Zorgeloos freelancen met behulp
van onze partners

Als freelancer wil je je vooral focussen op de diensten die je levert. Toch vragen andere verantwoordelijkheden ook je aandacht, zoals je boekhouding, sociale zekerheid en persoonlijke ontwikkeling. Gelukkig zijn er een hoop oplossingen die jouw leven als freelancer net dat tikkeltje makkelijker maken, zodat jij je echt kan focussen op wat je het liefste doet!

 

 

ROMPSLOMP
Boekhouding

Het liefst besteed je zo min mogelijk tijd aan je boekhouding, maar het moet wel geregeld worden. Rompslomp biedt een gebruiksvriendelijke boekhoudtool die het regelen van je aangiftes, facturen en boekhouding zo gemakkelijk mogelijk maken. Zo hou je meer tijd over voor ondernemen.

Bekijk het aanbod

 

 

 

KNAB
Zakelijke rekening

Een zakelijke rekening als freelancer is onmisbaar. Knab biedt een zakelijk bankpakket dat volledig is afgestemd op de behoefte van freelancers. Ook zijn er verzekeringsmogelijkheden voor o.a. arbeidsongeschiktheid en jouw workation.

Bekijk het aanbod

 

 

DEGIRO
Beleggen

Beleggen is een interessante mogelijkheid voor extra passief inkomen. Het kan financiële ruimte bieden en een aanvulling zijn op je pensioen. Jellow geeft geen financieel advies….Bekijk het aanbod

Jellow geeft geen advies en kan/mag geen antwoord geven op vragen over beleggen. Ga voor je vragen naar DeGiro.

 

 

 

 

BRAND NEW DAY
Pensioen

Geen vaste werkgever en dus ook geen pensioen? Met de ZZP-pensioenrekening van Brand new day regel jij jouw eigen pensioen. Jellow geeft geen financieel advies.Bekijk het aanbod

Jellow geeft geen advies en kan/mag geen antwoord geven op vragen over pensioenen. Ga voor je vragen naar Brand New Day.

 

 

 

 

 

YEZZER
Verzekering

We krijgen vaak de vraag welke verzekering je als freelancer echt nodig hebt. Natuurlijk hangt dat volledig af van jouw behoefte. Yezzer doet zaken met alle verzekeraars, waardoor je gemakkelijk verschillende verzekeringen kan vergelijken en in aanmerking kan komen voor collectiviteitskortingen. Zorg er samen met Yezzer voor dat je goed verzekerd bent.

Vergelijk de verzekeringen

 

 

 

 

GOOSE VPN
Veilig internet

Als freelancer ben je regelmatig onderweg en kun je opdrachten hebben bij verschillende opdrachtgevers tegelijkertijd. Veiligheid van zowel jouw data als die van de opdrachtgever is dan cruciaal. Een virtual private network (VPN) biedt uitkomst.

Bekijk het aanbod

 

 

 

 

COURSERA
Opleiding

Gun jezelf tijd om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Coursera is een online leerplatform en biedt verschillende online opleidingsmogelijkheden. De cursussen zijn van academisch niveau en komen na afronding met een internationaal erkend certificaat.

Bekijk het aanbod

 

 

 

 

 

MINDSPACE
Flexwerkplek

Een fijne werkplek kan bijdragen aan je productiviteit en creativiteit. X biedt verschillende inspirerende flexplekken. Bereid direct je netwerk uit door kennis te maken met de andere flexwerkers.

Bekijk het aanbod

 

 

 

 

Freelancers aan het werk via een VPN-verbinding

De beste partner voor freelance ondernemers

Als freelancer ben je een zelfstandig ondernemer. Bij Jellow ondersteunen en informeren we iedere freelancer bij hun ondernemerschap.

Zo helpen wij freelancers met interessante partnerdeals waarmee je je voordeel kunt doen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, boekhouding en administratie, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioen en beleggen.

Wij zijn echter een freelance platform en geen financieel adviseur. Wij zullen en kunnen dan dus ook nooit financieel advies geven. Ga daarvoor naar de aanbieder.