1. Waarom het Jellow netwerk anders is

Samen met alle freelancers en opdrachtgevers bouwen we aan een eerlijk, kwalitatief en gemeenschappelijk netwerk. Dit netwerk bestaat enkel uit opdrachtgevers en de beste freelancers binnen de zakelijke dienstverlening. Met een profiel ben jij direct zichtbaar voor alle bij Jellow aangesloten opdrachtgevers en kan je door hen worden uitgenodigd voor persoonlijke freelancepools.

Direct contact tussen freelancers en eindopdrachtgevers is namelijk iets wat wij normaal vinden. Zonder dat hier personen, of marges, tussen zitten. Samen met jou en opdrachtgevers kunnen we bouwen aan een ecosysteem, zodat we extra schakels buitenspel kunnen zetten en iedereen hier nu en in de toekomst beter van wordt.

Lees meer

2. Een freelance account bij Jellow

Als freelancer kan jij een gratis account aanmaken bij Jellow. Met een account kan je benaderd worden door opdrachtgevers die zich hebben aangesloten bij Jellow. Je hebt altijd direct contact met degene die de opdracht met je deelt of je uitnodigt voor een persoonlijke freelancepool.

Wij vinden het traditionele verdienmodel, marges op uurtarieven, vreemd en vaak buiten alle proporties. Waarom zou je meer betalen bij een langere opdracht of hoger uurtarief? Het gaat om de toegevoegde waarde. Daarom betaal je geen marge op jouw uurtarief, want daar geloven we niet in. Waar we wel in geloven is het verbinden van opdrachtgevers en freelancers en een intensieve samenwerking. Jellow zorgt ervoor dat dit online én offline in goede banen wordt geleid.

Lees meer

Aan de slag met Jellow?

In deze PDF vind je alles wat je moet weten wanneer je nieuwe opdrachten wil vinden via Jellow.

PDF downloaden

 

3. Val op en verrijk jouw profiel

Met een compleet profiel ben je als freelancer zichtbaar in het netwerk. Je bent alleen zichtbaar voor opdrachtgevers en niet voor andere freelancers, zodat je niet wordt ‘lastiggevallen’. Naast belangrijke gegevens in je profiel, zoals je cv, kan jij jouw profiel persoonlijk maken door een introductie, beoordelingen, jouw persoonlijke drijfveren en softskills toe te voegen. Steeds meer opdrachtgevers zien dat als toegevoegde waarde.

Een compleet profiel bestaat uit een naam, functie, vakgebied, cv, ervaringen, indicatief uurtarief, foto en je beschikbaarheid. Daarnaast kan jij met je profiel nog meer opvallen door deze aan te vullen met beoordelingen van (oud)opdrachtgevers. Voor (nieuwe) opdrachtgevers is het interessant om te lezen wat jij hebt betekend voor oud opdrachtgevers. Let op: Als freelancer ben jij alleen zichtbaar in het netwerk wanneer jouw profiel volledig is.

Lees meer

4. Opdrachten en selecties

Wanneer opdrachtgevers een opdracht beschikbaar hebben, maken zij van te voren een selectie van relevante freelancers naar wie de opdracht wordt gestuurd. Zo blijven de opdrachten die je toegezonden krijgt relevant en maak je een goede kans wanneer je op de opdracht reageert. Dit betekent wel, dat je niet zelf actief op zoek kan gaan naar opdrachten in ons systeem. Opdrachtgevers gaan proactief op zoek naar jou.

Als je wordt geselecteerd voor een opdracht, krijg je direct een mailbericht met een link naar de opdracht waarop je direct kan reageren. Ook als je geen interesse hebt, kan je dit aangeven. Het is mogelijk om via Jellow te ‘chatten’ om de opdracht te bespreken. Als er wederzijdse interesse is, kunnen jij en de opdrachtgever samen afspraken maken over de precieze inhoud van de opdracht, bijvoorbeeld over het uurtarief en de voorwaarden. Dit kan via een kennismakingsgesprek, chat, of telefonisch, dat is aan jullie!

Opdrachtgevers die zich hebben aangesloten bij Jellow zijn op zoek naar freelancers die actief zijn in de volgende vakgebieden: Finance & Administratie, Juridisch, Marketing, Sales & Communicatie, Zorg, Design & Multimedia, Web & app development, Systemen & Beheer, Industrie, Personeel & Arbeid, Management & Organisatie, Young Professionals.

Lees meer

5. Ontvang uitnodigingen voor persoonlijke freelance pools

Opdrachtgevers hebben de mogelijkheid bij Jellow om eigen freelancepools op te bouwen. Dit houdt in dat zij een eigen netwerk opbouwen van freelancers met wie ze graag (vaker) willen samenwerken. Ook jij kan uitnodigingen van opdrachtgevers ontvangen. Je kan dan zelf beslissen of jij je aan wil sluiten bij hun persoonlijke freelancepool, of niet.

Lees meer

Direct in contact met  freelancers

6. Aan de slag!

Bij Jellow zit jij aan het roer en bepaal je samen met de opdrachtgever de voorwaarden wanneer jij voor een opdracht wordt gevraagd. Op het moment dat jij contact hebt met de opdrachtgever, bespreken jullie samen de inhoud van de opdracht, het uurtarief en de voorwaarden. 

Lees meer

Heb je toch nog onbeantwoorde vragen?

Vind alle informatie die je nodig hebt bij de veelgestelde vragen, of stel je vraag direct!

Naar de veelgestelde vragen