Nieuwe interim opdracht? Meld je gratis aan bij Jellow

Meld je gratis aan bij het Jellow netwerk en kom in direct in contact met opdrachtgevers, zonder tussenpersonen.

  • Word direct gevonden door 4.035 topbedrijven
  • Krijg alleen relevante opdrachten die aansluiten bij jouw profiel
  • Zonder tussenkomst van intermediairs
T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van [base] [functions] Action gebruikt Jellow voor het vinden van [base] [functions] Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van [base] [functions] Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van [base] [functions] KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van [base] [functions] Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van [base] [functions]

+4.035 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor [base_functions] werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van [base] [functions]

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van [base] [functions]

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Het Jellow netwerk is anders

Het Jellow netwerk is anders

Samen met alle interimmers en opdrachtgevers bouwen we aan een eerlijk, kwalitatief en gemeenschappelijk netwerk. Dit netwerk bestaat enkel uit eindopdrachtgevers en de beste freelancers binnen de zakelijke dienstverlening. Intermediairs zijn helaas niet welkom ;).

Met een profiel ben jij direct zichtbaar voor alle bij Jellow aangesloten opdrachtgevers en kan je door hen worden uitgenodigd voor opdrachten of persoonlijke interim pools.

Een interim account bij Jellow

Een interim account bij Jellow

Als interimmer kan jij een gratis account aanmaken bij Jellow. Met een volledig account is jouw profiel zichtbaar in het netwerk van opdrachtgevers die zich hebben aangesloten bij Jellow.

Wanneer opdrachtgevers een opdracht beschikbaar hebben, wordt een kleine selectie van interimmers gemaakt die het best bij de opdracht passen. Als je binnen deze selectie hoort, krijg je vervolgens een uitnodiging om te reageren op de opdracht.

Aan de slag!

Aan de slag!

Nadat je wordt uitgenodigd voor een opdracht, en jij en de opdrachtgever besluiten samen te werken, bepaal je samen hoe de inhuur gaat verlopen. Je overlegt o.a. over de inhoud van de opdracht, het uurtarief en de voorwaarden.

Jellow fungeert als platform opdrachtgevers en interimmers in contact te brengen. Dat betekent ook dat je als interimmer niets extra betaalt, er zit geen marge tussen hetgeen de opdrachtgever betaalt en jij ontvangt.

887

Nieuwe interimmers
in oktober

4.035

Opdrachtgevers

48.435

Ingeschreven interimmers

Word met jouw profiel gevonden door 4.035 opdrachtgevers

Krijg alleen relevante opdrachten opgestuurd

Inschrijven

 

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen