Noel Wilson

CEO en Co-founder

Als CEO en Co-Founder richt ik me met enthousiasme op product development, IT, financiën en de diverse samenwerkingsverbanden van Jellow. Ik ben van mening dat mijn ervaring op het gebied van software development, startups en partner sales daarbij goed van pas komt, maar het is vooral het team en het idee die ervoor zorgen dat Jellow niet meer weg te denken is.

Lars Evers

CCO en Co-founder

Als een van de oprichters van Jellow houd ik mij eigenlijk met bijna alles bezig binnen Jellow ;-). Maar voornamelijk focus ik me op marketing & communicatie en ook op sales. Ik zit veel in de auto onderweg naar klanten en potentiële klanten. Het mooie van mijn rol en ons bedrijf is de continue drang naar verbetering. Elke dag kijken we bij Jellow, maar ook met de freelancers en opdrachtgevers, of zaken beter en anders kunnen. Hier haal ik veel energie uit. Vooral als we successen boeken natuurlijk…

Gerard Bossenbroek

CTO en Head of Product

Als CTO en Head of Product bij Jellow ben ik verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de productvisie en roadmap van ons platform, mag ik leiding geven aan de product afdeling, en ben ik verantwoordelijk voor alle technische zaken binnen Jellow.

Nora Kaijser

Head of Marketing

Mariska Bos

Manager customer success

Bo Karssen

Customer success officer

Anouk ter Beek

Community officer

Als Community officer ben ik verantwoordelijk voor het Jellow-netwerk als community. Ik sta in contact met opdrachtgevers, professionals en uiteraard mijn collega’s. Ik fungeer als aanspreekpunt en ondersteun mijn collega’s op diverse vlakken. Ik ben graag de verbindende schakel!

Laura Tesser

Relatie manager

Als Relatie Manager ben ik verantwoordelijk voor het eerste contact met bedrijven en freelancers die zich via de site bij Jellow aanmelden.

Nadjeche Bruurs

Communicatie professional

Als Communicatie professional houd ik me bezig met alle communicatie gerelateerde zaken binnen Jellow en daarnaast ondersteun ik ook de dagelijkse activiteiten op de service afdeling. Je kan mij altijd bellen voor al je vragen en dan zorgen mijn collega’s en ik ervoor dat al je vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoord worden.

Tara-Noa Hoyer

Finance professional

Als financieel administratief medewerker bij Jellow ben ik onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie. Ik organiseer de dagelijkse boekhoudprocessen en ik bereid de budget- en salaris administratie voor, hiernaast ben ik ook het aanspreekpunt voor klanten. Als team zorgen wij er samen voor dat de processen steeds weer geoptimaliseerd worden.

Diana Rumkorf

Backoffice medewerker

Niels Reitsma

New business developer

Als Accountmanager New Business bij Jellow ben ik het aanspreekpunt voor onze nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Mijn doel is dan ook om iedere dag weer nieuwe opdrachtgevers te adviseren en te inspireren over hoe zij via Jellow op unieke wijze direct in contact kunnen komen met ons gescreende netwerk.

Tom van der Veer

New business developer

Ik heb een grote passie voor snelgroeiende merken en bedrijven met een eerlijk en inspirerend verhaal. En laat dat nou precies hetgeen zijn waar Jellow in uitblinkt ;-). Als Accountmanager New Business krijg je mij aan de telefoon wanneer je als bedrijf geïnteresseerd bent in het freelance netwerk van Jellow. Mijn dag is daarom ook geslaagd wanneer ik bedrijven heb kunnen inspireren met onze Why, How en What. Mijn uiteindelijke doel? Samen met Jellow het grootste freelance en bedrijven netwerk creëren van de Benelux!

Camille Eizenga

Customer success officer

Samen met een energiek en enthousiast team werk ik bij Jellow als customer succes officer. Het is mijn doel om klanten te helpen met het vinden van de gewenste freelancer. Ik hoop bij Jellow voornamelijk tevreden klanten te mogen spreken, maar wanneer er nog een laatste zetje gegeven moet worden help ik ze uiteraard graag verder.

Matthijs Pol

Customer success officer

Als customer succes officer ben ik het aanspreekpunt voor nieuwe klanten en bestaande klanten. Ik onderhoud de relatie met de klant en waar nodig geef ik advies om een goede match te krijgen. Ik doe dit samen met mijn enthousiaste collega’s waarbij we streven naar een succesvolle samenwerking met de klant.

Rutger van Eijk

New business developer

Samen met een energiek en enthousiast team werk ik bij Jellow als Accountmanager new business. Ik houd mij vooral bezig met het aantrekken van nieuwe freelancers en opdrachtgevers, de marketing kant. Vervolgens verbind ik ze aan Jellow, de sales kant. Met duidelijke doelen, op korte en lange termijn, ben ik dagelijks hard bezig om met Jellow verder te helpen in het veranderen van de freelancemarkt.

Julian Menger

New business developer

Als Accountmanager New Business ben ik het aanspreekpunt voor zowel nieuwe, als bestaande opdrachtgevers. Mijn doel is om elke dag zo snel mogelijk een perfecte match te maken tussen opdrachtgevers en de beste freelancers binnen het Jellow netwerk. Dit doe ik met mijn enthousiaste en gedreven collega’s. Samen helpen wij Jellow verder en dragen we bij aan het veranderen van de freelancemarkt.

Bart de Vroom

Bart de Vroom

CRM marketeer

Samen met de klant het maximale uit ons partnership halen. Dat is in een notendop waar ik mij tegenaan bemoei binnen Jellow. Onze klanten optimaal bedienen, helpen én verrassen. Een missie die ik deel met mijn enthousiaste collega’s uit team services!

Aico van Gogh

Online marketeer

Susan Mulder

Brand marketeer

Van contentstrategie tot het bouwen van banners…tijdens mijn tijd bij Jellow ben ik van alles aan het uitvogelen. Dingen die mij bezighouden hebben vooral te maken met de copy op de website, marketing-sales funnels, de inzet van verschillende kanalen en bijhorende campagnes, en nog een heleboel andere dingen die zorgen voor meer tractie, leads en conversie!

Reinout Meems

Data analist

In mijn functie als data analist werk ik in een leuk en energiek team. Dagelijks ben ik vanuit de data op zoek naar nieuwe kansen, om Jellow naar een volgend niveau te brengen. Het mooie aan mijn functie is dat het zo afwisselend is. Enerzijds ben ik op zoek naar New Business, anderzijds houd ik me bezig met het optimaliseren van processen als de Customer Journey. Ik blijf daardoor constant geprikkeld om het optimale eruit te halen.

Lorena Vargas Navarro

HR manager

Als HR Officer bij Jellow, duik ik in verschillende HR-projecten. Een van de projecten waar ik me voornamelijk op focus is employer branding. Daarnaast doe ik een onderzoek naar de interne processen en hoe we binnen Jellow zo efficiënt mogelijk kunnen blijven werken.

Donovan Kooistra

Full-stack developer

Melis Ayhan

Agile tester

Leo van Haaren

Head of Development

Nenad Vesic

Full-stack developer

Laura Escolar

UI / UX designer

Jovan Jojkic

Full-stack developer

Cristian Tone

Lead developer

I am joining the team as a Senior Software Engineer, leading the team that takes care of the development of the main Jellow project.

Lijkt het jou leuk om een onderdeel van team Jellow te zijn?

Bekijk alle vacatures