Lars Evers

Lars Evers

CCO en Co-founder

Als een van de oprichters van Jellow houd ik mij eigenlijk met bijna alles bezig binnen Jellow ;-). Maar voornamelijk focus ik me op marketing & communicatie en ook op sales. Ik zit veel in de auto onderweg naar klanten en potentiële klanten. Het mooie van mijn rol en ons bedrijf is de continue drang naar verbetering. Elke dag kijken we bij Jellow, maar ook met de freelancers en opdrachtgevers, of zaken beter en anders kunnen. Hier haal ik veel energie uit. Vooral als we successen boeken natuurlijk...

Noel Wilson

Noel Wilson

CEO en Co-founder

Als CEO en Co-Founder richt ik me met enthousiasme op product development, IT, financiën en de diverse samenwerkingsverbanden van Jellow. Ik ben van mening dat mijn ervaring op het gebied van software development, startups en partner sales daarbij goed van pas komt, maar het is vooral het team en het idee die ervoor zorgen dat Jellow niet meer weg te denken is.

Gerard Bossenbroek

Gerard Bossenbroek

Head of Product

Nora Kaijser

Nora Kaijser

Head of Marketing

Linda Neijenhuis

Linda Neijenhuis

C3PO

C3PO... Wat is dat? Ik geef toe dat het geen gangbare titel is, maar wel eentje die de veelzijdigheid van mijn functie aangeeft. Ik houd me binnen Jellow bezig met de 3 P's: People, Projecten en Processen. Dit betekent dat ik betrokken ben bij het bepalen van de strategie en deze vertaal naar concrete doelen en processen, zodat we binnen Jellow onze (grote!) ambities waar kunnen maken. In de praktijk komt het er op neer dat ik verantwoordelijk ben voor HR/recruitment, maar ook voor de business planning en het definiëren en uitrollen van processen zodat alles op rolletjes verloopt.

Laura Tesser

Laura Tesser

Relatie manager

Als Relatie Manager ben ik verantwoordelijk voor het eerste contact met bedrijven en freelancers die zich via de site bij Jellow aanmelden.

Anouk ter Beek

Anouk ter Beek

Office manager

Als Office manager bij Jellow houd ik mij bezig met de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Daarnaast sta ik in contact met opdrachtgevers, professionals en uiteraard mijn collega’s. Ik fungeer als aanspreekpunt en ondersteun mijn collega’s op diverse vlakken. Ik ben graag de verbindende schakel!

Bo Karssen

Bo Karssen

Operationeel medewerker

Als Operationeel Medewerker bij Jellow zorg ik eigenlijk voor alles wat er gebeurt als een freelancer zich bij Jellow aanmeldt. Het is bijvoorbeeld super belangrijk dat het profiel van een freelancer goed ingericht en compleet is en daar help ik een handje bij. Daarnaast kan je mij altijd bellen voor al je vragen (of je nou opdrachtgever, freelancer of gewoon een bezoeker bent) en dan zorgen mijn collega's en ik ervoor dat al je vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoord worden.

Tom van der Veer

Tom van der Veer

Accountmanager new business

Ik heb een grote passie voor snelgroeiende merken en bedrijven met een eerlijk en inspirerend verhaal. En laat dat nou precies hetgeen zijn waar Jellow in uitblinkt ;-). Als Accountmanager New Business krijg je mij aan de telefoon wanneer je als bedrijf geïnteresseerd bent in het freelance netwerk van Jellow. Mijn dag is daarom ook geslaagd wanneer ik bedrijven heb kunnen inspireren met onze Why, How en What. Mijn uiteindelijke doel? Samen met Jellow het grootste freelance en bedrijven netwerk creëren van de Benelux!

Niels Reitsma

Niels Reitsma

Accountmanager new business

Als Accountmanager New Business bij Jellow ben ik het aanspreekpunt voor onze nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Mijn doel is dan ook om iedere dag weer nieuwe opdrachtgevers te adviseren en te inspireren over hoe zij via Jellow op unieke wijze direct in contact kunnen komen met ons gescreende netwerk.

Rutger van Eijk

Rutger van Eijk

Accountmanager new business

Samen met een energiek en enthousiast team werk ik bij Jellow als Accountmanager new business. Ik houd mij vooral bezig met het aantrekken van nieuwe freelancers en opdrachtgevers, de marketing kant. Vervolgens verbind ik ze aan Jellow, de sales kant. Met duidelijke doelen, op korte en lange termijn, ben ik dagelijks hard bezig om met Jellow verder te helpen in het veranderen van de freelancemarkt.

Joseph Biart

Joseph Biart

Accountmanager new business

Camille Eizenga

Camille Eizenga

Customer success officer

Samen met een energiek en enthousiast team werk ik bij Jellow als customer succes officer. Het is mijn doel om klanten te helpen met het vinden van de gewenste freelancer. Ik hoop bij Jellow voornamelijk tevreden klanten te mogen spreken, maar wanneer er nog een laatste zetje gegeven moet worden help ik ze uiteraard graag verder.

Bo Rettich

Bo Rettich

Growth hacker

Als Growth Hacker is het mijn doel om de community van Jellow optimaal met elkaar samen te laten werken. Ik doe onderzoek naar de manier waarop opdrachtgevers en freelancers gebruik maken van ons platform. De bevindingen hiervan leveren handvatten op om Jellow verder te innoveren. Zo blijven wij de snelste, makkelijkste en leukste manier om met freelancers te werken.

Sander Aukema

Sander Aukema

Designer

Esmée Weering

Esmée Weering

Marketeer

Als marketeer vogel ik alles uit wat te maken heeft met SEO. Tijdens mij periode bij Jellow ga ik ontdekken hoe we aan de hand van geschreven content onze doelgroep het beste kunnen bereiken. Met mijn achtergrond van communicatie en marketing ga ik mij daarnaast bezig houden met data-analyses van SEO en leer ik een kijkje nemen in het bedrijfsleven van Jellow.

Reinout Meems

Reinout Meems

Excel Wizard

In mijn functie als Excel Wizard werk ik in een leuk en energiek team. Dagelijks ben ik vanuit de data op zoek naar nieuwe kansen, om Jellow naar een volgend niveau te brengen. Het mooie aan mijn functie is dat het zo afwisselend is. Enerzijds ben ik op zoek naar New Business, anderzijds houd ik me bezig met het optimaliseren van processen als de Customer Journey. Ik blijf daardoor constant geprikkeld om het optimale eruit te halen.

Susan Mulder

Susan Mulder

Content marketeer

Van contentstrategie tot het bouwen van banners…tijdens mijn tijd bij Jellow ben ik van alles aan het uitvogelen. Dingen die mij bezighouden hebben vooral te maken met de copy op de website, marketing-sales funnels, de inzet van verschillende kanalen en bijhorende campagnes, en nog een heleboel andere dingen die zorgen voor meer tractie, leads en conversie!

Lorena Vargas Navarro

Lorena Vargas Navarro

HR Officer

Als HR Officer en afstudeerstagiaire bij Jellow, duik ik in verschillende HR-projecten. Een van de projecten waar ik me voornamelijk op focus is employer branding. Daarnaast doe ik een onderzoek naar de interne processen en hoe we binnen Jellow zo efficiënt mogelijk kunnen blijven werken.

Lucas Snel

Lucas Snel

Full-stack developer

Mijn taak bij Jellow omvat samen met de andere developers het huidige systeem ombouwen naar Laravel & Vue.js. Daarbij leg ik focus op het zo robuust en tegelijk flexibel mogelijk te maken van het systeem. Op een bug-vrije wereld!

Donovan Kooistra

Donovan Kooistra

Developer

Fabian Burgering

Fabian Burgering

Front-end developer

Een perfect werkende site op elk apparaat en browser, daar zet ik mij als front-end developer voor in. Naast het meewerken aan de development kant, laat ik mij ook graag kennen als human centered designer. Ik zoek het middenveld op tussen design en development met als doel gebruiksvriendelijkheid.

Melis Ayhan

Melis Ayhan

Agile Tester

Sep Vrij

Sep Vrij

Front-end developer

Vanwege mijn grote interesse in UI en front-end development, ga ik me bij Jellow focussen op verschillende 'designs' die zichtbaar zullen zijn op de website van Jellow. Ondanks dat ik net klaar ben met vwo en net ben begonnen met mijn studie ICT, heb ik al wat jaren ervaring in het programmeren van games. Als je nieuwsgierig bent, ze staan in de Play Store ;).

Leo van Haaren

Leo van Haaren

Lead Developer

Antonio Lolic

Antonio Lolic

Back-end developer

Kresimir Kruljac

Kresimir Kruljac

Front-end developer

Laura Escolar

Laura Escolar

UI / UX Designer