Je vindt zelf de beste design interimmers

Krijg toegang tot de beste 9.627 design interimmers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim design
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim design
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim design

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste design interimmers binnen handbereik

Altijd de beste design interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw design interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.653 opdrachtgevers en 62.446 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 9.627 binnen design. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim design expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om design interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om design interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste design interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 9.627 interimmers binnen design, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante design interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met design interimmers

Rechtstreeks contact met design interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste design interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste design interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met design:

Is een design toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast design ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 62.446 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim design? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een interim designer voor jouw opdracht?

Jellow helpt je graag! Via het netwerk van Jellow vind je een groot aantal ervaren interim designers, die zich bij Jellow hebben ingeschreven. Deze designers zijn gespecialiseerd in verschillende disciplines en hebben uiteenlopende niveaus van ervaring. Bovenal zijn de interimmers bij Jellow echte design professionals, die je direct kunnen helpen met jouw interim opdracht of project. Kijk eens in het netwerk en zie of de interim voor jouw opdracht er bij zit!

In welke vakgebieden zijn interim designers doorgaans actief?

Jellow heeft meer dan 9.627 design interimmers in het netwerk. Interim professionals uit de design sector zijn bij Jellow actief in verschillende vakgebieden, zoals: grafisch ontwerp, fotografie, videografie, kunst, visual design, user experience design (UX) en webdesign.

Waar kan een interim designer voor worden ingezet?

Binnen de verschillende design disciplines kunnen interims verschillende functietitels hebben. De kans is zeer groot dat je bij Jellow de interim professional voor jouw opdracht vindt. Zo vind je bij Jellow een interim grafisch ontwerper, illustrator, concept designer, Allround graphic designer, visual designer, visual & brand designer, creative designer, creatief grafisch ontwerper, artworker of visueel specialist. Zowat iedere creatieve vorm van design wordt in het netwerk van Jellow vertegenwoordigd door ervaren professionals die graag willen starten met jouw project of opdracht.

Daarnaast heeft Jellow een ruim aanbod aan verschillende fotografen, editors en producenten. 

Jellow maakt het verschil

Door een slimme combinatie van software en service vind je bij Jellow de meest geschikte interim designer voor jouw opdracht zonder te veel te betalen. Wij doen niet aan tussenpersonen en inefficiënte zoektochten via online marktplaatsen of tussenpersonen. Bij Jellow bepaal je zelf waar jouw design opdracht aan moet voldoen, kun je zelf de selectie maken van geschikte designers en heb je 1-op-1 contact met de interim designer van jouw keuze. Beide tevreden? Dan kan jouw design opdracht van start! Zo simpel is het.

Met een abonnement bij Jellow kan je zelf zoeken door het hele netwerk van designers, onbeperkt interimmers uitnodigen voor opdrachten en zelf een netwerk opbouwen. Daarnaast is het ook mogelijk om de opdracht met ons te delen, zodat wij een shortlist van de best passende kandidaten voor je opstellen. Hierna kun je zelf in contact treden met de interim designer van jouw keuze.

Wil je eerst meer weten over ons interim netwerk en de mogelijkheden die het biedt? Dan kan je ook altijd een demo aanvragen om te kijken hoe Jellow werkt en of er geschikte design interims zich in het netwerk bevinden die jou kunnen helpen met je opdracht. 

Gezocht: interim designer met specifieke kennis of ervaring

Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever binnen een sector of doelgroep actief is en dat een werkgever het fijn vindt om een interim grafisch ontwerper in te huren met al aardig wat ervaring binnen deze branche of een portfolio binnen een specifiek thema. 

Het kan dus zijn dat jij het ook een toegevoegde waarde vindt dat een freelancer ervaring heeft binnen de sector waarin jouw bedrijf actief is. Dat geldt ook voor de doelgroep, is jouw bedrijf bijvoorbeeld gericht op webdesign voor B2B? Het is dan belangrijk dat je dit aangeeft in de opdrachtomschrijving. Aan de hand van de opdrachtomschrijving wordt het ook voor de interimmer duidelijk wat de opdracht of het project inhoudt.

Beschrijf de opdracht voor de interim designer zo duidelijk mogelijk

Een heldere en uitgebreide opdrachtomschrijving zorgt ervoor dat het selectieproces snel en gemakkelijk verloopt. Heb je al helder wat je verwachtingen zijn bij de start van de opdracht? Het is goed om dit met details aan te geven. Laat ook weten wat het verwachte eindresultaat dient te zijn. Onderstaand overzicht kan je verder helpen met het schrijven van een goede opdrachtomschrijving.

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Heb je daarnaast specifieke wensen qua vaardigheden en tooling (Adobe Creative Cloud, Sketch). 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de interim professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de kandidaat op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Weet je niet zeker of de juiste interim designer voor jouw design opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen interim netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

286

Nieuwe interimmers
in July

5.653

Opdrachtgevers

9.627

Ingeschreven design interimmers

Vind direct jouw interim design!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen