Opdrachten-wizard

Nieuw: zelf opdracht plaatsen met opdrachtenwizard

Jellow

Nieuw: zelf opdracht plaatsen met opdrachtenwizard

Snel een goede freelancer nodig? Jellow helpt je een handje!

Bij Jellow sta jij rechtstreeks in contact met 50.000 goede freelancers. Transparant en snel. Zonder uitvoerige procedures of tussenpersonen. Dat betekent niet dat we je niet helpen, want dat doen we graag. Bijvoorbeeld met het schrijven van de perfecte opdrachtomschrijving! Zo hielpen we je al eerder met een checklist voor jouw perfecte opdrachtomschrijving. Maar nu hebben we het nog makkelijker gemaakt voor je met de hulp van onze nieuwe opdrachtenwizard! 🧙

Klinkt magisch! Maar hoe werkt dit?

Valt mee hoor, het is vooral heel effectief. De wizard is gebaseerd op feedback van onze opdrachtgevers én freelancers. Het is een wizard die jou binnen 10 minuten helpt aan die perfecte opdrachtomschrijving. Uit ervaring weten we, dát is de belangrijkste voorwaarde voor het vinden van die perfecte freelancer!

Niks vergeten?

Zeker niet! We vragen je namelijk niet alleen naar de harde, maar ook zachte criteria van de opdracht. Dit is voor onze freelancers minstens net zo belangrijk. We focussen dus niet alleen op bijvoorbeeld het uurtarief, de locatie en duur van de opdracht. We willen ook alles weten over de toekomstige werkplek en teamsamenstelling van de freelancer. Reken maar dat freelancers dat belangrijk vinden. Onze wizard helpt je dus aan meer kwalitatieve reacties. Precies wat je wilt, toch?

Opdrachtenwizard niet nodig? Geen probleem!

Heb je al een kant en klare opdrachtomschrijving op de plank liggen? Geen probleem! In dat geval heb je natuurlijk de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan. Dit doe je door gewoon te klikken op ‘freestyle’ bij het aanmaken van een nieuwe opdracht.

Benieuwd hoe onze wizard werkt? Je vindt hem hier (zorg wel dat je bent ingelogd als opdrachtgever om hier gebruik van te maken).

Tags: How to - Platform updates

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Hoe start je een podcast?

Welkom bij een nieuw artikel over een onderwerp dat perfect aansluit bij ons medium: podcasten. Veel mensen zijn geïnteresseerd in het starten van...

6 minuten samvanberkel