Hoe werkt het?

De markt

De freelancemarkt. Een traditionele markt die al jaren gedomineerd wordt door een aantal grote intermediairs. Intermediairs die hoge prijzen vragen en hun bestaansrecht vooral te danken hebben aan het feit dat de markt niet transparant genoeg is. Die tijd is nu voorbij! Bedrijven willen hun afhankelijkheid van intermediairs terugdringen en de regie in eigen handen nemen.

Daarnaast zien we binnen de arbeidsmarkt een enorme groei van het aantal freelancers in Nederland. Het is daarom ook niet ondenkbaar dat het aantal flexwerkers op een bepaald moment groter is dan het aantal vaste werknemers. De interimmarkt is klaar voor verandering en laat Jellow daar nu de perfecte oplossing voor hebben!

Wat is onze oplossing?

Wij bij Jellow geloven namelijk dat het werven van freelancers veel eenvoudiger, sneller én goedkoper kan als bedrijven beter gaan samen werken. Het online platform van Jellow biedt een overzicht van alle freelancers in je eigen netwerk én het netwerk van andere bedrijven. Op die manier krijgen opdrachtgevers toegang tot duizenden profielen van gescreende freelancers!

Gescreende freelancers? Jazeker! Voordat freelancers worden toegelaten tot het Jellow-netwerk, worden ze eerst gescreend door één van onze onafhankelijke experts. Daarnaast kunnen opdrachtgevers na elke opdracht de freelancers beoordelen. Op deze manier mogen we met een gerust hart zeggen dat Jellow een netwerk heeft met alleen de beste freelancers!

Ook is het heel eenvoudig om alle informatie over de freelancer te bekijken: van werkervaring en vaardigheden tot karaktereigenschappen en beschikbaarheid. Interesse in een samenwerking? Jellow maakt het inhuren van freelancers sneller én goedkoper, zonder het verlies van kwaliteit en zonder de tussenkomst van intermediairs!