Hét platform voor groeiondernemers: Port4Growth

Jellow

Hét platform voor groeiondernemers: Port4Growth

Joop de Jong, ondernemer en oprichter van Port4Growth, stapt op de zeepkist. Hij vertelt ons alles over zijn organisatie, maar ook over hoe hij het Jellow-platform inzet om duurzaam te kunnen blijven groeien.

Wie is Port4Growth en wat doen jullie?

Het is alweer even geleden. We gaan ruim 15 jaar terug in de tijd. Vanuit de vraag waarom de ene organisatie succesvol wordt, maar de ander niet, besloten verschillende scale-ups om ideeën met elkaar uit te wisselen. Vanuit het idee om van elkaar te leren. Zo ontstond Port4Growth. Een heel leuk concept vinden wij bijvoorbeeld de ‘strategische foto’. Dit is een metafoor voor het kunnen ‘zien’ van de  concrete toekomstsituatie van jouw organisatie. Uit onderzoek blijkt namelijk dat ondernemers die hiertoe in staat zijn, succesvoller zullen zijn. Onze ideeën en ervaringen delen wij on- en offline met elkaar.


Port4Growth heeft inmiddels ruim 5.000 groeibedrijven aan zich gebonden. Er wordt ongetwijfeld vaak gewerkt met freelancers? 

Zeker. We krijgen regelmatig de vraag of wij onze aangesloten bedrijven kunnen helpen aan geschikte freelancers. Voor zowel de korte- als de langere termijn. Voor allerlei type opdrachten ook. Hierbij maken we graag gebruik van het digitale platform van Jellow. Met ruim 48.000 freelancers in hun database vinden we eigenlijk altijd de geschikte match. Onze groeibedrijven blij, maar de geselecteerde freelancers natuurlijk ook. Het fijne is dat we na het plaatsen van een opdracht vaak binnen enkele uren al kwalitatieve reacties ontvangen. We hebben dan direct inzicht in de werkervaring, competenties en beoordelingen van de freelancers. Allemaal vanuit één dashboard.Echt super. Dus snel schakelen, maar wel tegen een vaste prijs. Dit is een groot voordeel t.o.v. de traditionele kanalen. Inmiddels loopt hier alweer een paar maanden een via Jellow gevonden freelancer rond.


Al 5.000 groeibedrijven aan jullie verbonden, is er nog wel ruimte voor verdere groei?

Yes! Geïnteresseerde organisaties zijn van harte welkom en kunnen zich via onze website melden. We hebben ons fysieke kantoor in Woerden en komen eens in de 3 weken samen onder de naam DutchCenter4Growth. We geloven sterk in het feit dat ook wij nooit zijn uitgeleerd en dus ook nooit zijn uitgegroeid. Zo organiseren we regelmatig events om in contact te komen met andere, mooie organisaties. Samen groeien, voor ons is er niks mooiers. 

Samen groeien, voor ons is er niks mooiers.
– Joop de Jong, Port4Growth

Wil je in contact komen met Joop en zijn organisatie?

Lijkt het jou leuk om in de toekomst een opdracht uit te voeren bij Port4Growth? Klik dan hier om je direct aan te melden voor hun freelancepool binnen Jellow!

Tags: Gastblog - Klantverhaal

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Hoe start je een podcast?

Welkom bij een nieuw artikel over een onderwerp dat perfect aansluit bij ons medium: podcasten. Veel mensen zijn geïnteresseerd in het starten van...

6 minuten samvanberkel