Lars Evers

CCO en Co-founder

Als een van de oprichters van Jellow houd ik mij eigenlijk met bijna alles bezig binnen Jellow ;-). Maar voornamelijk focus ik me op marketing & communicatie en ook op sales. Ik zit veel in de auto onderweg naar klanten en potentiële klanten. Het mooie van mijn rol en ons bedrijf is de continue drang naar verbetering. Elke dag kijken we bij Jellow, maar ook met de freelancers en opdrachtgevers, of zaken beter en anders kunnen. Hier haal ik veel energie uit. Vooral als we successen boeken natuurlijk…

Noel Wilson

CEO en Co-founder

Als CEO en Co-Founder richt ik me met enthousiasme op product development, IT, financiën en de diverse samenwerkingsverbanden van Jellow. Ik ben van mening dat mijn ervaring op het gebied van software development, startups en partner sales daarbij goed van pas komt, maar het is vooral het team en het idee die ervoor zorgen dat Jellow niet meer weg te denken is.

Gerard Bossenbroek

CTO en Head of Product

Als CTO en Head of Product bij Jellow ben ik verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de productvisie en roadmap van ons platform, mag ik leiding geven aan de product afdeling, en ben ik verantwoordelijk voor alle technische zaken binnen Jellow.

Nora Kaijser

Head of Marketing

Bo Karssen

Customer success manager

Anouk ter Beek

Office manager

Als Office manager bij Jellow houd ik mij bezig met de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Daarnaast sta ik in contact met opdrachtgevers, professionals en uiteraard mijn collega’s. Ik fungeer als aanspreekpunt en ondersteun mijn collega’s op diverse vlakken. Ik ben graag de verbindende schakel!

Laura Tesser

Relatie manager

Als Relatie Manager ben ik verantwoordelijk voor het eerste contact met bedrijven en freelancers die zich via de site bij Jellow aanmelden.

Nadjeche Bruurs

Communicatie professional

Als Communicatie professional houd ik me bezig met alle communicatie gerelateerde zaken binnen Jellow en daarnaast ondersteun ik ook de dagelijkse activiteiten op de service afdeling. Je kan mij altijd bellen voor al je vragen en dan zorgen mijn collega’s en ik ervoor dat al je vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoord worden.

Niels Reitsma

Accountmanager new business

Als Accountmanager New Business bij Jellow ben ik het aanspreekpunt voor onze nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Mijn doel is dan ook om iedere dag weer nieuwe opdrachtgevers te adviseren en te inspireren over hoe zij via Jellow op unieke wijze direct in contact kunnen komen met ons gescreende netwerk.

Tom van der Veer

Accountmanager new business

Ik heb een grote passie voor snelgroeiende merken en bedrijven met een eerlijk en inspirerend verhaal. En laat dat nou precies hetgeen zijn waar Jellow in uitblinkt ;-). Als Accountmanager New Business krijg je mij aan de telefoon wanneer je als bedrijf geïnteresseerd bent in het freelance netwerk van Jellow. Mijn dag is daarom ook geslaagd wanneer ik bedrijven heb kunnen inspireren met onze Why, How en What. Mijn uiteindelijke doel? Samen met Jellow het grootste freelance en bedrijven netwerk creëren van de Benelux!

Camille Eizenga

Customer success officer

Samen met een energiek en enthousiast team werk ik bij Jellow als customer succes officer. Het is mijn doel om klanten te helpen met het vinden van de gewenste freelancer. Ik hoop bij Jellow voornamelijk tevreden klanten te mogen spreken, maar wanneer er nog een laatste zetje gegeven moet worden help ik ze uiteraard graag verder.

Rutger van Eijk

Accountmanager new business

Samen met een energiek en enthousiast team werk ik bij Jellow als Accountmanager new business. Ik houd mij vooral bezig met het aantrekken van nieuwe freelancers en opdrachtgevers, de marketing kant. Vervolgens verbind ik ze aan Jellow, de sales kant. Met duidelijke doelen, op korte en lange termijn, ben ik dagelijks hard bezig om met Jellow verder te helpen in het veranderen van de freelancemarkt.

Esmée Weering

Marketeer

Als marketeer vogel ik alles uit wat te maken heeft met SEO. Tijdens mij periode bij Jellow ga ik ontdekken hoe we aan de hand van geschreven content onze doelgroep het beste kunnen bereiken. Met mijn achtergrond van communicatie en marketing ga ik mij daarnaast bezig houden met data-analyses van SEO en leer ik een kijkje nemen in het bedrijfsleven van Jellow.

Susan Mulder

Content marketeer

Van contentstrategie tot het bouwen van banners…tijdens mijn tijd bij Jellow ben ik van alles aan het uitvogelen. Dingen die mij bezighouden hebben vooral te maken met de copy op de website, marketing-sales funnels, de inzet van verschillende kanalen en bijhorende campagnes, en nog een heleboel andere dingen die zorgen voor meer tractie, leads en conversie!

Aico van Gogh

Online marketeer

Reinout Meems

Excel wizard

In mijn functie als Excel Wizard werk ik in een leuk en energiek team. Dagelijks ben ik vanuit de data op zoek naar nieuwe kansen, om Jellow naar een volgend niveau te brengen. Het mooie aan mijn functie is dat het zo afwisselend is. Enerzijds ben ik op zoek naar New Business, anderzijds houd ik me bezig met het optimaliseren van processen als de Customer Journey. Ik blijf daardoor constant geprikkeld om het optimale eruit te halen.

Lorena Vargas Navarro

HR Officer

Als HR Officer en afstudeerstagiaire bij Jellow, duik ik in verschillende HR-projecten. Een van de projecten waar ik me voornamelijk op focus is employer branding. Daarnaast doe ik een onderzoek naar de interne processen en hoe we binnen Jellow zo efficiënt mogelijk kunnen blijven werken.

Lucas Snel

Full-stack developer

Mijn taak bij Jellow omvat samen met de andere developers het huidige systeem ombouwen naar Laravel & Vue.js. Daarbij leg ik focus op het zo robuust en tegelijk flexibel mogelijk te maken van het systeem. Op een bug-vrije wereld!

Donovan Kooistra

Full-stack developer

Fabian Burgering

Front-end developer

Een perfect werkende site op elk apparaat en browser, daar zet ik mij als front-end developer voor in. Naast het meewerken aan de development kant, laat ik mij ook graag kennen als human centered designer. Ik zoek het middenveld op tussen design en development met als doel gebruiksvriendelijkheid.

Melis Ayhan

Agile tester

Leo van Haaren

Head of Development

Nenad Vesic

Full-stack developer

Laura Escolar

UI / UX designer

Jovan developer Jellow

Jovan Jojkic

Full-stack developer

Marko Jovanovic

Marko Jovanovic

Full-stack developer

Cristian Tone

Cristian Tone

Lead developer

I am joining the team as a Senior Software Engineer, leading the team that takes care of the development of the main Jellow project.