Je vindt zelf de beste trainer interimmers

Krijg toegang tot de beste 18.461 trainer interimmers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim trainer
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim trainer
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim trainer

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste trainer interimmers binnen handbereik

Altijd de beste trainer interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw trainer interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.653 opdrachtgevers en 62.460 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 18.461 binnen trainer. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim trainer expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om trainer interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om trainer interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste trainer interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 18.461 interimmers binnen trainer, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante trainer interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met trainer interimmers

Rechtstreeks contact met trainer interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste trainer interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste trainer interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met trainer:

Is een trainer toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast trainer ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 62.460 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim trainer? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een interim trainer voor jouw klus? 

Je wil een interim trainer inhuren voor jouw opdracht. Dan heb je het juiste interim netwerk gevonden. Het interim netwerk van Jellow beschikt over meer dan 4000 coaches en trainers die direct beschikbaar zijn. Je kan bij ons terecht als je direct een coach of trainer zoekt, maar ook als je van plan bent om in de toekomst interimmers uit te nodigen voor jouw opdracht. 

Naast het inhuren van interimmers heb je bij Jellow ook de mogelijkheid om je eigen freelancepool op te bouwen met je eigen netwerk aan interimmers. Dit zorgt ervoor dat jij altijd de juiste contactgegevens hebt en dat jij kan zien welke interim per direct beschikbaar is. 

Heb je een 24/7 abonnement bij Jellow, dan heb je ook de mogelijkheid om handmatig te zoeken naar coaches en trainers. Heb je geen tijd om te zoeken of heb je liever hulp? Dan staan wij vijf dagen in de week klaar om je te helpen met het vinden van de meest geschikte kandidaat voor jouw opdracht. 

Wat voor trainers en coaches kan ik vinden bij Jellow?  

Binnen het interim netwerk van Jellow kan je veel trainers en coaches in verschillende vakgebieden vinden. Binnen het interim netwerk zijn er voornamelijk veel interim coaches en interim trainers actief op het gebied van time-management, efficiency en motivatie

Zoals hierboven al genoemd, zijn er veel verschillende trainers en coaches actief binnen het interim netwerk van Jellow. Het is daarom belangrijk om als opdrachtgever zo duidelijk mogelijk de opdrachtomschrijving te beschrijven. Dit is niet alleen handig voor de interim, maar hiermee vergroot je de kans ook om de meest geschikte kandidaat voor jouw opdracht te vinden. 

Wellicht ben je wel op zoek naar een interim in een specifiek vakgebied of met een bepaalde ervaring in een specialisatie. Dan is het belangrijk om dit duidelijk te vermelden in de opdrachtomschrijving. 

Wat is het gemiddelde uurtarief van een interim coach of trainer? 

Het gemiddelde uurtarief bij interim coaches en interims trainers kan erg uiteenlopen omdat er veel verschillende trainers en coaches actief zijn binnen het interim netwerk van Jellow. Het uurtarief van trainers en coaches ligt tussen de €20,- en €295,- per uur. 

Het uurtarief is gebaseerd op bijvoorbeeld aantal jaren ervaring, opleidingsniveau en branche. De interim heeft bij inschrijving zelf mogen bepalen wat voor uurtarief hij hanteert, maar dit uurtarief is niet leidend. Samen met de interim bespreek je wat het daadwerkelijke uurtarief wordt. Let op: vergeet hierbij niet om ook afspraken te maken over reiskosten en vooruitbetaling, etc. 

Weet je niet zeker of de juiste freelancer binnen de zakelijke dienstverlening voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail

313

Nieuwe interimmers
in July

5.653

Opdrachtgevers

18.461

Ingeschreven trainer interimmers

Vind direct jouw interim trainer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen