Noel Wilson

CEO en Co-founder

Als CEO en Co-Founder richt ik me met enthousiasme op product development, IT, financiën en de diverse samenwerkingsverbanden van Jellow. Ik ben van mening dat mijn ervaring op het gebied van software development, startups en partner sales daarbij goed van pas komt, maar het is vooral het team en het idee die ervoor zorgen dat Jellow niet meer weg te denken is.

Lars Evers

CCO en Co-founder

Als een van de oprichters van Jellow houd ik mij eigenlijk met bijna alles bezig binnen Jellow ;-). Maar voornamelijk focus ik me op marketing & communicatie en ook op sales. Ik zit veel in de auto onderweg naar klanten en potentiële klanten. Het mooie van mijn rol en ons bedrijf is de continue drang naar verbetering. Elke dag kijken we bij Jellow, maar ook met de freelancers en opdrachtgevers, of zaken beter en anders kunnen. Hier haal ik veel energie uit. Vooral als we successen boeken natuurlijk…

Gerard Bossenbroek

CTO en Head of Product

Als CTO en Head of Product bij Jellow ben ik verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de productvisie en roadmap van ons platform, mag ik leiding geven aan de product afdeling, en ben ik verantwoordelijk voor alle technische zaken binnen Jellow.

Mariska Bos

Manager customer success

Bo Karssen

Lead customer success officer

Marjory Kleis

Customer success officer

Sarah Bos

Customer success officer

Izra ter Weer

Customer succes officer

Anouk ter Beek

Community officer

Als Community officer ben ik verantwoordelijk voor het Jellow-netwerk als community. Ik sta in contact met opdrachtgevers, professionals en uiteraard mijn collega’s. Ik fungeer als aanspreekpunt en ondersteun mijn collega’s op diverse vlakken. Ik ben graag de verbindende schakel!

Laura Tesser

Relatie manager

Als Relatie Manager ben ik verantwoordelijk voor het eerste contact met bedrijven en freelancers die zich via de site bij Jellow aanmelden.

Tara-Noa Hoyer

Finance professional

Als financieel administratief medewerker bij Jellow ben ik onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie. Ik organiseer de dagelijkse boekhoudprocessen en ik bereid de budget- en salaris administratie voor, hiernaast ben ik ook het aanspreekpunt voor klanten. Als team zorgen wij er samen voor dat de processen steeds weer geoptimaliseerd worden.

Diana Versteeg

Backoffice medewerker

Tom van der Veer

New business developer

Ik heb een grote passie voor snelgroeiende merken en bedrijven met een eerlijk en inspirerend verhaal. En laat dat nou precies hetgeen zijn waar Jellow in uitblinkt ;-). Als Accountmanager New Business krijg je mij aan de telefoon wanneer je als bedrijf geïnteresseerd bent in het freelance netwerk van Jellow. Mijn dag is daarom ook geslaagd wanneer ik bedrijven heb kunnen inspireren met onze Why, How en What. Mijn uiteindelijke doel? Samen met Jellow het grootste freelance en bedrijven netwerk creëren van de Benelux!

Steven Schwarz

New business developer

Rutger van Eijk

New business developer

Samen met een energiek en enthousiast team werk ik bij Jellow als Accountmanager new business. Ik houd mij vooral bezig met het aantrekken van nieuwe freelancers en opdrachtgevers, de marketing kant. Vervolgens verbind ik ze aan Jellow, de sales kant. Met duidelijke doelen, op korte en lange termijn, ben ik dagelijks hard bezig om met Jellow verder te helpen in het veranderen van de freelancemarkt.

Julian Menger

Julian Menger

New business developer

Daan van de Ridder

New business developer

Matthijs Pol

Customer success officer

Als customer succes officer ben ik het aanspreekpunt voor nieuwe klanten en bestaande klanten. Ik onderhoud de relatie met de klant en waar nodig geef ik advies om een goede match te krijgen. Ik doe dit samen met mijn enthousiaste collega’s waarbij we streven naar een succesvolle samenwerking met de klant.

Bart de Vroom

CRM marketeer

Samen met de klant het maximale uit ons partnership halen. Dat is in een notendop waar ik mij tegenaan bemoei binnen Jellow. Onze klanten optimaal bedienen, helpen én verrassen. Een missie die ik deel met mijn enthousiaste collega’s uit team services!

Aico van Gogh

Online marketeer

Ferre Peeters

Visual designer

Hannah van Loon

Content marketeer

Susan Mulder

Brand marketeer

Van contentstrategie tot het bouwen van banners…tijdens mijn tijd bij Jellow ben ik van alles aan het uitvogelen. Dingen die mij bezighouden hebben vooral te maken met de copy op de website, marketing-sales funnels, de inzet van verschillende kanalen en bijhorende campagnes, en nog een heleboel andere dingen die zorgen voor meer tractie, leads en conversie!

Reinout Meems

Business analist

In mijn functie als data analist werk ik in een leuk en energiek team. Dagelijks ben ik vanuit de data op zoek naar nieuwe kansen, om Jellow naar een volgend niveau te brengen. Het mooie aan mijn functie is dat het zo afwisselend is. Enerzijds ben ik op zoek naar New Business, anderzijds houd ik me bezig met het optimaliseren van processen als de Customer Journey. Ik blijf daardoor constant geprikkeld om het optimale eruit te halen.

Lorena Vargas Navarro

HR manager

Als HR Officer bij Jellow, duik ik in verschillende HR-projecten. Een van de projecten waar ik me voornamelijk op focus is employer branding. Daarnaast doe ik een onderzoek naar de interne processen en hoe we binnen Jellow zo efficiënt mogelijk kunnen blijven werken.

Donovan Kooistra

Full-stack developer

Melis Ayhan

Agile tester

Nenad Vesic

Full-stack developer

Laura Escolar

UI / UX designer

Jovan Jojkic

Full-stack developer

Cristian Tone

Lead developer

I am joining the team as a Senior Software Engineer, leading the team that takes care of the development of the main Jellow project.

Lijkt het jou leuk om een onderdeel van team Jellow te zijn?

Bekijk alle vacatures