Maak kennis met de opdrachtgever: SYS Platform

Jellow

Maak kennis met de opdrachtgever: SYS Platform


In de rubriek ‘Maak kennis met de opdrachtgever’ stellen we iedere maand een opdrachtgever aan je voor die gebruik maakt van Jellow. Deze maand delen Maarten Ligthart en Vanessa Carreiro, Eigenaar en Mede-oprichter van SYS Platform, hoe zij met freelancers samenwerken en Jellow inzetten.

Wat doet SYS platform en wie zijn wij?


SYS Platform is een alles in één website platform voor coaches en opleiders. Wij zorgen er voor dat klanten “nooit meer gezeik met je website” hebben. Wij richten ons voornamelijk op websites voor coaches en opleidingsinstituten en onze kracht zit in het Nederlandstalig systeem met alle online tools en daarbij fantastische support en ondersteuning. Uiteindelijk willen we het klantvriendelijkste website platform van Nederland worden!

Hoe werken jullie samen met freelancers?

SYS groeit erg hard en we nemen daarom veel nieuwe teamleden aan. Maar daarnaast hebben we ook regelmatig kortere of eenmalige opdrachten. Hier zoeken we dan freelancers voor via Jellow.

Denk hierbij aan webdesigners, een support medewerkers, een assistent welke ons ondersteunt. Maar ook als er geen vacatures zijn nodigen wij talent uit zich aan ons voor te stellen omdat wij altijd open staan voor groei, unieke kansen, persoonlijke ontwikkeling en samenwerkingen. Onze kernwaarden zijn: persoonlijke betrokkenheid, ontwikkeling en het vieren van successen. Ons kantoor in Leiden is centraal gelegen en een perfecte locatie om te werken, daarnaast hebben wij op dit moment ook een aantal collega’s remote / freelance werken. 

Hoe zetten jullie Jellow in bij jullie zoektocht naar freelancers?

We plaatsen een oproep en krijgen vaak dezelfde dag nog reacties van freelancers
– Maarten & Vanessa, SYS Platform

Met Jellow kunnen we heel snel schakelen. We plaatsen een oproep en krijgen vaak dezelfde dag nog reacties van freelancers. Wat we erg fijn vinden is dat we dan meteen het profiel, de werkervaring en beoordelingen van de freelancers kunnen zien. Allemaal vanuit één dashboard. Zo hebben we binnen een week een goede ontwikkelaar gevonden, waar we nu al met plezier een paar maanden mee samenwerken. 

SYS platform bouwt ook aan een eigen pool binnen Jellow.

Lijkt het jou leuk om in de toekomst een opdracht uit te voeren bij SYS Platform? Word dan onderdeel van onze pool via de volgende link.

 

Tags: Klantverhaal

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Hoe start je een podcast?

Welkom bij een nieuw artikel over een onderwerp dat perfect aansluit bij ons medium: podcasten. Veel mensen zijn geïnteresseerd in het starten van...

6 minuten samvanberkel