil je samen met een freelancer overleggen wat voor jouw bedrijf de beste communicatiestrategie is? Bij Jellow kan je terecht wanneer je al een specifieke freelance opdracht of project hebt liggen, maar ook wanneer je hier hulp bij nodig hebt. 

Jellow kan je helpen om de perfecte communicatie freelancer te vinden. Dit kan door bijvoorbeeld de opdracht te delen op ons netwerk, waarna je vervolgens een selectie kunnen maken met de meest geschikte freelancers voor jouw opdracht. Een opdracht delen met Jellow is vrijblijvend, no cure, no pay. Wanneer jij de opdracht met ons deelt, ben je over het algemeen binnen 24 uur in contact met een freelancer binnen het vakgebied communicatie die jou kan helpen bij je opdracht. 

Hieronder lichten we een paar vragen uit die vaak gesteld worden. Staat jouw vraag hier niet tussen, of wil jij je vraag graag liever persoonlijk stellen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Welke specialisaties hebben de communicatie freelancers in het Jellow netwerk?

Freelancers met verschillende titels in de communicatie hebben zich aangesloten bij het Jellow netwerk. Het vakgebied communicatie is een brede branche. Om je hier een kort overzicht van te geven, hebben we een aantal functietitels voor je op een rij gezet: freelance Communicatie-adviseurs, freelance Copywritersfreelance Eindredacteurs, Social Media specialisten, PR specialisten en Bedrijfsjournalisten.

Is dit een van de profielen waaraan je zit te denken? Dan kan je dit eenvoudig aangeven in jouw opdrachtomschrijving. Als je het niet zeker weet of een combinatie ervan zoekt, dan kan je dit uiteraard ook aangeven. Wij kunnen je helpen met de juiste zoekfuncties en het vinden van de meest geschikte freelancer voor jouw opdracht.

Hoe kies je de juiste communicatie freelancer voor jouw opdracht? 

De meeste opdrachtgevers hebben al een duidelijk beeld van de freelancer die zij graag willen hebben voor de opdracht. Vaak worden bepaalde vaardigheden geëist en wil jij als opdrachtgever specifiek een freelancer die hieraan voldoet, maar soms vinden opdrachtgevers specifieke ervaring met een vakgebied of branche het belangrijkst of dat de freelance communicatiespecialist naadloos bij het team past.

Om dit goed in kaart te brengen is het van belang om zo gedetailleerd mogelijk de opdracht te omschrijven. Is het voor jou al duidelijk welke (precieze) vaardigheden en ervaringen jij zoekt? Dan kan hierop al de eerste selectie worden gemaakt. Als je twijfelt over bijvoorbeeld de functie-eisen of de exacte inhoud van de opdracht, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan in overleg de opdracht vorm en inhoud geven.

Opdrachtomschrijving voor freelance communicatiespecialisten

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Een omschrijving van de skills die jij van een freelancer nodig hebt (wellicht specifieke ervaring met video, social media, webinars, events of whitepapers)
 • Wat is het verwachte eindresultaat dat je wilt behalen? 
 • Is branche-ervaring een pre (bijvoorbeeld juridisch, zorg, FMCG, etc.)
 • Verwacht je van de freelancer dat hij of zij een off- of online campagne voor je maakt en uitzet?
 • Ook informatie wat betreft de werkomgeving is handig om te benoemen. Werkt de freelancer bijvoorbeeld individueel of in een team?
 • Is het mogelijk voor de freelancer om de taken vanuit huis uit te voeren of verwacht je dat zij/hij naar het kantoor komt?

Elke freelancer heeft haar/zijn ervaring toegevoegd aan het profiel bij Jellow. Dit profiel ligt vast volgens een format die ervoor zorgt dat alle profielen gelijk zijn. De communicatie freelancers kunnen dit verrijken door bijvoorbeeld zijn of haar website (inclusief portfolio) toe te voegen. Zo krijg je een beter beeld van de kandidaat die het meest geschikt is voor jouw communicatie-opdracht en wordt de kans groter op een succesvolle samenwerking

Weet je niet zeker of de juiste freelancer binnen de zakelijke dienstverlening voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

207

Nieuwe freelancers
in december

4.197

Opdrachtgevers

17.434

Ingeschreven communicatie freelancers

Vind direct jouw freelance communicatie!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen