Je vindt zelf de beste overheid interimmers

Krijg toegang tot de beste 11.270 overheid interimmers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim overheid
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim overheid
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim overheid

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste overheid interimmers binnen handbereik

Altijd de beste overheid interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw overheid interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.077 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 11.270 binnen overheid. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim overheid expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om overheid interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om overheid interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste overheid interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 11.270 interimmers binnen overheid, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante overheid interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met overheid interimmers

Rechtstreeks contact met overheid interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste overheid interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste overheid interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met overheid:

Is een overheid toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast overheid ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 61.077 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim overheid? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Overheid interim inhuren? 

Jellow is hét on demand freelance platform waar meer dan 11.270 interimmers in de overheidssector per direct beschikbaar zijn. Ben jij specifiek op zoek naar een interim met bepaalde skills of specialisme of werkervaring? Ook binnen ons interim platform staan er verschillende interimmers ingeschreven met specialismen.

Ben je eenmaal ingeschreven als opdrachtgever dan heb je direct de mogelijkheid om jouw interim opdracht te plaatsen. Hier kan je binnen 24 uur reacties op verwachten en kan je direct contact leggen met meerdere interimmers. 

Daarnaast biedt Jellow de mogelijkheid een eigen freelancepool te bouwen. Heb je met meerdere interimmers een goede ervaring en wil je deze graag binnen je netwerk behouden? Met een freelancepool heb je de contactgegevens van de interims van jouw voorkeur altijd bij de hand en kan je direct zien wie er wel en niet beschikbaar is. 

Wat voor interimmers staan ingeschreven bij Jellow? 

Zoals hierboven al beschreven heeft het interim netwerk van Jellow veel verschillende interimmers op het gebied van overheid. Binnen het netwerk bevinden zich bijvoorbeeld interim-managers met weinig tot veel ervaring, maar ook P&O medewerkers, Beleidsadviseurs; Onderzoeker; Verkeerskundige; secretaresses gespecialiseerd in de overheid en beleidsmedewerkers of Bestuurskundigen.

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een interim beleidsmedewerker met een specialisatie of ervaring op een bepaald gebied? Op het platform van Jellow zoek je eenvoudig naar de voor jouw opdracht benodigde ervaring en specialisaties.  

Wat is het gemiddelde uurtarief van een interim bij Jellow? 

Het gemiddelde uurtarief van interim in de overheidssector bij Jellow verschilt tussen de €40,- en €120,- per uur. Dit verschil is gebaseerd op de functietitels, ervaringen en opleidingsniveau van de interimmers. Daarnaast mogen interimmers zelf aangeven wat zij ongeveer per uur willen verdienen. 

Dit betekent echter niet dat dit bedrag ook bindend is. Samen met de interim bespreek je altijd wat het daadwerkelijke uurtarief wordt. Het is belangrijk om hier duidelijke afspraken over te maken om misverstanden te voorkomen. Bespreek bijvoorbeeld ook of reiskosten hierbij inbegrepen zit of dat de reiskosten uit eigen zak moeten worden betaald. 

Het is daarnaast ook van belang om duidelijke afspraken te maken over het contract en manier van uitbetalen. Wil je als opdrachtgever een vooruitbetaling doen of niet? Op welke datum wordt de interim uitbetaald? Wie regelt de facturatie? Dit zijn allemaal belangrijke zaken die vooraf duidelijk afgesproken moeten worden. 

Hoe schrijf ik een opdrachtomschrijving? 

Om een opdrachtomschrijving te schrijven is het ten eerste van belang dat jij als opdrachtgever goed voor ogen hebt wat de opdracht precies inhoudt. Heb je dit eenmaal in kaart gebracht, dan is het handig voor de interim op de opdrachtomschrijving zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit kan je doen door bijvoorbeeld de start- en einddatum, locatie, uren per week en eisen te beschrijven. 

Misschien ben jij wel op zoek naar iemand met een specialisme of vind je bepaalde skills voor deze opdracht belangrijk. Zorg ervoor dat je dit aangeeft in de opdrachtomschrijving. Dit is niet alleen handig voor de interim, maar hierdoor vergroot je ook de kans om de beste interim voor jouw opdracht te vinden. Denk hierbij aan de volgende punten:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties denk- en opleidingsniveau zijn nodig? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week)
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de interim op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Na het schrijven van je opdrachtomschrijving, maak je een selectie van interim-kandidaten, die het meest geschikt zijn voor jouw opdracht. Vervolgens kun je binnen 24 uur al de eerste reacties ontvangen van deze interims. Hierna heb je direct contact met de interim overheidsprofessionals om de opdracht door te spreken en eventuele voorwaarden te bespreken. Zijn jullie er uit en zijn de verwachtingen voor beide partijen duidelijk? Dan bepaal je zelf om tot inhuur over te gaan en kan de interim van start met jouw opdracht.

Hulp van de adviseurs van Jellow

Weet je niet zeker of de juiste interim in de overheidssector voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

590

Nieuwe interimmers
in March

5.489

Opdrachtgevers

11.270

Ingeschreven overheid interimmers

Vind direct jouw interim overheid!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen