“De samenwerking en het contact met Jellow verloopt eigenlijk altijd uitstekend. Er zit niks tussen, je kunt mekaar snel vinden.”

RUG-logo

Rijksuniversiteit Groningen profiteert van vloeiend freelance inhuurproces met Jellow

Samenwerking Abonnement Gebruikersrollen Freelancepool Totaal ingehuurd*
Ruim 7 jaar Enterprise  601 inhurende managers  900+ freelancers 2791 freelancers ingehuurd

*Bovenstaande gegevens zijn gebaseerd op data van Jellow van de afgelopen 2 jaar (van 1-1-2020 t/m 1-1-2022).

Meer dan 7 jaar tevreden klant van Jellow

Al vanaf 2015 werkt de Rijksuniversiteit Groningen samen met Jellow. Daarbij heeft Jellow vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld in het in kaart brengen van het eigen freelance netwerk van de RUG. Tot op de dag van vandaag is Jellow nog steeds een belangrijk onderdeel van het freelance inhuurproces. “De Rijksuniversiteit Groningen is een grote organisatie met meer dan 7000 vaste medewerkers. Hiertussen zitten veel afdelingsmanagers met budget om freelancers in te huren. Dus het is ingewikkeld om als team HR-flex goed zicht te krijgen op wie, wanneer en welke freelancer wordt ingehuurd,” Rob Noorda, hoofd team HR-Experts.

Team HR-experts RUG op Jellow.nl

Een freelance pool van 900+ freelancers

Als groot opdrachtgever heeft de Rijksuniversiteit Groningen een freelance pool gestart die inmiddels bestaat uit meer dan 900 freelancers! Een eigen freelance netwerk onderhouden brengt dan ook veel voordelen met zich mee. In tijden van ‘piek & ziek’ kun je makkelijk opnieuw iemand benaderen voor tijdelijke vervanging en specifieke kennis die in dit geval de RUG regelmatig nodig heeft. “Wij maken er een gewoonte van om onze freelancers te koesteren. Dit geldt zeker voor de hele specifieke inhuur, waar er maar weinig van zijn, die heb je écht nodig”, aldus Rob Noorda.

Het eigen freelance netwerk goed in kaart, contractering op orde

“Veranderende wetgeving (wet DBA) maakte dat we zijn begonnen met een professioneel inhuurloket waarin we contactpersoon zijn voor al onze zelfstandigen bij de Rijksuniversiteit Groningen. Maar daarnaast wilden we ons netwerk van freelancers beter leren kennen en in kaart brengen, onze contractering beter regelen en ervoor zorgen dat er altijd een goed dossier ligt wanneer iemand wordt ingehuurd. Jellow is voor ons een plek geworden waar al onze freelancers zich kunnen inschrijven in onze persoonlijk freelance pool waardoor wij we ze makkelijk kunnen zoeken en vinden. Dit is voor ons heel waardevol. Wanneer een opdracht bij ons binnenkomt kunnen wij dit op een soepele manier begeleiden vanuit team HR-flex”, Marja Rozema, coördinator van HR-flex team.

Meer over de Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is een openbare onderzoeksuniversiteit, opgericht in 1614 en staat bekend als één van de meest toonaangevende universiteiten van Nederland. Inmiddels bestaat de universiteit uit meer dan 40.000 studenten en 7000+ werknemers.
De Rijksuniversiteit Groningen is een vooruitstrevend opdrachtgever die al jaren met freelancers samenwerkt. Dit uit zich in een HR-flex team opgericht in 2017, om alles rondom de flexibele inhuur van freelancers goed te kunnen regelen.

Wil je net als Rijksuniversiteit Groningen ook snel en eenvoudig de beste freelancers vinden en inhuren voor opdrachten?

Meld je aan voor een vrijblijvende demo

Een extra netwerk van ruim  freelancers

Bouw net als de Rijksuniversiteit Groningen je eigen freelance pool

De Rijksuniversiteit Groningen heeft een freelance pool opgebouwd van meer dan 900 freelancers! Met een freelance pool krijg je een goed overzicht van alle freelancers uit je netwerk en behoud je de gegevens van freelancers waarmee je eerder hebt samengewerkt.
Deel eenvoudig een opdracht met je freelance pool en krijg direct zicht op welke freelancer beschikbaar is.

Je brengt je eigen freelance pool eenvoudig in kaart door freelancers waarmee jij al een keer hebt samengewerkt een uitnodiging te sturen om zich aan te sluiten bij jouw persoonlijke freelance pool. Heeft de freelancer nog geen account bij Jellow? Dan kan hij/zij deze gratis aanmaken.
Meer weten? Gaan naar onze ‘hoe werkt het’ pagina.

Hoe werkt Jellow?

Een extra netwerk van ruim  freelancers

Netwerk uitbreiden met Jellow freelancers

Met Jellow krijg je direct toegang tot ruim 62.013 freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van freelance projectmanager tot marketeer of developer.

Vind mijn freelancer  Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Een extra netwerk van ruim  freelancers

Ben je freelancer? Sluit je aan bij de freelancepool!

Ben je freelancer en lijkt het je leuk om een opdracht bij de Rijksuniversiteit Groningen uit te voeren? Maak een gratis freelance profiel aan bij Jellow en sluit je aan bij de freelancepool. Zo word je makkelijker gevonden wanneer er een nieuwe opdracht beschikbaar is.

RUG freelancepool

169

Nieuwe freelancers
in June

 

 

5.618

Opdrachtgevers

 

 

62.013

Ingeschreven freelancers

 

 

Heb je een freelancer nodig?

Of wil je eenvoudig en snel je eigen freelance pool opbouwen? Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen