Je vindt zelf de beste HRM interimmers

Krijg toegang tot de beste 1.879 HRM interimmers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim HRM Action gebruikt Jellow voor het vinden van interim HRM Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim HRM Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van interim HRM KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van interim HRM Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim HRM

+4.029 andere bedrijven vinden hun interimmers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor interimmers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van interim HRM

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van interim HRM

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste HRM interimmers binnen handbereik

Altijd de beste HRM interimmers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw HRM interimmer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.029 opdrachtgevers en 48.371 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.879 binnen HRM. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim HRM expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om HRM interimmers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om HRM interimmers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste HRM interimmers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.879 interimmers binnen HRM, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante HRM interimmer of plaats direct een interim opdracht.

Rechtstreeks contact met HRM interimmers

Rechtstreeks contact met HRM interimmers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste HRM interimmer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste HRM interimmers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind interim specialismen vergelijkbaar met HRM:

Is een HRM toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast HRM ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 48.371 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim HRM? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een interim human resource management? 

Bij Jellow hebben wij binnen ons netwerk dan 1.879 interimmers gespecialiseerd in human resource management. Wij hebben interimmers met weinig tot veel ervaring, waardoor er altijd voor elke opdracht een geschikte interim kan worden gevonden. Ook kun je bij Jellow terecht voor een HRM interim professional met een specifieke HR-specialisatie.

Wanneer jij opdrachtgever bent binnen ons netwerk heb je de mogelijkheid om zelf een opdracht volledig uit te zetten en zelf naar freelancers te zoeken, die werkzaam zijn binnen de zakelijke dienstverlening. Heb je behoefte aan hulp? Dan staan wij vijf dagen per week voor je klaar om je te begeleiden.

In welke vakgebieden zijn human resource management interimmers actief? 

Human resource management interim professionals kunnen in veel verschillende vakgebieden actief zijn. Veel organisaties beschikken over een HR-afdeling of recruitmentafdeling. De branche is dan ook vrij breed. Binnen het netwerk van Jellow staan verschillende interimmers ingeschreven: o.a. HR-manager, Talent-manager, Payroll specialist, Recruiter, HR-professional, Projectmanager, HR-adviseur etc. 

Ben je op zoek naar een hrm interim met specialisaties? 

Ben je specifiek op zoek naar een hrm interim met specialisaties? Het kan zijn dat jij wellicht op zoek bent naar een projectmanager die jouw afdeling kan begeleiden. Is jouw bedrijf binnen een specifieke branche of niche actief? De kans is groot dat wij interimmers HR professionals hebben met ervaring in deze branche of niche. 

Hoe vind ik een interim binnen het netwerk van Jellow? 

Om een interim binnen het netwerk van Jellow te vinden is het van belang om duidelijk te hebben wat voor professional je zoekt. Wellicht zoek je iemand met specialisaties of wil je juist een interim met weinig ervaring de kans geven. 

Heb je eenmaal in kaart gebracht naar wat voor interim jij op zoekt bent, dan heb je de mogelijkheid om een opdracht uit te zetten. De opdracht wordt vervolgens doorgezet naar de kandidaten die het meest geschikt lijken. Zij krijgen dan de mogelijkheid om te reageren op jouw opdracht. Naast deze zoekmethode kan je natuurlijk ook handmatig op zoek naar een interim. Je kan binnen ons netwerk selecties maken en heel specifiek zoeken naar die ene interim HR professional waar jij naar op zoekt bent. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan hier een gratis demo aan. 

Hoe schrijf ik een opdrachtomschrijving? 

Om de juiste human resource management interim te vinden voor jouw opdracht, is het uiterst belangrijk om je opdrachtomschrijving zo duidelijk mogelijk te maken. Het is belangrijk om van tevoren na te denken over welke skills jij belangrijk vindt, vind je het belangrijk dat de interim het met je team kan vinden? Heb je andere belangrijke eisen? Hoe specifieker jij je opdrachtomschrijving maakt, hoe groter de kans dat jij de beste én meest geschikte kandidaat voor jouw opdracht vindt. Om je een houvast te geven hebben we een aantal veel voorkomende eisen op een rij gezet. Je kan bijvoorbeeld kijken naar vaardigheden en competenties, woonplaats, ervaring, opleiding, nevenactiviteiten en reisafstand. Wij helpen je graag met de publicatie van je opdracht.

Weet je niet zeker of de juiste freelancer binnen de zakelijke dienstverlening voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

764

Nieuwe interimmers
in oktober

4.029

Opdrachtgevers

1.879

Ingeschreven HRM interimmers

Vind direct jouw interim HRM!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen