“Het platform helpt ons niet alleen om freelancers te vinden, maar ook om ze dichtbij te houden.”

Roy Spaan, HR expert – één van de 4.043 opdrachtgevers

Mediahuis
Op zoek naar?
Power BI Specialist
Aantal freelancers in pool
420
Abonnement
Jellow Jaarlijks

Mediahuis Nederland, onderdeel van de Belgische moedermaatschappij Mediahuis en voorheen bekend als de Telegraaf Mediagroep, heeft zo’n 1200 medewerkers en daarbij werkt Mediahuis regelmatig met externe experts.

Probleem

“De juiste freelancers aantrekken is niet makkelijk”, geeft Roy Spaan van Mediahuis Nederland aan. Maar volgens hem is dat geen reden om te gaan samenwerken met bemiddelingsbureaus. Zeker niet als jouw bedrijf sterke merken vertegenwoordigt, zoals De Telegraaf, VROUW, Privé, GroupDeal, NSMBL en Dumpert. “Zelfstandigen willen liever korte lijntjes met hun opdrachtgever en door het zelf te doen, kunnen we beter gebruik maken van ons merk”.  Maar het open zetten van de deuren en zelf vacatures delen op freelance websites werkte vaak niet.

Oplossing

De recruitmentafdeling van Mediahuis Nederland begon met actieve benadering van de zzp’ers. “We hebben binnen het bedrijf namelijk al een sterk eigen recruitmentapparaat. Waarom zou je dat alleen gebruiken voor vaste krachten? We besloten dat het niet uitmaakt of je een vaste of tijdelijke medewerker zoekt”. Daarnaast werkt Mediahuis Nederland sinds 3 maanden samen met Jellow.

“Het platform helpt ons niet alleen freelancers te vinden, maar ook om ze dichtbij te houden. Je kunt met Jellow namelijk een pool opbouwen. Voor ons en voor de freelancers heel interessant, want wij kunnen ze vaak meer bieden dan die ene klus.”

Mediahuis

Roy Spaan
HR Expert, Mediahuis Nederland

Inmiddels werkt Mediahuis Nederland actief aan haar freelancepool en bestaat deze inmiddels uit 420 freelancers. Ook jij kan eenvoudig jouw eigen freelance pool bouwen in je eigen bedrijfsomgeving. Je kan o.a. op het platform kijken welke freelancers al eerder bij jouw bedrijf hebben gewerkt.

Daarnaast kan je bekijken welke freelance profielen voor jou interessant zijn en ze toevoegen aan je eigen pool. Zo heeft iedereen hun preferred candidates altijd overzichtelijk op één plek staan en schakel je nog sneller bij opdrachten. Wil jij hier over meer informatie? Download hier de informatiebrochure

Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

Wil jij net als Roy actief werken aan je freelance pool en altijd snel freelancers vinden?

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot ruim 48.854 freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van interim manager, tot jurist of developer. 

Vind mijn freelancer    Plan een vrijblijvend adviesgesprek

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.”

Jacintha van den Brink The Inner Circle

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!”

Kim van Santen Marketing en operations booking.com

“Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten.”

Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

1.050

Nieuwe freelancers
in oktober

4.043

Opdrachtgevers

48.854

Ingeschreven freelancers

Heb je een freelancer nodig?

Of wil je eenvoudig en snel je eigen freelance pool opbouwen? Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen