Je vindt zelf de beste marketing interimmers

Krijg toegang tot de beste 22.727 marketing interimmers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim marketing
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim marketing
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim marketing

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste marketing interimmers binnen handbereik

Altijd de beste marketing interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw marketing interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.272 opdrachtgevers en 58.492 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 22.727 binnen marketing. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim marketing expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om marketing interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om marketing interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste marketing interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 22.727 interimmers binnen marketing, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante marketing interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met marketing interimmers

Rechtstreeks contact met marketing interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste marketing interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste marketing interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 58.492 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 58.492 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 58.492 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met marketing:

Is een marketing toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast marketing ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 58.492 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim marketing? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een marketing interimmer? 

Binnen het Jellow zijn meer dan 58.492 freelancers actief binnen de zakelijke dienstverlening, waaronder veel interimmers gespecialiseerd in marketing, zowel offline als online marketing. Op deze pagina beantwoorden wij een aantal vragen over hoe je een marketing interim kan inhuren via Jellow en hoe Jellow precies werkt.

Wat doet een interim marketeer?

Een interim marketeer is werkzaam in het vakgebied marketing en zorgt ervoor dat bepaalde diensten of producten bij klanten onder de aandacht worden gebracht, zodat zoveel mogelijk conversies of transacties behaald worden. Een marketing interim kan in veel verschillende werkzaamheden gespecialiseerd zijn. Binnen het netwerk van Jellow kan je hierbij denken aan content marketeers, SEO specialisten, SEA specialisten, marketingmanagers, online marketeers, database marketeers, marketing communicatie professionals en nog veel meer functietitels. 

Wat is het uurtarief van een marketing interim?

Het uurtarief van interims in marketing kan erg uiteen lopen omdat er veel verschillende functietitels bestaan en daarnaast ervaring ook bepalend is voor de hoogte van het uurtarief. Het gemiddelde uurtarief van een marketing interim is €80,- per uur. Daarnaast liggen de uurtarieven binnen het vakgebied marketing tussen de €25,- en €150,-. 

Zoals hierboven al genoemd is dit erg afhankelijk van de functietitel en werkervaring, Daarnaast speelt de complexiteit van de opdracht ook een rol. Wanneer specifieke kennis of branche-ervaring wordt gezocht, die schaars is, dan leidt dat ook vaak tot een hoger uurtarief. Interimmers bij Jellow hebben in hun profiel een indicatie van het uurtarief aangegeven. Dit uurtarief staat dus nog niet vast en je bent vrij om als opdrachtgever hierover te onderhandelen.

Hoe kan ik een marketing interim inhuren via Jellow? 

Dit kan heel eenvoudig en snel! Als opdrachtgever kun je bij Jellow een abonnement afsluiten waarbij je direct 24/7 in contact kan komen met marketing interimmers. Ben je per direct op zoek naar een interim marketing professional en heb je goed voor ogen naar wat voor interim je op zoek bent? Dan kan je direct aan opdracht plaatsen. Na inschrijving zal Jellow je welkom heten en de opdracht met je doornemen. Via onze automatische matchmaking zullen alleen relevante marketing interimmers voor jouw opdracht worden uitgenodigd. 

Daarentegen heb je ook de mogelijkheid om zelf selecties te maken van de juiste interimmers. Deze interimmers ontvangen vervolgens jouw opdracht en dan is het slechts wachten op een reactie. Reacties kun je al binnen 3 uur verwachten. Spreekt één van de profielen van de interimmers jou aan? Dan kun je via onze chatfunctie direct in gesprek met deze marketing interim. Je kan vervolgens de opdracht doorlopen en eventueel een persoonlijke afspraak maken. 

Hoe kan ik het beste een opdrachtomschrijving beschrijven voor een marketing interim?

Heb jij voor ogen wat voor marketing interim je zoekt of juist nog niet? Het is belangrijk om vooraf te bepalen wat voor marketing interim volgens jou geschikt is voor jouw opdrachten maak in jouw opdrachtomschrijving duidelijk naar wat voor interim jij op zoekt bent. Om een duidelijk beeld te geven naar waar je op zoek bent, is het handig om de volgende aspecten te benoemen: 

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties, certificeringen, denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste (denk aan bepaalde branches; b2b of b2c)
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelancer professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Weet je niet zeker of de juiste interim marketeer voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

623

Nieuwe interimmers
in September

5.272

Opdrachtgevers

22.727

Ingeschreven marketing interimmers

Vind direct jouw interim marketing!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
149 beoordelingen