Ook onze uitnodigingsmail in een nieuw jasje

Jellow

Ook onze uitnodigingsmail in een nieuw jasje

Onze missie? Nou, we doen er alles aan om jou te helpen aan die perfecte freelancer. Iedere dag opnieuw. Daarom willen we jou en jouw organisatie écht leren kennen. 

We bespreken bijvoorbeeld samen jouw opdracht en vatten die samen in een perfecte opdrachtomschrijving. Benieuwd hoe die er ook alweer uitziet? Download dan onze checklist en je kunt ook zelf meteen aan de slag. Maar we gaan verder dan dat en vragen je ook naar het type freelancer dat je zoekt. Want, niet iedere freelancer past bij jou en jouw organisatie. Goed, als we alles van elkaar weten gaan wij jouw opdracht pitchen richting onze freelancers. 

Die pitch doen wij in een uitnodigingsmail en juist die mail kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Juist omdat we die perfecte opdrachtomschrijving wilden toevoegen. Juist om duidelijk te maken dat je als freelancer niet voor niets wordt uitgenodigd, maar omdat wij oprecht geloven in jullie samenwerking! Hoe ziet dat er dan uit? Nou, zo dus. Hier zeg je als freelancer toch geen ‘nee’ tegen?

Tags: Platform updates

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Hoe start je een podcast?

Welkom bij een nieuw artikel over een onderwerp dat perfect aansluit bij ons medium: podcasten. Veel mensen zijn geïnteresseerd in het starten van...

6 minuten samvanberkel