Je vindt zelf de beste development interimmers

Krijg toegang tot de beste 23.638 development interimmers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim development
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim development
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim development

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste development interimmers binnen handbereik

Altijd de beste development interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw development interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.077 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 23.638 binnen development. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim development expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om development interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om development interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste development interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 23.638 interimmers binnen development, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante development interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met development interimmers

Rechtstreeks contact met development interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste development interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste development interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met development:

Is een development toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast development ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 61.077 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim development? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een interim developer?

Bij Jellow beschikken wij over meer dan 23.638 development interimmers en hebben daarom een ruim aanbod voor je. Het is daarnaast wel belangrijk om een aantal aspecten goed onder de loep te nemen voordat je een interimmer inhuurt

Zorg er bijvoorbeeld voor dat je zelf goed weet waarom je deze interim developer in wil huren, bijvoorbeeld voor front-end development, back-end development of full stack development. Ook is het handig om te weten voor welke periode je een interimmer nog hebt. Dit zorgt ervoor dat je sneller de juiste developer vindt. 

Heb je moeite met het opstellen van de opdrachtomschrijving? Ook is het mogelijk om de opdrachtomschrijving naar ons te sturen. Wij helpen je dan vervolgens met het vinden van de beste en meest geschikte development interim kandidaten. 

Hoe schrijf ik een opdrachtomschrijving zo specifiek mogelijk? 

Laten we voorop stellen dat het ook voor jou als opdrachtgever van belang is om zo specifiek mogelijk te zijn in de opdrachtomschrijving. Ben je namelijk heel specifiek, dan krijg je ook kwalitatieve interimmers die op jouw opdracht reageren. Het is ten eerste belangrijk dat je aangeeft hoeveel uur per week de interimmer zich met de opdrachtgever zal bezighouden en in welke periode de opdracht is. Ga voor jezelf ook na wat je van de interim developer verwacht. Hierbij kan je denken aan de skills, aantal jaren ervaring of het denkniveau. Daarnaast is het belangrijk dat je het gewenste eindresultaat van je opdracht zo nauwkeurig mogelijk omschrijft, zodat het voor de interim developer ook beter in te schatten is hoe groot en complex de opdracht is.

Ben je specifiek op zoek naar een junior, medior of senior? Geeft dit dan vooral ook aan in je opdrachtomschrijving. Tot slot is het belangrijk om samen met de interim developer duidelijke afspraken te maken zodat er geen misverstanden ontstaan. 

In het Jellow-netwerk vind je beschikbare gekwalificeerde developers, ontwikkelaars en programmeurs in diverse vakgebieden zoals web development, app development, software ontwikkeling, JAVA development en PHP development, maar ook alle overige programmeertalen.

Hoe beslis je welke interim developer je kiest? 

Heb je eenmaal je opdracht live gezet voor een selectie van developers, dan zullen er verschillende interim developers reageren. Je beslist vervolgens zelf aan de hand van deze reacties welke developer je benadert door telefonisch, per mail en via de chatfunctie contact te zoeken met de developer(s). 

Vanuit dit directe contact heb je de mogelijkheid om de interimmer uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een interimmer die ook binnen jouw team past? Dan is het handig om een persoonlijk gesprek aan te gaan om elkaar beter te leren kennen.

Wat kost een interim developer bij Jellow? 

Een interim developer bij Jellow vraagt ongeveer tussen de €40 – €100 per uur. Dit uurtarief is erg afhankelijk van hoeveel werkervaring de developer heeft en over welke specifieke vaardigheden, kennis en competenties de developer beschikt. 

Maar het uurtarief dat de interimmer vraagt staat niet vast. Samen met de interimmer overleg je als opdrachtgever altijd wat het daadwerkelijke uurtarief wordt. Op het platform vind je echter altijd een indicatie van het uurtarief bij iedere interim development professional.

Zijn er aspecten waar je op moet letten als je een interim developer inhuurt? 

Zorg er in ieder geval voor dat je duidelijke afspraken met de interimmer hebt gemaakt voordat de opdracht van start gaat. Maak afspraken over bijvoorbeeld de begin- en eindtijd, werklocatie, maar bespreek ook of er een reiskostenvergoeding of andere vergoedingen worden gegeven. Leg deze afspraken daarnaast altijd vast. Zo kunnen misverstanden voorkomen worden en is bij de start van de opdracht duidelijk wat je van elkaar kunt verwachten.

Weet je niet zeker of de juiste interim voor jouw development opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

590

Nieuwe interimmers
in March

5.489

Opdrachtgevers

23.638

Ingeschreven development

Vind direct jouw interim development!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen