Mmm tijd voor ijsjes want er is er één JARIG en dat is @reinoutmeems !! Tom op zijn Jellow fiets Alweer taart? #zoekdeverschillen #veelplezier #3maandenVan harte Fabian! De accountmanagers van Jellow doen een sightseeing in het hoge noorden #aboutlastfriday #freelancefriay #toeristen #fcgroningen #jellow #teamjellowOok @yvonnesnip is er deze week voor het laatst Over afgelopen vrijdag gesproken! #FreelanceFriday #netwerken #noordelijkefreelancersenopdrachtgevers #borrel #samenwerkenalsnooittevoren #jellowDaar gaat ze weer, onze topper Donna! Veel succes met je studie Jellow Join the Club kick off event gaat bijna van start! Samen met freelancers en opdrachtgevers werken we samen om de freelancemarkt op z’n kop te zetten. To be continued! #teamjellow #jellow #jointheclub #samenwerkenalsnooittevorenWhat a jellow day! #brightandshiny #strikeashutterstockpose #jellow #teamjellow #jointheclub

Head of Product

In 2013 zag Jellow het ‘levenslicht’. Vanuit een zolderkamer in Naarden-Vesting begonnen 3 founders aan een missie; de freelance markt op z’n kop zetten! 

Het moet toch mogelijk zijn om opdrachtgevers en freelancers op een betere manier met elkaar in contact te laten komen, zonder dat hier intermediairs aan te pas komen…

Inmiddels is Jellow uitgegroeid tot een online netwerk met meer dan 27.000 freelancers en meer dan 1500 bedrijven. Samen bouwen zij aan 1 netwerk waardoor de intermediair buitenspel wordt gezet. Het bedrijf bestaat niet meer uit 3 personen, maar is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 30 enthousiastelingen die elke dag vanuit Groningen, Naarden en Mechelen (BE) hun uiterste best doen om de freelance markt mooier en beter te maken. 

Momenteel is Jellow het snelst groeiende freelance netwerk van Nederland en België en komen we steeds dichter bij ons ultieme doel; Hét nummer 1 freelance platform worden in de BeNeLux 

Door deze extreme groei zijn wij op zoek naar een aantal key-players die samen met ons de volgende stappen willen zetten en mee willen bouwen aan het verder professionaliseren van het team, dienstverlening en product.  

Jouw missie:

De Head of Product bepaalt de productvisie en strategie. Als product manager ben je in staat om het waarom, wanneer en wat van het product te bepalen zodat het engineering team dit kan bouwen op een manier dat het meerwaarde biedt voor onze klanten. Je prioriteert de functionaliteit en stelt vast wat het belangrijkst is om de strategische doelstellingen te behalen. Je zorgt voor een strakke planning en executie van de op te leveren functionaliteit. 

Je weet hoe je een OTAP straat en proces moet inrichten. Je beheert het release proces en coördineert alle activiteiten die horen bij het op de markt brengen van nieuwe functionaliteit en producten. Dit alles vanuit een agile development methodiek.

Communicatie is key in deze rol en je voelt je als een vis in het water met stakeholder management. Je weet met elke afdeling en op elk niveau de juiste discussie te voeren en beslissingen te nemen. Je faciliteert bovendien het creatieve proces van het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe ideeën. 

Je hebt een team. Je zorgt ervoor dat de juiste expertise en capaciteit aanwezig is binnen het development team om de doelstellingen te kunnen realiseren. Dit zullen voornamelijk collega’s zijn, maar ook de inzet van freelancers behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zal het development team gaan groeien, jij weet als geen ander hoe je de pareltjes in de markt vindt en bindt.

Uitkomsten:

 • Een realistische roadmap die gedragen wordt binnen de organisatie
 • Gecontroleerd opleveren van nieuwe functionaliteit in de juist volgorde en welke echt waarde toevoegd voor klanten
 • Een geolied team dat op elkaar kan bouwen en weet wat er gedaan moet worden
 • Een innovatieve omgeving waarin nieuwe ideeën een plek krijgen en tot uitvoer komen.
 • Een ingerichte OTAP straat
 • Een top user experience. 

Competenties en vaardigheden:

 • Je hebt een ondernemende instelling en je vindt het leuk om met ons de strijd aan te gaan met de gevestigde orde van intermediairs.
 • Je bent een enthousiaste, pro-actieve en ervaren product manager
 • Je maakt je snel nieuwe zaken eigen
 • Je hebt een duidelijke visie op HET product en weet die mening goed te formuleren
 • Je bent zowel strateeg als hands-on, 
 • Je bent een kei in stakeholder management en je snapt heel goed hoe je technologie voor je kan laten werken. 
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, kan goed samenwerken en beïnvloeden.
 • Je bent flexibel, je leert snel en hebt een oog voor detail.

En...wat zit er voor mij in?

De freelance markt is dynamisch, dus werken bij Jellow ook. Je krijgt een podium om jezelf te profileren tot de beste in jouw vakgebied en de kans om jezelf te ontwikkelen in een ambitieuze onderneming. 

 • Een mooie functie bij een snelgroeiende scale-up, welke onlangs een samenwerking is aangegaan met Mediahuis (eigenaar TMG en NRC)
 • Onderdeel van het Management team
 • Goede arbeidsvoorwaarden inclusief telefoon en laptop. 
 • Elke dag een gezonde en verse lunch op ons kantoor in het pittoreske Naarden-Vesting en heb je veel energie en moet het er allemaal even uit? Ga dan op maandag mee crossfitten met je collega’s.
 • Werken in een team met een positieve mentaliteit, waarbij we vertrouwen op elkaars kwaliteiten. 

Inmiddels zijn ruim 30 Jellowers in Nederland en België het verschil aan het maken, dit zal de aankomende jaren nog sterk gaan groeien. Als Jellower ben je onderdeel van dit fanatieke team, maar ben je wel je eigen aanvoerder.  Wil jij samen met ons de freelancemarkt eens even goed op z’n kop zetten?

Ben je geïnteresseerd of heb je gewoon een vraag?

Bel of mail dan naar Linda Neijenhuis | linda.neijenhuis@jellow.nl | 035-7370352

Solliciteer
Deel deze vacature met jouw netwerk

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.