Je vindt zelf de beste trainer zzp’ers

Krijg toegang tot de beste 5.875 trainer zzp’ers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Logo Deloitte klein T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van zzp trainer Logo NN Group klein Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van zzp trainer Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van zzp trainer

+4.827 andere bedrijven vinden hun zzp’ers via Jellow

 

 

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste trainer zzp'ers binnen handbereik

Altijd de beste trainer zzp’ers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw trainer zzp’er. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.827 opdrachtgevers en 52.443 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 5.875 binnen trainer. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste zzp trainer expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om trainer zzp'ers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om trainer zzp’ers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste trainer zzp’ers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 5.875 zzp’ers binnen trainer, maar je vindt bij Jellow o.a. ook zzp expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante trainer zzp’er of plaats direct een zzp opdracht.

Rechtstreeks contact met trainer zzp'ers

Rechtstreeks contact met trainer zzp’ers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste trainer zzp’er is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste trainer zzp’ers. Een zzp’er zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke zzp expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

 

 

Jellow Go

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Helemaal zelf doen via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’. Geadviseerd aan bedrijven tot 20 medewerkers en voor opdrachten van minder dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 52.443 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Voor bedrijven die graag een beetje extra service willen. Zelf freelancers vinden of met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘ no cure no pay’. Wij adviseren Jellow Standaard aan bedrijven met 20 tot 200 medewerkers en voor opdrachten die groter zijn dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 52.443 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Een ‘branded’ omgeving, een vast aanspreekpunt, een eigen freelance pool opbouwen en nog veel meer. Wij adviseren Jellow Enterprise voor organisaties vanaf 200 medewerkers.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 52.443 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager binnen Jellow
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind zzp specialismen vergelijkbaar met trainer:

Is een trainer toch niet helemaal de zzp expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast trainer ook duizenden andere gespecialiseerde zzp’ers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte zzp’er in het netwerk van 52.443 zzp’ers. Heb je vragen bij het vinden van zzp trainer? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Wil jij een zzp trainers of zzp coach inhuren? 

Je bent (per direct) op zoek naar een zzp trainer of zzp coach en Jellow kan jou hierbij helpen. Bij Jellow heb je de mogelijkheid om direct een zzp’er binnen de zakelijke dienstverlening te vinden, maar ook is Jellow een uitstekend zzp netwerk om een freelancepool op te bouwen met jouw beste zzp’er. Hierdoor verlies je nooit meer een zzp’er uit het oog en heb je altijd de juiste contactgegevens bij de hand. 

Het zzp netwerk van Jellow heeft een breed scala aan zzp trainers en zzp coaches binnen de zakelijke dienstverlening. Ben je op zoek naar een zzp’er met specifieke ervaring of een bepaalde specialisatie? Dan ben je ook hiervoor bij Jellow aan het juiste adres. 

Beschrijf de opdracht voor een zzp trainer of coach duidelijk

Weet je welke vaardigheden de zzp trainer of coach voor jouw zzp opdracht dient te hebben om de opdracht tot een succes te maken? Heb je dit bepaald? Top! Dan is het handig om de volgende elementen in jouw opdrachtomschrijving te verwerken: 

 • Opleidingseisen
 • Skills, specialisaties en gewenste ervaring
 • Informatie wat betreft de werkomgeving 
 • Begin- en einddatum van de opdracht

Hoe specifieker jouw opdrachtomschrijving, des te meer relevante zzp’ers op jouw opdracht zullen reageren. Wat natuurlijk weer betekent dat jij meer kans hebt om de meest geschikte zzp’er te vinden. 

In welke vakgebieden zijn zzp trainers of zzp coaches doorgaans actief? 

Zzp coaches of zzp trainers zijn binnen het netwerk van Jellow doorgaans het meest actief in time-management, loopbaanadvies, business development of als bedrijfscoach

Daarnaast zijn er binnen het zzp netwerk van Jellow ook coaches en trainers actief met een aantal specialismen en branchespecifieke werkervaring. Ben jij hier naar op zoek? Dan is het handig om dit ook duidelijk aan te geven in jouw opdrachtomschrijving. 

Wat is het gemiddelde tarief van zzp trainers en coaches? 

Het gemiddelde uurtarief van zzp trainers en coaches bij Jellow vanf € 20,- per uur tot wel €295,- per uur. Tarieven zijn gebaseerd op kennis en kunde, werkervaring en specialistische vaardigheden. Bij inschrijving op het Jellow-platform wordt zzp’ers gevraagd om een indicatie van hun uurtarief in te vullen in hun profiel. Het uiteindelijke uurtarief kan echter wel afwijken. Doordat je bij Jellow direct contact hebt met de zzp’ers kun je samen overleggen over werkzaamheden en het tarief voor de opdracht.

Weet je niet zeker of de juiste zzp’er binnen de zakelijke dienstverlening voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail

206

Nieuwe zzp’ers
in augustus

4.827

Opdrachtgevers

5.875

Ingeschreven trainer zzp’ers

Vind direct jouw zzp trainer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,5 / 5
104 beoordelingen