Je vindt zelf de beste trainer interimmers

Krijg toegang tot de beste 6.742 trainer interimmers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim trainer Action gebruikt Jellow voor het vinden van interim trainer Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim trainer Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van interim trainer KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van interim trainer Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim trainer

+3.926 andere bedrijven vinden hun interimmers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor interimmers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van interim trainer

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van interim trainer

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste trainer interimmers binnen handbereik

Altijd de beste trainer interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw trainer interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 3.926 opdrachtgevers en 47.747 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 6.742 binnen trainer. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim trainer expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om trainer interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om trainer interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste trainer interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 6.742 interimmers binnen trainer, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante trainer interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met trainer interimmers

Rechtstreeks contact met trainer interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste trainer interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste trainer interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Tarieven voor opdrachtgevers

Zoek je per direct één freelancer of wil je jouw freelance pool laten groeien? Vind de optie die het beste bij je past.

  • Ontvang het overzicht met één klik in je mailbox;
  • Een overzicht van alle mogelijkheden;
  • Alle tarieven op een rij.

De tarieven downloaden

Ben je freelancer? Gratis aanmelden.

Vind interim specialismen vergelijkbaar met trainer:

Is een trainer toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast trainer ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 47.747 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim trainer? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een interim trainer voor jouw klus? 

Je wil een interim trainer inhuren voor jouw opdracht. Dan heb je het juiste interim netwerk gevonden. Het interim netwerk van Jellow beschikt over meer dan 4000 coaches en trainers die direct beschikbaar zijn. Je kan bij ons terecht als je direct een coach of trainer zoekt, maar ook als je van plan bent om in de toekomst interimmers uit te nodigen voor jouw opdracht. 

Naast het inhuren van interimmers heb je bij Jellow ook de mogelijkheid om je eigen freelancepool op te bouwen met je eigen netwerk aan interimmers. Dit zorgt ervoor dat jij altijd de juiste contactgegevens hebt en dat jij kan zien welke interim per direct beschikbaar is. 

Heb je een 24/7 abonnement bij Jellow, dan heb je ook de mogelijkheid om handmatig te zoeken naar coaches en trainers. Heb je geen tijd om te zoeken of heb je liever hulp? Dan staan wij vijf dagen in de week klaar om je te helpen met het vinden van de meest geschikte kandidaat voor jouw opdracht. 

Wat voor trainers en coaches kan ik vinden bij Jellow?  

Binnen het interim netwerk van Jellow kan je veel trainers en coaches in verschillende vakgebieden vinden. Binnen het interim netwerk zijn er voornamelijk veel interim coaches en interim trainers actief op het gebied van time-management, efficiency en motivatie

Zoals hierboven al genoemd, zijn er veel verschillende trainers en coaches actief binnen het interim netwerk van Jellow. Het is daarom belangrijk om als opdrachtgever zo duidelijk mogelijk de opdrachtomschrijving te beschrijven. Dit is niet alleen handig voor de interim, maar hiermee vergroot je de kans ook om de meest geschikte kandidaat voor jouw opdracht te vinden. 

Wellicht ben je wel op zoek naar een interim in een specifiek vakgebied of met een bepaalde ervaring in een specialisatie. Dan is het belangrijk om dit duidelijk te vermelden in de opdrachtomschrijving. 

Wat is het gemiddelde uurtarief van een interim coach of trainer? 

Het gemiddelde uurtarief bij interim coaches en interims trainers kan erg uiteenlopen omdat er veel verschillende trainers en coaches actief zijn binnen het interim netwerk van Jellow. Het uurtarief van trainers en coaches ligt tussen de €20,- en €295,- per uur. 

Het uurtarief is gebaseerd op bijvoorbeeld aantal jaren ervaring, opleidingsniveau en branche. De interim heeft bij inschrijving zelf mogen bepalen wat voor uurtarief hij hanteert, maar dit uurtarief is niet leidend. Samen met de interim bespreek je wat het daadwerkelijke uurtarief wordt. Let op: vergeet hierbij niet om ook afspraken te maken over reiskosten en vooruitbetaling, etc. 

Weet je niet zeker of de juiste freelancer binnen de zakelijke dienstverlening voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail

853

Nieuwe interimmers
in September

3.926

Opdrachtgevers

6.742

Ingeschreven trainer interimmers

Vind direct jouw interim trainer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen