Noel Wilson

CEO en Co-founder

Als CEO en Co-Founder richt ik me met enthousiasme op product development, IT, financiƫn en de diverse samenwerkingsverbanden van Jellow. Ik ben van mening dat mijn ervaring op het gebied van software development, startups en partner sales daarbij goed van pas komt, maar het is vooral het team en het idee die ervoor zorgen dat Jellow niet meer weg te denken is.

Lars Evers

CCO en Co-founder

Als een van de oprichters van Jellow houd ik mij eigenlijk met bijna alles bezig binnen Jellow ;-). Maar voornamelijk focus ik me op marketing & communicatie en ook op sales. Ik zit veel in de auto onderweg naar klanten en potentiĆ«le klanten. Het mooie van mijn rol en ons bedrijf is de continue drang naar verbetering. Elke dag kijken we bij Jellow, maar ook met de freelancers en opdrachtgevers, of zaken beter en anders kunnen. Hier haal ik veel energie uit. Vooral als we successen boeken natuurlijk…

Gerard Bossenbroek

CTO en Head of Product

Als CTO en Head of Product bij Jellow ben ik verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de productvisie en roadmap van ons platform, mag ik leiding geven aan de product afdeling, en ben ik verantwoordelijk voor alle technische zaken binnen Jellow.

Mariska Bos

Operationeel directeur

Sam van Berkel

Performance marketeer

Reinout Meems

Data analist

Archana Bakker

Recruitment consultant

Mya Bode

Backoffice medewerker

Vera Huizenga

Marketing stagiaire

Mark Marilag

Fullstack developer

Patty Castro

Jr Software tester

Daan van de Ridder

Recruitment consultant

Janroe Cordero

Fullstack developer

Lijkt het jou leuk om een onderdeel van team Jellow te zijn?

Bekijk alle vacatures