“Jellow bespaarde me flink wat tijd en ik was tevreden over de uitkomst. ”

Paul Lokenberg, Digital Project manager – één van de 4.043 opdrachtgevers

Leapforce
Op zoek naar?
o.a. SEO expert
Aantal opdrachten
8
Abonnement
Jellow Jaarlijks

Leapforce helpt bedrijven bij hun digitale transformatie, implementatie van digitale tools, consulting en growth hacking.

Het probleem

Leapforce is een mkb-bedrijf met zo’n 12 vaste fulltime-medewerkers, een aantal parttimers en wat vaste freelancers. “We werken niet met één bepaalde tool, maar zoeken telkens een oplossing op maat. Soms komen we terecht in een vakgebied waar onze vaste medewerkers te weinig kennis van hebben. Dan gaan we op zoek naar freelance experts”, Paul Lokenberg, projectmanager bij Leapforce.

Maar soms is het best lastig om de juiste zzp’ers te vinden, zeker onder tijdsdruk. “Als een project in een stroomversnelling komt heb je snel hulp nodig van externe specialisten. Juist op zo’n moment heb je als projectmanager weinig tijd om uitgebreid te zoeken”.

De oplossing

In de meeste gevallen werft Paul Lokenberg zelf voor Leapforce zijn externe experts. Maar met weinig tijd en wanneer je een expert zoekt in een vakgebied waar je niet thuis in bent, is dit best een uitdaging. In zo’n geval werkt Leapforce samen met Jellow.

“Een collega had de online marktplaats getest en had snel een leuke kandidaat gevonden, dus dat wilde ik ook proberen. Het bespaarde me flink wat tijd en ik was tevreden over de uitkomst. Nu hebben we een jaarabonnement afgesloten.”

Leapforce

Paul Lokenberg
Project manager Leapforce

Een extra netwerk van ruim  freelancers

Wil jij net als Paul tijd kan besparen door direct in contact te komen met goede freelancers?

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot ruim 48.854 freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van interim manager, tot jurist of developer.

Vind mijn freelancer    Plan een vrijblijvend adviesgesprek

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.”

Jacintha van den Brink The Inner Circle

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!”

Kim van Santen Marketing en operations booking.com

“Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten.”

Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

1.050

Nieuwe freelancers
in oktober

4.043

Opdrachtgevers

48.854

Ingeschreven freelancers

Heb je een freelancer nodig?

Of wil je eenvoudig en snel je eigen freelance pool opbouwen? Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen