Hoe Jellow werkt in 1 minuut:

1. Maak de beste selecties

Om ervoor te zorgen dat jij niet te veel, maar wel relevante reacties krijgt op je opdracht, is het belangrijk dat een opdracht gedeeld wordt met een goede selectie van freelancers voor je opdracht. Deze selectie kan altijd aangepast of uitgebreid worden.

Voordat je een opdracht plaatst, kan je een selectie maken van freelancers die het beste bij je opdracht passen. Dit kan je zelf doen door geschikte freelancers aan te vinken in het netwerk (zie video hiernaast). Wanneer je kiest voor Jellow Jaarlijks, zorgen wij ervoor dat je opdracht gedeeld wordt met een selectie geschikte freelancers.

Lees meer

2. Zo plaats je een leuke opdracht

Bij Jellow deel je eenvoudig je opdracht(en) met freelancers binnen de zakelijke dienstverlening. Het enige wat je hoeft te doen is je opdracht omschrijven, en deze delen met jouw selectie van freelancers. Vervolgens ontvang je snel (binnen 24 uur) de eerste reacties in je inbox!

Je opdracht is alleen zichtbaar voor de freelancers die je geselecteerd hebt en waarmee je de opdracht gedeeld hebt. Dit zorgt er voor dat jij niet teveel reacties krijgt van freelancers die niet aan het profiel voldoen en word je niet lastig gevallen door intermediairs.

Wanneer je opdracht gedeeld is met een relevante selectie, hoef jij alleen maar te wachten op de reacties van de freelancers (vaak al binnen 24 uur). Bij een reactie krijg jij direct een melding in je inbox. Heb je vragen over het maken van een selectie of het versturen van je opdracht? Mail of bel ons dan gerust. Hier vind je alle contactgegevens.

Lees meer

3. Je eigen freelancepool

Raak nooit meer gegevens kwijt en behoud de beste freelancers met je eigen freelancepool. De basis van jouw eigen freelancepool begint door het in kaart te brengen van de freelancers die jij al kent. Vervolgens kan jij je freelance pool verder uitbreiden door freelancers uit te nodigen waarmee je in de toekomst wellicht wil samenwerken.

Je brengt je eigen freelancepool heel eenvoudig in kaart door freelancers waarmee jij al een keer hebt samengewerkt een uitnodiging te sturen om zich aan te sluiten bij je persoonlijke freelancepool. Hebben zij nog geen account bij Jellow? Dan kunnen ze deze gratis aanmaken.

Tegelijkertijd kan jij je persoonlijke netwerk uitbreiden door goede freelancers, die al actief zijn bij Jellow, te selecteren en een uitnodiging te sturen om zich aan te sluiten bij jouw persoonlijke pool.

Met je eigen freelance pool:

  • Heb jij een scherp overzicht van alle freelancers in je persoonlijke omgeving.
  • Raak je nooit meer gegevens kwijt van freelancers waarmee jij hebt samengewerkt.
  • Deel je eenvoudig een opdracht met je eigen freelancepool.
  • Zie je altijd en direct of de freelancers in je freelancepool beschikbaar zijn en zie je direct actuele cv’s.

Lees meer

4. Hoe de freelance profielen zijn opgebouwd

Met Jellow vergroot jij je netwerk met meer dan 54.224 freelancers in de zakelijke dienstverlening. Jij hebt direct toegang tot alle profielen die onder andere voorzien zijn van een volledig en actueel cv, beoordelingen, alle contactgegevens, beschikbaarheid, uurtarief en in veel gevallen ook met de softskills en drijfveren van de freelancers.

Alle freelancers die actief zijn binnen de zakelijke dienstverlening kunnen bij Jellow een profiel aanmaken. Alleen freelancers met een volledig ingevuld profiel zijn zichtbaar in het Jellow netwerk.

Een freelance profiel bij Jellow bestaat uit: een volledig cv, contactgegevens, indicatief uurtarief, beschikbaarheid en de woonplaats van de freelancer. 

Lees meer

5. Aan de slag

Voordat je een beslissing neemt met welke freelancer je wil samenwerken, kan je eerst een intake gesprek voeren met één of meerdere freelancers. Dit kan je helemaal zelf regelen. 

Jij kan samen met de freelancers die geïnteresseerd zijn in de opdracht overleggen over het uurtarief, startdatum en inhoud van de opdracht. Dit kan je doen via de ‘chatomgeving’ binnen Jellow, maar je kan de freelancer(s) natuurlijk ook bereiken via zijn/haar contactgegevens in het profiel.

Twijfel je nog een beetje of Jellow het geschikte platform is voor jou? Dan kan je een vrijblijvende demo aanvragen. Tijdens deze demo kan je zien hoe het platform werkt, maar kan je ook al je vragen stellen.

Lees meer

Een account bij Jellow

Met een Jellow account vergroot jij je netwerk met meer dan 54.224 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening.

Tarieven bekijken

Jellow Go

Jellow Go is geschikt voor jou wanneer je snel een freelancer zoekt voor je opdracht. Met Jellow Go kan je eenvoudig opdrachten uitzetten naar relevante freelancers, op basis van een service fee op het afgesproken uurtarief.

 

Jellow Standaard

Liever hulp bij het maken van selecties en delen van opdrachten? Met Jellow Standaard krijg je persoonlijke hulp bij het maken van selecties en delen van opdrachten zodat je makkelijk en snel de beste freelancers vindt!

 

Jellow Enterprise

Werk je regelmatig met freelancers? Ga dan actief aan de slag met je eigen freelance pool en employer branding! Met Jellow Enterprise bouw je aan je eigen freelance pool, krijg je een eigen bedrijfspagina en custom workflows waar nodig.

 

 

 

74

Nieuwe freelancers
in December

4.939

Opdrachtgevers

54.224

Ingeschreven freelancers