Samenwerken als nooit tevoren!

1. Maak de beste selecties

Om ervoor te zorgen dat jij niet te veel, maar wel relevante reacties krijgt op je opdracht, is het belangrijk dat een opdracht gedeeld wordt met een goede selectie van freelancers voor je opdracht. Deze selectie kan altijd aangepast of uitgebreid worden.

Voordat je een opdracht plaatst, kan je een selectie maken van freelancers die het beste bij je opdracht passen. Dit kan je zelf doen door geschikte freelancers aan te vinken in het netwerk (zie video hiernaast). Wanneer je kiest voor Jellow Jaarlijks, zorgen wij ervoor dat je opdracht gedeeld wordt met een selectie geschikte freelancers.

Lees meer

2. Zo plaats je een leuke opdracht

Bij Jellow kan je onbeperkt opdrachten delen met freelancers. Je kan eenvoudig de inhoud van de opdracht aangeven of een omschrijving als bijlage toevoegen. Wanneer je een opdracht bij Jellow plaatst ontvang je snel (vaak binnen 24 uur) je eerste reacties in je inbox!

Je opdracht is alleen zichtbaar voor de freelancers die je geselecteerd hebt en waarmee je de opdracht gedeeld hebt. Dit zorgt er voor dat jij niet teveel reacties krijgt van freelancers die niet aan het profiel voldoen en word je niet lastig gevallen door intermediairs.

Wanneer je opdracht gedeeld is met een relevante selectie, hoef jij alleen maar te wachten op de reacties van de freelancers (vaak al binnen 24 uur). Bij een reactie krijg jij direct een melding in je inbox. Heb je vragen over het maken van een selectie of het versturen van je opdracht? Mail of bel ons dan gerust. Hier vind je alle contactgegevens.

Lees meer

3. Je eigen freelancepool

Raak nooit meer gegevens kwijt en behoud de beste freelancers met je eigen freelancepool. De basis van jouw eigen freelancepool begint door het in kaart te brengen van de freelancers die jij al kent. Vervolgens kan jij je freelance pool verder uitbreiden door freelancers uit te nodigen waarmee je in de toekomst wellicht wil samenwerken.

Je brengt je eigen freelancepool heel eenvoudig in kaart door freelancers waarmee jij al een keer hebt samengewerkt een uitnodiging te sturen om zich aan te sluiten bij je persoonlijke freelancepool. Hebben zij nog geen account bij Jellow? Dan kunnen ze deze gratis aanmaken.

Vervolgens kan jij je persoonlijke netwerk uitbreiden door goede freelancers, die al actief zijn bij Jellow, te selecteren en een uitnodiging te sturen om zich aan te sluiten bij jouw persoonlijke pool.

Met je eigen freelancepool:

  • Heb jij een scherp overzicht van alle freelancers in je persoonlijke omgeving.
  • Raak je nooit meer gegevens kwijt van freelancers waarmee jij hebt samengewerkt.
  • Deel je eenvoudig een opdracht met je eigen freelancepool.
  • Zie je altijd en direct of de freelancers in je freelancepool beschikbaar zijn en zie je direct actuele cv’s.

Lees meer

4. Hoe de freelance profielen zijn opgebouwd

Met Jellow vergroot jij je netwerk met meer dan 39.675 aantal freelancers in de zakelijke dienstverlening. Jij hebt direct toegang tot alle profielen die onder andere voorzien zijn van een volledig en actueel cv, beoordelingen, alle contactgegevens, beschikbaarheid, uurtarief en in veel gevallen ook een Jellowscan met alle softskills en drijfveren van de freelancers.

Alle freelancers die actief zijn binnen de zakelijke dienstverlening kunnen bij Jellow een profiel aanmaken. Alleen freelancers met een volledig ingevuld profiel zijn zichtbaar in het Jellow netwerk.

Een freelance profiel bij Jellow bestaat uit: een volledig cv, contactgegevens, indicatief uurtarief, beschikbaarheid en de woonplaats van de freelancer.

En optioneel uit:

  • Een Jellowscan, inclusief een uitgebreid rapport met de de drijfveren en softskills van een freelancer in kaart. Neem hier een kijkje voor een rapport vanuit de Jellowscan.
  • Beoordelingen van andere opdrachtgevers die eerder met de freelancer hebben samengewerkt.

Lees meer

5. Aan de slag

Voordat je een beslissing neemt met welke freelancer je wil samenwerken, kan je eerst een intake gesprek voeren met één of meerdere freelancers. Dit kan je helemaal zelf regelen. 

Jij kan samen met de freelancers die geïnteresseerd zijn in de opdracht overleggen over het uurtarief, startdatum en inhoud van de opdracht. Dit kan je doen via de ‘chatomgeving’ binnen Jellow, maar je kan de freelancer(s) natuurlijk ook bereiken via zijn/haar contactgegevens in het profiel.

Twijfel je nog een beetje of Jellow het geschikte platform is voor jou? Dan kan je een vrijblijvende demo aanvragen. Tijdens deze demo kan je zien hoe het platform werkt, maar kan je ook al je vragen stellen.

Lees meer

Een abonnement bij Jellow

“Het werken met marges is verleden tijd.” Met een Jellow abonnement vergroot jij je freelancenetwerk met meer dan 45.522 freelancers, plaats je onbeperkt opdrachten, breng jij jouw persoonlijke netwerk in kaart en breid je deze verder uit.

Jellow Go

Jellow Go is een abonnement waarbij je een maand volledig toegang krijgt tot alle freelancers. Bij de eerste opdracht krijg je hulp bij het delen van de opdracht en de automatische matchmaking software helpt bij het vinden van de beste freelancers voor je opdracht(en).

Jellow Jaarlijks

Jellow Jaarlijks is een abonnement waarbij je het hele jaar lang 24/7 toegang hebt tot het alle freelancers. Team Jellow voor jou paraat en we helpen je graag met het snel vinden van de beste freelancers voor je opdracht(en) en met de opbouw van jouw freelancepool. Dit scheelt jou veel tijd!

Jellow Enterprise

Jellow Enterprise is eigenlijk precies het abonnement hoe je het verwacht. Denk aan Jellow Jaarlijks, maar dan met de invulling van een persoonlijk dashboard, custom workflow en een accountmanager aan de hand van jouw wensen en dus op maat.

770

Nieuwe freelancers
in April

3.321

Opdrachtgevers

45.522

Ingeschreven freelancers