Je vindt zelf de beste management interimmers

Krijg toegang tot de beste 35.636 management interimmers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim management
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim management
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim management

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste management interimmers binnen handbereik

Altijd de beste management interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw management interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.653 opdrachtgevers en 62.460 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 35.636 binnen management. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim management expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om management interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om management interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste management interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 35.636 interimmers binnen management, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante management interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met management interimmers

Rechtstreeks contact met management interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste management interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste management interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met management:

Is een management toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast management ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 62.460 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim management? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een interim management professional?

Jellow is hét online freelance platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar kunnen vinden. Samen met ons groeiende netwerk vernieuwen wij de interim en freelance markt. 

Via Jellow vind je eenvoudig en snel de beste interim management professional voor jouw opdracht of project. Wij vinden het van groot belang dat er zo min mogelijk schakels zijn tussen de interim en de opdrachtgever. Daarom heb je bij Jellow altijd direct contact met de beschikbare interim van jouw keuze. Is het duidelijk welke vaardigheden en overige vereisten je nodig hebt van de interim? Of wil je liever overleggen wat het best zou passen voor jouw opdracht? Wij helpen je graag verder met advies.

Hoe werkt Jellow? Heel simpel. Je kunt zelf zoeken door Jellows netwerk van interim management professionals. Hier vind je een zeer groot aantal interim kandidaten met diverse functies, kennis- en ervaringsniveaus en uurtarieven. Met onze slimme software maak je binnen no-time een shortlist van geschikte interim kandidaten die passen bij jouw opdracht. Heb je hier zelf geen tijd voor of wil je hier graag hulp bij hebben? Laat het ons dan even weten. We helpen graag!

Welke specialisaties hebben de management freelancers in het Jellow freelance netwerk?

Het Jellow-netwerk bevat een groot aantal management interims met eigen functies en specialismen, zoals: een interim (team) manager; interim programma manager, freelancers op het gebied van interim management, interim adjunct directeur of interim directeur, maar ook een interim (online) secretaresse en interim managementondersteuners kan je vinden bij het Jellow netwerk. 

Zoek je een combinatie van profielen? Dat kan ook! Onze slimme automatische matchmaking software staat voor je klaar met het vinden van de beste interim management kandidaat.

In welke vakgebieden zijn management interims doorgaans actief?

Bij Jellow hebben we interim management professionals met veel diverse soorten functietitels. De meest voorkomende vakgebieden of disciplines waarin de interims bij Jellow actief zijn, zijn: project management; management ondersteuning; secretariaat; logistiek, overheid en supply chain. Uiteraard zijn er nog meer vakgebieden op te noemen. Weet je alsnog niet zeker of de juiste interim kandidaat voor jouw opdracht zich in het Jellow-netwerk bevindt? Neem even contact met ons op. Wij zoeken het direct even voor je op.

Hoe vind je de juiste management freelancer voor jouw opdracht? 

Heb je helder voor ogen welke kwaliteiten en vaardigheden de interim management professional dient te hebben voor jouw opdracht? Dan is het zaak voor jou om dit zo duidelijk mogelijk te omschrijven voor jouw opdracht. Het is belangrijk om je verwachtingen in een paar punten te omschrijven, zoals: soft skills, werk- en branche-ervaring, opleidingsniveau, locatie en uurtarief. Zo is het voor de interim kandidaat van jouw keuze ook eenvoudig te zien of de opdracht passend is.

Iedere interimmer heeft bij Jellow standaard zijn/haar ervaringen bij het profiel vermeld staan. We gebruiken een vast format hiervoor, zodat je snel en simpel kunt vergelijken en kunt bepalen of de interim kandidaat geschikt is voor jouw opdracht. Is hij/zij geschikt? Dan kun je de interim kandidaat uitnodigen om kennis te maken, eventueel de opdracht en voorwaarden te bespreken. Is er van beide kanten een match? Dan kun je overgaan tot inhuur van de interim management professional.

Beschrijf de opdracht voor de management interimmer zo duidelijk mogelijk

Interimmers die gespecialiseerd zijn in een specifieke discipline van management of die ervaring hebben in een bepaalde sector kunnen van grote waarde zijn voor jouw bedrijf. Wees daarom uitgebreid en zo volledig mogelijk in je opdrachtomschrijving.

Wanneer je precies bent in je opdrachtomschrijving, zullen de reacties van de interimmers op jouw opdracht ook relevant en inhoudelijk zijn. 

In je opdrachtomschrijving kun je o.a. het volgende opnemen:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties, certificeringen, denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de interim professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de interimmer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Weet je niet zeker of de juiste management interim voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen interim netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

313

Nieuwe interimmers
in July

5.653

Opdrachtgevers

35.636

Ingeschreven management interimmers

Vind direct jouw interim management!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen