Je vindt zelf de beste trainer zzp’ers

Krijg toegang tot de beste 6.742 trainer zzp’ers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van zzp trainer Action gebruikt Jellow voor het vinden van zzp trainer Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van zzp trainer Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van zzp trainer KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van zzp trainer Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van zzp trainer

+3.926 andere bedrijven vinden hun zzp’ers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor zzp'ers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van zzp trainer

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van zzp trainer

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste trainer zzp'ers binnen handbereik

Altijd de beste trainer zzp’ers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw trainer zzp’er. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 3.926 opdrachtgevers en 47.747 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 6.742 binnen trainer. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste zzp trainer expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om trainer zzp'ers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om trainer zzp’ers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste trainer zzp’ers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 6.742 zzp’ers binnen trainer, maar je vindt bij Jellow o.a. ook zzp expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante trainer zzp’er of plaats direct een zzp opdracht.

Rechtstreeks contact met trainer zzp'ers

Rechtstreeks contact met trainer zzp’ers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste trainer zzp’er is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste trainer zzp’ers. Een zzp’er zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke zzp expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Tarieven voor opdrachtgevers

Zoek je per direct één freelancer of wil je jouw freelance pool laten groeien? Vind de optie die het beste bij je past.

  • Ontvang het overzicht met één klik in je mailbox;
  • Een overzicht van alle mogelijkheden;
  • Alle tarieven op een rij.

De tarieven downloaden

Ben je freelancer? Gratis aanmelden.

Vind zzp specialismen vergelijkbaar met trainer:

Is een trainer toch niet helemaal de zzp expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast trainer ook duizenden andere gespecialiseerde zzp’ers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte zzp’er in het netwerk van 47.747 zzp’ers. Heb je vragen bij het vinden van zzp trainer? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Wil jij een zzp trainers of zzp coach inhuren? 

Je bent (per direct) op zoek naar een zzp trainer of zzp coach en Jellow kan jou hierbij helpen. Bij Jellow heb je de mogelijkheid om direct een zzp’er binnen de zakelijke dienstverlening te vinden, maar ook is Jellow een uitstekend zzp netwerk om een freelancepool op te bouwen met jouw beste zzp’er. Hierdoor verlies je nooit meer een zzp’er uit het oog en heb je altijd de juiste contactgegevens bij de hand. 

Het zzp netwerk van Jellow heeft een breed scala aan zzp trainers en zzp coaches binnen de zakelijke dienstverlening. Ben je op zoek naar een zzp’er met specifieke ervaring of een bepaalde specialisatie? Dan ben je ook hiervoor bij Jellow aan het juiste adres. 

Beschrijf de opdracht voor een zzp trainer of coach duidelijk

Weet je welke vaardigheden de zzp trainer of coach voor jouw zzp opdracht dient te hebben om de opdracht tot een succes te maken? Heb je dit bepaald? Top! Dan is het handig om de volgende elementen in jouw opdrachtomschrijving te verwerken: 

  • Opleidingseisen
  • Skills, specialisaties en gewenste ervaring
  • Informatie wat betreft de werkomgeving 
  • Begin- en einddatum van de opdracht

Hoe specifieker jouw opdrachtomschrijving, des te meer relevante zzp’ers op jouw opdracht zullen reageren. Wat natuurlijk weer betekent dat jij meer kans hebt om de meest geschikte zzp’er te vinden. 

In welke vakgebieden zijn zzp trainers of zzp coaches doorgaans actief? 

Zzp coaches of zzp trainers zijn binnen het netwerk van Jellow doorgaans het meest actief in time-management, loopbaanadvies, business development of als bedrijfscoach

Daarnaast zijn er binnen het zzp netwerk van Jellow ook coaches en trainers actief met een aantal specialismen en branchespecifieke werkervaring. Ben jij hier naar op zoek? Dan is het handig om dit ook duidelijk aan te geven in jouw opdrachtomschrijving. 

Wat is het gemiddelde tarief van zzp trainers en coaches? 

Het gemiddelde uurtarief van zzp trainers en coaches bij Jellow vanf € 20,- per uur tot wel €295,- per uur. Tarieven zijn gebaseerd op kennis en kunde, werkervaring en specialistische vaardigheden. Bij inschrijving op het Jellow-platform wordt zzp’ers gevraagd om een indicatie van hun uurtarief in te vullen in hun profiel. Het uiteindelijke uurtarief kan echter wel afwijken. Doordat je bij Jellow direct contact hebt met de zzp’ers kun je samen overleggen over werkzaamheden en het tarief voor de opdracht.

Weet je niet zeker of de juiste zzp’er binnen de zakelijke dienstverlening voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail

853

Nieuwe zzp’ers
in September

3.926

Opdrachtgevers

6.742

Ingeschreven trainer zzp’ers

Vind direct jouw zzp trainer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen