Op zoek naar een interim developer?

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie
van de beste en beschikbare freelancers.

  • Direct contact met 3.797 development freelancers
    Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
    Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
  • Inhuren zonder marges
    Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
per direct3.797beschikbaar

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van development interim professionals

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 3.797 development interimmers en andere interim professionals actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 3.797 development interim professionals die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van Developer, tot PHP programmeur of Full stack developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de development interimmers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen development freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste development interimmers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 3.797 development interim professionals in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door development interim professionals, of een van de 3.797 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Ben jij op zoek naar een interim developer?

Bij Jellow beschikken wij over meer dan 1500 development interimmers en hebben daarom een ruim aanbod voor je. Het is daarnaast wel belangrijk om een aantal aspecten goed onder de loep te nemen voordat je een interimmer inhuurt.

Zorg er bijvoorbeeld voor dat je zelf goed weet waarom je deze interim developer in wil huren. Ook is het handig om te weten voor welke periode je een interimmer nog hebt. Dit zorgt ervoor dat je sneller de juiste developer vindt.

  • Hoe schrijf ik een opdrachtomschrijving zo specifiek mogelijk?

    Laten we voorop stellen dat het ook voor jou als opdrachtgever van belang is om zo specifiek mogelijk te zijn in de opdrachtomschrijving. Ben je namelijk heel specifiek, dan krijg je ook kwalitatieve interimmers die op jouw opdracht reageren. Het is ten eerste belangrijk dat je aangeeft hoeveel uur per week de interimmer zich met de opdrachtgever zal bezighouden en in welke periode de opdracht is. Ga voor jezelf ook na wat je van de interim developer verwacht. Hierbij kan je denken aan de skills, aantal jaren ervaring of het denkniveau. Ben je specifiek op zoek naar een junior, medior of senior? Geeft dit dan vooral ook aan in je opdrachtomschrijving. Tot slot is het belangrijk om samen met de interim developer duidelijk afspraken te maken zodat er geen misverstanden ontstaan.

  • Wat kost een interim developer bij Jellow?

    Een interim developer bij Jellow vraagt ongeveer tussen de €40 - €100 per uur. Dit uurtarief is erg afhankelijk van hoeveel werkervaring de developer heeft en over welke specificaties de developer beschikt.

    Maar het uurtarief dat de interimmer vraagt staat niet vast. Samen met de interimmer overleg je als opdrachtgever altijd wat het daadwerkelijke uurtarief wordt.

Heb je moeite met het opstellen van de opdrachtomschrijving? Ook is het mogelijk om de opdrachtomschrijving naar ons te sturen. Wij helpen je dan vervolgens met het vinden van de beste en geschiktste development interimmer.

Heb je vragen of wil je liever persoonlijk contact? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Hoe beslis je welke interim developer je kiest?

    Heb je eenmaal je opdracht live gezet, dan zullen er verschillende interim developers reageren. Je beslist vervolgens zelf aan de hand van deze reacties welke developer je benadert door telefonisch, per mail en via de chatfunctie contact te zoeken met de developer(s).

    Vanuit dit contact heb je de mogelijkheid om de interimmer uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een interimmer die ook binnen jouw team past? Dan is het handig om een persoonlijk gesprek aan te gaan om elkaar beter te leren kennen om erachter te komen of de interimmer ook binnen jouw team past.

  • Zijn er aspecten waar je op moet letten als je een interim developer inhuurt?

    Zorg er in ieder geval voor dat je duidelijke afspraken met de interimmer hebt gemaakt voordat de opdracht van start gaat. Maak afspraken over bijvoorbeeld de begin- en eindtijd, maar bespreek ook of er een reiskostenvergoeding wordt gegeven of niet. Leg deze afspraken daarnaast altijd zo vast. Zo kunnen misverstanden voorkomen worden.

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan naar de 'Hoe werkt het?' pagina, waarop precies beschreven staat hoe Jellow nu eigenlijk werkt als je een interimmer zoekt.

Nieuwe Freelancers 1.745 Nieuwe Freelancers in januari
Opdrachtgevers
1.819 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
31.745 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw development

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.