Je vindt zelf de beste overheid interimmers

Krijg toegang tot de beste 8.336 overheid interimmers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim overheid Action gebruikt Jellow voor het vinden van interim overheid Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim overheid Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van interim overheid KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van interim overheid Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim overheid

+3.926 andere bedrijven vinden hun interimmers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor interimmers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van interim overheid

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van interim overheid

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste overheid interimmers binnen handbereik

Altijd de beste overheid interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw overheid interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 3.926 opdrachtgevers en 47.747 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 8.336 binnen overheid. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim overheid expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om overheid interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om overheid interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste overheid interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 8.336 interimmers binnen overheid, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante overheid interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met overheid interimmers

Rechtstreeks contact met overheid interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste overheid interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste overheid interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Tarieven voor opdrachtgevers

Zoek je per direct één freelancer of wil je jouw freelance pool laten groeien? Vind de optie die het beste bij je past.

  • Ontvang het overzicht met één klik in je mailbox;
  • Een overzicht van alle mogelijkheden;
  • Alle tarieven op een rij.

De tarieven downloaden

Ben je freelancer? Gratis aanmelden.

Vind interim specialismen vergelijkbaar met overheid:

Is een overheid toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast overheid ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 47.747 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim overheid? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Overheid interim inhuren? 

Jellow is hét on demand freelance platform waar meer dan 8.336 interimmers in de overheidssector per direct beschikbaar zijn. Ben jij specifiek op zoek naar een interim met bepaalde skills of specialisme of werkervaring? Ook binnen ons interim platform staan er verschillende interimmers ingeschreven met specialismen.

Ben je eenmaal ingeschreven als opdrachtgever dan heb je direct de mogelijkheid om jouw interim opdracht te plaatsen. Hier kan je binnen 24 uur reacties op verwachten en kan je direct contact leggen met meerdere interimmers. 

Daarnaast biedt Jellow de mogelijkheid een eigen freelancepool te bouwen. Heb je met meerdere interimmers een goede ervaring en wil je deze graag binnen je netwerk behouden? Met een freelancepool heb je de contactgegevens van de interims van jouw voorkeur altijd bij de hand en kan je direct zien wie er wel en niet beschikbaar is. 

Wat voor interimmers staan ingeschreven bij Jellow? 

Zoals hierboven al beschreven heeft het interim netwerk van Jellow veel verschillende interimmers op het gebied van overheid. Binnen het netwerk bevinden zich bijvoorbeeld interim-managers met weinig tot veel ervaring, maar ook P&O medewerkers, Beleidsadviseurs; Onderzoeker; Verkeerskundige; secretaresses gespecialiseerd in de overheid en beleidsmedewerkers of Bestuurskundigen.

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een interim beleidsmedewerker met een specialisatie of ervaring op een bepaald gebied? Op het platform van Jellow zoek je eenvoudig naar de voor jouw opdracht benodigde ervaring en specialisaties.  

Wat is het gemiddelde uurtarief van een interim bij Jellow? 

Het gemiddelde uurtarief van interim in de overheidssector bij Jellow verschilt tussen de €40,- en €120,- per uur. Dit verschil is gebaseerd op de functietitels, ervaringen en opleidingsniveau van de interimmers. Daarnaast mogen interimmers zelf aangeven wat zij ongeveer per uur willen verdienen. 

Dit betekent echter niet dat dit bedrag ook bindend is. Samen met de interim bespreek je altijd wat het daadwerkelijke uurtarief wordt. Het is belangrijk om hier duidelijke afspraken over te maken om misverstanden te voorkomen. Bespreek bijvoorbeeld ook of reiskosten hierbij inbegrepen zit of dat de reiskosten uit eigen zak moeten worden betaald. 

Het is daarnaast ook van belang om duidelijke afspraken te maken over het contract en manier van uitbetalen. Wil je als opdrachtgever een vooruitbetaling doen of niet? Op welke datum wordt de interim uitbetaald? Wie regelt de facturatie? Dit zijn allemaal belangrijke zaken die vooraf duidelijk afgesproken moeten worden. 

Hoe schrijf ik een opdrachtomschrijving? 

Om een opdrachtomschrijving te schrijven is het ten eerste van belang dat jij als opdrachtgever goed voor ogen hebt wat de opdracht precies inhoudt. Heb je dit eenmaal in kaart gebracht, dan is het handig voor de interim op de opdrachtomschrijving zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit kan je doen door bijvoorbeeld de start- en einddatum, locatie, uren per week en eisen te beschrijven. 

Misschien ben jij wel op zoek naar iemand met een specialisme of vind je bepaalde skills voor deze opdracht belangrijk. Zorg ervoor dat je dit aangeeft in de opdrachtomschrijving. Dit is niet alleen handig voor de interim, maar hierdoor vergroot je ook de kans om de beste interim voor jouw opdracht te vinden. Denk hierbij aan de volgende punten:

  • Het verwachte eindresultaat
  • Welke vaardigheden, competenties denk- en opleidingsniveau zijn nodig? 
  • Het aantal uur per week 
  • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week)
  • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de interim op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Na het schrijven van je opdrachtomschrijving, maak je een selectie van interim-kandidaten, die het meest geschikt zijn voor jouw opdracht. Vervolgens kun je binnen 24 uur al de eerste reacties ontvangen van deze interims. Hierna heb je direct contact met de interim overheidsprofessionals om de opdracht door te spreken en eventuele voorwaarden te bespreken. Zijn jullie er uit en zijn de verwachtingen voor beide partijen duidelijk? Dan bepaal je zelf om tot inhuur over te gaan en kan de interim van start met jouw opdracht.

Hulp van de adviseurs van Jellow

Weet je niet zeker of de juiste interim in de overheidssector voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

853

Nieuwe interimmers
in September

3.926

Opdrachtgevers

8.336

Ingeschreven overheid interimmers

Vind direct jouw interim overheid!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen