Kies uit de 5% beste sales zzp'ers

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare sales zzp'ers.

  • Direct contact met 13.930 sales zzp'ers
    Direct contact met zzp'ers, zonder tussenpersonen.
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
    Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
  • Inhuren zonder marges
    Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank Stichting KNVB Gemeente Groningen
+5.224 andere bedrijven vinden hun zzp'ers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

foxsports

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van sales zzp'ers

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van sales zzp'ers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 5.224 bedrijven en 13.930 sales zzp'ers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt sales zzp'ers inhuren zonder marges

Onbeperkt sales zzp'ers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot duizenden sales zzp'ers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de sales zzp'ers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

sales zzp'ers zoeken met een ZZP pool

sales zzp'ers zoeken met een ZZP pool

Met een ZZP pool behoud je de beste sales zzp'ers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste sales zzp'ers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door sales zzp'ers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Ben jij op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in sales?

Ben jij op zoek naar een freelancer voor jouw sales opdracht? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben een groot netwerk van sales freelancers met veel verschillende achtergronden. Bij Jellow kan je terecht als je al een specifieke opdracht hebt liggen, maar ook als je hier nog wat extra hulp bij nodig hebt of gewoon jouw netwerk wil uitbreiden. Heb je nog aanvullende vragen of zou je graag een persoonlijk gesprek met één van onze werknemers willen? Wij helpen graag! Onze contactgegevens kun je hier vinden.

Welke verschillende functies kan een sales freelancer uitvoeren?

Een freelancer die actief is in het sales branche kan verschillende functies uitoefenen. Jellow heeft een ruim aanbod aan freelancers in de sales branche. We hebben een aantal functietitels voor je op een rij gezet: Accountmanager, Sales director, Commercieel directeur, Business development manager en Salesmanager.

In welke vakgebieden zijn sales freelancers doorgaans actief?

Freelancers uit de sales sector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: Account management, Zakelijke dienstverlening, Aankoop, Management ondersteuning.

Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

Opdrachten voor sales freelancers kunnen soms flink uiteen lopen. Het is daarom van belang dat je zo specifiek mogelijk bent in je opdrachtomschrijving. Het kan zijn dat jouw bedrijf actief is binnen een bepaalde branche of doelgroep en daarom op zoek is naar een freelancer die al enige ervaring heeft binnen deze branche of doelgroep. Als dit het geval is raden wij aan om dit mee te nemen in de opdrachtomschrijving. Op deze manier kun je het snelst een freelancer vinden met de skills en ervaringen die jij zoekt voor je opdracht. Met jouw Jellow abonnement kun je snel en eenvoudig de meest geschikte sales freelancer voor jouw opdracht vinden!

Beschrijf de opdracht voor de sales freelancer zo duidelijk mogelijk

Sales freelancers kunnen betekenisvol zijn voor verschillende opdrachten voor jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn in je opdrachtomschrijving. Wij raden aan om de volgende elementen mee te nemen in de opdrachtomschrijving: Het verwachte eindresultaat Informatie wat betreft de werkomgeving (wordt bijvoorbeeld van de freelancer verwacht dat hij/zij naar jouw bedrijf komt of kan hij/zij vanuit huis werken) Waar wil je de focus op leggen (bijvoorbeeld: aankoopprocessen, sales buitendienst of account management)? Hoe gedetailleerder de opdrachtomschrijving, hoe sneller en beter wij de meest geschikte freelancer voor jou kunnen vinden!

Nieuwe Freelancers 4 Nieuwe zzp'ers in oktober
Opdrachtgevers
5.224 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
39.252 Ingeschreven zzp'ers

Vind direct jouw sales zzp'er!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare sales zzp'ers.

Vind mijn zzp'er