Je vindt zelf de beste juridisch interimmers

Krijg toegang tot de beste 1.968 juridisch interimmers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim juridisch Action gebruikt Jellow voor het vinden van interim juridisch Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim juridisch Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van interim juridisch KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van interim juridisch Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim juridisch

+3.926 andere bedrijven vinden hun interimmers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor interimmers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van interim juridisch

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van interim juridisch

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste juridisch interimmers binnen handbereik

Altijd de beste juridisch interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw juridisch interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 3.926 opdrachtgevers en 47.747 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.968 binnen juridisch. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim juridisch expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om juridisch interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om juridisch interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste juridisch interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.968 interimmers binnen juridisch, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante juridisch interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met juridisch interimmers

Rechtstreeks contact met juridisch interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste juridisch interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste juridisch interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Tarieven voor opdrachtgevers

Zoek je per direct één freelancer of wil je jouw freelance pool laten groeien? Vind de optie die het beste bij je past.

  • Ontvang het overzicht met één klik in je mailbox;
  • Een overzicht van alle mogelijkheden;
  • Alle tarieven op een rij.

De tarieven downloaden

Ben je freelancer? Gratis aanmelden.

Vind interim specialismen vergelijkbaar met juridisch:

Is een juridisch toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast juridisch ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 47.747 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim juridisch? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een interim jurist, juridisch adviseur of notaris? 

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres. Binnen het interim netwerk van Jellow kom je direct in contact met meer dan 1.968, interimmers op het gebied van de juridische dienstverlening. De functietitels van interimmers binnen het netwerk van Jellow gespecialiseerd in recht kunnen erg uiteen lopen. Dit betekent dat veel interimmers voor verschillende opdrachten ingezet kunnen worden. 

Heb jij behoefte aan een interim die zich bezighoudt met de jurisprudentie of het opstellen van vonnissen? Binnen het netwerk van Jellow bevinden zich interimmers voor grote, maar ook kleine opdrachten. Ben jij op zoek naar een interim juridisch professionals voor een hele specifieke opdracht? Dan raden wij je aan om altijd eerst een persoonlijk gesprek met de interim te voeren. Hierdoor kan je voor jezelf beslissen wat voor jou de juiste interim is en heb je eenmaal de juiste interim gevonden, dan kan je duidelijke afspraken maken. 

Heb je eenmaal een account op Jellow, dan kan je direct je opdracht plaatsen en binnen 24 uur kan je reacties verwachten van interim juridisch professionals. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te chatten met de interimmers die geïnteresseerd zijn in jouw opdracht. 

Wat voor interimmers kan ik vinden op Jellow? 

In de juridische dienstverlening zijn er veel verschillende functietitels. Binnen het interim netwerk van Jellow is dit ook terug te zien. Binnen het netwerk staan griffiers, advocaten, juristen maar ook juridische secretaresses en fiscaal juristen ingeschreven. 

Ben je op zoek naar een jurist met een specialisme? Ook binnen ons netwerk kan je deze juristen vinden. Daarnaast is een interim advocaat ook altijd een jurist, maar een jurist niet altijd een advocaat. Daarnaast bevinden zich binnen het Jellow-netwerk ook juridische adviseurs op het gebied van fiscaal recht, arbeidscontracten en privacywetgeving. 

Hoe schrijf ik een interim opdracht? 

Ben jij op zoek naar een jurist voor een bepaalde opdracht? Dan is het ten eerste belangrijk om zo duidelijk mogelijk de opdrachtomschrijving te beschrijven. Dit kun je doen door bijvoorbeeld het aantal uren, de start- en einddatum van de opdracht, de locatie voor de opdracht, specifieke specialismen en ervaringen en wat van de interim wordt verwacht te vermelden. 

Het is daarnaast belangrijk om van tevoren de juridische kwestie of opdracht goed te beoordelen. Vanuit hier kan je voor jezelf bepalen naar wat voor jurist of juridisch medewerker jij op zoekt bent. Wellicht zijn bepaalde vaardigheden of competenties voor jou belangrijk of vind je het belangrijk dat een interim bij de werklocatie in de buurt woont. 

Weet je niet zeker of de juiste interim voor jouw opdracht in het Jellow-netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen interim netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

853

Nieuwe interimmers
in September

3.926

Opdrachtgevers

1.968

Ingeschreven juridisch interimmers

Vind direct jouw interim juridisch!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen