Team

Noel Wilson

Noel Wilson

CEO en Co-founder

Als CEO en Co-Founder richt ik me met enthousiasme op product development, IT, financiën en de diverse samenwerkingsverbanden van Jellow. Ik ben van mening dat mijn ervaring op het gebied van software development, startups en partner sales daarbij goed van pas komt, maar het is vooral het team en het idee die ervoor zorgen dat Jellow niet meer weg te denken is.

Lars Evers

Lars Evers

CCO en Co-founder

Als een van de oprichters van Jellow houd ik mij eigenlijk met bijna alles bezig binnen Jellow ;-). Maar voornamelijk focus ik me op marketing & communicatie en ook op sales. Ik zit veel in de auto onderweg naar klanten en potentiële klanten. Het mooie van mijn rol en ons bedrijf is de continue drang naar verbetering. Elke dag kijken we bij Jellow, maar ook met de freelancers en opdrachtgevers, of zaken beter en anders kunnen. Hier haal ik veel energie uit. Vooral als we successen boeken natuurlijk...

Sanne

Sanne

Architect en Co-founder

Als architect en Co-Founder van Jellow vertaal ik de vraag uit de markt in concrete online toepassingen. Ik richt me hierbij op de verschillende aspecten van de software: van development tot aan de user experience. Eenvoud, snelheid en veiligheid zijn daarbij de belangrijkste aandachtspunten.

Janna van Goor

Janna van Goor

Operationeel manager

Als Operationeel Manager ben ik bij Jellow verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en het accountmanagement. Het komt erop neer dat ik eigenlijk alles doe wat de rest niet doet ;-). Zowel opdrachtgevers, freelancers, partners en ook collega's kunnen altijd bij mij terecht. Ik denk graag mee en los graag dingen op!

Olivier de Ruyver

Olivier de Ruyver

Sales director

“When you sell something, don’t fake it. You have to believe it” – Olivier de Ruyver. Een korte, maar een krachtige quote waar ik achter sta. Met doorzettingsvermogen en een sterke wilskracht heb ik contact met vele bedrijven over de samenwerking met Jellow.

Tom van der Veer

Tom van der Veer

Accountmanager New Business

Voor mij betekent accountmanagement het creëren van nieuwe Jellow-ambassadeurs. Het is mijn doel om nieuwe opdrachtgevers te adviseren hoe zij via Jellow op innovatieve wijze direct in contact kunnen komen met top freelancers. De staffing en recruiting business is een gewantrouwde en overspannen markt. Voor mij is het daarom elke dag een spannende uitdaging om te laten zien dat wij het volledig anders en vooral leuker aanpakken!

Sander Hueting

Sander Hueting

Full-stack PHP developer

Als developer bij Jellow ben ik continu bezig met het innoveren van de website. Onder andere door te kijken hoe we nieuwe technieken, zoals NodeJS, kunnen inzetten binnen het bestaande platform. Samen met de UX designer verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid van het platform zodat netwerken inzichtelijk zijn en het makkelijk is om een bericht of opdracht naar freelancers te sturen. Ook help ik collega's met de nodige humor met het beantwoorden van vragen en technische problemen.

Fabian Burgering

Fabian Burgering

Front-end developer

Een perfect werkende site op elk apparaat en browser, daar zet ik mij als front-end developer voor in. Naast het meewerken aan de development kant, laat ik mij ook graag kennen als human centered designer. Ik zoek het middenveld op tussen design en development met als doel gebruiksvriendelijkheid.

Emiel Kuipers

Emiel Kuipers

Designer

BAH! UX. Soms zo schitterend dat je er van houdt, soms zo vreselijk dat je het haat, maar altijd zo dat het ogen doet openen. User experience en design is waar ik me mee bezighoud bij Jellow. Hiermee zorg ik, samen met Sander de developer en Fabian de front-end developer, dat het platform simpel en gebruiksvriendelijk is.

Laura Tesser

Laura Tesser

Operationeel medewerker

Laura heeft een grote voorliefde voor koffie. Samen met Lotte zijn zij Jut en Jul, altijd aan het babbelen maar ook hard aan het werk. Laura is verantwoordelijk voor het eerste contact met bedrijven en professionals die zich via de site bij Jellow aanmelden. Zij laat als geen ander zien dat Jellow naast een site ook een menselijk karakter heeft.

Els Veldberg

Els Velberg

Operationeel medewerker

Sinds eind augustus ben ik Operationeel Medewerker bij Jellow. Ik ben bij Jellow aan het meekijken hoe alles reilt en zeilt binnen de organisatie en ik ondersteun Janna bij het accountmanagement. Dit houdt onder andere in dat ik contactpersoon ben voor de freelancers en opdrachtgevers. Eigenlijk ondersteun ik Janna bij alles wat er achter de schermen bij Jellow gebeurt.

Niels Honders

Niels Honders

Sales- en Marketingmedewerker

Als Sales- en Marketingmedewerker, werk ik nauw samen met Tom en probeer ik zoveel mogelijk potentiële klanten te benaderen die regelmatig gebruikmaken van freelancers. Mijn rol bij Jellow is om het bedrijf onder de aandacht te brengen van heel werkend Nederland en op deze manier het platform uit te kunnen breiden tot het grootste freelanceplatform van Nederland.

Quirine Reddingius

Quirine Reddingius

Operationeel medewerker

Dagelijks ben ik actief als Operationeel Medewerker met het helpen van freelancers die gebruikmaken van Jellow. Het is belangrijk dat de accounts volledig zijn ingevuld zodat ze zichtbaar zijn voor opdrachtgevers en natuurlijk zodat een mooie opdracht binnengehaald kan worden. Als er iets is wat je niet begrijpt of snapt, of als je gewoon wat gezelligheid nodig hebt: je kunt altijd bij mij terecht.

Susan Mulder

Susan Mulder

Communicatie- en Marketingmedewerker

Van ‘Google Analytics’ tot de ‘Tone of Voice’…tijdens mijn tijd bij Jellow ben ik van alles aan het uitvogelen. Dingen die mij bezighouden hebben vooral te maken met het online-communicatieverkeer. Een voorbeeld hiervan is het gelijk en simpel houden van online-informatie op sociale media, de website en in e-mails.