Jellow de ‘Netflix van de freelance markt’ lanceert nieuwe slogan

Esmée Weering

Na een aantal jaar heeft scale-up Jellow, actief in Nederland en België, ervoor gekozen om haar oude slogan ‘Zoek, vind, lach, werk en bewonder’ te vervangen voor ‘freelancers on demand’. Jellow heeft voor deze opfrissing gekozen omdat dit beter bij haar ware identiteit past en de behoefte van haar klanten. 

In deze tijd zijn transparante en snelle processen juist van belang. Efficiënt zoeken naar je freelancers en binnen 24 uur om tafel met de freelancer(s) die je nodig hebt. En dat is precies wat freelance on demand betekent. Jellow is namelijk het snelst groeiende freelance platform van Nederland en België. Het platform wordt ook wel gezien als de 'Netflix van de freelance markt'. Met een Jellow abonnement hebben  bedrijven de mogelijkheid om onbeperkt freelancers in te huren. Vandaar de slogan ‘freelancers on demand’. 

Jellow blijft haar online platform door ontwikkelen, waardoor opdrachtgevers steeds sneller in staat zijn om zelf gemakkelijk de beste freelancers te selecteren voor hun opdracht. Doordat Jellow gebruikmaakt van abonnementen breken zij hiermee op de gebruikelijke marges waar veelal intermediairs en andere arbeidsintensieve marktplaatsen gebruik van maken. 

 
Deel dit bericht
Misschien vind je dit ook interessant?

Freelancers inhuren zonder risico’s

Het inhuren van freelancers is ideaal als je bijvoorbeeld voor een bepaalde periode extra hulp kan gebruiken, een expert nodig hebt om je tijdelijk te helpen met bepaalde kwesties waar jij er niet uit komt of simpelweg niet ‘vast wil zitten’ aan medewerkers.

CEO’s zoeken in Jellow rechtstreeks contact met freelancers

Ontvang je als freelancer een opdracht in Jellow? Dan is de kans groot dat je het gesprek aangaat met de CEO, directeur en/of eigenaar van een bedrijf. Ruim de helft van de actieve opdrachtgevers in Jellow zijn CEO’s. Dat blijkt uit eigen onderzoek van Jellow. Verrassend? Niet echt. Goed nieuws? Dat absoluut! Lees hieronder waarom.

Wil jij meer weten over hoe jij de juiste freelancer vindt voor jouw opdracht?

Vraag hier de gratis JellowPages aan waarin beschreven staat:

  • Waarom hard- en softskills van freelancers belangrijk zijn
  • Wat de trends en ontwikkelingen van het freelancen zijn
  • Hoe belangrijk de inzet van een freelancer is voor jouw organisatie