Team

Noel Wilson

CEO en Co founder
Met al zijn enthousiasme richt Noel zich voornamelijk op product development, IT, financiën en de diverse samenwerkingsverbanden. Zijn ervaring op het gebied van Software development, startups en partner sales komt daarbij goed van pas, maar het is vooral het team en het idee dat ervoor zorgt dat Jellow straks niet meer weg te denken valt.

Lars Evers

CCO en Co founder
Met een enorme drive en een groot netwerk is Lars als geen ander in staat de sales en marketing in goede banen te leiden. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het contact met de bedrijven die gebruik maken van Jellow. Vol passie is hij samen met zijn collega's dagelijks bezig om de wereld waarin freelance professionals en opdrachtgevers elkaar ontmoeten eenvoudiger, transparanter en beter te maken.

Sanne

Architect en Co founder
Sanne vertaalt de vraag uit de markt in concrete online toepassingen. Hij richt zich hierbij op alle aspecten van de software, van development tot aan de user experience. Eenvoud, snelheid en veiligheid zijn daarbij de belangrijkste aandachtspunten.

Janna

Operationeel manager
Als operationeel manager is Janna met haar team verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Jellow. Zowel opdrachtgevers, partners als professionals kunnen altijd bij haar terecht. Door gebruik te maken van Jellow gaat de search naar een goede professional een stuk makkelijker en daarbij helpen wij graag!

Olivier

Sales director
"When you sell something, don't fake it. You have to believe it!" - Een quote van Olivier, onze sales man. Met zijn charmante glimlach en sterke wilskracht overtuigt hij vele bedrijven om met Jellow samen te werken.

Kim

Sales Consultant
Recht door zee, enthousiast en gedreven weet Kim de vele bedrijven te overtuigen van het belang van Jellow. Sinds kort richt Kim zich in het bijzonder op de snel groeiende groep Startups in Nederland die elkaar via Jellow helpen met hun netwerk.
Tom

Tom

Accountmanager New Business
Sales betekent voor Tom het creëren van nieuwe ambassadeurs. Hij heeft een passie voor bedrijven met een ideaal. Met zijn positieve instelling inspireert hij vele bedrijven met de visie van Jellow. "Samen maken wij het verschil!"
Marjolein

Marjolein

Sales Consultant
Marjolein is een topper in sales en recruitment. Ze hangt vaak aan de telefoon en vervult alle vacatures met liefde. Marjolein is ontzettend snel en helpt ook nog eens met gezamenlijke pools. Marjolein kent veel professionals, dus zoek jij een specialist? Vraag dan even naar Marjolein.
Sander

Sander

Webdeveloper
Sander is als freelancer bij Jellow begonnen maar behoort inmiddels tot de vaste kern. Sander staat altijd voor zijn collega’s klaar als zij weer eens met een vraag aankomen. Een developer in hart en nieren met veel ervaring en altijd opzoek naar nieuwste technieken.
Jeroen

Jeroen

UX designer
Jeroen is het nieuwste lid van de Jellow-familie. Zijn kennis van design, communicatie en marketing gaat hij bij Jellow combineren als UX designer. Met z’n enthousiasme en een gezonde dosis perfectionisme, gaat hij ervoor zorgen dat Jellow elke dag een stukje beter én mooier wordt.
Lotte

Lotte

Operationeel medewerker
Lotte heeft naast haar liefde voor cappuccino, ook een liefde voor spreadsheets. Heb je een vraag met cijfertjes? Geen probleem, onze kanjer die lost het zo op. Lotte is de allrounder bij Jellow die naast het operationele verhaal, altijd klaar staat om het sales team te helpen.
Laura

Laura

Operationeel medewerker
Laura heeft een grote voorliefde voor koffie. Samen met Lotte zijn zij Jut en Jul, altijd aan het babbelen maar ook hard aan het werk. Laura is verantwoordelijk voor het eerste contact met bedrijven en professionals die zich via de site bij Jellow aanmelden. Zij laat als geen ander zien dat Jellow naast een site ook een menselijk karakter heeft.

Joost

Growth hacker
Onze Joost haalt de gemiddelde leeftijd van vestiging Groningen een stukje omlaag. Hij weet alles van Google Analytics en SEO. Zo maakt hij de vindbaarheid van Jellow elke dag een stukje beter.

Achtergrond Jellow

Jellow B.V. is eind 2012 opgericht door Noel Wilson, Lars Evers en Sanne Schaap. Het platform zag in 2013 het levenslicht na twee succesvolle pilots bij ABN AMRO en SNS. Het Jellow netwerk bestaat inmiddels uit ruim 4.000 freelance professionals. Ruim 400 opdrachtgevers maken gebruik van het netwerk en de software, waaronder Jumbo Supermarkten, ABN AMRO en Rijksuniversiteit Groningen. Jellow heeft acht mensen in dienst en werkt samen met 22 experts die de kwaliteit van het netwerk borgen. Jellow houdt kantoor in Naarden-Vesting en in Groningen.

Jellow gaat voor volledige transparantie en rechtstreeks contact tussen opdrachtgevers en freelance professionals en combineert het beste van online matching met het beste van offline bemiddeling! Alex, Knab, NEM en Brand New Day zijn slechts enkele voorbeelden van bedrijven die in hun markt hetzelfde hebben gedaan. Nu is het tijd voor de arbeidsmarkt!

Alle contractuele en financiële zaken worden geregeld door onze broker, die onder de naam Jellow Back Office Services opereert. Jellow Back Office Services is VCU-gecertificeerd, NEN-4400-1 en ISAE- gecertificeerd en aangemeld bij Stichting Normering Arbeid (SNA). Tevens zijn zij lid van de ABU en de NBBU.