“De samenwerking en het contact met Jellow verloopt eigenlijk altijd uitstekend. Er zit niks tussen.
Je kunt elkaar snel vinden. Dat is gewoon heel fijn.”

 

Rob Noorda, Hoofd HR-Experts Rijkuniversiteit Groningen – één van de 4.651 opdrachtgevers

 

 

 

RUG-logo

Over de Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is een openbare onderzoeksuniversiteit van meer dan 40.000 studenten in de stad Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen, opgericht in 1614, staat bekend als één van de meest toonaangevende universiteiten van Nederland. De universiteit verbindt onderwijs en onderzoek met duurzame en economische processen in de maatschappij. De Rijksuniversiteit Groningen is een grote opdrachtgever en werkt al jaren samen met freelancers.

Waarom werken jullie met freelancers?

“Wij werken met freelancers om twee hoofdredenen: We willen kennis van buiten naar binnen halen en bij drukte of tijdelijke vervanging van een medewerker. De Rijksuniversiteit Groningen is erg groot met haar ruim 40.000 studenten en 7000 werknemers. Hierbij zijn veel afdelingsmanagers met budget om freelancers in te huren. Dus het is ingewikkeld om als team HR-flex goed zicht te krijgen op wie, wanneer en welke freelancer wordt ingehuurd,” Rob Noorda, hoofd HR-Experts.

Over team HR-flex

“In 2017 zijn we begonnen met een professioneel inhuurloket waarin we contactpersoon zijn voor al onze zelfstandigen bij de Rijksuniversiteit Groningen. Veranderende wetgeving maakte dit noodzakelijk, maar daarnaast wilden we ons netwerk van zelfstandigen beter leren kennen en in kaart brengen, onze contractering beter regelen en ervoor zorgen dat er altijd een goed dossier ligt wanneer iemand wordt ingehuurd”, Marja Rozema.

Team HR-experts RUG op Jellow.nl

“Wij maken er een gewoonte van om onze freelancers te koesteren. Dit geldt zeker voor de hele specifieke inhuur, waar er maar weinig van zijn, die heb je écht nodig.”

Rob Noorda
Hoofd HR-experts Rijksuniversiteit Groningen

Samenwerking met Jellow

“Jellow is voor ons een plek geworden waar al onze freelancers zich kunnen inschrijven (in onze freelance pool), waardoor wij we ze makkelijk kunnen zoeken en vinden. Dat is voor ons heel waardevol, om die freelance pool duidelijk in kaart te hebben en goed te kennen. Maar we maken ook gebruik van het inhuurproces via Jellow. Wanneer een opdracht bij ons binnenkomt kunnen wij dit op een soepele manier begeleiden vanuit team HR-flex”, Marja Rozema, coördinator van HR-flex team. 

“De samenwerking en het contact met Jellow verloopt eigenlijk altijd uitstekend. Er zit niks tussen. Je kunt elkaar snel vinden. Dat is gewoon heel fijn.”

Rob Noorda
Hoofd HR-experts

 

 

Nieuwsgierig geworden? Wil je net als Rijksuniversiteit Groningen ook snel en eenvoudig de beste freelancers vinden en inhuren voor opdrachten?

Meld je aan voor een vrijblijvende demo

Een extra netwerk van ruim  freelancers

Bouw net als de Rijksuniversiteit Groningen je eigen freelancepool

De Rijksuniversiteit Groningen heeft een freelancepool opgebouwd van meer dan 900 freelancers! Met een freelancepool krijg je een goed overzicht van alle freelancers uit je netwerk en behoud je de gegevens van freelancers waarmee je eerder hebt samengewerkt.
Deel eenvoudig een opdracht met je freelancepool en krijg direct zicht op welke freelancer beschikbaar is.

Je brengt je eigen freelancepool eenvoudig in kaart door freelancers waarmee jij al een keer hebt samengewerkt een uitnodiging te sturen om zich aan te sluiten bij jouw persoonlijke freelancepool. Heeft de freelancer nog geen account bij Jellow? Dan kan hij/zij deze gratis aanmaken.
Meer weten? Gaan naar onze ‘hoe werkt het’ pagina.

Hoe werkt Jellow?

Een extra netwerk van ruim  freelancers

Netwerk uitbreiden met Jellow freelancers

Met Jellow krijg je direct toegang tot ruim 51.671 freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van freelance projectmanager tot marketeer of developer.

Vind mijn freelancer  Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Een extra netwerk van ruim  freelancers

Ben je freelancer? Sluit je aan bij de freelancepool!

Ben je freelancer en lijkt het je leuk om een opdracht bij de Rijksuniversiteit Groningen uit te voeren? Maak een gratis freelance profiel aan bij Jellow en sluit je aan bij de freelancepool. Zo word je makkelijker gevonden wanneer er een nieuwe opdracht beschikbaar is.

RUG freelancepool

506

Nieuwe freelancers
in mei

 

 

4.651

Opdrachtgevers

 

 

51.671

Ingeschreven freelancers

 

 

Heb je een freelancer nodig?

Of wil je eenvoudig en snel je eigen freelance pool opbouwen? Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,5 / 5
104 beoordelingen