Je vindt zelf de beste overheid zzp’ers

Krijg toegang tot de beste 8.336 overheid zzp’ers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van zzp overheid Action gebruikt Jellow voor het vinden van zzp overheid Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van zzp overheid Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van zzp overheid KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van zzp overheid Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van zzp overheid

+3.926 andere bedrijven vinden hun zzp’ers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor zzp'ers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van zzp overheid

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van zzp overheid

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste overheid zzp'ers binnen handbereik

Altijd de beste overheid zzp’ers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw overheid zzp’er. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 3.926 opdrachtgevers en 47.747 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 8.336 binnen overheid. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste zzp overheid expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om overheid zzp'ers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om overheid zzp’ers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste overheid zzp’ers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 8.336 zzp’ers binnen overheid, maar je vindt bij Jellow o.a. ook zzp expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante overheid zzp’er of plaats direct een zzp opdracht.

Rechtstreeks contact met overheid zzp'ers

Rechtstreeks contact met overheid zzp’ers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste overheid zzp’er is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste overheid zzp’ers. Een zzp’er zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke zzp expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Tarieven voor opdrachtgevers

Zoek je per direct één freelancer of wil je jouw freelance pool laten groeien? Vind de optie die het beste bij je past.

  • Ontvang het overzicht met één klik in je mailbox;
  • Een overzicht van alle mogelijkheden;
  • Alle tarieven op een rij.

De tarieven downloaden

Ben je freelancer? Gratis aanmelden.

Vind zzp specialismen vergelijkbaar met overheid:

Is een overheid toch niet helemaal de zzp expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast overheid ook duizenden andere gespecialiseerde zzp’ers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte zzp’er in het netwerk van 47.747 zzp’ers. Heb je vragen bij het vinden van zzp overheid? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een zzp’er in de overheidssector? 

Ben jij per direct op zoek naar een zzp’er in de overheidssector? Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres. Binnen het netwerk van Jellow heb je de mogelijkheid om als opdrachtgever een zzp opdracht uit te zetten, maar ook om zelf handmatig zzp’ers te zoeken. 

Heb je eenmaal een Jellow abonnement afgesloten, dan heb je direct toegang tot een zeer groot aantal zzp’ers en professionals met ervaring in de overheidssector en heb je de mogelijkheid om direct aan opdracht te plaatsen. Je kan dan vervolgens binnen 24 uur reacties verwachten op jouw opdracht van door jouw geselecteerde zzp’ers 

Welke specialisaties hebben de zzp’ers in de overheidssector bij Jellow? 

In het zzp netwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten zzp’ers in de overheidssector zoals beleidsmedewerkers, overheidsadviseurs, veiligheidskundigen, bestuurskundigen, organisatieadviseurs, integrale veiligheid adviseurs, etc. De werkervaring loopt uiteen van gemeentelijk of provinciaal ambtelijk niveau tot werkzaamheid in landelijk justitiële instanties, waterschappen of overige overheidsorganisaties.

Staat de zzp’er er niet tussen die je nodig hebt voor jouw opdracht? Wij helpen je graag met de zoektocht naar de beste zzp’er. 

Wat is het gemiddelde uurtarief van een zzp’er in de overheidssector? 

Het gemiddelde uurtarief van een zzp’er in de overheidssector bij Jellow kan erg uiteen lopen. De reden hiervoor is dat er veel verschillende functietitels binnen de overheidssector zijn. Het uurtarief van een zzp’er in de overheidssector ligt dan ook tussen de €40,- en €120,-. Dit is slechts een indicatie van de zzp’ers zelf. Uiteindelijk overleg je samen met de zzp’er wat het daadwerkelijke uurtarief zal worden voor jouw opdracht. 

Hoe vind ik de juiste zzp’er in de overheidssector? 

Over het algemeen heb jij als opdrachtgever goed voor ogen wat voor zzp’er je zoekt voor jouw opdracht. Het is daarom belangrijk om in de opdrachtomschrijving zo duidelijk mogelijk te beschrijven naar wat voor zzp’er je op zoekt bent. Hierdoor vergroot je de kans om de beste zzp’er voor jouw opdracht te vinden. 

Hoe schrijf ik een opdrachtomschrijving?

Om snel de beste zzp’er in de overheidssector te vinden, is een heldere opdrachtomschrijving dus van groot belang. Breng voor jezelf in kaart wat de opdracht precies inhoudt, wat het gewenste eindresultaat is en welke verwachtingen je daar zelf bij hebt. Een goede opdrachtomschrijving is het startpunt voor een succesvolle samenwerking tussen de zzp’er en de opdrachtgever. Begin door voor jezelf vast te stellen:

  • Het verwachte eindresultaat
  • Welke vaardigheden, competenties denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
  • Is specifieke werkervaring of branche-ervaring een vereiste? 
  • Het aantal uur per week 
  • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
  • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de zzp professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de zzp professional op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Weet je niet zeker of de juiste zzp’er in de overheidssector voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

853

Nieuwe zzp’ers
in September

3.926

Opdrachtgevers

8.336

Ingeschreven overheid zzp’ers

Vind direct jouw zzp overheid!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen