Je vindt zelf de beste communicatie interimmers

Krijg toegang tot de beste 27.517 communicatie interimmers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim communicatie
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim communicatie
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim communicatie

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste communicatie interimmers binnen handbereik

Altijd de beste communicatie interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw communicatie interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.564 opdrachtgevers en 61.605 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 27.517 binnen communicatie. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim communicatie expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om communicatie interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om communicatie interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste communicatie interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 27.517 interimmers binnen communicatie, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante communicatie interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met communicatie interimmers

Rechtstreeks contact met communicatie interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste communicatie interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste communicatie interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.605 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.605 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.605 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met communicatie:

Is een communicatie toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast communicatie ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 61.605 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim communicatie? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een communicatie interim? 

Jellow beschikt over meer dan 61.605 interimmers, waarin meer dan 27.517 interimmers gespecialiseerd zijn in de communicatie. Ben jij als opdrachtgever op zoek naar een interim communicatiemedewerker of interim communicatiemanager? Bij Jellow vind je de interim communicatie professional voor jouw opdracht.

Voordat je begint met het inhuren van een interim, is het belangrijk dat je precies voor ogen hebt waarvoor je de interim nodig hebt. Dit betekent dat je de opdrachtomschrijving gedetailleerd heb omschreven en dat je voor jezelf hebt bepaald wat je van de interim verwacht. Kom je er niet uit? Jellow kan je helpen om de opdrachtomschrijving zo specifiek mogelijk te maken. 

Naast het feit dat Jellow een netwerk is waar jij je opdracht kan delen en interims kan vinden, staan wij ook vijf dagen in de week voor je klaar indien je hulp nodig hebt. 

Wil jij weten hoe Jellow werkt? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail

In welke branches zijn communicatie interimmers doorgaans actief? 

De opdrachten van een interim gespecialiseerd in de communicatie kan erg uiteen lopen. Dit betekent dat veel interimmers actief kunnen zijn in verschillende branches. Bij Jellow zijn deze interimmers vooral actief in de volgende branches: Marketing & Communicatie, Finance, Sales, Management, etc. Als opdrachtgever kan je het bijvoorbeeld handig vinden om een interim communicatiemedewerker met branchespecifieke ervaring in te huren. 

Dit kan ervoor zorgen dat de interim al enige ervaring heeft met bijvoorbeeld de doelgroep of met de b2b- of b2c-omgeving van jouw organisatie. Hierdoor kan de interim wellicht makkelijk aan de slag met jouw opdracht. Ben je op zoek naar iemand met ervaring binnen een bepaalde branche? Zorg er dan voor dat je dit zo duidelijk mogelijk beschrijft in jouw opdrachtomschrijving. 

Wat is het gemiddelde uurtarief van een communicatie interimmer? 

Binnen het Jellow netwerk beschikken wij over interimmers met veel en weinig ervaring in de communicatie. Hierdoor kan het uurtarief per interim erg uiteen lopen. Het uurtarief van interimmers binnen de communicatiebranche ligt dan ook tussen de € 40 en € 150, afhankelijk van ervaring, vaardigheden en kennis. Als opdrachtgever is het daarom belangrijk om te bepalen naar wat voor interim jij op zoekt bent. 

Daarnaast is het uurtarief die de interim voorstelt natuurlijk niet bindend. Samen met de interim maak je afspraken en onderhandel je over het daadwerkelijke uurtarief. Vergeet naast het uurtarief ook niet om afspraken te maken over een eventuele reiskostenvergoeding, vooruitbetaling en facturen. Maak duidelijke afspraken, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. 

Welke specialisaties hebben communicatie interimmers in Jellow interim netwerk? 

Binnen het Jellow netwerk is er een breed scala aan beschikbare interims met uiteenlopende functies in de communicatiebranche. Om je toch een beeld te geven over welke communicatie interimmers wij beschikken, hebben we er een aantal voor je opgesomd. Denk hierbij aan o.a. interim communicatie-adviseurs, interim copywriters, interim communicatieprofessionals, interim eindredacteurs, interim PR specialisten en interim bedrijfsjournalisten.

Weet je niet zeker of de juiste freelancer binnen de zakelijke dienstverlening voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

172

Nieuwe interimmers
in May

5.564

Opdrachtgevers

27.517

Ingeschreven communicatie interimmers

Vind direct jouw interim communicatie!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen