Je vindt zelf de beste sales interimmers

Krijg toegang tot de beste 18.245 sales interimmers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim sales
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim sales
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim sales

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste sales interimmers binnen handbereik

Altijd de beste sales interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw sales interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.591 opdrachtgevers en 61.815 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 18.245 binnen sales. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim sales expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om sales interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om sales interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste sales interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 18.245 interimmers binnen sales, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante sales interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met sales interimmers

Rechtstreeks contact met sales interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste sales interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste sales interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.815 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.815 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.815 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met sales:

Is een sales toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast sales ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 61.815 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim sales? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een interim gespecialiseerd in sales? 

Ben jij op zoek naar een interim voor jouw sales klus? Binnen het Jellow-netwerk hebben wij een zeer groot aantal beschikbare interim sales professionals. Je kan bij Jellow terecht wanneer je per direct een interim zoekt, maar je kan ook bij Jellow terecht wanneer je wilt starten met het in kaart brengen van jouw eigen interim netwerk. 

Bij Jellow heb je als opdrachtgever zelf de mogelijkheid om te zoeken tussen het netwerk en kan je onbeperkt interimmers uitnodigen voor een opdracht. Heb je liever hulp bij je zoektocht en selectie? Dan kan je de opdracht met ons delen. Wij delen vervolgens jouw opdracht met de meest geschikte interimmers. Het enige wat jij nog hoeft te doen is rustig achterover leunen en wachten op reacties van interimmers op jouw opdracht. Hierna sta jij in direct contact met de interim professionals van jouw keuze, zodat je direct inhoudelijk de opdracht en de voorwaarden kunt bespreken.

Hieronder hebben wij een aantal meest gestelde vragen op een rij gezet. 

Wat is een sales interim professional?

Een interim gespecialiseerd in sales richt zich voornamelijk op het stimuleren van de verkoop. Het vakgebied sales loopt erg uiteen. Binnen het netwerk bij Jellow lopen de specialisaties dan ook erg uiteen. Binnen het netwerk bevinden zich bijvoorbeeld interim accountmanagers, maar ook interim sales managers, sales specialisten, sales adviseurs, maar ook interim sales trainers etc. 

Ben je op zoek naar iemand met veel of juist weinig ervaring? Binnen het Jellow netwerk zijn er veel verschillende sales interimmers. Daarnaast hebben wij binnen het netwerk ook sales interimmers met specialisaties. Ben je specifiek op zoek naar een bepaalde sales interim met een specialisatie of specifieke branche-ervaring? Zorg er dan voor dat je dit zo duidelijk mogelijk beschrijft in jouw opdrachtomschrijving. Hierdoor vergroot je de kans dat je de juiste interim vindt met de skills en ervaringen die jij nodig hebt voor jouw opdracht.

In welke vakgebieden zijn sales interimmers doorgaans actief? 

Interimmers op het gebied van sales zijn voornamelijk in een aantal vakgebieden actief, zoals Management en Accountmanagement. Naast deze vakgebieden zijn er natuurlijk nog veel meer branches waar een sales interim een opdracht kan doen. 

Wat kan een sales interimmer voor jouw bedrijf betekenen? 

De functies van een sales interim kunnen erg uiteen lopen en er bestaan ook veel verschillende specialisaties in deze branche.

Een sales trainer kan bijvoorbeeld training en sturing geven aan jouw sales team met sales medewerkers. Daarnaast kan kan een salesmanager ervoor zorgen dat jouw volledige sales team wordt aangestuurd en zorgt hij of zij ervoor dat er bepaalde targets worden gehaald. Heb je behoefte aan iemand die jou helpt of ondersteunt op het gebied van relatiebeheer? Een accountmanager kan jou hierbij van dienst zijn.

Weet je niet zeker welke sales professional jou kan helpen bij je opdracht? We helpen je graag met het definiëren van de juiste functie die jou kan helpen bij jouw opdracht. 

Omschrijf jouw sales klus zo duidelijk mogelijk

Zoals hierboven al genoemd kunnen de functies van een sales interim erg uiteen lopen. Dit betekent ook dat het belangrijk is om jouw klus zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit betekent dat je het beste op kan schrijven wat je van de interim verwacht. Denk hierbij aan:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Waar wil je de focus op leggen (bijvoorbeeld: aankoopprocessen, sales buitendienst of account management)? Zijn hiervoor bepaalde vaardigheden of competenties van belang.
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de sales professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de interim op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Heb jij eenmaal je opdracht voor jouw gevoel zo specifiek mogelijk omschreven, dan vergroot je de kans dat de geselecteerde interim kandidaten die reageren ook relevant en geschikt zijn voor jouw klus. Het is daarom belangrijk om goed na te denken wat voor skills de interim nodig heeft en welke eisen jij stelt aan de interim. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat de interim een goede klik heeft met je team? Dan is het belangrijk dat jij dit voor jezelf duidelijk in kaart brengt. 

Weet je niet zeker of de juiste interim voor jouw sales opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

531

Nieuwe interimmers
in May

5.591

Opdrachtgevers

18.245

Ingeschreven sales interimmers

Vind direct jouw interim sales!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen