Op zoek naar een communicatie freelancer?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact
met de beste en beschikbare freelancers voor jouw opdracht.

  • Direct contact met 13.637 communicatie freelancers
    Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
    Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
  • Inhuren zonder marges
    Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank Stichting KNVB Gemeente Groningen
+2630 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

foxsports

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van communicatie freelancers

1. Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van communicatie freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 13.637 communicatie freelancers en andere freelancers actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang tot communicatie freelancers

2. Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 13.637 communicatie freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van Tekst schrijver, tot Journalist of Virtual Assistant. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de communicatie freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen communicatie freelance pool

3. Opzetten en uitbreiden van eigen communicatie freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste communicatie freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 13.637 communicatie freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door communicatie freelancers, of een van de 13.637 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Zoek jij een communicatie freelancer voor jouw tijdelijke opdracht?

Wanneer jij jouw opdracht plaatst bij Jellow, krijg je binnen 24 uur reactie van de eerste freelancers. Jij hebt dan direct contact, zonder tussenpersonen. Jij kan kijken of de freelancer goed bij jouw opdracht past en of er een wederzijdse klik. Vervolgens kunnen jullie afspreken, voor een koffie of bijvoorbeeld via Google hangouts, om de communicatie opdracht tot in de puntjes door te spreken. Vervolgens kan je de freelancer inhuren met een eenvoudige druk op de knop. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwe Freelancers 346 Nieuwe Freelancers in augustus
Opdrachtgevers
2.630 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
37.948 Ingeschreven freelancers

Vind de beste communicatie freelancer voor jouw opdracht

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer