“Jellow is makkelijk én overzichtelijk. Mocht je ergens mee zitten dan staan de medewerkers van Jellow gelijk voor je klaar om te helpen waardoor je altijd een goede back-up hebt.”

Laura Bierman, HR adviseur – één van de 5.593 opdrachtgevers

Longfonds
Op zoek naar
Woordvoerder
Bespaard via Jellow
€6.314,-
Tot inhuur
24 uur

Het Longfonds gaat voor een wereld zonder longziekten. Samen met bijna 40.000 vrijwilligers en 93 betrokken, enthousiaste medewerkers werken ze aan deze missie. Dit doen zij vanuit het Huis van de Gezondheid te Amersfoort, waar zij samenwerken met 19 andere (gezondheids)organisaties.

Het probleem

In het Huis van de Gezondheid wordt door verschillende organisaties gebruik gemaakt van Jellow. Laura Bierman, HR adviseur bij het Longfonds, heeft van tijd tot tijd overleg met HR adviseurs in het Huis van de Gezondheid en vanuit dit netwerk kwam ze bij Jellow terecht.

Het Longfonds beschikt over een groot team enthousiaste medewerkers die zo nu en dan wel wat extra hulp kan gebruiken op het gebied van marketing, communicatie en ICT.

Longfonds

“Soms komt het voor dat een medewerker na lang dienstverband ons team verlaat. Wij moeten dan in een aanzienlijk korte tijd een opvolger vinden en dat is soms lastig, waardoor Jellow een uitkomst is.”

Laura Bierman,
HR adviseur Longfonds

De oplossing

Het freelance netwerk van Jellow biedt hiervoor een uitkomst. Vier maanden geleden was het Longfonds op zeer korte termijn op zoek naar een woordvoerder. Vervolgens besloot Laura een medewerker van Jellow te vragen en heeft de medewerker de opdracht verder doorgezet naar freelancers binnen het netwerk. Dit zorgde ervoor dat meerdere freelancers geïnteresseerd waren in de opdracht van het Longfonds.

“Je kan snel en eenvoudig zelf een opdracht bij Jellow uitzetten en als ik ergens tegenaan loop staan de medewerkers van Jellow direct klaar om me een handje te helpen of om tips te geven hoe ik de opdracht bijvoorbeeld beter kan uitzetten of freelancers kan zoeken.”

Laura Bierman,
HR adviseur Longfonds

Het resultaat

“Een hele goede freelancer voor de afdeling marketing en communicatie, dat heeft Jellow voor ons betekent” aldus Laura. Het Longfonds was op zoek naar een woordvoerder. Het inhuurproces verliep vlot en de freelancer had zelf de administratie geregeld waardoor het Longfonds facturen hoefde op te maken. Alles was snel en goed geregeld.

“Jellow is makkelijk én overzichtelijk. Mocht je ergens mee zitten dan staan de medewerkers van Jellow gelijk voor je klaar om te helpen waardoor je altijd een goede back-up hebt.”

Laura Bierman,
HR adviseur Longfonds

Het Longfonds maakt regelmatig gebruik van Jellow. Voor hen is het belangrijk dat het platform eenvoudig in gebruik is en dat er makkelijk gezocht kan worden naar een freelancer aan de hand van een filtersysteem. Bij Jellow kan men eenvoudig filteren op reisafstand, woonplaats, specialisaties, prijs en beschikbaarheid.

industrie
Zorg
Medewerkers
93
Abonnement
Jellow Samen

590

Nieuwe freelancers
in May

 

 

5.593

Opdrachtgevers

 

 

61.844

Ingeschreven freelancers

 

 

Heb je een freelancer nodig?

Of wil je eenvoudig en snel je eigen freelance pool opbouwen? Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen