Team

Noel Wilson

Noel Wilson

CEO en Co-founder

Als CEO en Co-Founder richt ik me met enthousiasme op product development, IT, financiën en de diverse samenwerkingsverbanden van Jellow. Ik ben van mening dat mijn ervaring op het gebied van software development, startups en partner sales daarbij goed van pas komt, maar het is vooral het team en het idee die ervoor zorgen dat Jellow niet meer weg te denken is.

Lars Evers

Lars Evers

CCO en Co-founder

Als een van de oprichters van Jellow houd ik mij eigenlijk met bijna alles bezig binnen Jellow ;-). Maar voornamelijk focus ik me op marketing & communicatie en ook op sales. Ik zit veel in de auto onderweg naar klanten en potentiële klanten. Het mooie van mijn rol en ons bedrijf is de continue drang naar verbetering. Elke dag kijken we bij Jellow, maar ook met de freelancers en opdrachtgevers, of zaken beter en anders kunnen. Hier haal ik veel energie uit. Vooral als we successen boeken natuurlijk...

Janna van Goor

Janna van Goor

Operationeel manager

Als Operationeel Manager ben ik bij Jellow verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en het accountmanagement. Het komt erop neer dat ik eigenlijk alles doe wat de rest niet doet ;-). Zowel opdrachtgevers, freelancers, partners en ook collega's kunnen altijd bij mij terecht. Ik denk graag mee en los graag dingen op!

Olivier de Ruyver

Olivier de Ruyver

Sales director

“When you sell something, don’t fake it. You have to believe it” – Olivier de Ruyver. Een korte, maar een krachtige quote waar ik achter sta. Met doorzettingsvermogen en een sterke wilskracht heb ik contact met vele bedrijven over de samenwerking met Jellow.

Sanne

Sanne

Co-founder

Als architect en Co-Founder van Jellow vertaal ik de vraag uit de markt in concrete online toepassingen. Ik richt me hierbij op de verschillende aspecten van de software: van development tot aan de user experience. Eenvoud, snelheid en veiligheid zijn daarbij de belangrijkste aandachtspunten.

Tom van der Veer

Tom van der Veer

Accountmanager New Business

Voor mij betekent accountmanagement het creëren van nieuwe Jellow-ambassadeurs. Het is mijn doel om nieuwe opdrachtgevers te adviseren hoe zij via Jellow op innovatieve wijze direct in contact kunnen komen met top freelancers. De staffing en recruiting business is een gewantrouwde en overspannen markt. Voor mij is het daarom elke dag een spannende uitdaging om te laten zien dat wij het volledig anders en vooral leuker aanpakken!

Niels Reitsma

Niels Reitsma

Accountmanager New Business

Als Accountmanager New Business bij Jellow ben ik het aanspreekpunt voor onze nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Mijn doel is dan ook om iedere dag weer nieuwe opdrachtgevers te adviseren en te inspireren over hoe zij via Jellow op unieke wijze direct in contact kunnen komen met onze gescreende freelancers.

Niels Honders

Niels Honders

Sales Executive

Mijn doel als Sales Executive is om bedrijven in heel Nederland te verbinden met het Jellow platform. Ik vind het belangrijk om bedrijven te inspireren over Jellow en hiermee benadrukken dat dit nieuwe concept baanbrekend zal zijn voor de intermediaire markt. Daarnaast werk ik met veel plezier in het sales team en met het hele Jellow team!

Reinout Meems

Reinout Meems

Sales- en Marketingmedewerker

In mijn functie als Sales- en Marketingmedewerker werk ik in een leuk en energiek team. Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe kansen, om Jellow naar een volgend niveau te brengen. Het mooie aan mijn functie is dat het zo afwisselend is. Enerzijds ben ik op zoek naar New Business, anderzijds houd ik me bezig met het optimaliseren van processen als de Customer Journey. Ik blijf daardoor constant geprikkeld om het optimale eruit te halen.

Susan Mulder

Susan Mulder

Communicatie- en Marketingmedewerker

Van ‘Google Analytics’ tot de ‘Tone of Voice’…tijdens mijn tijd bij Jellow ben ik van alles aan het uitvogelen. Dingen die mij bezighouden hebben vooral te maken met het online-communicatieverkeer. Een voorbeeld hiervan is het gelijk en simpel houden van online-informatie op sociale media, de website en in e-mails.

Laura Tesser

Laura Tesser

Relatiemanager

Laura heeft een grote voorliefde voor koffie. Samen met Lotte zijn zij Jut en Jul, altijd aan het babbelen maar ook hard aan het werk. Laura is verantwoordelijk voor het eerste contact met bedrijven en professionals die zich via de site bij Jellow aanmelden. Zij laat als geen ander zien dat Jellow naast een site ook een menselijk karakter heeft.

Els Velberg

Els Velberg

Operationeel medewerker

Sinds eind augustus 2017 ben ik Operationeel Medewerker bij Jellow. Ik ben bij Jellow aan het meekijken hoe alles reilt en zeilt binnen de organisatie en ik ondersteun Janna bij het accountmanagement. Dit houdt onder andere in dat ik contactpersoon ben voor de freelancers en opdrachtgevers. Eigenlijk ondersteun ik Janna bij alles wat er achter de schermen bij Jellow gebeurt.

Demi Kanning

Demi Kanning

Operationeel medewerker

Mireille Heemstra

Mireille Heemstra

UX designer

Als UX designer houd ik me voornamelijk bezig met ontwerpen van mooie interfaces die ook nog eens functioneel zijn. Met natuurlijk als doel om het voor de gebruiker zo plezierig mogelijk te maken. Een goed design kan volgens mij écht het verschil maken.

Sander Hueting

Sander Hueting

Lead full stack developer

Als developer bij Jellow ben ik continu bezig met het innoveren van de website. Onder andere door te kijken hoe we nieuwe technieken kunnen inzetten binnen het bestaande platform. Samen met de UX designer verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid van het platform zodat netwerken inzichtelijk zijn en het makkelijk is om een bericht of opdracht naar freelancers te sturen. Ook help ik collega's met de nodige humor met het beantwoorden van vragen en technische problemen.

Fabian Burgering

Fabian Burgering

Front-end developer

Een perfect werkende site op elk apparaat en browser, daar zet ik mij als front-end developer voor in. Naast het meewerken aan de development kant, laat ik mij ook graag kennen als human centered designer. Ik zoek het middenveld op tussen design en development met als doel gebruiksvriendelijkheid.

Niels Lucas

Niels Lucas

Developer

Ik ga samen met de andere developers de Jellow website ombouwen naar een "next level" framework. Van legacy php naar Laravel en VueJs

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.