Je vindt zelf de beste industrie interimmers

Krijg toegang tot de beste 14.069 industrie interimmers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim industrie
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim industrie
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim industrie

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste industrie interimmers binnen handbereik

Altijd de beste industrie interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw industrie interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.272 opdrachtgevers en 58.492 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 14.069 binnen industrie. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim industrie expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om industrie interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om industrie interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste industrie interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 14.069 interimmers binnen industrie, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante industrie interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met industrie interimmers

Rechtstreeks contact met industrie interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste industrie interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste industrie interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 58.492 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 58.492 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 58.492 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met industrie:

Is een industrie toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast industrie ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 58.492 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim industrie? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een interim professional in de technische branche? 

Heb je een urgente interim opdracht waar je een ervaren professional voor zoekt die morgen al kan beginnen? Via Jellow heb je toegang tot een groot interim netwerk van professional met ervaring in de technische en industriële sector. Jellow is namelijk een online platform waar opdrachtgevers en interimmers direct contact met elkaar hebben zonder tussenkomst van derden. Zo vind je eenvoudig en snel de beste interim kandidaat voor jouw opdracht of project.

Hoe werkt Jellow?

Bij Jellow heb je toegang tot een groot netwerk van interim specialisten en professionals in de industriële sector met een breed spectrum aan kennis, kunde en ervaring. Zo kunnen we in veruit de meeste gevallen garanderen dat ook voor jouw opdracht de juiste interim kandidaat in ons netwerk zit. 

Heb je helder voor ogen wat voor interimmer je zoekt en voor welke periode? Je bepaalt zelf (of met hulp van Jellow) de vereisten en voorwaarden van jouw interim opdracht. Op basis van je opdrachtomschrijving maak je vervolgens gemakkelijk een selectie van geschikte interim kandidaten die passen bij jouw opdracht, waarmee je de opdracht wilt delen. Binnen 24 uur heb je meestal al meerdere reacties van de interimmers op jouw opdracht, waarna je met de kandidaat 1-op-1 in gesprek kunt gaan om de opdracht en eventuele aanvullende voorwaarden te bespreken. Is er van beide kanten een click? Dan kun je direct over gaan tot inhuur en kan de interim specialist meteen voor je aan de slag.

Welke interim functies in de technische/industriële branche vind je op Jellow.nl? 

Jellow heeft een ruim aanbod aan interim in de technische branche. Wij hebben onze branches voor je op een rij gezet: Bouw & Installatie, Chemie, Energie, Manufacturing en Civiel.  

In deze branches hebben we allerlei interim professionals met verschillende functies. We beschikken bijvoorbeeld over interim projectleiders, werkvoorbereiders, inspecteurs, chemisch analist, toezichthouders, logistiek planners, engineers en calculators op ons platform. 

Daarnaast zijn er nog veel meer specialisaties op ons interim platform te vinden. Deze kan je vinden door de omschrijving door je opdracht zo specifiek mogelijk te maken of je kan ze eenvoudig handmatig zoeken via de filters op ons platform.

Hoe vind ik de juiste freelancer in de technische branche? 

Wellicht heb je zelf weinig tot geen ervaring in het beschrijven van interim opdrachten omdat je dit werk voornamelijk overliet aan je HR-afdeling, recruiters en intermediairs. Over het algemeen hebben de meeste opdrachtgevers helder voor ogen wat ze verwachten van de interim professional en welke vaardigheden en ervaring hij/zij dient te bezitten voor de opdracht.

Zoek je met name iemand met specifieke branche-ervaring of met ervaring in gebruik van gespecialiseerde software of methodieken? Zoek je juist iemand die aansluiting dient te hebben in de organisatie, de bedrijfscultuur of het team. Het is goed om dit toe te voegen aan je opdrachtomschrijving zodat het voor de interimmer ook duidelijk is welke vereisten vastliggen en welke vaardigheden bespreekbaar zijn.

Hoe schrijf je een heldere opdrachtomschrijving?

De technische industrie is een breed werkveld met veel verschillende interim professionals. Het is daarom belangrijk om heel specifiek te zijn in de opdrachtomschrijving. Schrijf bijvoorbeeld de verwachtingen op en beschrijf duidelijk het verwachte eindresultaat. Daarnaast is het handig om de vaardigheden en competenties die jij van de interim nodig hebt te beschrijven en aan welke eisen de freelancer moet voldoen. Het vinden van de juiste match begint namelijk altijd met een goede opdrachtomschrijving. Denk daarom bijvoorbeeld aan:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke functievereisten, vaardigheden, competenties, certificeringen, denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Indicatie van het gewenste uurtarief
 • Denk ook aan praktische zaken als de werkomgeving en onkosten: Werkt de freelancer professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

 Het is bijvoorbeeld in de technische branche van belang om te weten aan welke licenties of certificaten/certificeringen een interim voldoet. Werkt de freelancer individueel aan de opdracht of in teamverband? Hoe gedetailleerder de omschrijving, hoe beter de freelancer de opdracht kan inschatten en wat vervolgens de kans weer vergroot op de beste match. 

Wat is het gemiddelde uurtarief van freelancers in de technische branche?

Het uurtarief van interims in de technische industrie is gebaseerd op normen van de branche, ervaring en opleidingsniveau. Het gemiddelde uurtarief in de technische branche is dan ook erg uiteenlopend omdat dit een breed werkveld is. Het uurtarief kan namelijk uiteenlopen tussen de €35,- tot €150,-. Let op, dit is slechts een indicatie. Elke interim professional heeft andere werkervaring en specifieke kennis. Daarnaast is ook elke opdracht uniek. 

 Bovendien kunnen er ook andere redenen zijn waarom het uurtarief van de interim voor de ene opdracht hoger is dan de andere. Dit kan te maken hebben met verschillende omstandigheden zoals de werkzaamheden of reisafstand. Het is daarom belangrijk om duidelijke afspraken over het uurtarief te maken, zodat hier tijdens de opdracht geen verwarring over kan ontstaan.

 Weet je niet zeker of de juiste interim in de industriële sector voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen interim netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

623

Nieuwe interimmers
in September

5.272

Opdrachtgevers

14.069

Ingeschreven industrie interimmers

Vind direct jouw interim industrie!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
149 beoordelingen