Je vindt zelf de beste zzp Marketing manager

Krijg toegang tot de beste 15.827 zzp Marketing managers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van zzp Marketing managers
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van zzp Marketing managers
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van zzp Marketing managers

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste zzp Marketing managers binnen handbereik

Altijd de beste zzp Marketing managers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw zzp Marketing manager. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.071 opdrachtgevers en 56.744 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 15.827 Marketing managers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste zzp expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om zzp Marketing managers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om zzp Marketing managers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste zzp Marketing manager voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 15.827 Marketing managers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook zzp expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante zzp Marketing manager, of plaats direct een zzp opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met zzp Marketing managers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste zzp Marketing manager is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste zzp Marketing managers. Een zzp’er zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke zzp expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 56.744 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 56.744 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 56.744 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind zzp specialismen vergelijkbaar met Marketing managers:

Is een Marketing manager toch niet helemaal de zzp expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Marketing managers ook duizenden andere gespecialiseerde zzp’ers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte zzp’er in het netwerk van 56.744 zzp’ers. Heb je vragen bij het vinden van zzp Marketing managers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Zzp marketing manager

De marketing manager is dé professional die zorgt voor het op rolletjes verlopen van alle marketingactiviteiten van een bedrijf. De laatste jaren hebben we het aantal marketingactiviteiten, en ook de hoeveelheid varianten, flink zien toenemen. Hierdoor liggen de verwachtingen van de marketing manager ook steeds hoger. Een ervaren marketing manager weet alles van marketingplannen, -strategieën en –activiteiten die een bedrijf sterker op de kaart zetten. Hierbij worden diverse andere strategieën, zoals op het gebied van sales en prijzen, meegenomen in het totaalplaatje. Alle activiteiten van de marketing manager zijn erop gericht om meer bekendheid van het bedrijf, het merk en / of de producten/diensten te realiseren.

Wat doet een marketing manager precies?

Consumenten moeten voortdurend worden geprikkeld. Zij moeten worden aangespoord om actie te ondernemen richting het bedrijf, bijvoorbeeld door contact op te nemen, een bestelling te plaatsen of een offerte aan te vragen. De marketing manager let goed op wat een doelgroep precies nodig heeft om geprikkeld te worden. Deze professional zorgt ervoor dat de aandacht van de juiste mensen aangetrokken en vastgehouden wordt. Zo analyseert de marketing manager data en onderzoekt hij of zij waar de verbeterpunten liggen binnen de marketingprocessen. Op deze manier wordt de strategie steeds beter en nauwkeuriger vormgegeven. In de meeste gevallen richt de marketing manager zich op de bestaande markt, maar deze professional is zeker ook in staat om effectief nieuwe markten aan te boren.

Samenwerkingen van de marketing manager

Marketing managers werken in veel gevallen binnen een compleet team. Binnen dit team zijn meerdere marketing specialisten te vinden, waaronder online marketeers en bijvoorbeeld SEO en SEA specialisten. De marketing manager is er om het team te motiveren en te stimuleren. Daarnaast werken marketing managers ook samen met onder meer de directie en afdelingshoofden. Het is dan ook zo dat er vaak aanzienlijke veranderingen worden gerealiseerd aan de hand van de ideeën en plannen van de marketing manager. Communicatie is daarom zeer belangrijk. In bepaalde gevallen werken marketing managers samen met externe partijen, zoals reclamebureaus, maar binnen andere bedrijven wordt alles intern georganiseerd.

Diverse taken van de marketing manager

Zzp marketing managers hebben een veelzijdige functie die met steeds meer taken wordt uitgebreid. De mogelijkheden in de wereld van marketing breiden zich steeds verder uit en de functie van de marketing manager groeit hierin mee. Het takenpakket is dan ook zeer breed. Zo is de marketing manager verantwoordelijk voor het presenteren van businessplannen, het analyseren van externe factoren, het coördineren van marketingactiviteiten en het uitvoeren van diverse onderzoeken, waaronder marktonderzoek.

Een marketing manager is nooit standaard

De marketing manager kan niet worden gezien als een ‘standaard’ professional. Elke marketing manager is anders, evengoed is ieder takenpakket anders. We kennen dan ook verschillende soorten marketing managers. Zo vallen onder meer de marketing officer, de marketing director, de digital marketing manager een de B2B marketing manager ook onder de algemene term. Toch hebben zij elk een eigen takenpakket en een unieke focus bij het uitvoeren van hun taken.

De opleidingen van een marketing manager

Ervaren marketing managers hebben in de meeste gevallen een afgeronde WO of HBO opleiding op zak. Vaak gaat het om een opleiding op het vlak van marketing en communicatie, maar we zien zeker ook sales opleidingen voorkomen binnen dit vakgebied. Marketing managers hebben vaak extra cursussen gevolgd, bijvoorbeeld op het vlak van leidinggeven, en blijven hard werken om zich steeds verder te ontwikkelen.

De soft skills van een marketing manager

De beste marketing managers hebben niet alleen een relevante opleiding om op terug te vallen, maar hebben ook een mooie set soft skills om in te zetten bij het uitvoeren van hun taken. Hierbij kun je denken aan de volgende soft skills:

 • Conceptueel denken
 • Coachend vermogen
 • Analytisch denkvermogen
 • Creatieve aanpak
 • Innovatieve denkwijze

Heb jij een ervaren marketing manager nodig?

Ben jij voor jouw bedrijf en jouw marketingteam op zoek naar een ervaren marketing manager die van aanpakken weet? Via Jellow vind je altijd de juiste professional uit 15.827 aangesloten zzp marketing managers. Je kunt eenvoudig online je opdracht plaatsen, waarna je reacties ontvangt van marketing managers die graag voor jou aan de slag gaan. Binnen 24 uur ontvang je de eerste reacties al. Uiteraard is het aan jou om een keuze te maken uit al die ervaren professionals! Gevonden? Dan kun je direct aan de slag met jouw nieuwe marketing manager.

16

Nieuwe zzp’ers
in June

5.071

Opdrachtgevers

15.827

Ingeschreven Marketing managers

Vind direct jouw zzp Marketing manager!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
149 beoordelingen