Je vindt zelf de beste IT interimmers

Krijg toegang tot de beste 12.453 IT interimmers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim IT
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim IT
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim IT

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste IT interimmers binnen handbereik

Altijd de beste IT interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw IT interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.653 opdrachtgevers en 62.446 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 12.453 binnen IT. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim IT expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om IT interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om IT interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste IT interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 12.453 interimmers binnen IT, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante IT interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met IT interimmers

Rechtstreeks contact met IT interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste IT interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste IT interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met IT:

Is een IT toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast IT ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 62.446 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim IT? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een interim IT specialist?

Zoek jij naar een interim IT specialist die direct beschikbaar is voor een opdracht binnen jouw bedrijf of organisatie? Bij Jellow vind je de meest geschikte interim IT professionals voor jouw project. In het Jellow-netwerk hebben wij veel IT interims met diverse achtergronden en niveaus van ervaring. Heb je helder voor ogen waar je de IT interim voor nodig hebt? Prima! Wanneer je extra hulp nodig hebt om de opdracht duidelijk te omschrijven, dan kun je ook bij Jellow terecht.

Met een abonnement bij Jellow kun je binnen het interim netwerk van IT professionals onbeperkt zoeken en de meest geschikte kandidaten uitnodigen voor jouw project of opdracht. We kunnen je ook altijd helpen bij jouw zoektocht naar de perfecte interim voor jouw IT opdracht en organisatie. Je kunt een opdracht met ons delen, zodat wij een shortlist opstellen van geschikte kandidaten. Jij bent daarna vrij deze kandidaten uit te nodigen om kennis te maken. Dit is vrijblijvend: no cure no pay. We brengen  jou snel in contact met de best passende interim. 

Hieronder beantwoorden wij de meest gestelde vragen. Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

Welke specialisaties hebben de IT interims in het Jellow freelance netwerk?

In het Jellow-netwerk vind je diverse IT-profielen die in te huren zijn als IT interim, zoals: interim SAP expert; interim project manager IT; interim IT consultant; interim IT specialist; interim business intelligence engineer; interim business analyst en interim tester.

Zoek jij een specifiek profiel of heb je een combinatie van profielen op het oog? Geef dit gerust mee in je zoektocht. We kunnen je namelijk ook altijd bijstaan met onze matchmaking service. 

Hoe vind je de juiste IT interim voor jouw opdracht? 

Veel werkgevers weten goed wat het profiel is van de interim kandidaat die ze zoeken. De ene werkgever zoekt branche- of disciplinespecifieke kennis. De andere werkgever is op zoek naar een interim met bepaalde vaardigheden en competenties, die passen bij de opdracht en organisatie,

Om de beste kandidaat snel te vinden is het daarom belangrijk om een zeer specifieke opdrachtomschrijving te geven. Bij Jellow maken wij gebruik van een vast format. Dit zorgt ervoor dat alle profielen hetzelfde zijn ingedeeld. Interims krijgen de mogelijkheid om hun profiel uit te bereiden door hun website (inclusief portfolio) toe te voegen. Zo kun je eenvoudig door jouw geselecteerde kandidaten vergelijken op basis van ervaring, kennis, tarief en/of locatie.

Zoek je een interim met ervaring binnen een speciale branche?

Ben je op zoek naar een interim IT specialist met specifieke branche-ervaring? Geef dit dan ook duidelijk aan in je opdrachtomschrijving. Wellicht wil je liever een interim IT’er inhuren, die al met regelmaat opdrachten of projecten voor een specifieke doelgroep of sector heeft uitgevoerd.

Je kan met je Jellow abonnement zelf een geschikte interim met ervaring binnen deze branche zoeken, maar ook kunnen wij een shortlist of selectie van geschikte IT interims voor jouw opdracht uitwerken.  

Hoe schrijf je een goede opdrachtomschrijving?

In een heldere opdrachtomschrijving begin je altijd met wat je van de interim kandidaat verwacht, het zogenaamde eindresultaat. Denk daarnaast goed na over de vaardigheden die jij van de IT’er nodig hebt en welke overige vereisten (o.a. tarief of locatie) er zijn waar de interim IT’er aan dient te voldoen. In je opdrachtomschrijving kun je o.a. het volgende opnemen:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties, certificeringen, denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de interim professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de interim op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Hoe gedetailleerder je bent in het omschrijven van de opdracht, hoe beter de interim jouw opdracht kan inschatten. Indien wij jou bijstaan in je zoektocht, dan laat jouw precieze omschrijving ons ook toe om de meest geschikte interims uit te nodigen voor jouw job.  

Weet je niet zeker of de juiste interim in de IT-sector voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

286

Nieuwe interimmers
in July

5.653

Opdrachtgevers

12.453

Ingeschreven IT interimmers

Vind direct jouw interim IT!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen