Maak kennis met de opdrachtgever: Leapforce

Jellow

In de rubriek ‘Maak kennis met de opdrachtgever’ stellen we iedere maand een opdrachtgever aan je voor die gebruik maakt van Jellow. Deze maand deelt Rosalie Geerts, Office Manager bij Leapforce, hoe zij met freelancers samenwerken en Jellow inzetten.

Wat doet Leapforce?                 

Allereerst natuurlijk erg leuk dat wij ons deze maand aan jullie mogen voorstellen! Leapforce helpt bedrijven door de nieuwste en juiste tools te selecteren, daarmee te experimenteren, te meten en te automatiseren om zo data gedreven beslissingen te maken.

Dit alles helpt om beter zichtbaar te worden, meer leads aan te trekken en ervoor te zorgen dat leads op een efficiënte manier worden omgezet in klanten en deals. De filosofie die hierachter schuilt is het Flywheel of Growth Hacking, gebaseerd op de buyer journey met services in advertising, social media, content, SEO, CRM, marketing automation, data dashboards en integraties.

Hoe werken jullie samen met freelancers?

Leapforce verleent op veel verschillende gebieden diensten. Soms is een verdiepingsslag met een expert, die wij via Jellow kunnen krijgen, een goede optie om de extra meters voor de klant te maken. Tevens kunnen wij hiermee onze capaciteiten vergroten zonder inflexibel te worden. De functies kunnen verschillend zijn, maar zijn allen gebaseerd op ons Flywheel of Growth Hacking. Zoals een expert in SEO, CRM, Data, CDP, Google Analytics of content. De opdrachten zijn verschillend. Wij hebben een paar vaste freelancers in dienst, maar soms hebben we ook specifieke opdrachten voor klanten uitstaan. Daarnaast hebben we af en toe een freelancer nodig die ons flexibel kan helpen bij een lastig vraagstuk.

Het grootste voordeel aan het samenwerken met freelancers is dat een freelancer ons helpt met interessante vraagstukken om onze klanten, ons als starters, maar ook ons als bedrijf te laten groeien. Tevens willen wij graag een band opbouwen met onze freelancers, zodat we ze regelmatig kunnen inzetten. De freelancers krijgen daar een leuk, gezellig team (en natuurlijk veel digitale tools) voor terug! Bij Leapforce ben je ook als freelancer echt onderdeel van het team.

Hoe zetten jullie Jellow in bij jullie zoektocht naar freelancers?

Jellow bevalt ons erg goed! Er zitten zeer goede freelancers bij en als we een nieuwe opdracht uitsturen dan krijgen we erg snel reacties binnen. Dit proberen wij uiteraard ook zo snel mogelijk op te volgen. Het platform is duidelijk en overzichtelijk, dat werkt erg fijn. 

Eigen pool van Leapforce

Leapforce bouwt ook aan een eigen freelance pool binnen Jellow. Word hier onderdeel van de pool en zorg ervoor dat je bij een passende opdracht eerder gevonden wordt. Meer weten over Leapforce? Klik hier en neem een kijkje op hun website. 

Tags: Klantverhaal

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Hoe start je een podcast?

Welkom bij een nieuw artikel over een onderwerp dat perfect aansluit bij ons medium: podcasten. Veel mensen zijn geïnteresseerd in het starten van...

6 minuten samvanberkel