Veelgestelde vragen

Veelgestelde vraag: Is de Jellow Club iets voor mij?

Jellow

Misschien heb je het al voorbij zien komen of ben je er al onderdeel van, de Jellow Club. Als freelance platform wil Jellow met dit initiatief zorgen voor meer samenwerking(en) tussen freelancers onderling, omdat we als ondernemers elkaar kunnen motiveren, inspireren en ook veel van elkaar kunnen leren.

Wat is de Jellow Club?

De Jellow Club is een kosteloos initiatief van Jellow om freelancers de mogelijkheid te bieden met elkaar te netwerken en zo kennis met elkaar te delen. De Club is een pagina binnen “Jellow”, waar freelancers, die zich hiervoor hebben aangemeld, inzicht hebben in de berichten van mede clubleden. Door middel van deze besloten pagina in Jellow kunnen freelancers met elkaar in contact komen en vakkennis delen. Hieruit kunnen natuurlijk mooie samenwerkingen ontstaan. Het doel is om elkaar te helpen, te inspireren en te motiveren.

Waarom zou je jezelf aanmelden?
Het verbinden van elkaars kennis en vakmanschap is iets wat we graag motiveren en aanmoedigen. Door met elkaar te “delen”, raken we geïnspireerd en worden we allemaal een beetje wijzer. Heb jij een bepaald doel voor ogen, zoals het delen van vakkennis, het samenwerken met andere freelancers? Aarzel dan niet en deel dit binnen de Jellow Club.

Hoe kan ik mijzelf aanmelden voor de Jellow Club?
Je kan je aanmelden door binnen je profiel naar instellingen te gaan. In het overzicht van de instellingen staat het kopje ‘Jellow Club’. Door het schuifje van de Jellow Club aan te zetten ben je automatisch lid en heb je direct toegang.

Waar kan ik de Jellow club vinden?
Nadat je lid bent geworden, kan je de Jellow Club vinden door in de gele menubalk links bovenaan te klikken op “Jellow Club”’. Hier kun je berichten plaatsen en reageren op berichten zoals hierboven uitgelegd, met als voornaamste doel het delen van vakkennis of het opstarten van een samenwerking met mede freelancers.

Wat wordt er dan allemaal gedeeld in de club?
Heb jij iets dat je graag in de Club wil plaatsen? Leuk! Meerdere freelancers hebben elkaar al gevonden. Zo heeft een freelancer om feedback gevraagd op een training die zij/hij ontwikkeld heeft. Daarnaast worden er opdrachten gedeeld die freelancers zelf niet kunnen vervullen. Ook delen wij, team Jellow, en andere clubleden regelmatig blogs waarin kennis over diverse onderwerpen gedeeld wordt.

Kortom, in de Jellow Club is ruimte voor verschillende berichten. Het is echter niet de bedoeling dat de Club gezien wordt als plek voor zelfpromotie. Denk meer aan de manieren waarop jij kennis kan delen, en de manier waarop jij kennis zou willen ontvangen. Kortom: wat kan jij voor een ander betekenen en wat zij voor jou? Wil je het toch kenbaar maken dat je beschikbaar bent? Zorg er dan in ieder geval voor dat jouw profiel volledig en up to date is, zodat opdrachtgevers je kunnen vinden.

Meld je aan!
Vind jij het ook leuk om samen te werken met andere ondernemers? Denk jij dat jij een interessante bijdrage hebt voor andere freelancers? Wil jij dingen leren vanuit de expertise van anderen? Meld je dan vooral kosteloos aan bij de Jellow Club of neem nog eens een kijkje. Heb je verder vragen of twijfel je of iets geschikt is om in de Club te delen? Stuur dan vooral een mailtje naar [email protected].

Tags: Platform updates

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Hoe start je een podcast?

Welkom bij een nieuw artikel over een onderwerp dat perfect aansluit bij ons medium: podcasten. Veel mensen zijn geïnteresseerd in het starten van...

6 minuten samvanberkel