Je vindt zelf de beste juridisch interimmers

Krijg toegang tot de beste 13.511 juridisch interimmers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim juridisch
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim juridisch
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim juridisch

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste juridisch interimmers binnen handbereik

Altijd de beste juridisch interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw juridisch interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.653 opdrachtgevers en 62.446 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 13.511 binnen juridisch. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim juridisch expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om juridisch interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om juridisch interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste juridisch interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 13.511 interimmers binnen juridisch, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante juridisch interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met juridisch interimmers

Rechtstreeks contact met juridisch interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste juridisch interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste juridisch interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met juridisch:

Is een juridisch toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast juridisch ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 62.446 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim juridisch? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een interim jurist, juridisch adviseur of notaris? 

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres. Binnen het interim netwerk van Jellow kom je direct in contact met meer dan 13.511, interimmers op het gebied van de juridische dienstverlening. De functietitels van interimmers binnen het netwerk van Jellow gespecialiseerd in recht kunnen erg uiteen lopen. Dit betekent dat veel interimmers voor verschillende opdrachten ingezet kunnen worden. 

Heb jij behoefte aan een interim die zich bezighoudt met de jurisprudentie of het opstellen van vonnissen? Binnen het netwerk van Jellow bevinden zich interimmers voor grote, maar ook kleine opdrachten. Ben jij op zoek naar een interim juridisch professionals voor een hele specifieke opdracht? Dan raden wij je aan om altijd eerst een persoonlijk gesprek met de interim te voeren. Hierdoor kan je voor jezelf beslissen wat voor jou de juiste interim is en heb je eenmaal de juiste interim gevonden, dan kan je duidelijke afspraken maken. 

Heb je eenmaal een account op Jellow, dan kan je direct je opdracht plaatsen en binnen 24 uur kan je reacties verwachten van interim juridisch professionals. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te chatten met de interimmers die geïnteresseerd zijn in jouw opdracht. 

Wat voor interimmers kan ik vinden op Jellow? 

In de juridische dienstverlening zijn er veel verschillende functietitels. Binnen het interim netwerk van Jellow is dit ook terug te zien. Binnen het netwerk staan griffiers, advocaten, juristen maar ook juridische secretaresses en fiscaal juristen ingeschreven. 

Ben je op zoek naar een jurist met een specialisme? Ook binnen ons netwerk kan je deze juristen vinden. Daarnaast is een interim advocaat ook altijd een jurist, maar een jurist niet altijd een advocaat. Daarnaast bevinden zich binnen het Jellow-netwerk ook juridische adviseurs op het gebied van fiscaal recht, arbeidscontracten en privacywetgeving. 

Hoe schrijf ik een interim opdracht? 

Ben jij op zoek naar een jurist voor een bepaalde opdracht? Dan is het ten eerste belangrijk om zo duidelijk mogelijk de opdrachtomschrijving te beschrijven. Dit kun je doen door bijvoorbeeld het aantal uren, de start- en einddatum van de opdracht, de locatie voor de opdracht, specifieke specialismen en ervaringen en wat van de interim wordt verwacht te vermelden. 

Het is daarnaast belangrijk om van tevoren de juridische kwestie of opdracht goed te beoordelen. Vanuit hier kan je voor jezelf bepalen naar wat voor jurist of juridisch medewerker jij op zoekt bent. Wellicht zijn bepaalde vaardigheden of competenties voor jou belangrijk of vind je het belangrijk dat een interim bij de werklocatie in de buurt woont. 

Weet je niet zeker of de juiste interim voor jouw opdracht in het Jellow-netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen interim netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

286

Nieuwe interimmers
in July

5.653

Opdrachtgevers

13.511

Ingeschreven juridisch interimmers

Vind direct jouw interim juridisch!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen