Alweer taart? #zoekdeverschillen #veelplezier #3maandenVan harte Fabian! De accountmanagers van Jellow doen een sightseeing in het hoge noorden #aboutlastfriday #freelancefriay #toeristen #fcgroningen #jellow #teamjellowOok @yvonnesnip is er deze week voor het laatst Over afgelopen vrijdag gesproken! #FreelanceFriday #netwerken #noordelijkefreelancersenopdrachtgevers #borrel #samenwerkenalsnooittevoren #jellowDaar gaat ze weer, onze topper Donna! Veel succes met je studie Jellow Join the Club kick off event gaat bijna van start! Samen met freelancers en opdrachtgevers werken we samen om de freelancemarkt op z’n kop te zetten. To be continued! #teamjellow #jellow #jointheclub #samenwerkenalsnooittevorenWhat a jellow day! #brightandshiny #strikeashutterstockpose #jellow #teamjellow #jointheclubEr is er een jarig, dat kun je wel zien dat is @anoukterbeek_ !!Jellow is hét freelance netwerk! Morgen kick off met Join the Club, Mede mogelijk gemaakt door @donna_veldhuizen 
#jointheclub #meldjeaanbijjellow #samenwerkenalsnooittevoren #teamjellow #hellojellow

Human Resource stage

Wat gebeurt er allemaal bij Jellow?

Jellow is een online freelance netwerk opgebouwd door bedrijven en freelancers, met als doel om sneller en eenvoudiger met elkaar in contact te komen, zonder tussenkomst van een intermediair. In deze tijd, waarin het aantal opdrachten en freelancers in de zakelijke dienstverlening flink groeit, is het voor veel bedrijven noodzakelijk om zelf te beschikken over een groot freelance netwerk. het opbouwen van zo’n netwerk gaat sneller wanneer de individuele netwerken van bedrijven met elkaar worden verbonden. En dat is waar wij ons elke dag mee bezig houden. Gewoon omdat we vinden dat het anders kan binnen de markt van opdrachtgevers en freelancers.

Klinkt interessant. Wat kan ik leren tijdens mijn HR stage bij Jellow?

Bij ons kantoor in Naarden zijn wij op zoek naar een HR stagiair(e) als schakel tussen ons operationele team en ons salesteam. Niet alleen leer je alle processen die spelen vanaf het moment dat een opdrachtgever of een freelancer zich aanmeldt bij ons platform...maar je kruipt in de huid van de opdrachtgever en freelancer, zodat jij de juiste behoeften en wensen bij elkaar weet aan te sluiten. Denk hierbij aan het uitvragen van de behoeften van opdrachtgevers, het beoordelen van cv’s, beantwoorden van vraagstukken m.b.t. HR.

In overleg is er altijd ruimte voor een mooie stage- of scriptie opdracht vanuit jouw studie, of voor het toepassen van dingen die jij graag zou willen leren tijdens je stage. Als stagiair(e) bij Jellow ben je echt onderdeel van het team en een volwaardig lid van de Jellow-familie.

Wat Rutger ervan vindt: "Door het maken van selecties op basis van de wensen en behoeften van de opdrachtgever, heb ik veel geleerd. Ik weet bijvoorbeeld hoe ik de beste freelancer aan een opdrachtgever koppel en welke skills in welke branche belangrijk zijn. Inmiddels ben ik vrij goed op de hoogte van een breed scala aan termen en wat deze betekenen. Ook helpt het maken van verschillende vacatureteksten me beter begrijpen wat goed werkt om reactie bij mensen op te wekken."

Oke, top! Welke kennis en kwaliteiten hebben jullie van mij nodig?

 • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van human resource management, commerciële economie, bedrijfskunde, business, of een vergelijkbare studie
 • ​Je bent empathisch, pro-actief, zelfstandig en ondernemend (liefst aantoonbaar door nevenactiviteiten naast je studie)
 • Jij zit in je 3e of 4e jaar van je studie
 • Je doet er alles aan om de juiste match te vinden
 • Je beschikt over een gedreven, leergierige en enthousiaste persoonlijkheid
 • Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar

En… wat bieden wij jou?

De freelancemarkt is dynamisch, dus stage lopen bij Jellow ook! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een startende en ambitieuze onderneming. We werken niet met een prikklok maar vragen wel commitment en flexibiliteit.

Even zwart op wit:

 • Jij krijgt een stagevergoeding van €400,-
 • Er is ruimte voor een mooie stage- of scriptie opdracht vanuit je studie
 • Je mag meewerken in een platte en informele organisatie met veel ruimte voor gezelligheid
 • Een mogelijkheid om te leren van een enthousiast team
 • Ons kantoor is inspirerend, maar wil je af en toe thuis werken dan is dat natuurlijk geen probleem
 • Elke dag een gezonde en verse lunch
 • Elke maandag van 17:00-18:00 sporten met het team

Ja, ik wil!

Inmiddels zijn al een aantal stagiair(e)s jou voorgegaan. Zij hebben het aangedurfd om op de blauwe knop hieronder te drukken. Durf jij ook en wil jij samen met ons de freelance markt eens goed op z’n kop zetten? Stuur dan je cv en motivatie naar linda.neijenhuis@jellow.nl. Je kan natuurlijk ook altijd even bellen/mailen voor vragen en of opmerkingen!
Linda Neijenhuis | linda.neijenhuis@jellow.nl | 035-7370352 

 
Solliciteer
Deel deze vacature met jouw netwerk

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.