Je vindt zelf de beste communicatie interimmers

Krijg toegang tot de beste 17.117 communicatie interimmers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim communicatie Action gebruikt Jellow voor het vinden van interim communicatie Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim communicatie Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van interim communicatie KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van interim communicatie Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim communicatie

+3.926 andere bedrijven vinden hun interimmers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor interimmers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van interim communicatie

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van interim communicatie

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste communicatie interimmers binnen handbereik

Altijd de beste communicatie interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw communicatie interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 3.926 opdrachtgevers en 47.747 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 17.117 binnen communicatie. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim communicatie expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om communicatie interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om communicatie interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste communicatie interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 17.117 interimmers binnen communicatie, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante communicatie interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met communicatie interimmers

Rechtstreeks contact met communicatie interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste communicatie interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste communicatie interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Tarieven voor opdrachtgevers

Zoek je per direct één freelancer of wil je jouw freelance pool laten groeien? Vind de optie die het beste bij je past.

  • Ontvang het overzicht met één klik in je mailbox;
  • Een overzicht van alle mogelijkheden;
  • Alle tarieven op een rij.

De tarieven downloaden

Ben je freelancer? Gratis aanmelden.

Vind interim specialismen vergelijkbaar met communicatie:

Is een communicatie toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast communicatie ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 47.747 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim communicatie? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een communicatie interim? 

Jellow beschikt over meer dan 47.747 interimmers, waarin meer dan 17.117 interimmers gespecialiseerd zijn in de communicatie. Ben jij als opdrachtgever op zoek naar een interim communicatiemedewerker of interim communicatiemanager? Bij Jellow vind je de interim communicatie professional voor jouw opdracht.

Voordat je begint met het inhuren van een interim, is het belangrijk dat je precies voor ogen hebt waarvoor je de interim nodig hebt. Dit betekent dat je de opdrachtomschrijving gedetailleerd heb omschreven en dat je voor jezelf hebt bepaald wat je van de interim verwacht. Kom je er niet uit? Jellow kan je helpen om de opdrachtomschrijving zo specifiek mogelijk te maken. 

Naast het feit dat Jellow een netwerk is waar jij je opdracht kan delen en interims kan vinden, staan wij ook vijf dagen in de week voor je klaar indien je hulp nodig hebt. 

Wil jij weten hoe Jellow werkt? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail

In welke branches zijn communicatie interimmers doorgaans actief? 

De opdrachten van een interim gespecialiseerd in de communicatie kan erg uiteen lopen. Dit betekent dat veel interimmers actief kunnen zijn in verschillende branches. Bij Jellow zijn deze interimmers vooral actief in de volgende branches: Marketing & Communicatie, Finance, Sales, Management, etc. Als opdrachtgever kan je het bijvoorbeeld handig vinden om een interim communicatiemedewerker met branchespecifieke ervaring in te huren. 

Dit kan ervoor zorgen dat de interim al enige ervaring heeft met bijvoorbeeld de doelgroep of met de b2b- of b2c-omgeving van jouw organisatie. Hierdoor kan de interim wellicht makkelijk aan de slag met jouw opdracht. Ben je op zoek naar iemand met ervaring binnen een bepaalde branche? Zorg er dan voor dat je dit zo duidelijk mogelijk beschrijft in jouw opdrachtomschrijving. 

Wat is het gemiddelde uurtarief van een communicatie interimmer? 

Binnen het Jellow netwerk beschikken wij over interimmers met veel en weinig ervaring in de communicatie. Hierdoor kan het uurtarief per interim erg uiteen lopen. Het uurtarief van interimmers binnen de communicatiebranche ligt dan ook tussen de €40 en €150, afhankelijk van ervaring, vaardigheden en kennis. Als opdrachtgever is het daarom belangrijk om te bepalen naar wat voor interim jij op zoekt bent. 

Daarnaast is het uurtarief die de interim voorstelt natuurlijk niet bindend. Samen met de interim maak je afspraken en onderhandel je over het daadwerkelijke uurtarief. Vergeet naast het uurtarief ook niet om afspraken te maken over een eventuele reiskostenvergoeding, vooruitbetaling en facturen. Maak duidelijke afspraken, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. 

Welke specialisaties hebben communicatie interimmers in Jellow interim netwerk? 

Binnen het Jellow netwerk is er een breed scala aan beschikbare interims met uiteenlopende functies in de communicatiebranche. Om je toch een beeld te geven over welke communicatie interimmers wij beschikken, hebben we er een aantal voor je opgesomd. Denk hierbij aan o.a. interim Communicatie-adviseurs, Copywriters, Communicatie professionals, Eindredacteurs, PR specialisten en Bedrijfsjournalisten.

Weet je niet zeker of de juiste freelancer binnen de zakelijke dienstverlening voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

853

Nieuwe interimmers
in September

3.926

Opdrachtgevers

17.117

Ingeschreven communicatie interimmers

Vind direct jouw interim communicatie!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen